DANNY EVERAERD

Contactgegevens DANNY EVERAERD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DANNY EVERAERD: address, phone, fax, email, website, opening hours

DANNY EVERAERD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DRONGENPLEIN 2; 9031; GENT, België

Telefoon (phone): 92370085 (+32-92370085) 92370085 (+32-92370085)

Fax (fax): +32 (59) 264-39-12 +32 (59) 264-39-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DANNY EVERAERD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DANNY EVERAERD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DANNY EVERAERD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DANNY EVERAERD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DANNY EVERAERD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DANNY EVERAERD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DANNY EVERAERD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DANNY EVERAERD
Products information DANNY EVERAERD

BTW identificatienummer (tax): BE08932678222
Ondernemingsnummer: 8830230712
Hoofdstad (capital): 163,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 551,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in DANNY EVERAERD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DANNY EVERAERD
(Get full report from official database of BE for DANNY EVERAERD)

Aanvulling soorten activiteiten voor DANNY EVERAERD
Addition kinds of activities for DANNY EVERAERD

016102. Erwt- en boonplanten | Pea and bean farms
581300. Drinkplaatsen | Drinking places
07830202. Bracing diensten, sierboom | Bracing services, ornamental tree
23819900. Stofjurk en werkhandschoenen, nec | Fabric dress and work gloves, nec
33390101. Antifrictie dragende metalen, loodbasis | Antifriction bearing metals, lead-base
36690201. Snelheidssignalen, elektrisch | Highway signals, electric
49590200. Ziektebestrijding | Disease control
50720201. Bestek | Cutlery
65539902. Begraafplaatsen, onroerend goed operatie | Cemeteries, real estate operation
86110201. Growers 'marketing adviesdienst | Growers' marketing advisory service

Werken bij DANNY EVERAERD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DANNY EVERAERD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DANNY EVERAERD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DANNY EVERAERD. Looking for open vacancies in other companies

  • Bandenmonteur te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Banden wisselen op velg van vrachtwagenbanden met behulp van een bandenmachine Voorraad bijhouden en nakijken Laden en lossen van banden uit vrachtwagen

  • Industrieel elektricien / bordenbouwer m/v (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Beschik jij over een grondige kennis van industriële elektriciteit? Adecco Zeebrugge kan jou aan een interessante job helpen. Als industrieel bordenbouwer bouw je zelfstandig elektrische stuur- en regelborden (op basis van een installatieschema of bord lay-out). Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf het montageraam. Verder plaats je de onderdelen & componenten (oa draadkanalen, stroomrails, klemmen, elektrische componenten) en test je de kast.

  • INSTELLER SPUITGIETMACHINES (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma gespecialiseerd in huisdierartikelen gaan wij op zoek naar iemand met kennis/ervaring in de kunststofverwerking, spuitgietprocessen en matrijzen. Firma gelegen regio Groot Kortrijk. Taken Optimalisatie van spuitgietprocessen Opstart van nieuwe matrijzen Analyse en meedenken naar oplossingen van spuitgietproblemen Automatisatie Invoeren van nieuwe systemen om de kwaliteit en efficiëntie te verzekeren Bijscholingen volgen Opleidingen geven aan collega’s

  • Horecahulp in een gezondheidscomplex ( 4/5 of full-time) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de voorbereidingen van de keuken Je staat in voor de orde en netheid van het horecagedeelte Je doet de afwas Je werkt all-round in de horeca (bediening en keuken) Je ontvangt de klanten op een vriendelijke manier Je bedient de klanten Je werkt als keukenmedewerker en maakt kleine gerechten klaar Je zal gesprekken voeren met de klanten om hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken Je maakt bestellingen klaar Je controleert de stock en vult aan waar nodig

  • HUISHOUDHULP ANZEGEM (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Anzegem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOKEREN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent - America Today Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

    Type: Studentenjob

    COOL PEOPLE WANTED! Jobstudent America Today Ben jij spontaan, heb jij inlevingsvermogen in onze klant en durf je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan te gaan? Wil je daarnaast een extra zakcentje verdienen in het weekend en/of tijdens je schoolvakanties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Nieuwpoort zijn wij op zoek naar dé VAKANTIE- / WEEKENDKRACHT die ons team komt versterken! A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door assisteer je jouw collega’s bij verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je helpt ervoor te zorgen de store zo netjes en aantrekkelijk mogelijk te houden.

  • JOBSTUDENT Chauffeur avondronde (m/v) (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: COMMITTED

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student (m/v) met verantwoordelijkheidsgevoel, die enkele avonden per week (ma-vrij) meedraait in onze distributie rondes. Verblijft u in de omgeving van Willebroek (of omliggende gemeenten), u bent enkele dagen per week beschikbaar tussen 18:30 tot 23:30? U heeft reeds enkele jaren rijervaring (rijbewijs B)? Dan kan u misschien bij ons aan de slag voor het leveren van medicatie aan rustoorden.

  • jobstudent - polyvalent medewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: JOXX

    Type: Studentenjob

    Je bent mee verantwoordelijk voor alle logistiek van de verhuur van onze attracties (springkastelen). Je laadt de bestelwagen met de attracties. Je levert en zet de attracties op. 's Avonds ga je de attracties afbreken. Je lost de meegebrachte goederen en laadt de camionette met de bestellingen voor de volgende dag. Je doet dit allemaal in samenwerking met een ploeg.

