FLFEDERATION TEXTILE -FEBELTEX ASBL

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • FLFEDERATION TEXTILE -FEBELTEX ASBL
Private companiesBusiness Services • FLFEDERATION TEXTILE -FEBELTEX ASBL

Contactgegevens FLFEDERATION TEXTILE -FEBELTEX ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLFEDERATION TEXTILE -FEBELTEX ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLFEDERATION TEXTILE -FEBELTEX ASBL

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): R. Montoyer 24, Internal Postal Box 1 1000 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-22-87-08-11 32-22-87-08-11

Fax (fax): 32-22-87-08-61 32-22-87-08-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLFEDERATION TEXTILE -FEBELTEX ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLFEDERATION TEXTILE -FEBELTEX ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLFEDERATION TEXTILE -FEBELTEX ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLFEDERATION TEXTILE -FEBELTEX ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLFEDERATION TEXTILE -FEBELTEX ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLFEDERATION TEXTILE -FEBELTEX ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLFEDERATION TEXTILE -FEBELTEX ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLFEDERATION TEXTILE -FEBELTEX ASBL
Products information FLFEDERATION TEXTILE -FEBELTEX ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE01803100585
Ondernemingsnummer: 6352264404
Hoofdstad (capital): 435,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 815,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in FLFEDERATION TEXTILE -FEBELTEX ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Professional federations, associations and unions

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLFEDERATION TEXTILE -FEBELTEX ASBL
(Get full report from official database of BE for FLFEDERATION TEXTILE -FEBELTEX ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLFEDERATION TEXTILE -FEBELTEX ASBL
Addition kinds of activities for FLFEDERATION TEXTILE -FEBELTEX ASBL

945100. Administratie van veteranenzaken | Administration of veterans' affairs
10440201. Zilveren goudproductie | Silver bullion production
20139915. Gerookte vlees, van gekocht vlees | Smoked meats, from purchased meat
23990301. Banners, gemaakt van stof | Banners, made from fabric
29110504. Petrolatums, nonmedicinal | Petrolatums, nonmedicinal
44990100. Marine redding en opmeting diensten | Marine salvaging and surveying services

Werken bij FLFEDERATION TEXTILE -FEBELTEX ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLFEDERATION TEXTILE -FEBELTEX ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLFEDERATION TEXTILE -FEBELTEX ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLFEDERATION TEXTILE -FEBELTEX ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker - Tijdelijk (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DHL te Bornem zijn we op zoek naar een tijdelijke Customer Service agent tot eind februari 2018. Jouw taken: Controleren order/leverdata om indien nodig de klant te kunnen informeren en actie te kunnen ondernemen teneinde de overeengekomen afspraak te kunnen nakomen; Registreren en verwerken van gegevens mbt dagelijkse orders, de gestelde vragen en klachten in de beschikbare systemen; Het aanleveren van gegevens en rapporteringen en KPI's volgens de bestaande afspraken zowel intern als met de klant(en); Opbouwen en onderhouden van een goede relatie met klant(en) en/of vervoerders tav operationele zaken met als doel de klanttevedenheid te verhogen; Optreden als eerste aanspreekpunt in telefonische of directe contacten met de externe klant(en) en interne afdelingen voor het inwinnen of doorgeven van informatie; Behandelen van verzoeken en klachten en hiervoor oplossingen vinden en aanbieden; Op een zo nauwkeurig mogelijke manier beantwoorden van alle mogelijke gestelde vragen van de klant, na grondige analyse en de nodige opzoekingen via alle mogelijke systemen die tot zijn/haar beschikking staan.

  • Geschoolde werkman dienst wegen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gemeente in midden Limburg zijn we op zoek naar een geschoolde werkman (ploeg wegen) die in het bezit is van een rijbewijs C. Takenpakket. Je bent een polyvalent inzetbare werkman die vlot eenvoudige kleine herstellingen en onderhoudstaken aan wegen en andere openbare plaatsen kan uitvoeren. Je werkt zorgvuldig met de ter beschikking gestelde materialen, machines en het rollend materieel. Je streeft een hoge graad van afwerking na. Startdatum: zo snel mogelijk.

