BOUCHERIE ARDENAISE

Contactgegevens BOUCHERIE ARDENAISE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUCHERIE ARDENAISE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUCHERIE ARDENAISE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA STATION 64; 5060; SAMBREVILLE, België

Telefoon (phone): 71771990 (+32-71771990) 71771990 (+32-71771990)

Fax (fax): +32 (15) 668-51-61 +32 (15) 668-51-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUCHERIE ARDENAISE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUCHERIE ARDENAISE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUCHERIE ARDENAISE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUCHERIE ARDENAISE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUCHERIE ARDENAISE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUCHERIE ARDENAISE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUCHERIE ARDENAISE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUCHERIE ARDENAISE
Products information BOUCHERIE ARDENAISE

BTW identificatienummer (tax): BE04214324951
Ondernemingsnummer: 4143737792
Hoofdstad (capital): 912,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 790,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in BOUCHERIE ARDENAISE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUCHERIE ARDENAISE
(Get full report from official database of BE for BOUCHERIE ARDENAISE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUCHERIE ARDENAISE
Addition kinds of activities for BOUCHERIE ARDENAISE

017399. Boommoeren, nec | Tree nuts, nec
458102. Onderhoud en reparatie van vliegtuigen | Aircraft maintenance and repair services
23990501. Hand haakwerk, behalve hoeden | Hand crocheted ware, except hats
35590404. Petroleumraffinaderij apparatuur | Petroleum refinery equipment
36459902. Kroonluchters, residentieel | Chandeliers, residential
51690400. Speciaal schoonmaak en sanitaire voorbereidingen | Specialty cleaning and sanitation preparations
70410000. Lidmaatschap-basisorganisatie hotels | Membership-basis organization hotels
76990909. Tent reparatie winkel | Tent repair shop
80719902. Röntgenlaboratorium, inclusief tandheelkunde | X-ray laboratory, including dental

Werken bij BOUCHERIE ARDENAISE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUCHERIE ARDENAISE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUCHERIE ARDENAISE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUCHERIE ARDENAISE. Looking for open vacancies in other companies

  • Meewerkend voorman (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Hamont-Achel, zijn wij op zoek naar een meewerkend voorman. Takenpakket: - Je werkt zelf mee in de productie - Je houdt productiedossiers bij - Je stuurt de mensen in de productie aan

  • Keukenmedewerker (m/v) (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als keukenmedewerker ben je polyvalent inzetbaar ter ondersteuning van de chef. Je staat in voor onder andere: - het voorbereiden van de (warme) gerechten - het dresseren van de borden - eenvoudige bereidingen (vb. pasta koken) - algemeen op orde houden van de keuken - afwas (met industriële vaatwasmachine)

  • Accountmanager/ Keukenverkoper - regio West-Vlaanderen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U beschikt over de gave om de dromen van potentiële klanten om te zetten in een keukenontwerp op maat van hun wensen. U geeft advies en weet als geen ander de kwaliteiten van een keuken naar de klant over te brengen. Na het afronden van de verkoop staat u in voor het opmeten ter plaatse en de opvolging van uw dossiers.

  • HULP IN HET HUISHOUDEN (REGIO KOEKELARE - ICHTEGEM) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: VZW BLINK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken medewerkers die huishoudelijk werk doen bij gezinnen voornamelijk in de regio Veldegem - Zedelgem - Koekelare & Ichtegem. Vooral poetsen, maar ook eten klaarmaken, boodschappen doen en strijken. Tewerkstelling van maandag tot en met vrijdag, uurrooster is bespreekbaar. Woonachtig in de regio en die over een wagen beschikt.

  • Huishoudhulpen (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: HHH

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het schoonmaken en vervullen van andere huishoudelijke taken bij onze particuliere klanten in de regio Mol - Balen - Dessel - Geel - Retie.

  • Student frituur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal.

