BEENHOUWERIJ MOUSTACHE

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • BEENHOUWERIJ MOUSTACHE
Private companiesReal Estate • BEENHOUWERIJ MOUSTACHE

Contactgegevens BEENHOUWERIJ MOUSTACHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEENHOUWERIJ MOUSTACHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEENHOUWERIJ MOUSTACHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZEELAAN 84; 8660; DE PANNE, België

Telefoon (phone): 58411111 (+32-58411111) 58411111 (+32-58411111)

Fax (fax): +32 (9) 458-44-91 +32 (9) 458-44-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEENHOUWERIJ MOUSTACHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEENHOUWERIJ MOUSTACHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEENHOUWERIJ MOUSTACHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEENHOUWERIJ MOUSTACHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEENHOUWERIJ MOUSTACHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEENHOUWERIJ MOUSTACHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEENHOUWERIJ MOUSTACHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEENHOUWERIJ MOUSTACHE
Products information BEENHOUWERIJ MOUSTACHE

BTW identificatienummer (tax): BE01919555664
Ondernemingsnummer: 4051727294
Hoofdstad (capital): 695,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 741,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in BEENHOUWERIJ MOUSTACHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEENHOUWERIJ MOUSTACHE
(Get full report from official database of BE for BEENHOUWERIJ MOUSTACHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEENHOUWERIJ MOUSTACHE
Addition kinds of activities for BEENHOUWERIJ MOUSTACHE

329904. Nonmetallic minerale statuary en andere decoratieve producten | Nonmetallic mineral statuary and other decorative products
335600. Non-ferro rollen en tekenen, nec | Nonferrous rolling and drawing, nec
24919901. Vloeren, behandeld houtblok | Flooring, treated wood block
27820000. Blankboeken en Looseleafbinders | Blankbooks and looseleaf binders
37140402. Defroster, motorvoertuig | Defrosters, motor vehicle
38420104. Gasmaskers | Gas masks
39491002. Bowling pin machines, automatisch | Bowling pin machines, automatic
56999908. Kousen: mannen, vrouwen en kinderen | Stockings: men's, women's, and children's

Werken bij BEENHOUWERIJ MOUSTACHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEENHOUWERIJ MOUSTACHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEENHOUWERIJ MOUSTACHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEENHOUWERIJ MOUSTACHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonbankverkoper (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf zijn wij opzoek naar een Toonbankverkoper regio Turnhout- Mol: - Je bent medeverantwoordelijk voor de verkoop in de winkel en handelt de orders administratief correct af - Je staat de klanten bij met raad en daad - Je bent sterk op technisch vlak en kan de klanten extra service bieden door hen deskundig advies te geven - Je staat in voor de orde en netheid in de vestiging. - Kennis van meubel- en bouwbeslag is een troef

  • Technieker met kennis van bussen gezocht! (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een job als technieker voor onderhoud en herstellingen? Lees dan zeker verder! Voor een Duitse firma gelegen regio Asse zijn wij op zoek naar een technieker voor het onderhoud en de herstellingen van bussen. Het gaat om een tijdelijke functie voor de vervanging van een zieke medewerker. Indien je intereimperiode goed verloppt maak je zeker en vast kans op een verlenging! Jouw takenpakket bestaat uit: Uitvoeren van onderhoud en herstellingen Stellen van diagnoses waarbij je werkt aan de elektronische systemen en de bijbehorende softwareprogrammaties uitvoert Klaar maken van nieuwe voertuigen Uitvoeren van depannages zowel tijdens als buiten de werkuren

  • Taxi chauffeur (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Sint-Truiden zoek ik dringend een taxi chauffeur. Je zal hoofdzakelijk tewerkgesteld worden in Sint-Truiden, maar er zullen evengoed ritten naar bijvoorbeeld de luchthaven van Zaventem, Charleroi of Luik tussenzitten. Daarnaast kan het ook voorvallen dat je een volledige dag meegaat met een bepaalde klant, want klant = koning. Je werkt 50u/week in ploegen, dag, late of nacht. De nacht valt steeds in het weekend, je werkt met een draaiende ploeg. Je uurrooster wordt steeds voor 3 weken vastgelegd, in deze 3 weken wordt ervoor gezorgd dat je 1 volledig weekend thuisbent + 1 zondag. Kan jij je flexibel opstellen, ken je de regio Sint-Truiden goed en rij jij graag met de wagen? Stuur dan snel je CV naar [email protected]!

  • OPERATOR SCHILLIJN WORTELEN (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een operator voor de verpakkingsmachinelijn in een verse groentenbedrijf. Als operator start je de lijn op en hou je deze zo goed mogelijk draaiende. Je verpakt op vraag van de bestellijst die je 's morgens doorkrijgt steekt zelf de juiste verpakkingsrol op de machine en stelt de stempel in en controleert die ook regelmatig zodat je lijst op het einde van je werkdag juist klaar staat voor de klant.

  • Toonbankverkoper (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tewerkstelling bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van technische oplossingen op het vlak van verlichting, HVAC, datanetwerken,... Je wordt tewerkgesteld in het filiaal in Wilrijk. De functie bestaat uit toonbankverkoop. Je krijgt een divers takenpakket: - Je komt dagelijks rechtstreeks in contact met klanten en dit voor zowel commerciële als technische productinformatie: via de toonbank, via telefoon of via e-mail. - Je peilt naar de behoeften van de klant en reikt de klant een praktijkgerichte oplossing aan. - Je geeft technisch advies. - Je bewaakt de lokale voorraad van goederen en je garandeert een correcte opvolging. - Je detecteert nieuwe opportuniteiten in de markt ter bevordering van de prospectie door de vertegenwoordiger.