  • Werkleider (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ENTIRIS

    Type: Vaste Job

    · Je stuurt een operationeel team aan. Dit team bestaat uit werknemers met een erkende afstand tot de arbeidsmarkt. · Je werkt opdrachten af op onze locatie te Kampenhout of bij onze klanten. · Je realiseert doelen in kwantiteit en kwaliteit volgens de vastgelegde normen. Dit op een veilige manier. · Je geeft leiding aan en ondersteunt werknemers. Zo ontwikkel je vaardigheden en sterktes van individuele werknemers en van het team. Jouw troeven: · Studies: hoger middelbaar onderwijs met technisch en/of sociale achtergrond of gelijkwaardig door ervaring. · Je hebt enkele jaren ervaring in het leidinggeven (liefst in een productieomgeving). · Je beschikt over sociale en communicatieve vaardigheden. · Je bent geëngageerd om onze sociale doelstelling mee te helpen realiseren. · Je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer.

  • Fastlane Engineer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Voor het uitbrengen van offertes die tot de scope van het fastlane team behoren, onderzoek je de situatie bij de klant (site visit) en geef je de nodige informatie door aan de technisch com­mer­ciële medewerker van de fastlane. Indien nodig vraag je informatie en prijzen aan bij onderaannemers. Je voert de fastlane opdrachten volledig zelfstandig uit: Je bereidt de opdracht technisch voor (detailonderzoek configuratie bij de klant), en stemt voorbereidende info af met de klant. Je voert QC uit voor de producten, installeert deze bij de klant en brengt ze in werking (incl. installatie en con­fi­gu­ra­tie van BLITS software). Indien er onderaannemers betrokken zijn, stem je vooraf met hen af, en zorg je voor de nodige aansturing en opvolging. Je plant en coördineert de activiteiten die nodig zijn in het kader van de fastlane opdracht: Je maakt afspraken met de klant rond uitvoering van de werkzaamheden en de voorbe­rei­din­gen die hiervoor moeten worden getroffen (bekabeling, kabelgoten, doorboringen, hoogtes, …). Je coördineert de praktische uitvoering met even­tuele onderaannemers. Indien relevant kaart je meerwerken aan bij de klant, en vraagt zijn akkoord hiervoor. Bij het einde van de werken sluit je de opdracht ter plaatse af door de klant te laten verifiëren of alles ok is. Je zorgt voor een update van de interne info bij de klant. Je staat in voor de controle van de werken uitgevoerd door onderaannemers en de verificatie van de hiervoor ontvangen facturen. Je past de bestaande configuratieschema’s aan binnen de firma zodat collega’s over up to date info beschikken. Je zorgt voor een strikte bewaking van de kwaliteit van het afgeleverde werk en houdt je aan de veiligheidsregels en procedures in het kader van het VCA** certificaat.

  • WERKVOORBEREIDER - MAGAZIJNIER LOSKADE (OPTIE VAST!) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT-AMANDSBERG

    Type: Werfreserve

    Voor een voedingsbedrijf in regio Gent zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider/magazijnier loskade. Je werktzelfstandig in afwisselende ploegen binnen onderstaand takenpakket. Als werkvoorbereider in de vroege ploeg ben je verantwoordelijk voor verschillende taken. - Je bent verantwoordelijk voor het correct aanbrengen van de grondstoffen bij de koks. - Je helpt mee op de loskade: receptioneren van goederen. - Je helpt mee bij de stockopname van frigo's en diepvriezers. - Je haalt de afvalbakken in Low Care leeg. Als magazijnier loskade in de late ploeg ben je ook verantwoordelijk voor verschillende taken. - Je helpt mee op de loskade: receptioneren van de goederen. - Je helpt mee bij kwaliteitscontroles van inkomende goederen. - Je helpt mee bij het beheer van frigo's en diepvriezers. - Je helpt mee bij het wegvoeren van interne afvalcontainers en bewaken van de orde en netheid van het containerpark en diverse loodsen met goederen. Een volledig overzicht van onze vacatures vindt u op http://www.forumjobs.be

Zoek naar antwoorden van DANNY EVERAERD in sociale netwerken
Look for responds of DANNY EVERAERD in social networks

Lees alle opmerkingen voor DANNY EVERAERD. Laat een reactie achter voor DANNY EVERAERD. DANNY EVERAERD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DANNY EVERAERD. Leave a respond for DANNY EVERAERD. DANNY EVERAERD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DANNY EVERAERD op de google maps. Adres en contacten DANNY EVERAERD
Location of DANNY EVERAERD on the google maps. Address and contacts of DANNY EVERAERD

Andere gerelateerde bedrijven als come DANNY EVERAERD DANNY EVERAERD: Demuynck Patricia | BACKX | Clean (S.G.) | P. GOVAERT | DE NIEUWE COLIBRI

Other related companies as DANNY EVERAERD: Demuynck Patricia | BACKX | Clean (S.G.) | P. GOVAERT | DE NIEUWE COLIBRI

DANNY EVERAERD is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DANNY EVERAERD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08932678222. Het bedrijf DANNY EVERAERD bevindt zich op het adres: DRONGENPLEIN 2; 9031; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 163,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 551,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Slagers. Producten gemaakt in DANNY EVERAERD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DANNY EVERAERD is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DANNY EVERAERD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DANNY EVERAERD, openstaande posities, locatie van DANNY EVERAERD op de kaart.

DANNY EVERAERD is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is DANNY EVERAERD, company assigned to the tax number BE08932678222. The company DANNY EVERAERD is located at the address: DRONGENPLEIN 2; 9031; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 163,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 551,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Slagers. Products created in DANNY EVERAERD were not found.
The main activity of DANNY EVERAERD is Wholesale Trade - Durable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DANNY EVERAERD is not available. You also can look at reviews of DANNY EVERAERD, open positions, location of DANNY EVERAERD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DANNY EVERAERD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DANNY EVERAERD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DANNY EVERAERD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DANNY EVERAERD, employees, financial statistics.