VAN MOL

Contactgegevens VAN MOL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN MOL: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN MOL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 97 bus 1 Bosstraat 2500 Lier - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-34-88-22-40 32-34-88-22-40

Fax (fax): 32-34-88-17-19 32-34-88-17-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN MOL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN MOL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN MOL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN MOL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN MOL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN MOL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN MOL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN MOL
Products information VAN MOL

BTW identificatienummer (tax): BE06217681884
Ondernemingsnummer: 2435913085
Hoofdstad (capital): 420,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 629,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in VAN MOL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agriculture & Livestock

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN MOL
(Get full report from official database of BE for VAN MOL)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN MOL
Addition kinds of activities for VAN MOL

1799. Speciale handelskrachten, nec | Special trade contractors, nec
14550000. Kaolin en bal klei | Kaolin and ball clay
20510105. Broodjes, broodsoort: vers of bevroren | Buns, bread type: fresh or frozen
28160300. Zwarte pigmenten | Black pigments
32750204. Gips | Plaster of paris
33539902. Platen, aluminium | Plates, aluminum
36130304. Zekeringen, elektrisch | Fuses, electric
87320109. Survey service: marketing, locatie, enz. | Survey service: marketing, location, etc.
92239901. Detentiecentrum, overheid | Detention center, government

Werken bij VAN MOL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN MOL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN MOL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN MOL. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiearbeider oproepbasis (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: ASAP LOMMEL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is een plastiekverwerkend bedrijf dat op zoek is naar productiemedewerkers, dit zowel in een 2-ploegensyteem als in de vaste nachtpost.

 • Logistiek verantwoordelijke dagploeg (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Wondelgem, die opslag en verhandeling doet van banden, zijn we op zoek naar leidinggevende magazijnier. Je staat in voor het in goede banen leiden van de dagplanning. Je stuurt de andere magazijniers/heftruckchauffeurs aan en springt zelf bij waar nodig. De functie houdt tevens manueel werk in.

 • Loodgieter - Installateur sanitair m/v (RUMST)

  Regio: RUMST

  Bedrijf: ASAP Kempen Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als loodgieter in de woningbouw, sta je in voor de volgende taken: - Bewerken en leggen van leidingen voor de distributie van warm en koud water - Plaatsen van afvoerleidingen - Monteren van de toestellen sanitaire toestellen zoals kranen, douches, baden - Het monteren van Cv leidingen en collectoren - Het installeren van condenserende gasketels - Het opstarten van deze gasketels. - Het in bedrijf stellen van de installatie - Uitvoeren van onderhoud en herstellingen met betrekking tot water - Installeren van gasverwarming met individuele toestellen - Bewerken en leggen van leidingen voor de distributie van gas - Afvoer van verbrandingsgassen en toevoer van verbrandings- en ventilatielucht - Monteren van de toestellen - Het in bedrijf stellen van de installatie - Uitvoeren van onderhoud en herstellingen met betrekking tot gas

 • ASSISTANT SHOPMANAGER (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als rechterhand van de shopmanager: coach je je team dagelijks op de vloer help je bij het aanwerven van nieuwe medewerkers zorg je voor begeleiding en evaluaties van je medewerkers en studenten hou je ook focus op het behalen van targets en vertaalt deze in concrete uitdagingen voor het team (omzet conversie gemiddelde aantal stuks klantengegevens nps enz?) maak je ook positieplanningen en uurroosters op .....

 • Projectvoorbereider afwerking (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature projectvoorbereider afwerking ben je bereid om volgende taken op te nemen: Opmaken van uitvoeringsplan en algemeen tekenwerk; Controle van budget en meetstaten; Advies geven aan voorcalculatieteam; Analyse van verloop van ieder traject.

 • EXTERN MONTEUR VAN VENTILATIE - REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gevestigd in de regio van Kortrijk gaat Forum op zoek naar ervaren monteurs. Jouw functie bestaat uit het monteren van airco's en ventilatiesystemen op verplaatsing. De klanten kunnen gesitueerd zijn over heel België. Je krijgt eerst een opleiding (elektriciteit) on the job. Je werkt steeds in teamverband.

