CHRISTIAAN VERSTRICHT

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • CHRISTIAAN VERSTRICHT
Private companiesPrimary Metal Industries • CHRISTIAAN VERSTRICHT

Contactgegevens CHRISTIAAN VERSTRICHT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRISTIAAN VERSTRICHT: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRISTIAAN VERSTRICHT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MAURITS SABBESTRAAT 122; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15216175 (+32-15216175) 15216175 (+32-15216175)

Fax (fax): +32 (83) 438-20-89 +32 (83) 438-20-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRISTIAAN VERSTRICHT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRISTIAAN VERSTRICHT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRISTIAAN VERSTRICHT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRISTIAAN VERSTRICHT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRISTIAAN VERSTRICHT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRISTIAAN VERSTRICHT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRISTIAAN VERSTRICHT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRISTIAAN VERSTRICHT
Products information CHRISTIAAN VERSTRICHT

BTW identificatienummer (tax): BE04432952880
Ondernemingsnummer: 2881408691
Hoofdstad (capital): 221,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 144,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in CHRISTIAAN VERSTRICHT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRISTIAAN VERSTRICHT
(Get full report from official database of BE for CHRISTIAAN VERSTRICHT)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRISTIAAN VERSTRICHT
Addition kinds of activities for CHRISTIAAN VERSTRICHT

3229. Geperst en geblazen glas, anders | Pressed and blown glass, nec
20450104. Brood- en broodsoortrollemengsels: van gekochte bloem | Bread and bread type roll mixes: from purchased flour
20839906. Tarwe mout | Wheat malt
20990402. Chili peper of poeder | Chili pepper or powder
26210402. Boek papier | Book paper
26760104. Toiletpapier: gemaakt van gekocht papier | Toilet paper: made from purchased paper
34919909. Kleppen, nucleair | Valves, nuclear
75389902. Algemene vrachtwagen reparatie | General truck repair

Werken bij CHRISTIAAN VERSTRICHT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRISTIAAN VERSTRICHT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRISTIAAN VERSTRICHT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRISTIAAN VERSTRICHT. Looking for open vacancies in other companies

  • Billing Medewerker | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als tijdelijke Billing Medewerker draag je bij tot de klantvriendelijke totaalafhandeling van het facturatieproces. Je zorgt voor de tijdige en correcte facturatie van alle klanten. Je staat daarbij eveneens in voor de pre- en post-controles ter garantie van de kwaliteit. Je verwerkt alle meter- en klantendata correct zodat de klant tijdig en nauwkeurig kan worden gefactureerd en beleverd. Je brengt verbeterpunten in alle facturatieprocessen aan en volgt deze op zodat onze klanten steeds de beste service krijgen. Je behandelt de technische procesuitval zodat er een tijdige en correcte facturatie kan plaatsvinden. Je behandelt de geëscaleerde klantvragen van A tot Z. Je werkt in een resultaatgerichte omgeving waarbij je rapporteert over de operationele KPI’s en de afgesproken doelstellingen behaalt. Je rapporteert in deze functie aan de Billing Teamleader.

  • Sous-Chef regio Mechelen (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Koken is jouw passie. Kan je van verschillende ingrediënten echte smaakvolle maaltijden maken? Wil je jouw kookkunsten laten proeven aan anderen? Dit in een professionele werksfeer waarin jij de nodige vrijheid en ruimte hebt? Zoek niet verder! Wij hebben de ideale uitdaging voor jou! Je bedenkt, samen met de chef, de verschillende gerechten en menu's, dit rekening houdend met de seizoensgebonden producten, ingrediënten en budget. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de recepten. Daarnaast beheer je de stock en plaats je bestellingen indien nodig. Je volgt de bereiding en dressering van de gerechten op, en zorgt voor het nodige respect voor de hygiëne en voedselveiligheid. Je zal voltijds tewerkgesteld worden dit in een afwisselend uurrooster.

  • CHAUFFEUR C/CE REGIO WERVIK (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beschikt over een geldig rijbewijs C/CE en bestuurderskaart. Je spreekt en begrijpt zeer goed Nederlands en kan je behelpen in het Frans. Je hebt minstens 2 jaar rij-ervaring met een vrachtwagen CE en hebt reeds distrubieritten gedaan. Je hebt ervaring met distributieritten tussen 15 en 30 klanten per dag. Je bent een vlotte communicator. Je kent de baan op je duimpje en je werkt niet enkel met GPS maar kan je ook met een wegenkaart behelpen. ADR attest is geen must maar is wel een troef. Bij voorkeur kan je rijden met een heftruck.

  • Monteur metalen rekken met heftruckattest m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een voltijdse ervaren arbeider voor het plaatsen, monteren en herstellen van metalen rekken. Onze klant - gespecialiseerd in het plaatsen van opslagmogelijkheden in magazijnen is op zoek naar een ervaren arbeider voor de montage en herstellingswerken van rekken in oa magazijnen en opslagruimtes. Je werkt hierbij steeds op verplaatsing. Je zal ook deels leiding geven aan een klein team ( 2 personen), dit wil zeggen dat je samen met hen ervoor zorgt dat de opdrachten naar behoren uitgevoerd worden en dat je ook instaat voor een correct afhandeling vd werven.

  • Onderhoudstechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een groot bedrijf in de regio van Gent zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker die zal instaan voor volgend takenpakket: Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties Je analyseert technische storingen, stelt oplossingen voor en voert herstellingswerken uit Je bent creatief in het zoeken van oplossingen Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant Vergaderingen bijwonen Bijdragen aan verbeteringen en probleemoplossing Administratieve ondersteuning.

  • MAGAZIJNIER MET WEEKENDWERK (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het ontvangen van leveringen. Je registreert de pakbonnen. Je bedient de klanten bij afhalen van goederen. Je plant transporten tussen magazijn en winkel en verwekt grote leveringen in centraal depot

  • HUISHOUDHULP VOOR AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Aalter.

  • Huishoudhulp (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: WIT TREMELO

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van de dienstencheques. De taken omvatten het normale huishoudelijk onderhoud zoals schoonmaken van de woning, ramen wassen, strijken,…

  • Student bakkerij te Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent sta je in voor volgende taken: verwelkomen van de klanten, snijden van brood en charcuterie, afrekenen van de bestelling, afwassen, keren van de winkelruimte, opruimen na sluitingstijd. Je werkt op woensdagnamiddag en/of een dag in het weekend. De eerste maand werk je op woensdag en een dag in het weekend om jezelf snel te kunnen inwerken.

  • Support assistant IT te Heusden Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Vaste Job

    Je zal de technische binnendienst (service center) assisteren inzake volgende zaken: -Het helpen van klanten betreffende technische vragen via mail (incoming mail) en telefoon (incoming call). De meeste contacten zijn echter per mail. Klanten zijn IT distributeurs/IT installateurs en bedrijven. -Registreren van deze vragen in onze online help-desktool (e-Support); -E-Support opvolgen; -Testen van onze produkten; -Rapporten opstellen over e-Support, geteste produkten, gemelde kwaliteitsproblemen, ... (reporting system); -G-RMA: opvolging van defecte producten die binnenkomen voor reparatie nadat het service center eerst technische ondersteuning heeft geboden via mail of e-support;

  • Baliebediende met bouwkriebels (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalhandel toonaangevend in werfmaterieel, bouwmachines en -specialiteiten zijn we op zoek naar een commercieel medewerker. Hun vele artikelen worden verkocht aan aannemers en industriële constructiebedrijven. Je bedient de klanten, maakt bonnen aan, volgt de herstellingen van machines op, .... Een bouwplan kunnen lezen is een extra troef.

  • Business Controller - op zoek naar een nieuwe stap na audit? (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Wil je proeven van een job als controller in een productieonderneming? Wees er snel bij en solliciteer nu! Een productiebedrijf in regio Melle is dankzij hun zeer sterke groei op zoek naar een business controller die de rechterhand van de CFO wordt. Deze bruisende onderneming is een pionier in hun vak en wenst hun marktpositie verder te versterken. Functieomschrijving: Instaan voor; opmaken van managementrapportering kostprijsberekening van de productie marge- en product analyse, KPI's, Cost controlling budgettering, forecasting,… Financiële rapportage Optimaliseren van productieprocessen

Zoek naar antwoorden van CHRISTIAAN VERSTRICHT in sociale netwerken
Look for responds of CHRISTIAAN VERSTRICHT in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRISTIAAN VERSTRICHT. Laat een reactie achter voor CHRISTIAAN VERSTRICHT. CHRISTIAAN VERSTRICHT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRISTIAAN VERSTRICHT. Leave a respond for CHRISTIAAN VERSTRICHT. CHRISTIAAN VERSTRICHT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRISTIAAN VERSTRICHT op de google maps. Adres en contacten CHRISTIAAN VERSTRICHT
Location of CHRISTIAAN VERSTRICHT on the google maps. Address and contacts of CHRISTIAAN VERSTRICHT

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRISTIAAN VERSTRICHT CHRISTIAAN VERSTRICHT: FLRULO SA | C. BODEN | ELECTRO DE MEYER | HERMANN-JOSEF SERVAIS | Organisatiebureau Piet Roelen

Other related companies as CHRISTIAAN VERSTRICHT: FLRULO SA | C. BODEN | ELECTRO DE MEYER | HERMANN-JOSEF SERVAIS | Organisatiebureau Piet Roelen

CHRISTIAAN VERSTRICHT is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRISTIAAN VERSTRICHT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04432952880. Het bedrijf CHRISTIAAN VERSTRICHT bevindt zich op het adres: MAURITS SABBESTRAAT 122; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 221,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 144,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Slagers. Producten gemaakt in CHRISTIAAN VERSTRICHT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHRISTIAAN VERSTRICHT is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRISTIAAN VERSTRICHT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRISTIAAN VERSTRICHT, openstaande posities, locatie van CHRISTIAAN VERSTRICHT op de kaart.

CHRISTIAAN VERSTRICHT is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRISTIAAN VERSTRICHT, company assigned to the tax number BE04432952880. The company CHRISTIAAN VERSTRICHT is located at the address: MAURITS SABBESTRAAT 122; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 221,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 144,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Slagers. Products created in CHRISTIAAN VERSTRICHT were not found.
The main activity of CHRISTIAAN VERSTRICHT is Primary Metal Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRISTIAAN VERSTRICHT is not available. You also can look at reviews of CHRISTIAAN VERSTRICHT, open positions, location of CHRISTIAAN VERSTRICHT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRISTIAAN VERSTRICHT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRISTIAAN VERSTRICHT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRISTIAAN VERSTRICHT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRISTIAAN VERSTRICHT, employees, financial statistics.