  • Studenten gezocht !!!!! (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ITZUJOBS

    Type: Studentenjob

    Samen met een cateringbedrijf zijn wij op zoek naar studenten voor 17/08 + 18/08 + 19/08 - In een eet- of drankkraampje mensen voorzien van hapjes en drankjes

  • Jobstudent woensdag: Gastdame/Gastheer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: COOLBLUE

    Type: Studentenjob

    Plus -en minpunten Je zorgt voor een verwonderende, klantvriendelijke ontvangst van iedere bezoeker die bij ons langskomt. Je helpt Coolblue’ers bij de vragen die ze hebben. Je regelt de inkomende en uitgaande postverwerking. Je verzorgt diverse administratieve werkzaamheden, zoals voorraadbeheer, uitgifte van poolauto’s en ongevallenregistratie. Je hebt aan het einde dag kramp in je kaken, door het glimlachen. Omschrijving Met een grote glimlach ontvang je het eerste bezoek van de dag. Zenuwachtig komt hij binnen; het blijkt een sollicitant te zijn. Je maakt een gezellig praatje met hem en je ziet zijn zenuwen afnemen. Tijdens de drukke ochtendspits maak je er een topsport van om Coolblue'ers zo snel mogelijk met de lift naar de juiste verdieping te krijgen. Na de lunch is er een leveranciersbezoek dat jij begeleidt, je wacht tot de groep compleet is en begeleidt ze naar de vergaderkamer. Deze heb je helemaal in orde gemaakt. Na het inschenken van de koffie wens je hen veel succes. Als ze na hun meeting weer via de receptie naar buiten gaan, bedanken ze je voor jouw hulp. Met een voldaan gevoel draag je jouw dienst over aan Gastdame of Gastheer die morgen werkt. Je hebt weer een hoop gasten een glimlach bezorgd.

  • Consultant Rekrutering & Selectie (EDINGEN)

    Regio: EDINGEN

    Bedrijf: VERPOUCKE CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Na een grondige analyse van de klantenbehoeften en de functiebeschrijving van het gezochte profiel, ben je als Consultant verantwoordelijk voor het rekruteringsproces van A tot Z. Jouw verantwoordelijkheden zijn: Bij de opstart van een vacature, stel je een catchy advertentietekst op die de juiste kandidaten zal aantrekken. Via alle mogelijke kanalen en sociale media zoek je naar de juiste profielen en benader je deze op een actieve manier. Je screent potentiële kandidaten, voert interviews volgens de STAR-methodiek, redigeert rapporten, vraagt referenties na, … kortom: je doet er alles aan om de juiste kandidaten te selecteren. Het opbouwen van een goed contact met de klanten (veel van onze klanten zijn gerenommeerde bedrijven waar we reeds een jarenlange samenwerking hebben mee uitgebouwd). Als lid van het team Recruitment & Selection werk je hand in hand met je collega’s op een efficiënte en resultaatgerichte manier. Je werkt vanuit de uitvalsbasis in Edingen en rapporteert aan de teamleader R&S. Trefwoorden: Recruiter, HR, search, hunting, rekrutering en selectie, kanaal, sociale media, recruitment, human resources, werving en selectie, direct search, headhunting, headhunter, uitzendconsulent, uitzending, interim, ….

  • onepoint - Senior Testers (Functional or Automation) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zouden we graag nog een aantal Senior Testers aanwerven om ons team te versterken.  Functies Opstellen van een testplan op basis van de documentatie van een project Je bepaalt mede ook de scope van de testautomatisatie en automatiseert de regressiescenario's Voert de (geautomatiseerde) testscenario's uit en registreert de gevonden bugs Op het einde van het testproces rapporteer je de resultaten naar de projectverantwoordelijken en geef je advies bij de Go/Nogo beslissing Verantwoordelijk voor het opstellen van een master test plan met de omschrijving van de scope, de testcriteria en de planning, en dit voor de aanvang van de testface Profiel Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling bij klanten het verschil kan en wil maken Kennis van en ervaring met projectorganisatie en de projectmatige werkaanpak, de fases van de testcyclus en testtechnieken, systeemontwikkelingsmethoden, architecturen en tools voor systeemontwikkeling ISTQB kennis, liefst certificaat Kennis van en ervaring met HP-ALM/QC, HP-Qtp Kennis van HP-Lr is een pluspunt Stressbestendig (kunnen omgaan met deadlines, sprints...) Zelfstandig kunnen werken Zin voor initiatief, proactief, NET dat ietsje meer doen of kennen of willen Bereid zijn om continue bij te leren en kennis te delen Goede kennis van het Nederlands Kennis van het Frans Gevoel voor humor hebben is ook zeker een pluspunt Wat mag je van ons verwachten? Een aangename werksfeer bij een stabiel internationaal bedrijf dat zijn KMO karakter nog niet verloren is Open en directe communicatie. (via ons gazet, twitter, facebook, nieuwsbrief, events) Persoonlijke begeleiding door middel van evaluatie gesprekken bij de klant op regelmatige basis Een uitdagende werkomgeving met afwisselende boeiende opdrachten Een attractief loon aangevuld met een pak extra legale voordelen Op regelmatige tijdstippen organiseren wij een event voor jou en je partner Eigen opleidingscentrum dus opleiding en certificaten

