BOGAERTS

Contactgegevens BOGAERTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOGAERTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOGAERTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ELVA 12; 6941; DURBUY, België

Telefoon (phone): 86400256 (+32-86400256) 86400256 (+32-86400256)

Fax (fax): +32 (53) 788-38-73 +32 (53) 788-38-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOGAERTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOGAERTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOGAERTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOGAERTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOGAERTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOGAERTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOGAERTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOGAERTS
Products information BOGAERTS

BTW identificatienummer (tax): BE03022857666
Ondernemingsnummer: 7133666992
Hoofdstad (capital): 732,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 502,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in BOGAERTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOGAERTS
(Get full report from official database of BE for BOGAERTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOGAERTS
Addition kinds of activities for BOGAERTS

075203. Dieropleidingsdiensten | Animal training services
12410204. Voorbereiding van schachten of tunnels, bitumineuze of bruinkoolwinning | Preparing shafts or tunnels, bituminous or lignite mining
31990102. Voerzakken voor paarden | Feed bags for horses
50320501. Cinders | Cinders
51729901. Ruwe olie | Crude oil
72150000. Muntwasserijen en schoonmaak | Coin-operated laundries and cleaning

Werken bij BOGAERTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOGAERTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOGAERTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOGAERTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper Food (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een supermarkt te regio Hoogstraten is op zoek naar een voltijdse all round winkelbediende Je taken bestaan uit volgende activiteiten: Je rekent bestellingen af. Je vult de winkel aan. Je houdt de winkel op orde. Je staat voornamelijk in de drankenafdeling. Indien de tewerkstelling goed verloopt, is er een optie vast.

  • Huishoudhulp regio Hamont (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Poetshulp Rillaar (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Asse, Opwijk, Merchtem, Dilbeek en Wemmel Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lommel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lanklaar, 12 uur per week. (LANKLAAR)

    Regio: LANKLAAR

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Lanklaar. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken, koken en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste taaltrainers Nederlands - Oost-Vlaanderen/Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Nederlands in regio Oost-Vlaanderen/Gent. Naar wie zijn we op zoek? Native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Personal Trainer (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK WONDELGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezonheidspraktijk Wondelgem is op zoek naar een collega die ons team wil versterken. De praktijk werkt rond 3 pijlers (voeding, psychologie en beweging) en dit moet dan ook bij onze teamleden centraal staan. Zelfstandige basis met mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen patiëntenbestand. Een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Bereidheid tot het gebruiken van sociale media (facebook, instagram,...) Geven van groeps- en individuele lessen.

  • Freelance CRM Manager (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DAFRA PHARMA INTERNATIONAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als CRM Manager ben je verantwoordelijk voor de organisatie en uitbouw van CRM binnen Dafra Pharma: - Sales teams engageren om CRM-tools maximaal te gebruiken - Opstellen en uitvoeren actieplan om technische obstakels in de toekomst weg te werken - Functionaliteiten van CRM optimaliseren - Service providers en platformen analyseren en optimaliseren - ICT infrastructuur en bijhorende processen vastleggen in functie van digitale marketing campagnes en andere communicatienoden - Je rapporteert aan de Strategic Advisor en Commercieel Directeur.

  • Argenta - Operationeel Beheerder (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Technische Expert (M/V) STRUCTUREEL EN EFFICIENT PROBLEMEN IDENTIFICEREN, OPLOSSEN EN ONDERHOUDEN Wie zijn wij & wat zal je doen In de rol van expert ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT RUN. Je komt terecht in een team van applicatie beheerders en experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie LifeCycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. Wat verwachten wij Een bachelordiploma in een IT-gerelateerde richting of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een sterke affiniteit met het IT-werkveld. Uitstekende planning en organisatie skills. Zeer strikt als het gaat om voorbereiding. Stressbestendig kunnen zijn in een uitdagende omgeving. Zeer overzichtelijk te werk gaan om de nodige impact bepalen. Hands-on-mentaliteit voor technisch- operationele aspecten. Kennis van hedendaagse ontwikkelingstools, Unix/Linux kennis, inzicht in netwerken Uitstekend kunnen coördineren en organiseren van de capaciteiten binnen een complexe IT-infrastructuur. Kunnen traceren en identificeren van problemen om operationele verbeteringen door te voeren. Communicatief sterke eigenschap Uitvoeren van impact- en resultaatanalyses op incidenten en problemen. Bijdrage in alle overlegstructuren. Eventueel kennis of notie van Scriptura/easyform/docact, IAM en SharePoint, BI tools Interesse in een brede waaier van applicaties (HR applicaties, support applicaties, Finance en ERP applicaties...) is een must Wat bieden wij een functie met veel verantwoordelijkheid, autonomie en ontplooiingskansen binnen een breed werkdomein; een tewerkstelling bij een groeiend en dynamisch bedrijf in Antwerpen; een vast contract van onbepaalde duur; een marktconform salaris aangevuld met aantrekkelijke extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, de mogelijkheid om in te schrijven op ons cafetariaplan, 30 verlofdagen...