 • jobstudent 18+ (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: t-interim Menen

  Type: Studentenjob

  Je zult de winkel op orde houden en de kledij op een correctie manier etaleren / plooien Je zult de klanten adviseren en helpen aan de kassa / paskamers

 • Uitzendconsulent Noorderkempen (OOSTMALLE)

  Regio: OOSTMALLE

  Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

  Type: Vaste Job

  Voor Adecco Hoogstraten en Oostmalle zijn we op zoek naar een uitzendconsulent om het team te versterken. Je zal in een team van keitoffe collega's instaan voor diverse klanten in de Noorderkempen. Magazijnen, winkels, fabrieken en kantoren rekenen op jullie als het om het vinden van bekwame uitzendkrachten gaat. Je dag ziet er als volgt uit : pas op , de volgorde van taken kan elke dag verschillen en loopt wat door elkaar ! Telefonisch contacteren van sollicitanten voor al deze bedrijven. Arbeiders, soms studenten, maar ook al wel eens bedienden of hoger geschoolden. Niet gek worden van het hoge aantal voicemail berichten die je helaas moet achterlaten. Sollicitatiegesprekken met kandidaten, in het kantoor van Oostmalle of het kantoor van Hoogstraten. Opmaken van de startcontracten en je uitzendkracht inlichten over zijn eerste dag op het werk. Telefonische oproepen ontvangen, vragen van kandidaten of uitzendkrachten beantwoorden. Dit zijn soms administratieve vragen maar evengoed kan dat een vraag zijn rond inhoud van een vacature en salarisaanbod. Vacature intake van je klant. Telefonisch of face2face op het bedrijf. Wat zoeken ze juist ? Aantrekkelijk maar waarheidsgetrouw posten van die vacatures op de Adecco website en op de VDAB. Opvolgen van je kandidaten die op sollicitatiegesprek gingen. Opvolgen bij je klant en ook bij de kandidaat. Planningen ! Wie wat waar wanneer welk contract Nauwkeurig puzzelen, veel communicatie, en de arbeidscontracten ook correct opmaken. Inscannen en archiveren van een berg documenten zoals identititeskaarten etc... Ondertussen georganiseerd en goedgezind blijven. Je werkt bijna elke dag op beide kantoren, dus je bent bereid je dagelijks te verplaatsen van Hoogstraten naar Oostmalle, of omgekeerd.

 • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg , en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

 • Logopedist(e) (HULSTE)

  Regio: HULSTE

  Bedrijf: LOGOPEDIE EMILIE CIERS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ik ben op zoek naar een gemotiveerde, toffe collega om mijn praktijk te versterken, maar ook om mijn leerlingen over te nemen tijdens mijn zwangerschapsverlof vanaf de kerstvakantie tot de krokusvakantie, de exacte data zijn nog te bepalen (ook in onderling overleg). Je werkt op zelfstandige basis met kleuters, kinderen en jongvolwassenen. De therapie gaat door in de praktijk te Hulste, aan huis of op school tijdens daguren (voorschools, over de middag en naschools).Vooraf is er de mogelijkheid om alle leerlingen mee te volgen.

 • ARBEIDERS productie (m/v) ZEEBRUGGE DAGWERK (aanwervingsreserve) (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: Start People

  Type: Werfreserve

  Voor onze klant te Zeebrugge zijn we op zoek naar productiemedewerkers om in dagdienstverband te werken van 08u-16u30 of van 09u30-18u U staat in voor het stapelen van de blokjes vis, voor het inpakken van het product en de etikettering hiervan en dit samen met uw collega's

 • Nagelstyliste flexijob (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: ORIGINALS SUPPLY

  Type: Flexijob

  het plaatsen van gelnagels & gellak uitvoeren van manicure, lakken klanten helpen bij de aankoop van nagelproducten

Zoek naar antwoorden van VAN MOL in sociale netwerken
Look for responds of VAN MOL in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN MOL. Laat een reactie achter voor VAN MOL. VAN MOL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN MOL. Leave a respond for VAN MOL. VAN MOL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN MOL op de google maps. Adres en contacten VAN MOL
Location of VAN MOL on the google maps. Address and contacts of VAN MOL

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN MOL VAN MOL: LA BONNE FOURCHETTE | RESTAURANT MAX | GARAGE GOSSELIN | K. VAN HAELST | C.B.S.

Other related companies as VAN MOL: LA BONNE FOURCHETTE | RESTAURANT MAX | GARAGE GOSSELIN | K. VAN HAELST | C.B.S.

VAN MOL is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN MOL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06217681884. Het bedrijf VAN MOL bevindt zich op het adres: 97 bus 1 Bosstraat 2500 Lier - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 420,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 629,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Agriculture & Livestock. Producten gemaakt in VAN MOL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN MOL is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN MOL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN MOL, openstaande posities, locatie van VAN MOL op de kaart.

VAN MOL is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN MOL, company assigned to the tax number BE06217681884. The company VAN MOL is located at the address: 97 bus 1 Bosstraat 2500 Lier - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 420,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 629,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Agriculture & Livestock. Products created in VAN MOL were not found.
The main activity of VAN MOL is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN MOL is not available. You also can look at reviews of VAN MOL, open positions, location of VAN MOL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN MOL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN MOL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN MOL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN MOL, employees, financial statistics.