FLBEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE NV

Particuliere bedrijvenWatervervoer • FLBEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE NV
Private companiesWater Transportation • FLBEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE NV

Contactgegevens FLBEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oudenaardsesteenweg 42 8580 Avelgem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-64-42-39 32-56-64-42-39

Fax (fax): 32-56-64-79-37 32-56-64-79-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE NV
Products information FLBEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE NV

BTW identificatienummer (tax): BE08898071289
Ondernemingsnummer: 2381805419
Hoofdstad (capital): 964,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 486,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in FLBEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Funeral articles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE NV
(Get full report from official database of BE for FLBEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE NV
Addition kinds of activities for FLBEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE NV

078302. Bracing en chirurgie diensten | Bracing and surgery services
286902. Olefins | Olefins
15429901. Custom bouwers, niet-residentieel | Custom builders, non-residential
20320209. Ravioli: verpakt in blikjes, potten, enz. | Ravioli: packaged in cans, jars, etc.
28359906. Hemotologie diagnostische middelen | Hemotology diagnostic agents
79480406. Volbloed paardenrennen | Thoroughbred horse racing
82999911. Persoonlijke ontwikkelingsschool | Personal development school

Werken bij FLBEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Montage-arbeider voor werven (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ter versterking van het team zoekt Randstad een montage-arbeider. Je staat in voor het monteren van betonnen constructies op werven. Je vertrekt vanuit Lier naar de verschillende werven. Heb je interesse? Maak dan een afspraak: de procedure bestaat uit een test op kantoor (technisch plan lezen) en een gesprek. Neem telefonisch contact op of stuur een mail met recent cv en motivatie.

  • Vuilnisophaler SUEZ (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO SUEZ NOORDOOST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco SUEZ zoekt versterking van het beladerteam. Ben jij gemotiveerd? Heb je geen schrik voor zware lichamelijke arbeid? Verdien je graag goed loon? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat moet een belader kunnen? Een hele dag heffen en tillen Samenwerken met andere beladers en chauffeurs Vriendelijk en gemotiveerd zijn Zelfstandig alle sites binnen Limburg kunnen bereiken (Genk – Maasmechelen – Sint-Truiden) Goede kennis van het Nederlands

  • Handlanger Wegenbouw (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Beerse zijn wij opzoek naar iemand die graag fysiek werk uitvoert in de openlucht. Werk jij graag in de buitenlucht en ben je niet bang van fysiek zwaarder werk? Ben je vanuit de ruime regio rondom Turnhout? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren! Je maakt deel uit van een ploeg die onder leiding staat van een ploegbaas/werfleider. Samen met het team zal je takenpakket bestaan uit: Herstellen en plaatsen van riolering, asfalt,straatstenen en betonverhardingen. Het graven van sleuven Plaatsen van elementen/nutsvoorzieningen, aanvoer van materiaal,...

  • Straler M/V -regio Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf in de regio van Overpelt, gespecialiseerd in het poederlakken van aluminium, verzinkt staal en staal, zijn wij op zoek naar een straler. Als straler sta je in voor het verwijderen van roest, vuil en verfresten van stalen objecten en het aanbrengen van een anticorrosielaag voor het aanbrengen van de poederlak. Je werkt van maandag tot vrijdag in dagdienst.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oevel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Barman Jobstudent (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: THE PUB

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar een toffe medewerker om ons team te versterken. Je helpt de drankbestellingen uitschenken. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed onderhoud van de bar terrasbediening tewerkstelling in een gezellig volkscafé

  • Arbeider wegsignalisatie - Chauffeur C (M/V) (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het vervoeren en plaatsen van wegsignalisatie. Ter uitbreiding van hun team, zijn wij op zoek naar een arbeider wegsignalisatie mét rijbewijs C. Het takenpakket bestaat uit volgende punten: Het vervoeren van de wegsignalisatie Het plaatsen van wegsignalisatie

  • Internaatsopvoeder (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: vzw KSO Tielt-Ruiselede

    Type: Vaste Job

    U staat in teamverband in voor: de opvoeding van de internen; de studiebegeleiding van de internen; het organiseren en begeleiden van activiteiten; de praktische organisatie van het internaat; de communicatie met ouders en externe begeleiders.

  • Verantwoordelijke Pijler Tewerkstelling van de Pool Opleiding Werk (SINT-JOOST-TEN-NODE)

