BOUCHERIE CHEZ GASTON

Contactgegevens BOUCHERIE CHEZ GASTON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUCHERIE CHEZ GASTON: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUCHERIE CHEZ GASTON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE EMILE VANDERVELDE 36; 7190; ECAUSSINNES, België

Telefoon (phone): 67442330 (+32-67442330) 67442330 (+32-67442330)

Fax (fax): +32 (68) 452-28-38 +32 (68) 452-28-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUCHERIE CHEZ GASTON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUCHERIE CHEZ GASTON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUCHERIE CHEZ GASTON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUCHERIE CHEZ GASTON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUCHERIE CHEZ GASTON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUCHERIE CHEZ GASTON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUCHERIE CHEZ GASTON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUCHERIE CHEZ GASTON
Products information BOUCHERIE CHEZ GASTON

BTW identificatienummer (tax): BE02496887207
Ondernemingsnummer: 9627838134
Hoofdstad (capital): 954,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 476,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in BOUCHERIE CHEZ GASTON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUCHERIE CHEZ GASTON
(Get full report from official database of BE for BOUCHERIE CHEZ GASTON)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUCHERIE CHEZ GASTON
Addition kinds of activities for BOUCHERIE CHEZ GASTON

372801. Vliegtuigen lichaam en vleugelsamenstellingen en onderdelen | Aircraft body and wing assemblies and parts
504300. Fotografische apparatuur en benodigdheden | Photographic equipment and supplies
07510200. Pluimvee diensten | Poultry services
25150000. Matrassen en beddenpringen | Mattresses and bedsprings
38290205. Verdampingsmeters | Evaporation meters
79220303. Opera bedrijf | Opera company
94110401. Administratie van educatieve programma's, federale overheid | Administration of educational programs, federal government

Werken bij BOUCHERIE CHEZ GASTON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUCHERIE CHEZ GASTON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUCHERIE CHEZ GASTON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUCHERIE CHEZ GASTON. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier - Mechelen, Vilvoorde en Schelle (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gedreven Magazijnier die in de verschillende vestigingen wil werken (Mechelen, Vilvoorde en Schelle): Taken ¿ Dozen opzoeken en wegzetten in het magazijn ¿ Inlezen en uitsorteren van het binnenkomend en uitgaand archief onder leiding van de Hoofdmagazijnier ¿ Dozen opzoeken en klaarzetten voor vernietiging ¿ Opvolging van de verschillende opdrachten ¿ De af te leveren goederen collecteren en sorteren ¿ Interne projecten verwerken vanuit de verschillende Merak vestigingen en bij de verschillende klanten over heel België ¿ Meehelpen bij het correct laden en lossen van de voertuigen ¿ Sporadisch archieven en back-up tapes bij onze klanten leveren en afhalen ¿ Je staat mee in voor de naleving van de veiligheids- en toegangsprocedures in onze vestigingen

  • Chauffeur D m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tof bedrijf zijn wij op zoek naar ervaren chauffeurs met rijbewijs D. Het betreft een bijverdienste of mensen die willen werken in het weekend en 's avonds.

  • LOODGIETER (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    plaatsten van verwarming Airco Sanitaire installatie Vloerverwarming Warmtepompen Ventilatie Residenieel en industrieel

  • PIJPFITTER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio EEKLO zijn wij op zoek naar een PIJPFITTERS. Je komt terecht in een firma met een ijzersterke reputatie als bouwer van drukapparaten en piping projecten. De firma staat voor garant voor hun open sfeer en communicatie. Er wordt gewerkt in firma\\\'s in de chemie-, energie- en voedingssector. Als pijpfitter sta je in voor het samenstellen en plaatsen van pijpleidingsystemen. Het maken van supports, alsook het monteren en demonteren van flensverbindingen behoort tot je takenpakket. Een eerste relevante ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Moest je in het bezit zijn van een VCA-attest is dit een extra troef.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meer – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Elversele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ELVERSELE)

    Regio: ELVERSELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student(e) verkoop zaterdag (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Randstad zoekt student(e) met ervaring die op zaterdag kan werken: Je zal instaan voor het bedienen van de klanten aan de toonbank alsook het verzorgen van de netheid van de winkel.

  • Jobstudent m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Als je aan de slag gaat als jobstudent bij dit bedrijf sta je in voor de finishing touches van het project. - Je gaat in team of alleen, naargelang de grootte van de werf,  met je tools (poetsmateriaal) aan de slag; - Je hebt de verantwoordelijkheid om de oppervlaktes, vloeren  en meubilair te reinigen; - Kortom je staat in voor de orde en netheid op onze werven.

