BOUCHERIE FERME ST.HUBERT

Contactgegevens BOUCHERIE FERME ST.HUBERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUCHERIE FERME ST.HUBERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUCHERIE FERME ST.HUBERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE EMILE L?T? 86; 7332; SAINT-GHISLAIN, België

Telefoon (phone): 65520332 (+32-65520332) 65520332 (+32-65520332)

Fax (fax): +32 (56) 162-52-34 +32 (56) 162-52-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUCHERIE FERME ST.HUBERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUCHERIE FERME ST.HUBERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUCHERIE FERME ST.HUBERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUCHERIE FERME ST.HUBERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUCHERIE FERME ST.HUBERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUCHERIE FERME ST.HUBERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUCHERIE FERME ST.HUBERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUCHERIE FERME ST.HUBERT
Products information BOUCHERIE FERME ST.HUBERT

BTW identificatienummer (tax): BE02441680908
Ondernemingsnummer: 3841064453
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 849,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in BOUCHERIE FERME ST.HUBERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUCHERIE FERME ST.HUBERT
(Get full report from official database of BE for BOUCHERIE FERME ST.HUBERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUCHERIE FERME ST.HUBERT
Addition kinds of activities for BOUCHERIE FERME ST.HUBERT

20799903. Eetbare olieproducten, behalve maïsolie | Edible oil products, except corn oil
27619902. Computervormen, manifold of continu | Computer forms, manifold or continuous
28690505. sorbitol | Sorbitol
39999909. Dock apparatuur en benodigdheden, industriële | Dock equipment and supplies, industrial
95320403. Stedelijke en gemeenschap ontwikkeling, provincie overheid | Urban and community development, county government

Werken bij BOUCHERIE FERME ST.HUBERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUCHERIE FERME ST.HUBERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUCHERIE FERME ST.HUBERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUCHERIE FERME ST.HUBERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Koel- en vriestransport op korte afstand, met als voornaamste bestemmingen: België, Nederland en Noord-Frankrijk Voornamelijk dagwerk Zaterdagwerk in beurtrolsysteem Zelf laden en lossen van de goederen Zelfstandig kunnen werken Op bepaalde locaties, zoals vroegmarkten en veiligen, moeten de handen uit mouwen gestoken worden (vb. het stapelen van palletten, het helpen van collega's bij het lossen, ...) Correct invullen van de transportdocumenten, zoals vrachtbrieven en palletbons

  • Polyvalente arbeider/sorteerder vaste nacht, voormiddag of namiddag (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als sorteerder sta je in voor de goeie werking in het atelier. Je zorgt dat alle paketten aan de juiste laadkaai staan zodat het laden van de bestelwagens zonder problemen verloopt.

  • voicepickers (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Logistics werft extra voicepickers aan. Als voicepicker moet je in het magazijn met behulp van een headset goederen picken. Dit zijn vooral de onderdelen van Volvo en Renault Trucks, maar ook van Volvo Penta en Volvo bussen. Je krijgt een bestelling van een klant en deze moet je ophalen in het magazijn. Je pickt het juiste aantal en de correcte stukken, via spraaktechnologie bevestig je wat je gepickt hebt. Eventueel verpak je deze goederen op een correcte manier zodat we een verzendbare colli krijgen.

  • Bediener kantenverlijmer/schuurmachine (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in het atelier en je staat in voor de houtbewerking van de deuren. Je verlijmt de kantlatten en fineerkanten op deuren. Je volgt de planning goed op en houdt rekening met veiligheidsvoorschriften.

  • Commercieel - administratief bediende (decoratie) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel gespecialiseerd in de verkoop van verf, behang, raamdecoratie,... zoeken wij een back office medewerker. De winkel is open van maandag tem vrijdag van 7u30 tot 18u en op zaterdag van 9u-12u. Jouw werkuren zullen dus hiertussen liggen maar zijn bespreekbaar. Wat wordt er van jou verwacht? Jij bent DE persoon die instaat voor het klantenbeheer, dwz bestellingen noteren en opvolgen, klanten op de hoogte brengen van levertermijn, facturatie, debiteurenopvolging,... Het contact met de klanten zal hoofdzakelijk telefonisch gebeuren.

  • Binnenbepleisteraar (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als binnenbepleisteraar regio Leuven ben je zeer gedreven om aan de slag te gaan. Dit takenpakket wordt jou toevertrouwd: je bekleedt binnenmuren en plafonds met allerlei pleisterproducten (zoals gips en cement); je bereidt ondergronden voor; je mengt de producten en brengt ze manueel of met de spuit aan; je plaatst hoekprofielen en brengt sierlijsten aan; je strijkt de bepleistering glad en werkt ze af; je plaatst de draagstructuren bevestigt de gipskartonplaten en werkt de naden af; je voert voornamelijk renovatiewerken uit; je werkuren zijn regelmatig maar kunnen variëren naargelang de opdrachten en de weersomstandigheden; je werkt zelfstandig maar vaak ook in teamverband; je past alle veiligheidsregels toe.

  • Verpakkingsoperator Farmacie I Daguren I Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal bedrijf in volle groei in Bornem zoeken we enthousiaste en gemotiveerde verpakkingsmedewerkers. Je maakt deel uit van een leuk team in een aangename sfeer. Je staat in voor het bedienen van de verpakkingsmachines. Je voorziet de machines van het nodige materiaal zoals blisters, doosjes, karton, papier, bijsluiters, ... Daarnaast ga je ook na of de machines fouten correct detecteren.