    Regio: SINT-JOOST-TEN-NODE

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Vaste Job

    Werkomgeving : De Polen Opleiding-Werk (POW), zijn het resultaat van een publiek-private samenwerking. Hiermee worden alle opleidings- en tewerkstellingsspelers, waaronder Actiris, Bruxelles Formation, VDAB en de sectoren, verenigd op één plaats. Dit om een volledige waaier aan tools aan te bieden. Doel? Opleidingsmiddelen, -infrastructuur en -materiaal voor werkzoekenden én werknemers bundelen. Naast opleidingen, zullen de POW's zich toeleggen op de erkenning van competenties, het promoten van beroepen, begeleiden en recruteren. Verantwoordelijkheden: Beheer van de organisatie van zijn pijler - Verspreiding van de informatie die nodig is voor de goede werking van zijn pijler - Beheer van de individuele ontwikkeling van de rechtstreekse medewerkers van zijn pijler. Creatie van een goed beeld van zijn pijler - Uitwerking van jaarlijkse activiteitenverslagen en/of studieverslagen. Vertegenwoordiging van Actiris binnen zijn pool en van zijn pool bij externe diensten en partners. Het standpunt van Actiris binnen het directiecomité van de vzw verzekeren en de rol van ambassadeur van de pool opnemen. Bevordering en opvolging van de samenwerkingsverbanden en de complementariteit tussen de andere pijlers/POW's, de dienst Select en de andere diensten van Actiris en de partners - Ontwikkeling en invoering van een operationele strategie voor de verwezenlijking van de doelstellingen van zijn pijler. Activiteiten / taken: Deelnemen aan het Directiecomité van de POW - De werkstromen organiseren en de rollen verdelen - Gedelegeerde projecten beheren en verslag uitbrengen over behaalde resultaten - Nieuwe medewerkers aanwerven en integreren - De vaardigheden van zijn medewerkers ontwikkelen en hen motiveren - Instaan voor de goede werking van de medewerkers - Functie-, tussentijdse en evaluatiegesprekken voeren - De werking van het team optimaliseren - Teamgeest creëren en acties invoeren om deze teamgeest te behouden. De kwaliteit van de dienstverlening aan de werkgevers en werkzoekenden waarborgen - Een netwerk oprichten en de samenwerking met de partners vergemakkelijken - Een proactieve band tot stand brengen tussen de actoren van de pijlers en de externe partners - De samenwerking vergemakkelijken en handhaven met de interne diensten van Actiris die over dezelfde dienstverlening beschikken: dienst Select, agentschappen enz.

  • lijnbuschauffeur (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: VAN DE VOORDE

    Type: Vaste Job

    openbare lijndienst

  • Traineeship Retail Operations (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Dus jij wil straks graag enkele winkels leiden? Kuis je tenen dan maar uit: binnen dit en twee jaar heb je er hier vier onder je hoede. Met bijhorende medewerkers (een kleine honderd), omzet, voorraden en heel wat winkelrekken. En niemand die jou dan nog vertelt hoe of wat. Integendeel: aan het eind van je traject kijken wij naar jouw inzichten en ideeën om onze winkels nog beter te maken. Niemand wordt geboren als Retail Operations Manager van Lidl. Sterker nog: we zijn ervan overtuigd dat alleen een intens bad in de realiteit van onze winkels je enigszins kan voorbereiden op wat je te wachten staat. Want retail is zich steeds opnieuw inzetten voor de klant. Met de winkels als ons battlefield van elke dag. En jij moet jouw troepen inspireren en aanvuren. Verkopen begint in het distributiecentrum. Daar krijgen we de bestellingen van onze winkels binnen en zoeken en stapelen we alle producten zodat ze snel en correct in de rekken kunnen komen. Daar start klantvriendelijkheid en aandacht voor detail. En dus sturen we jou er ook een tijdje heen. Zo ken je alle cruciale schakels in de Lidl-ketting door en door. Een onmisbare ervaring als je straks zélf knopen moet doorhakken. On-the-job training is maar het halve werk. We gieten ook alle verzamelde kennis en ervaring van onze anciens en specialisten over je uit. Tijdens classroom-opleidingen, coaching-sessies, peer-reviews, watch-and-learn dagen, … Zo ben jij na je traineeship klaar om te doen waarvoor we je aangeworven hebben: onze winkels en jouw team nóg beter maken.

  • Kinesist / Kinesitherapeut (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: GEERT MORIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega! Je past kinesitherapeutische behandelingen en aquarevalidatie toe bij mensen met een motorische beperking. Dit voor alle doelgroepen, kinderen, volwassenen en ouderen.

Zoek naar antwoorden van FLBEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE NV in sociale netwerken
Look for responds of FLBEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE NV. Laat een reactie achter voor FLBEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE NV. FLBEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE NV. Leave a respond for FLBEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE NV. FLBEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE NV op de google maps. Adres en contacten FLBEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE NV
Location of FLBEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE NV on the google maps. Address and contacts of FLBEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE NV FLBEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE NV: Wellimmo | Tete à Tete | DEVI | ADC Plastics Industries | Seatrans Worldwide Forwarding NV

Other related companies as FLBEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE NV: Wellimmo | Tete à Tete | DEVI | ADC Plastics Industries | Seatrans Worldwide Forwarding NV

FLBEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08898071289. Het bedrijf FLBEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE NV bevindt zich op het adres: Oudenaardsesteenweg 42 8580 Avelgem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 964,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 486,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Funeral articles. Producten gemaakt in FLBEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE NV is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE NV, openstaande posities, locatie van FLBEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE NV op de kaart.

FLBEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE NV is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLBEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE NV, company assigned to the tax number BE08898071289. The company FLBEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE NV is located at the address: Oudenaardsesteenweg 42 8580 Avelgem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 964,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 486,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Funeral articles. Products created in FLBEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE NV were not found.
The main activity of FLBEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE NV is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE NV is not available. You also can look at reviews of FLBEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE NV, open positions, location of FLBEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBEGRAFENISONDERNEMING VUYLSTEKE NV, employees, financial statistics.