FLOLTUSKI J. DIAMONDS SPRL

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • FLOLTUSKI J. DIAMONDS SPRL
Private companiesCoal Mining • FLOLTUSKI J. DIAMONDS SPRL

Contactgegevens FLOLTUSKI J. DIAMONDS SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLOLTUSKI J. DIAMONDS SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLOLTUSKI J. DIAMONDS SPRL

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Pelikaanstraat 78 2018 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-34-33-24 32-32-34-33-24

Fax (fax): 32-32-33-59-80 32-32-33-59-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLOLTUSKI J. DIAMONDS SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLOLTUSKI J. DIAMONDS SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLOLTUSKI J. DIAMONDS SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLOLTUSKI J. DIAMONDS SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLOLTUSKI J. DIAMONDS SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLOLTUSKI J. DIAMONDS SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLOLTUSKI J. DIAMONDS SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLOLTUSKI J. DIAMONDS SPRL
Products information FLOLTUSKI J. DIAMONDS SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05730712890
Ondernemingsnummer: 6197357177
Hoofdstad (capital): 768,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 575,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in FLOLTUSKI J. DIAMONDS SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diamonds

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLOLTUSKI J. DIAMONDS SPRL
(Get full report from official database of BE for FLOLTUSKI J. DIAMONDS SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLOLTUSKI J. DIAMONDS SPRL
Addition kinds of activities for FLOLTUSKI J. DIAMONDS SPRL

20610104. Gepoederde rietsuiker | Powdered cane sugar
20870208. Siroop, drink | Syrups, drink
22110103. Beddengoed, katoen | Bedspreads, cotton
35330100. Olie en gas boorinstallaties en apparatuur | Oil and gas drilling rigs and equipment
50630220. Bedrading apparaten | Wiring devices

Werken bij FLOLTUSKI J. DIAMONDS SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLOLTUSKI J. DIAMONDS SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLOLTUSKI J. DIAMONDS SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLOLTUSKI J. DIAMONDS SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • TIJDELIJK WERK regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende klanten regio Kortrijk gaan wij op zoek naar tijdelijke werkkrachten. Ben je op zoek naar tijdelijk werk? 1 dag in de week, meerdere dagen of enkele weken? Laat dit dan zeker weten! Zo kunnen wij de mogelijkheden voor jou bekijken.

  • Chauffeur CE - Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Koel- en vriestransport op korte afstand, met als voornaamste bestemmingen: België, Nederland en Noord-Frankrijk Voornamelijk dagwerk Zaterdagwerk in beurtrolsysteem Zelf laden en lossen van de goederen Zelfstandig kunnen werken Op bepaalde locaties, zoals vroegmarkten en veiligen, moeten de handen uit mouwen gestoken worden (vb. het stapelen van palletten, het helpen van collega's bij het lossen, ...) Correct invullen van de transportdocumenten, zoals vrachtbrieven en palletbons

  • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Koningshooikt (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Young Starter (M/V) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1673241-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je zopas een bachelor- of masterdiploma in elektriciteit, elektromechanica, automatisering en/of bouw behaald? Ben je op zoek naar een eerste professionele ervaring en wens je je technische kennis en vaardigheden te ontwikkelen bij de MIVB? Aarzel dan niet langer en neem deel aan ons programma voor Young Starters! Wat is het Young Starter programma? Dit programma is specifiek bestemd voor pas afgestudeerde bachelors en/of masters en biedt je de kans om je talenten te ontwikkelen, een eerste ervaring op te doen en kennis te maken met de MIVB. Het doel? Je de mogelijkheid bieden een definitieve functie te bekomen aan het einde van dit traject. Met het Young Starter Programma krijg je de kans om: • een individueel traject van 2 jaar te volgen bestaande uit 12 opleidingsdagen • 3 opdrachten van 8 maanden te vervullen in verschillende afdelingen van de onderneming. De opdrachten zullen gekozen worden in functie van je profiel en je vaardigheden, maar ook van de behoeften van de MIVB. • begeleid, opgevolgd en opgeleid te worden door een mentor en de dienst human resources.