  • Product Specialist/Trainer (m/v) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KARCHER

    Type: Vaste Job

    Het doorlopen van de verschillende stadia tijdens het 'product introductieproces' is voor jou vertrouwde materie : na een eerste kennismaking met het nieuwe product en een grondige concurrentie analyse en 'product testing', weet jij perfect het potentieel van het nieuwe product in te schatten in overleg met de marketeer bepaal je het plan van introductie zowel intern als extern. Je weet op een overtuigende manier het nieuwe product over te brengen naar de sales afdeling en dealers. Verder speel je alle relevante informatie overzichtelijk door naar interne afdelingen. In overleg met sales en marketing ontwikkel je de gepaste trainingen per doelgroep

  • Industriële schoonmaker vaste nacht (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: QCLEANERS

    Type: Vaste Job

    U staat dagelijks in voor de schoonmaak van een industrieel pand. U werkt van zondags tot vrijdags telkens van 22.00 tot 6.00.

  • Jr Projectleider Klasse 7 Bouwbedrijf (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: McFleming Recruitment

    Type: Vaste Job

     Als Jr Projectleider Klasse 7 Bouwbedrijf  behoren volgende taken tot je takenpakket:  Je bent mede verantwoordelijk voor het opvolgen en realiseren van de verschillende projecten en dit zowel op technisch als administratief vlak, van ruwbouw tot afwerking. Je woont, al dan niet samen met de projectleider, diverse coördinatievergaderingen bij. Je bent de schakel tussen de werf, de productie en de projectleider en  bewaakt de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je bent verantwoordelijk voor de technische en administratieve aspecten van het project. Je verzorgt de praktische organisatie van de werf en volgt - binnen de gestelde termijn - het project op. Je hebt een goed oog voor detail en een bijzondere aandacht voor de veiligheid en de gezondheid van alle werknemers op de werf. Je rapporteert rechtstreeks aan de projectleider die je geleidelijk zijn ervaring en kennis zal overdragen. Je werkt mee aan de nacalculatie en de werfopvolging via een bedrijfsgebonden softwaresysteem.     Bedrijfsprofiel:  Onze opdrachtgever is één van de grotere bouwbedrijven in Oost-Vlaanderen, met een jarenlange ervaring in het bouwen van residentiële en utilitaire projecten. Projectontwikkelingen zijn eveneens een belangrijke activiteit. Een goed georganiseerde opvolging en uiteraard de nodige kwalificaties garanderen een hoogstaande kwaliteit in al hun projecten (klasse 7), dit voor zowel de private als de openbare sector. De bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een vlakke structuur met een open en directe communicatie, een hoge betrokkenheid van de medewerkers en een sterke focus op continue verbetering.

  • Bachelor in de logopedie (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

Zoek naar antwoorden van BOUCHERIE CHEZ GASTON in sociale netwerken
Look for responds of BOUCHERIE CHEZ GASTON in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUCHERIE CHEZ GASTON. Laat een reactie achter voor BOUCHERIE CHEZ GASTON. BOUCHERIE CHEZ GASTON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUCHERIE CHEZ GASTON. Leave a respond for BOUCHERIE CHEZ GASTON. BOUCHERIE CHEZ GASTON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUCHERIE CHEZ GASTON op de google maps. Adres en contacten BOUCHERIE CHEZ GASTON
Location of BOUCHERIE CHEZ GASTON on the google maps. Address and contacts of BOUCHERIE CHEZ GASTON

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUCHERIE CHEZ GASTON BOUCHERIE CHEZ GASTON: Bizerba NV | Lejeune J | GOETHALS GARAGE | COPYWISE-WRITERS RESPONSE | Lucien Monnom

Other related companies as BOUCHERIE CHEZ GASTON: Bizerba NV | Lejeune J | GOETHALS GARAGE | COPYWISE-WRITERS RESPONSE | Lucien Monnom

BOUCHERIE CHEZ GASTON is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUCHERIE CHEZ GASTON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02496887207. Het bedrijf BOUCHERIE CHEZ GASTON bevindt zich op het adres: RUE EMILE VANDERVELDE 36; 7190; ECAUSSINNES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 954,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 476,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Slagers. Producten gemaakt in BOUCHERIE CHEZ GASTON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUCHERIE CHEZ GASTON is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUCHERIE CHEZ GASTON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUCHERIE CHEZ GASTON, openstaande posities, locatie van BOUCHERIE CHEZ GASTON op de kaart.

BOUCHERIE CHEZ GASTON is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUCHERIE CHEZ GASTON, company assigned to the tax number BE02496887207. The company BOUCHERIE CHEZ GASTON is located at the address: RUE EMILE VANDERVELDE 36; 7190; ECAUSSINNES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 954,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 476,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Slagers. Products created in BOUCHERIE CHEZ GASTON were not found.
The main activity of BOUCHERIE CHEZ GASTON is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUCHERIE CHEZ GASTON is not available. You also can look at reviews of BOUCHERIE CHEZ GASTON, open positions, location of BOUCHERIE CHEZ GASTON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUCHERIE CHEZ GASTON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUCHERIE CHEZ GASTON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUCHERIE CHEZ GASTON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUCHERIE CHEZ GASTON, employees, financial statistics.