BOUCHERIE GANTY

Contactgegevens BOUCHERIE GANTY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUCHERIE GANTY: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUCHERIE GANTY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA STATION 30; 6220; FLEURUS, België

Telefoon (phone): 71811263 (+32-71811263) 71811263 (+32-71811263)

Fax (fax): +32 (53) 270-70-63 +32 (53) 270-70-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUCHERIE GANTY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUCHERIE GANTY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUCHERIE GANTY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUCHERIE GANTY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUCHERIE GANTY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUCHERIE GANTY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUCHERIE GANTY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUCHERIE GANTY
Products information BOUCHERIE GANTY

BTW identificatienummer (tax): BE07497863769
Ondernemingsnummer: 8476470947
Hoofdstad (capital): 860,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 633,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in BOUCHERIE GANTY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUCHERIE GANTY
(Get full report from official database of BE for BOUCHERIE GANTY)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUCHERIE GANTY
Addition kinds of activities for BOUCHERIE GANTY

519100. Landbouwbenodigdheden | Farm supplies
30810100. Kunststoffolie en vel | Plastics film and sheet
35810102. Mechanismen voor muntmachines | Mechanisms for coin-operated machines
50120301. Campers (pickup coaches) voor montage op vrachtwagens | Campers (pickup coaches) for mounting on trucks
80110509. immunoloog | Immunologist
82110104. Katholieke hogere middelbare school | Catholic senior high school

Werken bij BOUCHERIE GANTY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUCHERIE GANTY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUCHERIE GANTY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUCHERIE GANTY. Looking for open vacancies in other companies

  • Stekker / machinebediener verpakking (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een goede kwaliteit van het product Als de operator in pauze is of afwezig, zorg je ervoor dat de machine blijft draaien Je doet kleine instellingen en aanpassingen aan de machine waar nodig Je zorgt voor een nette omgeving en helpt je collega's waar nodig

  • Chauffeur C/E (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Laden en lossen van vrachtwagens - Chauffeur in de bouwsector. Dit houdt in dat de ritten niet internationaal zijn en maximum 1 uur rond het bedrijf zijn - Aanleveren en ophalen van het materiaal op de bouwwerven - Communicatie met dispatching

  • Montage technieker (M/V) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze firma combineert al bijna 48 jaar ervaring met hoge kwaliteit, functionaliteit en een aantrekkelijk ontwerp. Door een continue vooruitgang en een sterke organisatie zijn wij erin geslaagd onze positie als toonaangevende producent van kwaliteitsvolle industriële sectionaalpoorten te handhaven. Taken: Monteren van onze producten en -toebehoren.Je werkt samen in een team, bestaande uit 2 monteurs en vertrekt vanuit jullie woonplaats naar de werven toe.

  • Klantenadviseur met een hart voor dier en tuin (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een enthousiaste medewerker (m/v) voor de functie van klantenadviseur/verkoop. Taken: - je komt terecht in een professioneel team waar je mag rekenen op een doorgedreven opleiding je maakt kennis met de winkel, de producten en de processen je leert hoe we bij advies en service verlenen aan onze klanten vervolgens trainen we je in het beheer van je rayons : bevoorrading, productplacement, merchandising je schept plezier in het contact met klanten en ondersteunt hen met deskundig advies je gaat geen uitdaging uit de weg en je wil ook in de toekomst blijven bijleren

  • Monteur (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf in de regio Dendermonde produceert en plaatst alle maatwerk in staal of inox, soms gecombineerd met hout, glas of natuursteen. Zij werken zowel voor particulier klanten als voor professionele klanten zoals bouwondernemingne, industrie, architectenbureaus, projectontwikkelaars,enz. Met een eigen tekenatelier en plaatsingsdienst hebben zij alles in huis om een opdracht volledig af te werken op maat van de klant. De monteur voor de buitendienst moet: Zelfstandig kunnen werken Goed kunnen planlezen Nauwkeurig en verzorgd kunnen werken Kunnen werken met meetgereedschap zoals lasers De Nederlandse taal machtig zijn voor het contact met de klanten Noodzakelijk is rijbewijs B Pluspunt zou zijn rijbewijs B E (voor aanhangwagen)

  • Pistoolspuiter (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, gevestigd in Meeuwen, berekent, produceert en levert staalconstructies op maat. Zij beschikken over een hoogwaardig machinepark welke voldoet aan de laatste technische vereisten. Voor hen zijn we op zoek naar een pistoolspuiter voor het spuiten (natlak) van metalen constructies op basis van luchtdruk en een verfpomp. Hier komt beperkt ook administratie bij. Zo dien je dagelijks een oplijsting te maken van de afgewerkte producten en het verfverbruik van die dag.

  • Poetshulp regio Gent (centrum) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Gent (centrum) Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Gemotiveerde studenten (m/v) (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    - Je ontvangt de klanten en neemt de bestelling op - Je maakt dranken klaar en serveert deze aan de klanten - Je dient gerechten op in de zaal - Je int de betalingen voor de consumpties - Je zorgt voor orde en netheid - ...

