FLFONNE SMEULDERS NV

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • FLFONNE SMEULDERS NV
Private companiesAgricultural Services • FLFONNE SMEULDERS NV

Contactgegevens FLFONNE SMEULDERS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLFONNE SMEULDERS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLFONNE SMEULDERS NV

Regio (region): Wuustwezel, België

Adres (address): Dr J Goossenaertsstr 14 2990 Wuustwezel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-36-20-16-20 32-36-20-16-20

Fax (fax): 32-36-66-91-02 32-36-66-91-02

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLFONNE SMEULDERS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLFONNE SMEULDERS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLFONNE SMEULDERS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLFONNE SMEULDERS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLFONNE SMEULDERS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLFONNE SMEULDERS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLFONNE SMEULDERS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLFONNE SMEULDERS NV
Products information FLFONNE SMEULDERS NV

BTW identificatienummer (tax): BE09481994628
Ondernemingsnummer: 9186187744
Hoofdstad (capital): 814,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 881,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in FLFONNE SMEULDERS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plumbing, domestic

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLFONNE SMEULDERS NV
(Get full report from official database of BE for FLFONNE SMEULDERS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLFONNE SMEULDERS NV
Addition kinds of activities for FLFONNE SMEULDERS NV

20329902. Varkensvlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Mincemeat: packaged in cans, jars, etc.
20979900. Vervaardigd ijs, niet | Manufactured ice, nec
23950202. Kunst naaldwerk: gemaakt van aangekochte materialen | Art needlework: made from purchased materials
33129909. Kousen, ijzer en staal: gemaakt in staalfabrieken | Well casings, iron and steel: made in steel mills
79970504. Tennisclub, lidmaatschap | Tennis club, membership
79999900. Amusement en recreatie, nec, nec | Amusement and recreation, nec, nec

Werken bij FLFONNE SMEULDERS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLFONNE SMEULDERS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLFONNE SMEULDERS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLFONNE SMEULDERS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Bordenbouwers - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Heb je ervaring met het opbouwen, bekabelen en testen van elektrische kasten en heb je zin om je talenten verder te ontplooien? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zoeken een gemotiveerde medewerker. Op basis van elektrische schema’s en technische tekeningen stel je een toestellenkader, hoogspanningscabine of stuurtafel samen. Je monteert de elektrische en pneumatische onderdelen en je brengt de bekabeling aan. Je test de door jezelf of door collega’s gebouwde installaties. Je volgt fabricatie-projecten op. Je bent in staat om bepaalde projecten van A tot Z uit te voeren. Je geeft de nodige feedback aan de projectleider, kaart problemen aan en stelt mogelijke verbeteringen voor. Je werkt in een technische omgeving waar specifieke veiligheidsregels belangrijk zijn. Is dit iets voor jou? Heb je bovendien ervaring met het opbouwen, bekabelen en testen van elektrische kasten en heb je zin om je talenten verder te ontplooien? Dan word je tewerkgesteld in een team waar je kan rekenen op de ondersteuning van ervaren mensen.

  • Medewerker ACC (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar collega’s die dezelfde passie delen voor wagens als wij! Heb je technisch inzicht? Ben je handig en heb je een basis kennis elektriciteit? (elektrische schema’s hebben geen geheimen voor jou) Of ben je gewoon een krak in automechanica? Kan je werken volgens de voorgeschreven procedures? Je houdt van een nette werkplek en veilig werken is één van je prioriteiten. Dan ben jij diegene die we zoeken! Je krijgt je eigen werkbak ter beschikking, hiervoor verwachten we respect voor je eigen materieel en gereedschappen en weet je deze ook op een correcte manier te gebruiken. Je komt terecht in een bedrijf waar enkel gewerkt wordt met nieuwe wagens. Kwaliteit staat dan ook hoog in ons vaandel Naarmate je technische kennis, zal je worden ingeschakeld van het plaatsen van navi’s tot de inbouw van LPG tanks en pré-heaters,… Bij nieuwe acties worden de nodige trainingen voorzien. Inzet en gedrevenheid wordt beloond, want daardoor creëer je doorgroeimogelijkheden voor jezelf.