  • Werken als huishoudhulp regio Tessenderlo? Kies voor Domestic Services! (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Enthousiaste Thuishulp M/V (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent verzorgende regio Brasschaat-Kapellen-Ekeren-Merksem (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Kinderbegeleider te Hoboken (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: OZ - Bedienden

    Type: Vaste Job

    Kinderbegeleider (38u/week) Zoek je een nieuwe uitdaging? Perfect! Als Kinderbegeleider van kinderopvang Het Lieverdje in Hoboken krijg je die namelijk elke dag. Je staat mee in voor een uitstekende begeleiding en verzorging van kindjes van 0 tot 3 jaar. Door je enthousiaste, creatieve en kindvriendelijke houding zorg je mee voor een aangename en stimulerende (groeps)sfeer waar kinderen zich geborgen voelen. Zo sta je ervoor te springen om, naast de verzorging en de voedingsmomenten, ook tijd te besteden aan spelletjes en ontspanningsmomenten. Uiteraard hou je bij dit alles de veiligheids- en hygiëne voorschriften nauwlettend in de gaten. Je staat open voor vragen en feedback van de ouders, bezorgt hen (mondeling en schriftelijk) informatie over het verloop van de dag van hun kind.

  • Zelfstandige gids (kinderen/tieners) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je animeert rondleidingen van de permanente en tijdelijke tentoonstellingen Je beheert groepen met verschillende achtergronden (voornamelijk schoolgroepen) Je zal jouw verhaal aan de verschillende doelgroepen moeten aanpassen. Je leidt de bezoekers rond bij de verschillende rondleidingen. (de klassieker, de evenementen en de workshops) De groepen kunnen max 30 personen tellen. Jouw verantwoordelijkheid is om het bezoek te personaliseren en het verhaal op jouw eigen manier te vertellen Je verzamelt feedback van de bezoekers over jouw manier van rondleiden, alle informatie die je op dat moment verzamelt, wordt met de contactpersoon besproken

  • Flexijob weekend winkelmedewerker (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een supermarkt te Staden zijn we op zoek naar een flexijobber die op zaterdag en/of zondag kan komen werken in de winkel. Je zal instaan voor kassawerk of de easypay kassa.

  • Keukenhulp (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: J & M CATERING SERVICES

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar gedreven en dynamische personen die graag af en toe een handje komen toesteken in onze keuken. Als één van de grotere cateraars in België hebben we tijdens onze piekperiodes nood aan extra hulp in zowel de koude als warme keuken. Hier gebeuren de voorbereidingen van zowel warme als koude gerechten die daarna op event verder afgewerkt en geserveerd worden. Het takenpakket kan dus variëren van het smeren van allerlei broodjes tot het voorbereiden van koude hapjes tot soep en sauzen maken. Wekelijks mailen we naar onze pool van extra's de keukenplanning door, waarop je jezelf dan kan inplannen naar keuze. Je kan dus zelf kiezen wanneer en hoe vaak je komt werken!

Zoek naar antwoorden van BEENHOUWERIJ MOUSTACHE in sociale netwerken
Look for responds of BEENHOUWERIJ MOUSTACHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEENHOUWERIJ MOUSTACHE. Laat een reactie achter voor BEENHOUWERIJ MOUSTACHE. BEENHOUWERIJ MOUSTACHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEENHOUWERIJ MOUSTACHE. Leave a respond for BEENHOUWERIJ MOUSTACHE. BEENHOUWERIJ MOUSTACHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEENHOUWERIJ MOUSTACHE op de google maps. Adres en contacten BEENHOUWERIJ MOUSTACHE
Location of BEENHOUWERIJ MOUSTACHE on the google maps. Address and contacts of BEENHOUWERIJ MOUSTACHE

Andere gerelateerde bedrijven als come BEENHOUWERIJ MOUSTACHE BEENHOUWERIJ MOUSTACHE: BANQUE CRةDIT PROFESS. | Marchini Camia Francesca | MONICA CHRISTIAENS | COLETTE PALATE | JOHAN DEVEUX

Other related companies as BEENHOUWERIJ MOUSTACHE: BANQUE CRةDIT PROFESS. | Marchini Camia Francesca | MONICA CHRISTIAENS | COLETTE PALATE | JOHAN DEVEUX

BEENHOUWERIJ MOUSTACHE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEENHOUWERIJ MOUSTACHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01919555664. Het bedrijf BEENHOUWERIJ MOUSTACHE bevindt zich op het adres: ZEELAAN 84; 8660; DE PANNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 695,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 741,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Slagers. Producten gemaakt in BEENHOUWERIJ MOUSTACHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BEENHOUWERIJ MOUSTACHE is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEENHOUWERIJ MOUSTACHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEENHOUWERIJ MOUSTACHE, openstaande posities, locatie van BEENHOUWERIJ MOUSTACHE op de kaart.

BEENHOUWERIJ MOUSTACHE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEENHOUWERIJ MOUSTACHE, company assigned to the tax number BE01919555664. The company BEENHOUWERIJ MOUSTACHE is located at the address: ZEELAAN 84; 8660; DE PANNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 695,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 741,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Slagers. Products created in BEENHOUWERIJ MOUSTACHE were not found.
The main activity of BEENHOUWERIJ MOUSTACHE is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BEENHOUWERIJ MOUSTACHE is not available. You also can look at reviews of BEENHOUWERIJ MOUSTACHE, open positions, location of BEENHOUWERIJ MOUSTACHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEENHOUWERIJ MOUSTACHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEENHOUWERIJ MOUSTACHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEENHOUWERIJ MOUSTACHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEENHOUWERIJ MOUSTACHE, employees, financial statistics.