FLNAUWELAERTS MAURICE BVBA

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • FLNAUWELAERTS MAURICE BVBA
Private companiesAgricultural Services • FLNAUWELAERTS MAURICE BVBA

Contactgegevens FLNAUWELAERTS MAURICE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLNAUWELAERTS MAURICE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLNAUWELAERTS MAURICE BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vaatjesstr. 30 2580 Putte - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-34-58-07-70 32-34-58-07-70

Fax (fax): 32-15-76-61-97 32-15-76-61-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLNAUWELAERTS MAURICE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLNAUWELAERTS MAURICE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLNAUWELAERTS MAURICE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLNAUWELAERTS MAURICE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLNAUWELAERTS MAURICE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLNAUWELAERTS MAURICE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLNAUWELAERTS MAURICE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLNAUWELAERTS MAURICE BVBA
Products information FLNAUWELAERTS MAURICE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05730712890
Ondernemingsnummer: 6197357177
Hoofdstad (capital): 768,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 575,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in FLNAUWELAERTS MAURICE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Concrete products and conglomerates

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLNAUWELAERTS MAURICE BVBA
(Get full report from official database of BE for FLNAUWELAERTS MAURICE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLNAUWELAERTS MAURICE BVBA
Addition kinds of activities for FLNAUWELAERTS MAURICE BVBA

729908. Steekdiensten | Stitching services
23859903. Luierdeksels, waterdicht: gemaakt van aangekochte materialen | Diaper covers, waterproof: made from purchased materials
31990108. Zwepen, leer | Whips, leather
35110207. Wielen, water | Wheels, water
79991412. Zwembad, niet-lidmaatschap | Swimming pool, non-membership

Werken bij FLNAUWELAERTS MAURICE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLNAUWELAERTS MAURICE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLNAUWELAERTS MAURICE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLNAUWELAERTS MAURICE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C- Tunnelreiniger (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar ervaren chauffeurs met rijbewijs C. Je werkt in een vaste nacht en rijdt samen met je collega's naar de werf.

  • Hulpoperator dag (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om de operator bij een metaalbedrijf een handje toe te steken? Wij stellen jou graag deze vacature voor met mooie daguren!Waar ga je werken? Je gaat aan de slag bij een firma die topkwaliteit biedt op vlak van metalen dakprofielen en wandbekleding in metaal. Al jaren leveren ze bij klanten actief in de bouwsector, maar ook architecten, landbouwers, kleine en grote ondernemingen, ... Wat ga je doen? instructies volgen voor de verpakking inpakwerk console resetten rollen vastplakken machine bedienen

  • Customer Service Agent (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: T-OFFICE SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service Agent ben je binnen het team het centrale aanspreekpunt voor de klant(en) voor wie je de logistieke dienstverlening vlekkeloos aanstuurt en opvolgt:  Je bewerkt en verdeelt alle documenten naar de juiste persoon en/of diensten.  Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling, evenals de loodsmedewerkers;  Track and Tracing van zendingen bij Integrators.  Je bereidt de facturatie voor, signaleert onduidelijkheden en bedenkt oplossingen.  Je legt prioriteiten in samenspraak met je klant en collega's.  Je bent tevens verantwoordelijk voor het up-to-date houden van je procedures en werkinstructies. 

  • Loodgieter (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Maakt alle elementen klaar die nodig zijn voor de volledige installatie van een sanitaire of verwarmingsinstallatie (op gas, stookolie, steenkool, hout, zonne-energie, ...) en plaatst ze volgens de veiligheidsregels. Regelt de installaties, stelt ze in werking en voert er herstelwerkzaamheden aan uit. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: ventilatie- en airconditioningssystemen voor huishoudelijk gebruik installeren, zwembaden installeren en onderhouden.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Roeselare - Beveren (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kortenaken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent verkoop (SNAASKERKE)

    Regio: SNAASKERKE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Voor een klant aan de kanten van Snaaskerke (15min fietsafstand van centrum oostende) zoeken we nog een aantal gemotiveerde jobstudenten/flexi. Je werkt in een kleine maar toffe winkel waar je chocolade producten en pralines verkoopt.

  • STUDENT Kelner (20u/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • Key Account Manager (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: INFOHOS SERVICES