  • Marktmededewerker kaas-charcuterie Cru Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als allround medewerker heb je een heel gevarieerd takenpakket en ga je aan de slag in alle afdelingen, waaronder dranken, brood, vlees, groenten en fruit. Daarnaast ben je vast aan de slag in de afdeling charcuterie. Je hebt een passie voor verfijnde, authentieke vleeswaren en vertelt de klanten graag alles over de herkomst en de bereidingswijze. Je zorgt voor een warm onthaal en bedient de klanten met de glimlach. Je geeft hen correcte tips mee, waarmee ze thuis gerust aan de slag kunnen. Je zorgt er uiteraard voor dat het aanbod en de winkel er altijd piekfijn uitzien. Je bent sterk geïnteresseerd in alles wat met lekker eten te maken heeft. En je kijkt ernaar uit om zo veel mogelijk bij te leren van collega¿s en leveranciers.

  • Werfleider (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een toonaangevend bedrijf actief in dak-en gevelbekleding, zijn wij op zoek naar een projectleider met zin voor detail regio Destelbergen. (m/v)  ​​Je bent verantwoordelijk voor de planning, technische voorbereiding en opvolging van diverse werven binnen de regio Vlaanderen.  Je analyseert nieuwe projecten in samenspraak met de zaakvoerder en collega projectvoorbereider/ werfleider.  Je zorgt voor de uitwerking en ondersteunt de uitvoering van het project.  Na goedkeuring van de offerte sta je in voor de opmeting, het uittekenen van het project en de nodige materialen bestellen + opmaken vorderingsstaten. 

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Temse – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student bijrijder - Sint-Niklaas (bijverdienste gedurende het schooljaar) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een postorderbedrijf in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar studenten die doorheen het jaar één volledige dag per week willen werken als vaste bijverdienste. Dit betekent dat je dus minstens één lesvrije dag hebt gedurende het schooljaar. Je gaat als bijrijder/convoyeur mee met de chauffeur en je gaat bij de klanten thuis grote paketten afleveren en eventueel monteren (meubels e.d.). Wij bieden een interessante, wekelijks terugkerende, bijverdienste aan met mooie verloning.

  • CALCULATOR BOUWWERKEN - Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als Calculator word je ingezet in een team verantwoordelijk voor het opmaken van aanbestedingsdossiers en ben je en spilfiguur binnen de onderneming. Je staat in voor de prijscalculatie en de volledige aanbesteding. Voor het tijdig en correct opmaken van het dossier analyseer je de lastenboeken, de uitvoeringsmethodes en de plannen van het project Je vraagt offertes op bij mogelijke leveranciers en onderaannemers Je geeft een optimaal antwoord op de technische en administratieve eisen van het bestek. Je wordt betrokken bij de verder onderhandelingen na het indienen van het bestek, bij het goedkeuren van de aanbesteding verzeker je de overdracht naar de uitvoering

  • Inspecteur voertuigen – local (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: VAB

    Type: Vaste Job

    MVI maakt deel uit van Macadam en is actief in Europa met vestigingen in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Spanje, en heeft daarnaast reguliere activiteiten uitgebouwd in Luxemburg en Portugal. Vandaag wordt de laatste hand gelegd aan een opstart via lokale partnerships in Letland, Litouwen, Italië en in Noorwegen, waarna Oostenrijk en de andere Scandinavische landen zullen volgen. Van de meer dan 450.000 inspecties die Macadam jaarlijks uitvoert worden er 140.000 gerealiseerd in de Benelux en 240.000 in Frankrijk. Dit maakt Macadam marktleider op het vlak van inspecties van voertuigen en ondersteuning van het remarketingproces in opdracht van leasemaatschappijen, fleet owners en autofabrikanten. Ter uitbreiding van ons team op onze locatie in Vilvoorde zijn we op zoek naar een Inspecteur Voertuigen. Heb jij affiniteit met auto’s en werk je graag in een omgeving waar je de mooiste modellen voorbij ziet komen? Heb je scherpe ogen en ontgaat jou niets? Kom dan bij ons werken en ontwikkel je tot een Inspecteur Voertuigen. Als Inspecteur Voertuigen beoordeel je leaseauto’s en/of huurauto’s, waarvan het contract is afgelopen, op de aanwezigheid van schades en het ontbreken van accessoires. Het inspecteren vindt plaats op de locatie van de leasemaatschappij/verhuurmaatschappij of partner. Je registreert op je tablet, met de MVI inspectiesoftware, de acceptabele en de niet-acceptabele schades, je neemt digitale foto’s van het voertuig en de eventuele schade(s) en koppelt calculatiebedragen aan de schade-evenementen. Met deze gegevens maak je een volledig elektronisch rapport welke ingevoerd wordt op het Macadam IT platform. Op dit platform zijn onze klanten eveneens aangesloten.