  • Web en Business Analist Collishop (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als web en business analist analyseer je data en lever je inzichten waarmee we de Collishop-klanten beter leren kennen en onze verkoop boosten. Collishop.be is met meer dan 20.000 artikelen een van de grootste webshops van België. Als web en business analist duik je in data, maak je analyses en lever je inzichten die onze verkoop boosten. Daarnaast zorg je er mee voor dat het sales- en marketingteam gedreven is door data en performance. Ons buikgevoel bewees ons al veel diensten, maar correct cijfermateriaal blijft de basis van goede business. Om onze klanten beter te leren kennen en hen nog beter te bedienen, zoeken we een analytisch en commercieel talent dat ons helpt met deze taken: Data samenbrengen: Je gaat via verschillende kanalen op zoek naar relevante data. Je werkt bijvoorbeeld samen met het Digital Analytics-team van ons intern communicatiebureau CCX, de afdeling Business Analytics & Insights en de category coaches. Je hoeft zelf niets technisch te implementeren, maar bent verantwoordelijk voor de coördinatie ervan. Cijfers interpreteren: Je analyseert de verzamelde data, legt verbanden en trekt conclusies. Zo leg je klanteninzichten bloot die ons helpen om onze communicatie nog krachtiger en effectiever te maken, de verkoop te boosten en onze business beter aan te sturen. Inzichten delen: je deelt je bevindingen met de marketeers, mediaspecialisten, webmasters en webshopbeheerders. Dankzij jouw learnings kunnen zij aan de slag om ons bedrijf te doen groeien. Resultaten meten: je helpt de verschillende Collishop-teams bij het bepalen van meetbare doelstellingen en stimuleert hen om ze te behalen. Je meet ook de resultaten van elke campagne, interpreteert ze en doet aanbevelingen voor de toekomst. Datagedreven mentaliteit creëren: op termijn treed je binnen Collishop ook op als datacoach. Je zorgt ervoor dat de verschillende teams een kritische mindset ontwikkelen, zich de juiste vragen stellen en zo zelf learnings kunnen verzamelen die nuttig zijn voor hun job. Je werkt in Halle.

  • Senior Business Controller - Zorgsector - Antwerpen Centrum (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een Senior Business Controller voor een zeer tof bedrijf met een open bedrijfscultuur. Onze klant is actief in de zorgsector. Ze zijn de grootste speler in het Antwerpse. Als Senior Business Controller rapporteer je rechtstreeks aan de Directeur Financiën. Een greep uit je takenpakket: Je hebt rechtstreeks impact op de beleidsbeslissingen met jouw financiële plannen, kostprijsberekeningen en financiële analyses m.b.t. investeringen; Je speelt ter ondersteuning van de directie en de afdeling een cruciale rol in het planningsproces zoals opmaak van de meerjarenplanning door de coördinatie van het budgetproces voor de gehele onderneming; Jouw klantgerichte en integere houding maakt van jou een echte business partner voor de diverse afdelingsverantwoordelijken; Je analyseert telkens de behoeften van de interne klanten en je anticipeert op problemen en knelpunten in verschillende beleidsondersteunende dossiers; Als teamlid van een enthousiaste groep sta je in voor controles op de cijfers en het opmaken van managementrapportering voor de diverse investeringen waarvoor jij verantwoordelijk bent; Je doet regelmatige actuals/budget controles inclusief variantieanalyses en sanity checks; Je geeft uitleg bij de maandelijkse en kwartaalcijfers aan de Directeur Financiën; Je werkt actief mee aan de verdere verbetering van de interne rapportering door middel van het bouwen van een nieuw rapporteringsprototype en simulatiemodellen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Flexijob bij Mister Spaghetti Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Mister Spaghetti Antwerpen

    Type: Flexijob

    WOOHOOW! BEN JE GEÏNTERESSE OM EEN SPONTANE SOLLICITATIE TE DOEN ALS FLEXI-JOB IN DE HORECA BIJ MISTER SPAGHETTI? DAN BEN JE OP DE JUISTE PLEK WAAR WERKEN NOG LEUK KAN ZIJN! Wij zijn continu op zoek naar mensen als flexi-job om ons team te versterken. Heb je een passie voor horeca en wil je graag actief werken? Heb je een goede, positieve spirit en een verzorgd voorkomen? Wil je graag in een jong en dynamisch team terechtkomen? Zoek je een fulltime job? Ook hier je terecht voor een spontane sollicitatie.

Zoek naar antwoorden van BOUCHERIE GANTY in sociale netwerken
Look for responds of BOUCHERIE GANTY in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUCHERIE GANTY. Laat een reactie achter voor BOUCHERIE GANTY. BOUCHERIE GANTY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUCHERIE GANTY. Leave a respond for BOUCHERIE GANTY. BOUCHERIE GANTY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUCHERIE GANTY op de google maps. Adres en contacten BOUCHERIE GANTY
Location of BOUCHERIE GANTY on the google maps. Address and contacts of BOUCHERIE GANTY

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUCHERIE GANTY BOUCHERIE GANTY: ORGAN. GULDENSPORENTOCHT. | DECHAMPS V | IGNACE CLAESSENS | Cerceau (Le) ASBL | Stevens Punching NV

Other related companies as BOUCHERIE GANTY: ORGAN. GULDENSPORENTOCHT. | DECHAMPS V | IGNACE CLAESSENS | Cerceau (Le) ASBL | Stevens Punching NV

BOUCHERIE GANTY is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUCHERIE GANTY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07497863769. Het bedrijf BOUCHERIE GANTY bevindt zich op het adres: RUE DE LA STATION 30; 6220; FLEURUS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 860,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 633,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Slagers. Producten gemaakt in BOUCHERIE GANTY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUCHERIE GANTY is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUCHERIE GANTY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUCHERIE GANTY, openstaande posities, locatie van BOUCHERIE GANTY op de kaart.

BOUCHERIE GANTY is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUCHERIE GANTY, company assigned to the tax number BE07497863769. The company BOUCHERIE GANTY is located at the address: RUE DE LA STATION 30; 6220; FLEURUS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 860,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 633,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Slagers. Products created in BOUCHERIE GANTY were not found.
The main activity of BOUCHERIE GANTY is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUCHERIE GANTY is not available. You also can look at reviews of BOUCHERIE GANTY, open positions, location of BOUCHERIE GANTY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUCHERIE GANTY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUCHERIE GANTY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUCHERIE GANTY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUCHERIE GANTY, employees, financial statistics.