  • ENTHOUSIASTE STUDENTEN VOOR JUICE BAR IN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BVBA

    Type: Studentenjob

    - Hartelijk verwelkomen van klanten - Zorgen voor het goede beheer van de winkel - Sappen en smoothies « à la minute » maken - Opening en sluiting van de winkel

  • Account Manager Fashion (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: WSA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiast verkoper en gemotiveerd? Kom dan ons team versterken. Werkzaamheden: Verkopen van aantal collecties per jaar Aanvullen en onderhouden van voorraden bij onze verkooppunten Onderhouden en contacten met bestaande klanten Bestaande en nieuwe klanten adviseren in verkoop en informeren over (aankomende) collecties en nieuwe producten Zoeken en contact leggen met potentiele klanten Jouw profiel: Enthousiast en ambitieus Uitstekende communicatieve vaardigheden Een collegiale en betrokken teamplayer, die zelfstandig kan werken Nederlandse (en Franse taal) spreken Representatief en affiniteit met mode en styling Relevante werkervaring in de branche is een pre Flexibele instelling ( geen 9 tot 5 mentaliteit) In bezit rijbewijs B en bereid tot reizen Woonachtig in België Wij bieden: Uitdagende job en prettige werkomgeving Zeer knappe commissie op basis van verkoop Job is op zelfstandige basis

  • Franchisenemer Healthy Food | CopperBranch (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Pas opgestart in 2015 in Canada, openden daar al 25 restaurants en staan er meer dan het dubbel aantal openingen in de steigers. COPPER BRANCH is hot, en binnenkort ook buiten Canada want het concept waait nu uit naar alle uithoeken ter wereld. Er staat een kapitaalkrachtige machine achter deze franchiseformule, die snelle restauratie aanbiedt op basis van enkel lekkere, verse en gezonde plantaardige voeding. WijzeRaven rekruteert voor de Benelux, we zoeken ondernemende managers die oprecht geloven in gezonde voeding en die in staat zijn een team medewerkers enthousiast te coachen. Geen diplomavereisten nodig, wel een eigen kapitaalinbreng van 120 à 150K.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) GENK (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • TAALTRAINERS IN BEDRIJVEN (Regio Ath)

    Regio: Regio Ath

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    WENS JE NEDERLANDS TE ONDERWIJZEN ? GENOOT JE EEN BACHELOR OF MASTEROPLEIDING ? DAN KAN JIJ MISSCHIEN ONZE PLOEG TAALTRAINERS VERVOEGEN : WE ZOEKEN TRAINERS DIE ZICH KUNNEN VERPLAATSEN MET DE AUTO

  • Preventieadviseur Freelance (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

  • Security Officer M/V - Geel - Voltijds/deeltijds - Werfreserve (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de bewaking en de toegangscontrole op de site van een wereldbefaamd bedrijf gesitueerd in de Antwerpse Kempen en dit zowel overdag, s 'nachts alsook in het weekend. Je weet bezoekers en leveranciers correct aan te spreken, te registreren en bent aldus het eerste aanspreekpunt waar je optreedt als een “host”(gastheer) met aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat o.a. ook mee in voor de veiligheidsopleidingen die contractors en leveranciers dienen te volgen alvorens ze de site kunnen betreden. Je bent dan ook verantwoordelijk voor de daarmee gepaarde administratieve taken. Een goede talenkennis is dan ook van groot belang voor deze functie zijnde Nederlands, Frans en Engels. Je staat ook in voor controlerondes op de site en je signaleert en rapporteert alle mogelijke onveilige en ongewenste situaties en waarbij je ook steeds weet het hoofd koel te houden teneinde de juiste acties te ondernemen. In deze verantwoordelijke en afwisselende functie werk je soms alleen maar ook regelmatig samen met verschillende collega's waar teamwork van groot belang is. Onthaal van bezoekers en leveranciers in een internationale omgeving Registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Bezoekers informatie geven over de veiligheidsregels Bezoekers wegwijs maken op de site Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security Hulp en bijstand bieden aan personen of de hulpdiensten ontvangen Onregelmatigheden en incidenten voorkomen en rapporteren zoals omschreven in de procedures. De stroom van binnen- en buitengaande personen en goederen controleren Interventie- en activiteitendocumenten invullen (rapporten, nota's, veiligheidsverslagen, ...) Toegangen, plaatsen en de veiligheids- en preventiesystemen en -uitrustingen controleren (afsluitingen, aanwezigheid van objecten of personen, ...) doormiddel van bewakingsrondes met een ronderegistratiesysteem

