DE KIPPENHOEVE GERARD

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • DE KIPPENHOEVE GERARD
Private companiesPaper and Allied Products • DE KIPPENHOEVE GERARD

Contactgegevens DE KIPPENHOEVE GERARD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE KIPPENHOEVE GERARD: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE KIPPENHOEVE GERARD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZELEMSEWEG 117; 3290; DIEST, België

Telefoon (phone): 13311141 (+32-13311141) 13311141 (+32-13311141)

Fax (fax): +32 (67) 427-83-94 +32 (67) 427-83-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE KIPPENHOEVE GERARD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE KIPPENHOEVE GERARD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE KIPPENHOEVE GERARD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE KIPPENHOEVE GERARD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE KIPPENHOEVE GERARD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE KIPPENHOEVE GERARD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE KIPPENHOEVE GERARD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE KIPPENHOEVE GERARD
Products information DE KIPPENHOEVE GERARD

BTW identificatienummer (tax): BE04353302001
Ondernemingsnummer: 9039794921
Hoofdstad (capital): 522,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 237,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in DE KIPPENHOEVE GERARD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE KIPPENHOEVE GERARD
(Get full report from official database of BE for DE KIPPENHOEVE GERARD)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE KIPPENHOEVE GERARD
Addition kinds of activities for DE KIPPENHOEVE GERARD

28191016. Thiocyanaten, anorganisch | Thiocyanates, inorganic
35559902. Electrotyping machines | Electrotyping machines
63510102. Betrouwbaarheid of zekerheidsbinding | Fidelity or surety bonding
65120401. Huurders van pieren, dokken, bijbehorende gebouwen en faciliteiten | Lessors of piers, docks, associated buildings and facilities
76990400. Afvalverwerking | Waste cleaning services

Werken bij DE KIPPENHOEVE GERARD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE KIPPENHOEVE GERARD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE KIPPENHOEVE GERARD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE KIPPENHOEVE GERARD. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE vaste nacht (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een industriële wasserij in de regio van Brugge zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Als chauffeur zorg je voor distributie van de propere was aan ziekenhuizen en vakantiecentra. Eens aangekomen ter plaatse, ga je zelf je vrachtwagen lossen. Nadien neem je de vuile was terug mee naar het depot.

  • Ploegbaas (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Adegem zijn we op zoek naar een verantwoordelijk persoon die de functie van ploegbaas grondwerken/betonwerken op zich wilt nemen. De onderneming doet algemene bouwwerken van herstellingen tot nieuwbouw en renovatie.

  • Magazijnier/Chauffeur C (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker verpakking/chauffeur C zal je instaan voor het verpakken van charcuterie. Je zal eveneens enkele dagen per week leveringen doen bij klanten met de vrachtwagen (rijbewijs C). Je zal werken van maandag tem vrijdag. En dit van 6u30 tem 14u50.

  • Schrijnwerker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Groot-Gent, in Deinze, dat meubels maakt voor interieur, badkamers en keukens, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Schrijnwerker. U staat in voor de montage in het atelier van alle soorten meubels voor interieur, badkamer en keuken U staat ook in voor de afwerking ervan

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Receptionist(e) voor elke woensdag ! (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je een administratieve wonder die graag bezig is met mensen en alles wat rond administratie draait ? En ben je een student die zich kan permitteren om elke woensdag vrij te zijn? Is het goed kunnen plannen en organiseren iets natuurlijks bij jou ? Als je je nu al aangesproken voelt, dan raden we je aan zeker verder te lezen !

  • Student broodjeszaak (woensdag + zaterdag) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een leuke en afwisselende studentenjob met een mooie verloning voor op woensdag en zaterdag? Voor een hippe tearoom in Ninove zijn we op zoek naar een gemotiveerde student die op woensdag en zaterdag kan werken. Je zal onder andere instaan voor het helpen maken van belegde broodjes, klanten bedienen, afruimen, kassawerk verrichten.