  • Centric - IT Delivery Manager (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Context IT eDevelopment is a subdepartment of IT Delivery. Its core activity is to develop and maintain different customer-facing communication channels, such as, Customer portal, e-shop, ... At IT eDevelopment, we focus on the customer and search for a perfect balance between flexibility and professionalism, resulting in qualitative deliveries while respecting the deadline. Mission The Delivery Manager is responsible for the operational impact of the IT eDevelopment department . eDevelopment is a combination of several Scrum teams, who are working in sprints of two weeks. The Delivery Manager is responsible for the overall operational coordination and delivery of these teamsn by interacting and engaging with the various Scrum masters and Senior profiles within those teams. Key Roles & Responsibilities Managing delivery, steer cross functional teams towards deliverables. Manage dependencies within different projects and other initiatives. Risk Management Stakeholder management (including change & conflict management, expectation mgmt. & aligment up to LT level) Profile Business Expertise: The Delivery Manager must understand the business, industry and corresponding technology. Besides Telecom knowledge, ICT knowledge is required too as lot of projects need IT adaptations or are dealing with deploying of applications. Knowledge must make it possible: to identify impact and stakeholders in the Telenet organisation, to guide the teams to define and build optimal solutions taking into account different expectations, to challenge each of the impacted teams, solutions & plans, to identify dependencies and conflicts between different teams and projects. Experience of the entire project/application LifeCycle, especially with regard to delivery, testing, default resolution and recognised development methodologies A good understanding of the company's organization and corresponding roles is needed as projects have links and stakeholder involvement with finance, purchasing, business, legal, IT,... Problem Solving Must guide the teams to build possible options and scenario's with respect to business case, technical solutions etc. in situations with: Known technology & business processes Solutions must be build on assumptions, which can change. Many conflicts of interests High time pressure, high expectations to deliver very quickly.Sparring partner for the key experts/professionals in the team ànd stakeholders. Interactions/Interpersonal Skills The following interpersonal skills are key at expert/ professional level: Stakeholder management and perception management Excellent influencing skills & negotiation skills. Ability to align cross functional stakeholders Abillity to build trust, and an open and transparent working climate High “get it done“ & mobilization capabilities

  • Flexijob winkelmedewerker bakkerij m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    We zoeken mensen die willen werken in de verkoop in de bakkerij. Je kan u vrij maken in de week of in het weekend en bent flexibel naar uren toe. Uren zijn bespreekbaar!

Zoek naar antwoorden van BOGAERTS in sociale netwerken
Look for responds of BOGAERTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOGAERTS. Laat een reactie achter voor BOGAERTS. BOGAERTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOGAERTS. Leave a respond for BOGAERTS. BOGAERTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOGAERTS op de google maps. Adres en contacten BOGAERTS
Location of BOGAERTS on the google maps. Address and contacts of BOGAERTS

Andere gerelateerde bedrijven als come BOGAERTS BOGAERTS: MICHEL EMONTS-GAST | TRANSPORT EECKHOUT LUCIEN BVBA | 2001 Informatique | DOVY KEUKENS/CUISINES | TIENSE KOERIERDIENST

Other related companies as BOGAERTS: MICHEL EMONTS-GAST | TRANSPORT EECKHOUT LUCIEN BVBA | 2001 Informatique | DOVY KEUKENS/CUISINES | TIENSE KOERIERDIENST

BOGAERTS is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOGAERTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03022857666. Het bedrijf BOGAERTS bevindt zich op het adres: RUE ELVA 12; 6941; DURBUY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 732,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 502,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Slagers. Producten gemaakt in BOGAERTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOGAERTS is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOGAERTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOGAERTS, openstaande posities, locatie van BOGAERTS op de kaart.

BOGAERTS is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOGAERTS, company assigned to the tax number BE03022857666. The company BOGAERTS is located at the address: RUE ELVA 12; 6941; DURBUY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 732,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 502,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Slagers. Products created in BOGAERTS were not found.
The main activity of BOGAERTS is Services, Not Elsewhere Classified, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BOGAERTS is not available. You also can look at reviews of BOGAERTS, open positions, location of BOGAERTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOGAERTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOGAERTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOGAERTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOGAERTS, employees, financial statistics.