DANIEL JANSSENS

Particuliere bedrijvenWatervervoer • DANIEL JANSSENS
Private companiesWater Transportation • DANIEL JANSSENS

Contactgegevens DANIEL JANSSENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DANIEL JANSSENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DANIEL JANSSENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FRANS MOMBAERSSTRAAT 30; 3071; KORTENBERG, België

Telefoon (phone): 27599249 (+32-27599249) 27599249 (+32-27599249)

Fax (fax): +32 (63) 225-53-21 +32 (63) 225-53-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DANIEL JANSSENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DANIEL JANSSENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DANIEL JANSSENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DANIEL JANSSENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DANIEL JANSSENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DANIEL JANSSENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DANIEL JANSSENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DANIEL JANSSENS
Products information DANIEL JANSSENS

BTW identificatienummer (tax): BE01557281494
Ondernemingsnummer: 7047973632
Hoofdstad (capital): 342,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 437,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in DANIEL JANSSENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DANIEL JANSSENS
(Get full report from official database of BE for DANIEL JANSSENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DANIEL JANSSENS
Addition kinds of activities for DANIEL JANSSENS

1031. Lood en zinkerts | Lead and zinc ores
1446. Industrieel zand | Industrial sand
594299. Boekwinkels, nec | Book stores, nec
20640102. Fruitschil gekonfijt, gekristalliseerd, glace of geglazuurd | Fruit peel candied, crystallized, glace or glazed
20790104. Mout margarine | Nut margarine
35330102. Boorinstallaties | Drill rigs
35560109. Pasteuriserende apparatuur, zuivelmachines | Pasteurizing equipment, dairy machinery
95110203. Waterbeheer en kwaliteitsbureau, overheid | Water control and quality agency, government

Werken bij DANIEL JANSSENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DANIEL JANSSENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DANIEL JANSSENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DANIEL JANSSENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Operations Assistant (M/V) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, die zich toelegt op spooraannemingen, zijn wij op zoek naar een voltijdse Operations Assistant (M/V). De taken die je zal vervullen, zijn de volgende: - Ondersteuning van het projectteam bij de voorbereiding van de werven - Het verzorgen van een aantal administratieve taken voor lopende werven - De (administratieve) opvolging van leveranciers en onderaannemers - De coördinatie van de veiligheidsconsignes en het beheer van het kwaliteitsborgingsysteem

  • Halfautomaatlasser (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Lassen van machine onderdelen, stukwerk en kleine series - Kunnen lezen van technische tekening is noodzakelijk - Dagploeg - NL of FR talig

  • STUDENT SUPERMARKT Juli/Aug Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt regio Middelkerke zijn we op zoek naar een student om te werken in de maand Juli of Augustus als aanvuller in de winkel. Je staat in voor het meehelpen uitladen van de leveringen Je helpt mee om de leveringen op de karren te vertrekken naar het magazijn Je vult de winkel aan, droogvoeding, voeding en drankenafdeling Je bent polyvalent inzetbaar waar nodig, maar je taak zal hoofdzakelijk als aanuvller in de winkel zijn Alles kan met de lift naar het magazijn worden gebracht en alles zit tevens in kooien om te vervoeren en te verplaatsen.

  • Jobstudente M/V traiteur weekendwerk (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Lochristi zoekt Adecco jobstudenten M/V om ieder weekend afwisselend op zaterdag en zondag te werken. Als student zul je vooral klanten bedienen aan de toonbank. Je neemt bestellingen op en voert ze uit. Vervolgens reken je deze af aan de kassa. Je vult de toonbank aan wanneer nodig. Ook help je achter de schermen met afwassen en uitvoerende taken in de keuken, zoals hamburgers in vormen steken.

  • Studentenjob zondag 18+ (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    We bieden je verschillende jobs aan binnen een gezellige supermarkt. We zoeken cijfermatige studenten die goed met de kassa kunnen werken. We hebben ook andere afdelingen zoals de bakkerij, slagerij, charuterie, zuivel, traiteur,.. Kortom voor elk wat wils.

  • Student supermarkt | Nijlen | flexibele uren (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel te Nijlen zoeken we jobstudenten die fysiek werk niet uit de weg gaan. Je gaat immers mee helpen bij het lossen van de vrachtwagen en algemene ondersteuning bieden in de winkel. Verder wordt er verwacht dat je flexibel bent naar werk uren toe. Soms vraagtr men om vroeg te starten 's morgen, maar avonduren tot 20.15u zijn ook mogelijk.

  • STUDENT(E) JBC LOCHRISTI zat en/of zondag (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: JBC

    Type: Studentenjob

    JE ZORGT MEE VOOR EEN ULTIEME KLANTEN BELEVING EN KLANTEN ERVARING BIJ JBC LOCHRISTI JE GENIET VAN HET GEVEN VAN FASHIONADVIES AAN ONZE KLANTEN VAN NATURE BEN JE VRIENDELIJK, NIEUWSGIERIG, EN KAN JE ZELFSTANDIG WERKEN. JE HEBT EEN PLANNING UITGEWERKT ZODAT JE STUDIE/WERK KAN COMBINEREN EN JE OP REGELMATIGE BASIS BESCHIKBAAR BENT.

