BEENHOUWERIJ JACQUES

Contactgegevens BEENHOUWERIJ JACQUES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEENHOUWERIJ JACQUES: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEENHOUWERIJ JACQUES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GEORGES HENRILAAN 319; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT, België

Telefoon (phone): 27334604 (+32-27334604) 27334604 (+32-27334604)

Fax (fax): +32 (83) 742-40-24 +32 (83) 742-40-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEENHOUWERIJ JACQUES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEENHOUWERIJ JACQUES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEENHOUWERIJ JACQUES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEENHOUWERIJ JACQUES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEENHOUWERIJ JACQUES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEENHOUWERIJ JACQUES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEENHOUWERIJ JACQUES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEENHOUWERIJ JACQUES
Products information BEENHOUWERIJ JACQUES

BTW identificatienummer (tax): BE08350402832
Ondernemingsnummer: 2332916259
Hoofdstad (capital): 661,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 120,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in BEENHOUWERIJ JACQUES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEENHOUWERIJ JACQUES
(Get full report from official database of BE for BEENHOUWERIJ JACQUES)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEENHOUWERIJ JACQUES
Addition kinds of activities for BEENHOUWERIJ JACQUES

363200. Huishoudelijke koelkasten en diepvriezers | Household refrigerators and freezers
34620402. Spoorwielen, assen, kikkers of andere uitrusting: gesmeed | Railroad wheels, axles, frogs, or other equipment: forged
35560000. Voedingsmiddelen machines | Food products machinery
59470100. Geschenken en nieuwigheden | Gifts and novelties
76990606. Scheepschalen, aannemers | Ship scaling, contractors

Werken bij BEENHOUWERIJ JACQUES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEENHOUWERIJ JACQUES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEENHOUWERIJ JACQUES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEENHOUWERIJ JACQUES. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistant Accountant met ambitie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Een ideale volgende stap als Junior Accountant in uw professionele ontwikkeling. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een beursgenoteerde, groeiende onderneming actief in de vastgoedsector. Om hun groei verder te bestendigen kijken ze uit naar een Junior Accountant met reeds een 1ste werkervaring achter de rug. Je wordt ingeschakeld voor het voeren van de boekhouding van verschillende dochterondernemingen. Een opportuniteit in een snel groeiend vastgoedbedrijf gelegen te Antwerpen-Centrum en vlot te bereiken met de fiets, het openbaar vervoer en de wagen. Omschrijving Als Junior Accountant kom je terecht in een team van een 5-tal Accountants en zal je instaan voor volgende taken: Controleren en inboeken van aankoopfacturen Verwerken van financiële verrichtingen Voorbereiding van de maandelijkse - afsluitingen (afschrijvingen, provisies, …) Boekhouding van diverse dochterondernemingen Op termijn kan er ook rapportering bijkomen Als Junior Accountant zal je kunnen groeien in de functie en rapporteren aan de Hoofdboekhouder.

  • Technieker sanitair, verwarming en ventillatie M/V (DENTERGEM)

    Regio: DENTERGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Start People is op zoek naar een technieker sanitair, verwarming en ventillatie regio Dentergem. Schoolverlaters zijn zeker ook welkom! Je staat in voor het installeren van sanitaire installaties en klimatisatie in nieuwbouw appartemenen en woningprojecten. Waterleidingen Badkamermeubels Sanitair Centrale verwarming Vloerverwarming Zonne-energie Waterbehandeling ...

  • Dakwerker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Dilsen-Stokkem zijn we op zoek naar een dakwerker

  • Operator (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Kortrijk is op zoek naar een pers operator voor een bedrijf in Izegem. Wat zijn jouw taken? - Je bent verantwoordelijk voor de semi-automatische persinstallatie. - Je zorgt ervoor dat de pers continue werkt en kwalitatieve producten aflevert door middel van zowel visuele controle als manuele handelingen. - Je zorgt naast het proper houden van de werkomgeving er ook voor in dat de storingen aan de pers (in eerste lijn) zelfstandig opgelost kunnen worden. - Je kijkt kritisch waar het productieproces kan bijgestuurd en verbeterd worden. - Daarnaast verricht je ook magazijnwerk.

  • POETSHULP DRONGEN (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken of de ramen te lappen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds).

  • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

  • Deeltijds Magazijnier (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team is op zoek naar een deeltijds magazijnmedewerker. Enerzijds sta je in voor het orderen en sorteren van het magazijn en anderzijds zorg je er voor dat iedere bestellingen ordelijk en netjes kan geleverd worden bij de klant. Het magazijn is jou verantwoordelijkheid en je draagt hier ook zorg voor. Je bent ook bereid de camion mee te laden en te lossen

  • KAPPER/KAPSTER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Vaste Job

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde collega's met de juiste spirit aan! Ook eindejaars! Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Afdelingsverantwoordelijke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent gepassioneerd door voeding en horeca, je beschikt over een degelijke kennis van groenten en fruit, vlees en/of verse vis. Met jouw kennis en sterke commerciële vaardigheden adviseer je de klant over de verschillende producten, je bouwt zo mee aan het succes van hun zaak.  Je draagt klantgerichtheid hoog in het vaandel, je bent een echte teamplayer en je beschikt over de nodige leidinggevende capaciteiten om een team aan te sturen. Jouw passie en professionaliteit werkt aanstekelijk bij de collega's met wie je samen mooie resultaten behaald. Samengevat ben je verantwoordelijk voor zowel het commerciële als operationele beheer van jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groothandel gespecialiseerd in horecaproducten, ze kijken steeds uit naar medewerkers die met plezier werken in een resultaatgerichte en open cultuur, waarbij de klant centraal staat.