    Type: Vaste Job

    Wie zijn wij? Infohos Services is een toonaangevende ICT-speler in de ziekenhuiswereld. Onze verschillende IT-oplossingen ondersteunen meer dan 60 Belgische ziekenhuizen op verschillende vlakken - het administratief en medisch patiëntendossier, - het medicatiegebeuren, - de ziekenhuisadministratie. We begeleiden onze klanten bij het volledige implementatietraject van deze IT-oplossingen. Wat verwachten we van jou? Als Key Accountmanager zoek je samen met de ziekenhuizen die aan jou worden toegewezen hoe de Infohos-oplossingen kunnen bijdragen aan een optimale werking van het ziekenhuis. Je informeert jouw klanten over onze standaard IT-oplossingen voor de verschillende departementen. Daarnaast kijk je hoe we op maat van de ziekenhuizen extra projecten kunnen ontwikkelen. Zo bouw je een lange termijnrelatie uit met je klanten. Jouw sterktes? - Uit gesprekken met ziekenhuisdirecteurs, ICT-directeurs, diensthoofden, … kan je de informatie halen die nodig is om de noden en de pijnpunten van de ziekenhuizen te achterhalen. - Je kan het Infohosverhaal vertalen naar die noden van de klant. - Offertes opmaken en opvolgen, intern en extern terugkoppelen, … door jouw gestructureerde aanpak loopt dit van een leien dakje. - Klantentevredenheid op lange termijn is jouw streefdoel. Daarbij bewaak je steeds het evenwicht tussen de belangen van de klant en van Infohos. Jouw profiel? - Je genoot een hogere opleiding (minimum niveau bachelor) of soortgelijk door ervaring. - Je hebt een sterke affiniteit met IT, technologie en software. Heb je ervaring met het verkopen, implementeren en opzetten van grotere softwarepakketten bij organisaties? Dan is dat zeker een plus. Ook met kennis van de gezondheidssector kan je extra scoren. - Je bent nieuwsgierig, geduldig en ondernemend. - Je bent een teamplayer, maar werkt ook zelfstandig en proactief. Netwerken is je tweede natuur. - Je denkt klantgericht, gepassioneerd door verkoop en voelt je als een vis in het water in een B-2-B omgeving. - Je werkt resultaatgericht met oog op kwaliteit en hebt een oplossingsgerichte houding. - Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en hebt een goede kennis van het Frans en Engels. Ons aanbod - Een boeiende en uitdagende rol in het salesteam van Infohos Services. - Afwisselend werk met een grote mate van zelfstandigheid en daarbij horende verantwoordelijkheden. - Een grote waaier van contacten, zowel intern als bij de klanten van Infohos Services. - Een interessant salaris met extralegaal voordelenpakket en bedrijfswagen. Interesse? Stuur je CV en motivatie naar [email protected].

  • medewerker Frituur DE DIKKE BOULET te Meerbeke, Ninove (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: ILBACO

    Type: Flexijob

    Bent u op zoek naar een leuke deeltijdse job in de week of in het weekend van tot 17u tot ??? Zoek je een flexi-job (voor wie minstens 4/5 werkt) of ben je student? Ben je gemotiveerd en klantvriendelijk? Lees dan snel verder! Taken • Bestelling opnemen • Vlees klaarleggen • Kassa • Eetzaal, keuken en materiaal reinigen en onderhouden • Afwassen • Burgers bereiden • Vlees bakken en inpakken van de bestelling • De toonbank aanvullen • Frieten halen en voorbakken • Bijspringen waar nodig Persoonsgebonden competenties • Plannen (= ordenen) • Creatief denken (Inventiviteit) • Regels en afspraken nakomen • Contactvaardig zijn • Resultaatgerichtheid • Zin voor nauwkeurigheid hebben • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) • Commercieel zijn • Omgaan met stress • Klantgerichtheid • Zelfstandig werken • Samenwerken als hecht team • Leervermogen hebben

  • gemotiveerde kelner flexi of student (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Kapriz

    Type: Flexijob

    Kapriz is een nieuwe zaak in hartje Mechelen, gespecialiseerd in de Frans-Belgische keuken. We zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren kelner : studentjob of flexijob.

Zoek naar antwoorden van FLNAUWELAERTS MAURICE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLNAUWELAERTS MAURICE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLNAUWELAERTS MAURICE BVBA. Laat een reactie achter voor FLNAUWELAERTS MAURICE BVBA. FLNAUWELAERTS MAURICE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLNAUWELAERTS MAURICE BVBA. Leave a respond for FLNAUWELAERTS MAURICE BVBA. FLNAUWELAERTS MAURICE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLNAUWELAERTS MAURICE BVBA op de google maps. Adres en contacten FLNAUWELAERTS MAURICE BVBA
Location of FLNAUWELAERTS MAURICE BVBA on the google maps. Address and contacts of FLNAUWELAERTS MAURICE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLNAUWELAERTS MAURICE BVBA FLNAUWELAERTS MAURICE BVBA: Wagemans L | LOITS | FA. GENTIRA | Pauwels Tape SPRL | BENECHIM

Other related companies as FLNAUWELAERTS MAURICE BVBA: Wagemans L | LOITS | FA. GENTIRA | Pauwels Tape SPRL | BENECHIM

FLNAUWELAERTS MAURICE BVBA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLNAUWELAERTS MAURICE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05730712890. Het bedrijf FLNAUWELAERTS MAURICE BVBA bevindt zich op het adres: Vaatjesstr. 30 2580 Putte - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 768,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 575,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Concrete products and conglomerates. Producten gemaakt in FLNAUWELAERTS MAURICE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLNAUWELAERTS MAURICE BVBA is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLNAUWELAERTS MAURICE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLNAUWELAERTS MAURICE BVBA, openstaande posities, locatie van FLNAUWELAERTS MAURICE BVBA op de kaart.

FLNAUWELAERTS MAURICE BVBA is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLNAUWELAERTS MAURICE BVBA, company assigned to the tax number BE05730712890. The company FLNAUWELAERTS MAURICE BVBA is located at the address: Vaatjesstr. 30 2580 Putte - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 768,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 575,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Concrete products and conglomerates. Products created in FLNAUWELAERTS MAURICE BVBA were not found.
The main activity of FLNAUWELAERTS MAURICE BVBA is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLNAUWELAERTS MAURICE BVBA is not available. You also can look at reviews of FLNAUWELAERTS MAURICE BVBA, open positions, location of FLNAUWELAERTS MAURICE BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLNAUWELAERTS MAURICE BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLNAUWELAERTS MAURICE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLNAUWELAERTS MAURICE BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLNAUWELAERTS MAURICE BVBA, employees, financial statistics.