  • Customer Care Klantenservice (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Vaste Job

    Voor een mobiliteitsbedrijf in Zwijndrecht zijn we momenteel op zoek naar een Customer Care medewerker op de klantenservice (m/v). Jouw takenpakket: • Je bent het eerste aansprekingspunt voor onze klanten die je op een professionele manier informatie en advies verleent, via verschillende kanalen (telefoon, e-mail, chat en/of face to face) • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van en voor onze leden, zoals wijzigingen, up- en cross-sell, betalingen, wegenwacht aansluitingen, tankkaarten, webwinkel bestellingen, ... • Je werkt aan een lange termijn relatie met onze leden, je werkt aan retentie door een passende oplossing voor te stellen • Als Klantenadviseur bij VAB zet je steeds de klant op de eerste plaats • Je analyseert grondig de vraag en behoefte van onze klanten en je gaat steeds op zoek naar de beste oplossing voor de klant; je gaat proactief aan de slag • Met de kennis die je op doet, bouw je actief mee aan het optimaliseren van de dienstverlening

  • Natuursteenzager te Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: JACKERS ROBERT

    Type: Vaste Job

    Voor ons atelier te Riemst, zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Heb je affiniteit met natuursteen ? Ben je milieubewust en kan je efficiënt met materialen omgaan ? Dan ben je zeker de geschikte kandidaat ! Jouw taak bestaat uit : - het bedienen van de zaagmachine, kleine slijpschijf - marmer polieren en afwerken GEEN VERPLAATSINGEN, ENKEL ATELIERWERK.

  • Senior Front-end/Webdeveloper (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Arinto

    Type: Vaste Job

    Als front-end developer wordt je ingeschakeld voor de toekomst en groei van Arinto. Bovendien krijg je de kans om mee te werken aan toonaangevende projecten. Je taak bestaat eruit ons team te versterken met je ervaring op gebied van user interface development, usability en user experience. Je wisselt productontwikkeling af met lopende projecten voor onze klanten. Je bent een enthousiast persoon en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent ondernemend, dynamisch en hebt geen schrik om uit je comfort-zone te treden. Je hebt een passie voor de nieuwste web technologieën. Innovatie, kwaliteitszin, creativiteit en inzet zijn waarden die jou kenmerken. Je hebt een technische kennis waar je best fier over mag zijn en je helpt graag collega's bij het oplossen van complexe problemen.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Keukenhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Flexijob

    In de keuken helpen bij de voorbereidingen zoals sla wassen, groenten kuisen en versnijden, brochettes maken, scampi's pellen... Tijdens de service, borden voorbereiden, ijsjes scheppen, helpen doorgeven... Na de service, mee opruimen, opkuisen...

Zoek naar antwoorden van DANIEL JANSSENS in sociale netwerken
Look for responds of DANIEL JANSSENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DANIEL JANSSENS. Laat een reactie achter voor DANIEL JANSSENS. DANIEL JANSSENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DANIEL JANSSENS. Leave a respond for DANIEL JANSSENS. DANIEL JANSSENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DANIEL JANSSENS op de google maps. Adres en contacten DANIEL JANSSENS
Location of DANIEL JANSSENS on the google maps. Address and contacts of DANIEL JANSSENS

Andere gerelateerde bedrijven als come DANIEL JANSSENS DANIEL JANSSENS: KID COOL | ROSALINDA BREDA | PLAIY GEBRS | BRUNO SMOLDERS | Claeys Marnix

Other related companies as DANIEL JANSSENS: KID COOL | ROSALINDA BREDA | PLAIY GEBRS | BRUNO SMOLDERS | Claeys Marnix

DANIEL JANSSENS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DANIEL JANSSENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01557281494. Het bedrijf DANIEL JANSSENS bevindt zich op het adres: FRANS MOMBAERSSTRAAT 30; 3071; KORTENBERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 342,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 437,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Slagers. Producten gemaakt in DANIEL JANSSENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DANIEL JANSSENS is Watervervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DANIEL JANSSENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DANIEL JANSSENS, openstaande posities, locatie van DANIEL JANSSENS op de kaart.

DANIEL JANSSENS is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is DANIEL JANSSENS, company assigned to the tax number BE01557281494. The company DANIEL JANSSENS is located at the address: FRANS MOMBAERSSTRAAT 30; 3071; KORTENBERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 342,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 437,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Slagers. Products created in DANIEL JANSSENS were not found.
The main activity of DANIEL JANSSENS is Water Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DANIEL JANSSENS is not available. You also can look at reviews of DANIEL JANSSENS, open positions, location of DANIEL JANSSENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DANIEL JANSSENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DANIEL JANSSENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DANIEL JANSSENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DANIEL JANSSENS, employees, financial statistics.