  • Jobstudent (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: EDISAC OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten voor onze winkel in Oostende voor zowel weekends als vakanties. Je wordt vooral ingezet voor de kassa, de levering, producten klaarmaken om in de winkel te zetten en eventueel klanten helpen indien nodig

  • Laborant (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: BiogasTec

    Type: Vaste Job

    Je voert de noodzakelijke analyses uit in het labo ter ondersteuning van de procesopvolging (anaerobe vergisting). Aanvullend voer je analyses uit op biomassa- en afvalstromen. Je laat externe labo’s stalen nemen en hebt de nodige contacten met hen. Je neemt stalen op verplaatsing en ondersteunt de collega’s op de verschillende sites hierin. Je registreert, beheert en rapporteert analyseresultaten van in- en uitgaande stromen en bewaakt met een kritisch oog de kwaliteit hiervan. Je bent verantwoordelijk voor een vlotte communicatie en doorgave van informatie naar de collega’s van exploitatie en de commerciële afdeling. · Je kalibreert de toestellen en verzorgt mee de noodzakelijke labo-gerelateerde aankopen bij leveranciers. Je bent bereid je frequent te verplaatsen naar onze site in Grobbendonk en andere sites in Vlaanderen.

  • Verpleegkundigen (Gegradueerde - HBO5/A2) (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: ROZENBERG

    Type: Vaste Job

    Verpleegkundige met een hart voor de bewoners van een modern woonzorgcentrum. Als gediplomeerd verpleegkundige zorg je voor een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf voor de 79 bewoners van het wzc Rozenberg dit doe je door je optimale en deskundige hulp, verpleging en verzorging.

  • Medior .NET Developer (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Akkoo

    Type: Vaste Job

    Wat verwachten wij van jou?  Als .NET developer wil je je kennis verder ontwikkelen tot een professionele .NET developer. Je kan er ook nog steeds van genieten om de moeilijkste uitdagingen samen met je team te herleiden tot eenvoudige oplossingen. Bijkomend vind je dat het tijd is om je kennis uitgebreid te delen met anderen, je kent je vak tenslotte door en door. De lifecycle van software is helemaal jouw ding van het opzetten van omgevingen, het ontwikkelen van de oplossing tot het continuous deployment en alles wat ertussen of -naast gebeurt. Test-driven development en clean code helpen je in deze van begin tot einde. Terwijl je coachende skills, creatieve aanpak en je oplossing gedreven mentaliteit elke uitdaging herleiden tot een succes.

  • Preventieadviseur Freelance (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

Zoek naar antwoorden van DE KIPPENHOEVE GERARD in sociale netwerken
Look for responds of DE KIPPENHOEVE GERARD in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE KIPPENHOEVE GERARD. Laat een reactie achter voor DE KIPPENHOEVE GERARD. DE KIPPENHOEVE GERARD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE KIPPENHOEVE GERARD. Leave a respond for DE KIPPENHOEVE GERARD. DE KIPPENHOEVE GERARD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE KIPPENHOEVE GERARD op de google maps. Adres en contacten DE KIPPENHOEVE GERARD
Location of DE KIPPENHOEVE GERARD on the google maps. Address and contacts of DE KIPPENHOEVE GERARD

Andere gerelateerde bedrijven als come DE KIPPENHOEVE GERARD DE KIPPENHOEVE GERARD: SOLE MIO | LES MOUFLONS | Bertieaux I | MICHAEL CUYLAERTS | Joye F

Other related companies as DE KIPPENHOEVE GERARD: SOLE MIO | LES MOUFLONS | Bertieaux I | MICHAEL CUYLAERTS | Joye F

DE KIPPENHOEVE GERARD is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE KIPPENHOEVE GERARD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04353302001. Het bedrijf DE KIPPENHOEVE GERARD bevindt zich op het adres: ZELEMSEWEG 117; 3290; DIEST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 522,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 237,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Slagers. Producten gemaakt in DE KIPPENHOEVE GERARD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE KIPPENHOEVE GERARD is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE KIPPENHOEVE GERARD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE KIPPENHOEVE GERARD, openstaande posities, locatie van DE KIPPENHOEVE GERARD op de kaart.

DE KIPPENHOEVE GERARD is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE KIPPENHOEVE GERARD, company assigned to the tax number BE04353302001. The company DE KIPPENHOEVE GERARD is located at the address: ZELEMSEWEG 117; 3290; DIEST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 522,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 237,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Slagers. Products created in DE KIPPENHOEVE GERARD were not found.
The main activity of DE KIPPENHOEVE GERARD is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE KIPPENHOEVE GERARD is not available. You also can look at reviews of DE KIPPENHOEVE GERARD, open positions, location of DE KIPPENHOEVE GERARD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE KIPPENHOEVE GERARD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE KIPPENHOEVE GERARD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE KIPPENHOEVE GERARD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE KIPPENHOEVE GERARD, employees, financial statistics.