  • Magazijnier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Winterslag, een distributiecenter zijn we op zoek naar een magazijnier Als magazijnier help je mee met: verwerken van het leeggoed (= lege CDU's platformen, palletten, ..) sorteren van het leeggoed stapelen van het leeggoed

  • Winkelbediende afdeling verf en gereedschappen (HULSTE)

    Regio: HULSTE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zoekt een job als winkelbediende regio Hulste en wil je graag toespitsen op de afdeling verf en gereedschappen? Dan hebben wij een job voor jou! We zijn op zoek naar een winkelbediende voor de afdeling verf en gereedschappen. Je taken bestaan uit: aanvullen, orde en netheid op de afdeling verzorgen, klanten adviseren, kassawerk....

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in KONTICH - uitstekend betaald (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds in Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 3 gastgezinnen wonende in Torhout. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen tot een fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp in Sint-Denijs-Westrem / Zwijnaarde (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies jij voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Ressegem (RESSEGEM)

    Regio: RESSEGEM

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent Inpakafdeling voor de maand OKTOBER/NOVEMBER (M/V) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: KLINGELE CHOCOLADE

    Type: Studentenjob

    Voor ons chocoladebedrijf in Evergem zoeken we jobstudenten die kunnen werken in september en oktober. Voor één of meerdere vaste dagen in de week of voor volledige weken. Functieomschrijving: Het inpakken van de verwerkte producten, zowel machinaal als manueel De verpakte goederen voorzien van de juiste etiketten Afgewerkte goederen in rekken zetten Indien nodig inspringen waar hulp nodig is, ook productie Oplossen van kleine verpakkingsproblemen Op het einde van de dagtaak de verpakkingsruimte op orde brengen Profiel: Goede kennis van NL Je studeert een bachelor of masteropleiding Je bent een harde werker Je vindt kwaliteit belangrijk Periode: Wij zoeken jobstudenten die één of meerdere (vaste) dagen per week kunnen werken, dit in vroege en/of afwisselend late ploeg. Vroege ploeg: maandag tot donderdag: 6u tot 14.30u, vrijdag: 6u tot 12.30u - Late ploeg: maandag tot donderdag: 11u-19.30 u, vrijdag: 11u tot 17.30u.

  • Boekhouder - schoolverlater (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: EMD ACCOUNTING & TAX

    Type: Vaste Job

    Als financieel beheerder staat u in voor: - het inboeken van de aan- en verkoopfacturen en het financieel; - het verwerken van de BTW-aangiftes; - het voorbereiden van jaarafsluitingen van vennootschappen; - het voorbereiden van fiscale aangiften (personenbelasting en vennootschapsbelasting).

  • LOGISTIEKE ADMINISTRATIEVE KRACHT (AVONDWERK + NACHTWERK) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BELGIAN FRESH FOOD

    Type: Vaste Job

    Vanuit de twee vestigingen in Antwerpen en Brugge garanderen wij versheid, service en kwaliteit van het allerhoogste niveau.Ons huidig cliënteel bestaat uit een 850-tal tevreden zaken, gaande van de beste restaurants, hotelketens, restaurantketens, grootkeukens, bakkers, slagers, enz. in Vlaanderen en Brussel. Kwaliteit, een uitgebreid assortiment en service blijven de grootste troeven in deze steeds veranderende economie. Onze persoonlijke aanpak en het familiale karakter laat de relatie met onze klanten steeds op een ‘gezonde’ manier verlopen. Je zal tewerk worden gesteld in onze locatie te Antwerpen. Groothandel Claessens te Antwerpen is op zoek naar een hands-on 'administratieve kracht' voor avond - en nachtdiensten. (opstart om 18u of 20u) Jij zal, tijdens de avonddiensten, verantwoordelijk zijn voor het correct opvolgen van bestellingen - Groenten, Fruit & Specialiteiten - van klanten en jij bent dé schakel tussen klanten, het magazijn en de orderverzamelaars. De meeste klanten plaatsen immers een bestelling wanneer zij de deuren 's avonds sluiten. Taken en Verantwoordelijkheden: Efficiënt verwerken van orders van klanten die op verschillende wijzen binnenkomen (telefonisch, per fax, webshop en per email) en dit op een correcte manier Het telefonisch promoten van onze producten Diepgaande kennis vergaar je door je flexibel op te stellen als 'collega-orderverzamelaar'. Je dient tijdens je opleiding intensief mee te werken in het magazijn zodat je de producten leert kennen. Dit vormt een grote meerwaarde voor het uitoefenen van je functie.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