  • Senior Android Developers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent een ervaren Freelance Android Developer? U bent op zoek naar een nieuw uitdagend project? Bedrijf Mijn klant in Gent is op zoek naar Senior Android Developers. Ze maken op maat software voor de automobielindustrie en doen het zeer goed. Voor hun groei te kunnen blijven verzekeren hebben ze natuurlijk extra mensen nodig! Maak deel uit van dit schitterend bedrijf en groei met hen mee! Functiebeschrijving Ontwikkeling van volledig nieuwe Android-applicaties. Onderhoud van de bestaande applicaties. Nauw samenwerken met de back-end developers. Experimenteren met nieuwe technologieën. Jouw kennis Minstens 5 jaar ervaring in Android. Vlot Nederlands & Engels spreken. Vlot overweg kunnen met Android Studio. Kennis van: Kotlin (vereist), Dagger, Retrofit, Picasso,.. Het aanbod Je komt terecht in een enthousiast en getalenteerd team. Een mooie dagelijkse vergoeding naargelang jouw ervaring. Onbeperkte extensiemogelijkheden bij goede resultaten. Kennismaken met mooie technologieën waardoor jouw niveau nog beter wordt. Bij interesse aarzel niet en stuur jouw C.V. via de knop hieronder. Naar mijn mening is dit een heel mooie opportuniteit voor een Android Developer dus informeer zeker eens bij mij!

  • flexijob bakkerij verkoop (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Opnemen van bestellingen Verder helpen van klanten Orde en netheid van de winkel Telefonische bestellingen voorbereiden Bedrijfsprofiel: Bakkerij Zottegem Toffe werksfeer

Zoek naar antwoorden van BOUCHERIE ARDENAISE in sociale netwerken
Look for responds of BOUCHERIE ARDENAISE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUCHERIE ARDENAISE. Laat een reactie achter voor BOUCHERIE ARDENAISE. BOUCHERIE ARDENAISE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUCHERIE ARDENAISE. Leave a respond for BOUCHERIE ARDENAISE. BOUCHERIE ARDENAISE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUCHERIE ARDENAISE op de google maps. Adres en contacten BOUCHERIE ARDENAISE
Location of BOUCHERIE ARDENAISE on the google maps. Address and contacts of BOUCHERIE ARDENAISE

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUCHERIE ARDENAISE BOUCHERIE ARDENAISE: Grimod BVBA | TUINEN CHRISTOF | SONO DELTA | VRIJE LAGERE SCHOOL | D. MERTENS

Other related companies as BOUCHERIE ARDENAISE: Grimod BVBA | TUINEN CHRISTOF | SONO DELTA | VRIJE LAGERE SCHOOL | D. MERTENS

BOUCHERIE ARDENAISE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUCHERIE ARDENAISE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04214324951. Het bedrijf BOUCHERIE ARDENAISE bevindt zich op het adres: RUE DE LA STATION 64; 5060; SAMBREVILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 912,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 790,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Slagers. Producten gemaakt in BOUCHERIE ARDENAISE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUCHERIE ARDENAISE is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUCHERIE ARDENAISE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUCHERIE ARDENAISE, openstaande posities, locatie van BOUCHERIE ARDENAISE op de kaart.

BOUCHERIE ARDENAISE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUCHERIE ARDENAISE, company assigned to the tax number BE04214324951. The company BOUCHERIE ARDENAISE is located at the address: RUE DE LA STATION 64; 5060; SAMBREVILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 912,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 790,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Slagers. Products created in BOUCHERIE ARDENAISE were not found.
The main activity of BOUCHERIE ARDENAISE is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUCHERIE ARDENAISE is not available. You also can look at reviews of BOUCHERIE ARDENAISE, open positions, location of BOUCHERIE ARDENAISE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUCHERIE ARDENAISE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUCHERIE ARDENAISE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUCHERIE ARDENAISE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUCHERIE ARDENAISE, employees, financial statistics.