FREDDY DEVILLE

Contactgegevens FREDDY DEVILLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FREDDY DEVILLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FREDDY DEVILLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE JOSSE GOFFIN 9; 1480; TUBIZE, België

Telefoon (phone): 23552911 (+32-23552911) 23552911 (+32-23552911)

Fax (fax): +32 (53) 510-16-73 +32 (53) 510-16-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FREDDY DEVILLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FREDDY DEVILLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FREDDY DEVILLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FREDDY DEVILLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FREDDY DEVILLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FREDDY DEVILLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FREDDY DEVILLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FREDDY DEVILLE
Products information FREDDY DEVILLE

BTW identificatienummer (tax): BE06072662353
Ondernemingsnummer: 2413940429
Hoofdstad (capital): 435,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 510,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in FREDDY DEVILLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FREDDY DEVILLE
(Get full report from official database of BE for FREDDY DEVILLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FREDDY DEVILLE
Addition kinds of activities for FREDDY DEVILLE

244199. Nagelde houten dozen en schudden, nec | Nailed wood boxes and shook, nec
295200. Asfaltvelden en coatings | Asphalt felts and coatings
20489903. Droog huisdieren (behalve hond en kat) | Dry pet food (except dog and cat)
20770201. Visleverolie, ruw | Fish liver oils, crude
20790101. Margarine olie, behalve maïs | Margarine oil, except corn
22210501. Fiberglass stoffen | Fiberglass fabrics
32290403. Garen, glasvezel | Yarn, fiberglass
38220206. Temperatuurcontroles, automatisch | Temperature controls, automatic

Werken bij FREDDY DEVILLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FREDDY DEVILLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FREDDY DEVILLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FREDDY DEVILLE. Looking for open vacancies in other companies

  • JUNIOR PRODUCTIE – EN KWALITEITSVERANTWOORDELIJKE (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de productieplanning. Je communiceert veelvuldig met aankoop, sales, productievoorbereiding en de planner van de plaatsingsploegen. Je zorgt voor een optimale personeelsbezetting van de verschillende werkposten. Je zorgt voor een optimale flow van de verschillende subassemblies. Je werkt dagelijks aan de efficiëntie van de verschillende processen. Je neemt initiatieven om de kwaliteit te optimaliseren Je bent veelvuldig aanwezig op de werkvloer. Continue verbetering maakt deel uit van jouw DNA. Je helpt met de implementatie van het ERP systeem Navision. Je staat in voor het veiligheidsbeleid van het bedrijf.

  • Technieker 2 ploegen (M/V) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de onderhoudsafdeling zijn we op zoek naar een technieker. Je jobinhoud is het onderhouden en herstellen van de productielijnen. Je staat in voor het monteren van onderdelen of stukken, de defecte systemen te herstellen of vervangen en storingen te lokaliseren en op te lossen. De functie is in 2 ploegensysteem.

  • HUISHOUDHULP (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: PICOBELLO BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen (in het kader van dienstencheques) voor regio Roosdaal, Liedekerke en groot Ternat

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-JAN-IN-EREMO (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Student verkoopmedewerker te Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak te Knokke-Heist zijn wij opzoek naar een zeer enthousiaste Student verkoopsmedewerker die op woensdagnamiddag aan de slag wil. Is jouw grootste passie mode? Zit de verkoopmicrobe in jou? Dan bent u de student die we zoeken!

  • Jobstudent Vrachtwagenmecanicien (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Stellen van de juiste diagnose Zelfstandig of met begeleiding uitvoeren van diverse herstellingen van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, ¿) Klein en groot onderhoud (remmen vervangen, ¿) Onderhoud van de werkplaats

  • JOBSTUDENTEN POLYVALENT MEDEWERKER IJSSALON (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: AUSTRALIAN ICE CREAM

    Type: Studentenjob

    Voor ons ijssalon in het Shoppingcenter zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker die verschillende taken op zich zal nemen. Het takenpakket zal onder andere bestaan uit: bereiden van verschillende soorten ijs bedienen van de klanten ontvangen van betalingen aanvullen van de toonbank en winkel netjes houden van de winkel ...

  • Lijnverantwoordelijke 2-ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde lijnverantwoordelijke 2 ploegen. Je start als operator/inpakker om zo stap voor stap door te groeien tot lijnverantwoordelijke. Als inpakker bestuur je de verpakkingsmachine waarbij iedere rol afzonderlijk in folie wordt verpakt. De verpakte rollen worden in dozen gestopt en vervolgens op paletten gestapeld. Het takenpakket van de lijnverantwoordelijk bestaat uit het voorbereiden van de kleurtest, ploegoverdracht en communicatie met het team. Daarnaast controleer je de verpakking van het eindproduct, stel je de machines correct in en los je storingen op. Kortom een gevarieerde functie met verantwoordelijkheid!