  • Schoonmaakmedewerker gezocht (m/v) op afroep te Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: CARE

    Type: Werfreserve

    Wij bij Care zijn op zoek naar een medewerker schoonmaak op afroep te Balen. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden kantoren, meubilair, sanitair etc. Je zal je uren presteren vanaf 6u of 14u. Meestal zal je een 4-tal uren tewerkgesteld worden.

Zoek naar antwoorden van FLOLTUSKI J. DIAMONDS SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLOLTUSKI J. DIAMONDS SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLOLTUSKI J. DIAMONDS SPRL. Laat een reactie achter voor FLOLTUSKI J. DIAMONDS SPRL. FLOLTUSKI J. DIAMONDS SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLOLTUSKI J. DIAMONDS SPRL. Leave a respond for FLOLTUSKI J. DIAMONDS SPRL. FLOLTUSKI J. DIAMONDS SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLOLTUSKI J. DIAMONDS SPRL op de google maps. Adres en contacten FLOLTUSKI J. DIAMONDS SPRL
Location of FLOLTUSKI J. DIAMONDS SPRL on the google maps. Address and contacts of FLOLTUSKI J. DIAMONDS SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLOLTUSKI J. DIAMONDS SPRL FLOLTUSKI J. DIAMONDS SPRL: CLAIRE BAGAGE | d'Oultremont R | Diesel Store | GROUPE MOSAN D'assurances SA | RENE TAELS

Other related companies as FLOLTUSKI J. DIAMONDS SPRL: CLAIRE BAGAGE | d'Oultremont R | Diesel Store | GROUPE MOSAN D'assurances SA | RENE TAELS

FLOLTUSKI J. DIAMONDS SPRL is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLOLTUSKI J. DIAMONDS SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05730712890. Het bedrijf FLOLTUSKI J. DIAMONDS SPRL bevindt zich op het adres: Pelikaanstraat 78 2018 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 768,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 575,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diamonds. Producten gemaakt in FLOLTUSKI J. DIAMONDS SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLOLTUSKI J. DIAMONDS SPRL is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLOLTUSKI J. DIAMONDS SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLOLTUSKI J. DIAMONDS SPRL, openstaande posities, locatie van FLOLTUSKI J. DIAMONDS SPRL op de kaart.

FLOLTUSKI J. DIAMONDS SPRL is a company, that was registered 2017 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLOLTUSKI J. DIAMONDS SPRL, company assigned to the tax number BE05730712890. The company FLOLTUSKI J. DIAMONDS SPRL is located at the address: Pelikaanstraat 78 2018 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 768,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 575,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diamonds. Products created in FLOLTUSKI J. DIAMONDS SPRL were not found.
The main activity of FLOLTUSKI J. DIAMONDS SPRL is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLOLTUSKI J. DIAMONDS SPRL is not available. You also can look at reviews of FLOLTUSKI J. DIAMONDS SPRL, open positions, location of FLOLTUSKI J. DIAMONDS SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLOLTUSKI J. DIAMONDS SPRL, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLOLTUSKI J. DIAMONDS SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLOLTUSKI J. DIAMONDS SPRL, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLOLTUSKI J. DIAMONDS SPRL, employees, financial statistics.