FLC.C. RUBBER NV

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • FLC.C. RUBBER NV

Contactgegevens FLC.C. RUBBER NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLC.C. RUBBER NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLC.C. RUBBER NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nijverheidsstr. 13 8020 Oostkamp - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-50-82-43-06 32-50-82-43-06

Fax (fax): 32-50-82-70-07 32-50-82-70-07

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLC.C. RUBBER NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLC.C. RUBBER NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLC.C. RUBBER NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLC.C. RUBBER NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLC.C. RUBBER NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLC.C. RUBBER NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLC.C. RUBBER NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLC.C. RUBBER NV
Products information FLC.C. RUBBER NV

BTW identificatienummer (tax): BE04554626464
Ondernemingsnummer: 9053253173
Hoofdstad (capital): 232,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 760,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in FLC.C. RUBBER NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubber products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLC.C. RUBBER NV
(Get full report from official database of BE for FLC.C. RUBBER NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLC.C. RUBBER NV
Addition kinds of activities for FLC.C. RUBBER NV

515300. Koren- en veldbonen | Grain and field beans
22829907. Windgaren | Winding yarn
38250214. Instrument shunts | Instrument shunts
50640000. Elektrische apparaten, televisie en radio | Electrical appliances, television and radio
79410100. Professionele en semi-professionele sportclubs | Professional and semi-professional sports clubs
83519901. Groeps dagopvang | Group day care center

Werken bij FLC.C. RUBBER NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLC.C. RUBBER NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLC.C. RUBBER NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLC.C. RUBBER NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als operator sta je in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen Je waakt erover dat de productie vlot en continue verloopt volgens de kwaliteitsvereisten Je volgt de richtlijnen van de leidinggevende en voert de taken naar behoren uit Je staat in voor een correcte en tijdige registratie van het productieproces (op papier of via de computer) Je voert basisonderhoud uit aan de machines en kan technische storingen detecteren en verhelpen. Je hebt een goed inzicht in de job en draagt actief bij tot de optimalisatie en verbetering van het productieproces Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ASSE - TERNAT - DILBEEK (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: GREENHOUSE ASSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Asse, Dilbeek en Ternat zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Huishoudhulp in Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp regio Gent (centrum) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Gent (centrum) Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Studenten (10/09 - 14/09) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Ben je student en volgende week vrij om te werken? We zoeken 20 studenten om te werken van 10/09 tot en met 14/09. Ook als je maar enkele dagen kan werken, zijn er opties! Je werkt voor een verpakkingsbedrijf (chocolade) in Aarschot (industrie) Je taken bestaan uit het inpakken en sorteren van batterijen of chocolade in daguren van 8u-17u. Interesse? Bel snel op het nummer 015/250720!

  • Jobstudenten (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: SBARRO

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Taken bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa). mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten…) het proper houden van je werkpost, helpen bij de afwas en respecteren van hygiëneregels

  • JOBSTUDENT COMMUNICATIE SPECIALIST (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een dynamisch communicatiebureau actief in online en offline communicatie. Ter ondersteuning is Forum Jobs voor deze klant op zoek naar een enthousiaste student communicatie/marketing/journalistiek. je krijgt diverse taken toegewezen zoals: - schrijven van wervelende teksten - actief meedenken en uitwerken van communicatiecampagnes - Op locatie begeleiden van een photobooth voor klantenevents... Werkdagen en werkuren zijn in overleg met de zaakvoerder, met de mogelijkheid om van thuis uit te werken.

  • Ervaren hydro Shop medewerker Hydrauliek Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Hebu NV (Fluiconnecto)

    Type: Vaste Job

    Onze hydroshops worden gerund door een klein en flexibel team dat zich maximaal inspant om de problemen van de klant op te lossen. Voor een groot deel bestaan uw werkzaamheden uit verkoop van hydraulische componenten en assembleren van slangen en koppelingen op maat en het demonteren, assembleren en monteren van hydrauliekslangen en koppelingen. Waar geen standaard oplossingen voorhanden zijn, wordt een beroep gedaan op technisch improvisatietalent. Het verwerken en inpakken van orders behoort ook tot de werkzaamheden. Door de servicegerichte instelling heeft iedere hydroshop een grote kring aan vaste klanten. De vele contacten en de verscheidene vragen maken het werk afwisselend.

  • Kinderverzorger / Kinderverzorgster op zelfstandige basis (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BABYHUISJE AAN DE WATERKANT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar. Je verzorgt, animeert en leert de kinderen allerlei aan, dit in een huiselijke sfeer. Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van de kinderen. Hiervoor ben ik op zoek naar een gemotiveerd en betrouwbaar persoon, flexibeliteit is een must. Huishoudelijke taken behoren ook tot het takenpakket.