  • Project Manager - regio Geel (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben jij graag verantwoordelijk voor de realisatie van multitechnische projecten? Draag je rendement, resultaten en veiligheid hoog in het vaandel? Heb je reeds enkele jaren ervaring in projectmanagement? Dan ben jij de ideale project manager naar wie wij op zoek zijn voor onze klant in de regio Geel! Als project manager ben je verantwoordelijk voor de realisatie van multitechnische projecten. Zowel de technische als financiële opvolging van het de projecten liggen bij jou. Concreet heb je o.a. volgende taken en verantwoordelijkheden: het bestuderen van het lastenboek en de prijsaanvragen, en het opstellen van offertes; het contact en de onderhandelingen met de klanten tijdens de projectuitvoering; de selectie van en de onderhandelingen met leveranciers en onderaannemers; de realisatie van projecten door het samenstellen van het projectteam, de werfbezetting, de middelen en de methoden; het totaalbeheer van de planning, de financiële opvolging en de veiligheid; het onderhouden van een nauw contact met de arbeiders in het atelier en op de werven.

  • UX/UI Developer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    Wijs developers en gebruikers de weg als onze nieuwe UX/UI expert. De complexe webapplicaties die we bouwen bij Foreach, hebben een intuïtieve gebruikersinterface nodig. Van belang hierbij is het efficiënt slicen van het design, zodat dit vlot ontwikkeld kan worden. Je maakt graag functionele designs die de gebruikers vlot door onze producten leiden. Maar je bent vooral technisch sterk en ziet vlot de achterliggende structuur van elk design. Dat kan je vervolgens vlot opdelen en doorgeven aan de developers. Je maakt even graag een strakke mock-up als een sprekende illustratie, en kan de behoeften van een klant omzetten naar concrete wireframes en strategieën. De eindgebruiker zit bij elke beslissing in je achterhoofd, en die beslissingen kan je ook goed uitleggen en verantwoorden aan zowel je team als aan de klant.

  • Punctuele en veelzijdige Accountant (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Progress HR

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor volgende taken: klantbeheer & debiteurenbeheer: maandelijkse schriftelijke & telefonische opvolging van de vervallen facturen en opvolging van de openstaande debiteuren. leveranciersbeheer: opvolging & uitvoering van de betalingen aan levernaciers. Eventuele aanmaningen van leveranciers controleren op juistheid alvorens een betaling te voorzien. Betalingen voorbereiden en uitvoeren het betalingssysteem ISABEL. het onderhouden van een cash flow overzicht, alle in- en uitgaande cashbewegingen voorzien om aldus een inzicht te krijgen in de cashsituatie op korte en middellange termijn. aangiftes doen en opvolgen: BTW aangifte, intracommunautaire aangifte, recuperatie buitenlandse BTW, klantenlisting, statistieken Nationale Bank invullen en opvolgen, ...

Zoek naar antwoorden van FREDDY DEVILLE in sociale netwerken
Look for responds of FREDDY DEVILLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FREDDY DEVILLE. Laat een reactie achter voor FREDDY DEVILLE. FREDDY DEVILLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FREDDY DEVILLE. Leave a respond for FREDDY DEVILLE. FREDDY DEVILLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FREDDY DEVILLE op de google maps. Adres en contacten FREDDY DEVILLE
Location of FREDDY DEVILLE on the google maps. Address and contacts of FREDDY DEVILLE

Andere gerelateerde bedrijven als come FREDDY DEVILLE FREDDY DEVILLE: EFABIS INTERNATIONAL | LA COMبTE | CHANTAL SIMON | MASSON E. & PIERARD S. | STUBBE

Other related companies as FREDDY DEVILLE: EFABIS INTERNATIONAL | LA COMبTE | CHANTAL SIMON | MASSON E. & PIERARD S. | STUBBE

FREDDY DEVILLE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FREDDY DEVILLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06072662353. Het bedrijf FREDDY DEVILLE bevindt zich op het adres: PLACE JOSSE GOFFIN 9; 1480; TUBIZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 435,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 510,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Slagers. Producten gemaakt in FREDDY DEVILLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FREDDY DEVILLE is Educatieve diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FREDDY DEVILLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FREDDY DEVILLE, openstaande posities, locatie van FREDDY DEVILLE op de kaart.

FREDDY DEVILLE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is FREDDY DEVILLE, company assigned to the tax number BE06072662353. The company FREDDY DEVILLE is located at the address: PLACE JOSSE GOFFIN 9; 1480; TUBIZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 435,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 510,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Slagers. Products created in FREDDY DEVILLE were not found.
The main activity of FREDDY DEVILLE is Educational Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FREDDY DEVILLE is not available. You also can look at reviews of FREDDY DEVILLE, open positions, location of FREDDY DEVILLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FREDDY DEVILLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FREDDY DEVILLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FREDDY DEVILLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FREDDY DEVILLE, employees, financial statistics.