  • Accountmanager | Z-W-Vl (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JongeRaven/SterkeRaven

    Type: Vaste Job

    Je bent commercieel op zijn sterkst met de telefoon. Je werkt daarom ook hoofdzakelijk vanop kantoor. Maar uiteraard slaag je er even goed in je klant alsnog te overtuigen bij een bezoek. Je bent vlot, ondernemend en creatief, targets en deadlines stimuleren je. Je komt terecht in een toffe omgeving en een uiterst dynamische branche.

  • Technieker mechanisch onderhoud - onderhoudsmecanicien (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: voestalpine Sadef NV

    Type: Vaste Job

    Als internationale, toonaangevende onderneming die innovatieve oplossingen biedt aan klanten op het gebied van koudgewalste stalen profielen, zijn we op zoek naar een onderhoudsmecancien. Als onderhoudsmecanicien heb je volgende taken: je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van het machinepark bij pannes herstel je de machines je stelt de machines op punt en doet het periodiek onderhoud samen met jouw collega mecaniciens ben je verantwoordelijk voor alle mechanische aspecten binnen de firma je werkt in twee ploegen vroege ploeg: 4u45 - 13u (op vrijdag tot 12u) late ploeg: 13u - 21u15 (op vrijdag van 12u tot 19u15)

  • Schoonheidsspecialiste (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Klinisch psycholoog kinderen (bij voorkeur gedrags-of systeemtherapeut) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: INTENSO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving We zijn op zoek naar een klinisch psycholoog optie kinderen/jongeren die kan aansluiten in een groepspraktijk voor psychologische begeleiding en psychotherapie. Competenties · Diploma master/licentiaat in de klinische psychologie · Bij voorkeur opleiding gedragstherapie of systeemtherapie bezig of afgerond · Relevante werkervaring met de doelgroep kinderen en jongeren · Zelfstandig kunnen werken: van aanmelding tot therapie-einde een casus kunnen behandelen · Erkend zijn bij de psychologencommissie

Zoek naar antwoorden van FLFONNE SMEULDERS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLFONNE SMEULDERS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLFONNE SMEULDERS NV. Laat een reactie achter voor FLFONNE SMEULDERS NV. FLFONNE SMEULDERS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLFONNE SMEULDERS NV. Leave a respond for FLFONNE SMEULDERS NV. FLFONNE SMEULDERS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLFONNE SMEULDERS NV op de google maps. Adres en contacten FLFONNE SMEULDERS NV
Location of FLFONNE SMEULDERS NV on the google maps. Address and contacts of FLFONNE SMEULDERS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLFONNE SMEULDERS NV FLFONNE SMEULDERS NV: CD SERVICE | PAUL VAN NERUM | JOZEF COMMERS | DE PADDESTOEL | KATRIEN VANDENBERGHE

Other related companies as FLFONNE SMEULDERS NV: CD SERVICE | PAUL VAN NERUM | JOZEF COMMERS | DE PADDESTOEL | KATRIEN VANDENBERGHE

FLFONNE SMEULDERS NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Wuustwezel, België. De volledige naam van het bedrijf is FLFONNE SMEULDERS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09481994628. Het bedrijf FLFONNE SMEULDERS NV bevindt zich op het adres: Dr J Goossenaertsstr 14 2990 Wuustwezel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 814,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 881,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Plumbing, domestic. Producten gemaakt in FLFONNE SMEULDERS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLFONNE SMEULDERS NV is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLFONNE SMEULDERS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLFONNE SMEULDERS NV, openstaande posities, locatie van FLFONNE SMEULDERS NV op de kaart.

FLFONNE SMEULDERS NV is a company, that was registered 2018 in Wuustwezel region, Belgium. Full name of company is FLFONNE SMEULDERS NV, company assigned to the tax number BE09481994628. The company FLFONNE SMEULDERS NV is located at the address: Dr J Goossenaertsstr 14 2990 Wuustwezel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 814,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 881,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Plumbing, domestic. Products created in FLFONNE SMEULDERS NV were not found.
The main activity of FLFONNE SMEULDERS NV is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLFONNE SMEULDERS NV is not available. You also can look at reviews of FLFONNE SMEULDERS NV, open positions, location of FLFONNE SMEULDERS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLFONNE SMEULDERS NV, Wuustwezel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLFONNE SMEULDERS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLFONNE SMEULDERS NV, Wuustwezel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLFONNE SMEULDERS NV, employees, financial statistics.