Zoek naar antwoorden van FLFEDERATION TEXTILE -FEBELTEX ASBL in sociale netwerken
Look for responds of FLFEDERATION TEXTILE -FEBELTEX ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLFEDERATION TEXTILE -FEBELTEX ASBL. Laat een reactie achter voor FLFEDERATION TEXTILE -FEBELTEX ASBL. FLFEDERATION TEXTILE -FEBELTEX ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLFEDERATION TEXTILE -FEBELTEX ASBL. Leave a respond for FLFEDERATION TEXTILE -FEBELTEX ASBL. FLFEDERATION TEXTILE -FEBELTEX ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLFEDERATION TEXTILE -FEBELTEX ASBL op de google maps. Adres en contacten FLFEDERATION TEXTILE -FEBELTEX ASBL
Location of FLFEDERATION TEXTILE -FEBELTEX ASBL on the google maps. Address and contacts of FLFEDERATION TEXTILE -FEBELTEX ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLFEDERATION TEXTILE -FEBELTEX ASBL FLFEDERATION TEXTILE -FEBELTEX ASBL: INSTITUUT YVONNE | PRODUSOFT | DECOCQ & GAIN | Massoth茅rapie.be | Casu Motos SA

Other related companies as FLFEDERATION TEXTILE -FEBELTEX ASBL: INSTITUUT YVONNE | PRODUSOFT | DECOCQ & GAIN | Massoth茅rapie.be | Casu Motos SA

FLFEDERATION TEXTILE -FEBELTEX ASBL is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLFEDERATION TEXTILE -FEBELTEX ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01803100585. Het bedrijf FLFEDERATION TEXTILE -FEBELTEX ASBL bevindt zich op het adres: R. Montoyer 24, Internal Postal Box 1 1000 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 435,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 815,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Professional federations, associations and unions. Producten gemaakt in FLFEDERATION TEXTILE -FEBELTEX ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLFEDERATION TEXTILE -FEBELTEX ASBL is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLFEDERATION TEXTILE -FEBELTEX ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLFEDERATION TEXTILE -FEBELTEX ASBL, openstaande posities, locatie van FLFEDERATION TEXTILE -FEBELTEX ASBL op de kaart.

FLFEDERATION TEXTILE -FEBELTEX ASBL is a company, that was registered 1995 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLFEDERATION TEXTILE -FEBELTEX ASBL, company assigned to the tax number BE01803100585. The company FLFEDERATION TEXTILE -FEBELTEX ASBL is located at the address: R. Montoyer 24, Internal Postal Box 1 1000 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 435,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 815,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Professional federations, associations and unions. Products created in FLFEDERATION TEXTILE -FEBELTEX ASBL were not found.
The main activity of FLFEDERATION TEXTILE -FEBELTEX ASBL is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLFEDERATION TEXTILE -FEBELTEX ASBL is not available. You also can look at reviews of FLFEDERATION TEXTILE -FEBELTEX ASBL, open positions, location of FLFEDERATION TEXTILE -FEBELTEX ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLFEDERATION TEXTILE -FEBELTEX ASBL, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLFEDERATION TEXTILE -FEBELTEX ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLFEDERATION TEXTILE -FEBELTEX ASBL, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLFEDERATION TEXTILE -FEBELTEX ASBL, employees, financial statistics.