  • Grafische sector - (flexo) drukker (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als je specifiek uitkijkt naar een job als drukker, dan stellen wij graag volgende vacature aan jou voor! Onze klant zoekt namelijk een flexo drukker om hun team te vervolledigen. Je komt terecht in een firma met als specialisatie het bedrukken van verpakkingen voor de voedingsindustrie. Er worden een 50-tal medewerker tewerkgesteld (arbeiders en bedienden). Er is weinig verloop en er heerst een goede sfeer in de firma. Wat is jouw takenpakket? je zorgt voor de kwaliteit van de gedrukte orders. je zal een flexopers 8-kleuren breed formaat bedienen en de bijhorende randapparatuur. je levert kwaliteitsdrukwerk af. je bent verantwoordelijk voor onderhoud van de machine en het oplossen van storingen. je streeft voortdurend naar het verbeteren van de kwaliteit en productiviteit. Lijkt deze job echt iets voor jou? Contacteer ons dan snel!

  • Huishoudhulp regio Westerlo / Laakdal (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Welke taken mag je bij je klanten doen? opruimen en schoonmaken wassen en strijken koken kleine boodschappen doen (te voet)

  • Zwemlesgever Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen aan baby's, peuters en hummeltjes. • De lessen vinden plaats op wekelijkse basis (zaterdag) • Engagement voor een gans schooljaar • Administratieve opvolging: zwemlijsten invullen • Rapportering aan de zwembadmanager • Opvolgen en naleven van de nodige veiligheidsprocedures

  • Zelfstandig Vertegenwoordiger - Social Media Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FUTURE MARKETING AGENCY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe software tool en ons IT bedrijf zijn wij opzoek naar een gedreven sales representatieve. Cold calling en klantenbezoeken afleggen is op jou lijf geschreven. Klanten hun probleem analyseren en een oplossing aanbieden is daarom ook een van je specialiteiten. Ons IT-bedrijf geleden te Bonheiden (Mechelen) & Antwerpen heeft een software ontwikkeld omtrend het sociale media beheer van bedrijven. Daarnaast focussen we op toekomst producten zoals chatbots, leadpages en lead magnets. Websites, Seo, Sea horen tegenwoordig tot de klassiekers maar daarom niet onbelangrijk. Heb jij een problemsolving attitude? Wil je een topverkoper zijn of ben je er al een? Doorgroeien in een bedrijf dat in volle ontwikkeling staat maar al jaren een vaste waarde is op de markt. Dan is deze job zeker en vast iets voor jou. Wij zullen er zeker en vast alles aan doen doormiddel van interne opleidingen om je te voorzien van een aantrekkelijk variabel salaris zonder enige plafond.

  • WINKELBEDIENDE BAKKERIJ (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: BAKKERIJ DÉLICE

    Type: Flexijob

    Je helpt onze klanten in de bakkerij en je rekent af. Je vult de toonbank aan met patisserie en de rekken met brood. Wanneer het kalmer is in de winkel help je bijvoorbeeld met het verpakken van pralines.

Zoek naar antwoorden van BOUCHERIE FERME ST.HUBERT in sociale netwerken
Look for responds of BOUCHERIE FERME ST.HUBERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUCHERIE FERME ST.HUBERT. Laat een reactie achter voor BOUCHERIE FERME ST.HUBERT. BOUCHERIE FERME ST.HUBERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUCHERIE FERME ST.HUBERT. Leave a respond for BOUCHERIE FERME ST.HUBERT. BOUCHERIE FERME ST.HUBERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUCHERIE FERME ST.HUBERT op de google maps. Adres en contacten BOUCHERIE FERME ST.HUBERT
Location of BOUCHERIE FERME ST.HUBERT on the google maps. Address and contacts of BOUCHERIE FERME ST.HUBERT

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUCHERIE FERME ST.HUBERT BOUCHERIE FERME ST.HUBERT: CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | R.U.S. CLUB ANDERLUES | De Meyer Annie | CARRIFRES ET FORMATION | KAREL PLUYM

Other related companies as BOUCHERIE FERME ST.HUBERT: CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | R.U.S. CLUB ANDERLUES | De Meyer Annie | CARRIFRES ET FORMATION | KAREL PLUYM

BOUCHERIE FERME ST.HUBERT is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUCHERIE FERME ST.HUBERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02441680908. Het bedrijf BOUCHERIE FERME ST.HUBERT bevindt zich op het adres: RUE EMILE L?T? 86; 7332; SAINT-GHISLAIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 849,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Slagers. Producten gemaakt in BOUCHERIE FERME ST.HUBERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUCHERIE FERME ST.HUBERT is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUCHERIE FERME ST.HUBERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUCHERIE FERME ST.HUBERT, openstaande posities, locatie van BOUCHERIE FERME ST.HUBERT op de kaart.

BOUCHERIE FERME ST.HUBERT is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUCHERIE FERME ST.HUBERT, company assigned to the tax number BE02441680908. The company BOUCHERIE FERME ST.HUBERT is located at the address: RUE EMILE L?T? 86; 7332; SAINT-GHISLAIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 849,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Slagers. Products created in BOUCHERIE FERME ST.HUBERT were not found.
The main activity of BOUCHERIE FERME ST.HUBERT is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUCHERIE FERME ST.HUBERT is not available. You also can look at reviews of BOUCHERIE FERME ST.HUBERT, open positions, location of BOUCHERIE FERME ST.HUBERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUCHERIE FERME ST.HUBERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUCHERIE FERME ST.HUBERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUCHERIE FERME ST.HUBERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUCHERIE FERME ST.HUBERT, employees, financial statistics.