  • Geaccrediteerde monsternemer Vlaams-Brabant & Limburg (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Plaats en functie in de organisatie Als geaccrediteerde staalnemer werk je onder leiding van de Teammanager wettelijke monstername en logistiek en word je inhoudelijk gecoacht en opgevolgd door de supervisor verbonden aan het centraal laboratorium die rapporteert aan de kwaliteitsverantwoordelijke voor De Watergroep. Je hebt contact met alle medewerkers van de dienst, met de medewerkers van andere technische diensten van het centraal laboratorium, alsook met de klanten van De Watergroep. Je controleert de waterkwaliteit (van tap tot kraan) door middel van het uitvoeren van staalnames overeenkomstig het ingevoerde kwaliteitszorgsysteem (ISO17025-norm) en de heersende procedures van het kwaliteitshandboek, om zo bij te dragen tot het afleveren van water dat voldoet aan de opgelegde normen. Je vervult de bijhorende administratieve formaliteiten en je zorgt voor de nodige verslaggeving naar de planner wettelijke monstername en Teammanager wettelijke monstername en logistiek toe. Voornaamste opdrachten Je controleert de waterkwaliteit aan de hand van staalnames en metingen ter plaatse volgens de heersende WAC-procedures in het kader van de Vlarel-erkenning en volgens de eisen van ISO 17025. Je voert zelfstandig de dag- en weekplanning van het wettelijk controleprogramma uit. Je overlegt regelmatig met de inhoudelijke supervisor en met je leidinggevende over de opdrachten, de planning en hoe die uit te voeren. Je doet staalnames onder accreditatie-eisen voor opdrachten van derden waarbij accreditatie vereist is. Je voert de voorziene controle metingen uit, je interpreteert de metingen en je meldt onregelmatigheden aan de supervisor. Je voert beperkte binnenhuiscontroles uit bij plaatselijke kwaliteitsproblemen. Je voert speciale staalnames uit onder meer bij kwaliteitsproblemen en bij werken aan het distributienet, en dit ’s avonds of in het weekend indien nodig. Je informeert de klant met relevante informatie over de kwaliteit van het geleverde water (hardheid …). Je onderhoudt en ijkt de meetapparatuur. Je vult gevraagde (registratie)formulieren correct en tijdig in en je brengt gegevens in via PDA. Je voert visuele en fysische controles uit bij watertorens, waterwinningen, reinwaterkelders… Je signaleert problemen en voorvallen en je bespreekt ze met je leidinggevende en de supervisor. Je neemt deel aan equipevergaderingen en andere overlegmomenten.

  • Zaal- of barmedewerker (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: TESTA ROSSI

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de volgende taken: bereiding van drankjes, bediening in de zaal, aannemen van de telefoon, net houden van de bar.

Zoek naar antwoorden van FLC.C. RUBBER NV in sociale netwerken
Look for responds of FLC.C. RUBBER NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLC.C. RUBBER NV. Laat een reactie achter voor FLC.C. RUBBER NV. FLC.C. RUBBER NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLC.C. RUBBER NV. Leave a respond for FLC.C. RUBBER NV. FLC.C. RUBBER NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLC.C. RUBBER NV op de google maps. Adres en contacten FLC.C. RUBBER NV
Location of FLC.C. RUBBER NV on the google maps. Address and contacts of FLC.C. RUBBER NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLC.C. RUBBER NV FLC.C. RUBBER NV: MARIANNE MEYLEMANS | ALAIN HUART | Duriau Oscar & Fils SA | Jonckers W | ASSURANCES DEPOUHON

Other related companies as FLC.C. RUBBER NV: MARIANNE MEYLEMANS | ALAIN HUART | Duriau Oscar & Fils SA | Jonckers W | ASSURANCES DEPOUHON

FLC.C. RUBBER NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLC.C. RUBBER NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04554626464. Het bedrijf FLC.C. RUBBER NV bevindt zich op het adres: Nijverheidsstr. 13 8020 Oostkamp - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 232,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 760,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rubber products. Producten gemaakt in FLC.C. RUBBER NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLC.C. RUBBER NV is Transportuitrusting, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLC.C. RUBBER NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLC.C. RUBBER NV, openstaande posities, locatie van FLC.C. RUBBER NV op de kaart.

FLC.C. RUBBER NV is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLC.C. RUBBER NV, company assigned to the tax number BE04554626464. The company FLC.C. RUBBER NV is located at the address: Nijverheidsstr. 13 8020 Oostkamp - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 232,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 760,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rubber products. Products created in FLC.C. RUBBER NV were not found.
The main activity of FLC.C. RUBBER NV is Transportation Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLC.C. RUBBER NV is not available. You also can look at reviews of FLC.C. RUBBER NV, open positions, location of FLC.C. RUBBER NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLC.C. RUBBER NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLC.C. RUBBER NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLC.C. RUBBER NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLC.C. RUBBER NV, employees, financial statistics.