  • Boekhouder / Accountant met IAB - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    IAB-accountant met ervaring voor modern accountantskantoor - Full package! Heb jij al jaren ervaring in de financiële sector? Heb je reeds je titel behaald? Zit je nog vol ambitie en ben je klaar voor een grote uitdaging? Dan is deze job echt iets voor jou! Le Grand and Associates, rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen, is op zoek naar een ervaren accountant met ambitie en een innovatieve toekomstvisie. Voor onze klant, een gerenommeerd middelgroot accountantskantoor, zijn we op zoek naar een accountant met de ambitie en potentieel om door te groeien tot vennoot. Je komt terecht in een uiterst professionele organisatie waar je de kans krijgt om jezelf verder te ontplooien en door te groeien in verschillende richtingen. Als ervaren accountant ben je verantwoordelijk voor volgende taken: U bent mede het gezicht en stem van de organisatie. U beheerd zelfstandig je eigen dossiers en hebt toezicht over de junior accountants. U staat in nauw contact met je klanten en voorziet hen van accurtaat financieel en fiscaal advies. U zorgt mee voor een goed organisatie van de werkzaamheden in het kantoor. Op termijn geef u mee richting aan de verdere ontwikkeling van het kantoor.

  • Test & Support Engineer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Optimile

    Type: Vaste Job

    Over ons Optimile is een Gents softwarebedrijf dat Mobiliteit-als-een-dienst aanbiedt. Het innovatieve MaaS (Mobility-as-a-Service)-concept, ligt aan de grondslag van het bedrijf. MaaS zorgt ervoor dat gebruikers overstappen van persoonlijke transportmiddelen naar mobiliteitsoplossingen die aangeboden worden als een dienst. Door alle mobiliteitsoplossingen te combineren in één app, kunnen klanten van het ene transportmiddel naar de andere overschakelen en worden ze zo geïnformeerd over de meest efficiënte, economische of ecologische manier om hun eindbestemming te bereiken. Optimile creëert een innovatief product in een nieuwe markt en internationale context. We bieden onze software (zoals een platform, app, …) niet alleen white-labeled aan externe partijen, tevens bestaat er ons eigen merk ‘Mobiflow’. Via dit merk lanceren we onze mobiliteitsdienst op de Belgische markt. Hoe zal je werkdag eruit zien? U bent de sleutelpersoon voor het beheren, testen en meten van de functionaliteiten in front-end systemen zoals het webplatform en de mobiele applicatie De klanten van Optimile ondersteunen en de klanten van Mobiflow helpen bij technische problemen Evalueren van onze producten en waardevolle feedback geven aan het ontwikkelteam om onze dienstverlening te optimaliseren Het delen van onze verworven kennis door onze interne documentatie regelmatig bij te werken

  • ICT Support Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ITXX

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een enthousiaste medewerker met een uitgesproken interesse voor IT. Je versterkt het team bij de first-line ondersteuning van onze eindgebruikers. Je installeert mee computermateriaal (laptops, pc’s, printers, thin clients) Je beheert de afwerking van de support tickets. Je werkt met een administratief pakket om offertes te maken en de ontvangsten en leveringen van IT materiaal te registreren.

Zoek naar antwoorden van BEENHOUWERIJ JACQUES in sociale netwerken
Look for responds of BEENHOUWERIJ JACQUES in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEENHOUWERIJ JACQUES. Laat een reactie achter voor BEENHOUWERIJ JACQUES. BEENHOUWERIJ JACQUES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEENHOUWERIJ JACQUES. Leave a respond for BEENHOUWERIJ JACQUES. BEENHOUWERIJ JACQUES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEENHOUWERIJ JACQUES op de google maps. Adres en contacten BEENHOUWERIJ JACQUES
Location of BEENHOUWERIJ JACQUES on the google maps. Address and contacts of BEENHOUWERIJ JACQUES

Andere gerelateerde bedrijven als come BEENHOUWERIJ JACQUES BEENHOUWERIJ JACQUES: FLDL TECH NV | FLCENTRALE LAITIÈRE SA | Djahangir D | AGROFINO PRODUCTS NV | CARLIER JACQUES-MICHEL

Other related companies as BEENHOUWERIJ JACQUES: FLDL TECH NV | FLCENTRALE LAITIÈRE SA | Djahangir D | AGROFINO PRODUCTS NV | CARLIER JACQUES-MICHEL

BEENHOUWERIJ JACQUES is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEENHOUWERIJ JACQUES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08350402832. Het bedrijf BEENHOUWERIJ JACQUES bevindt zich op het adres: GEORGES HENRILAAN 319; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 661,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 120,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Slagers. Producten gemaakt in BEENHOUWERIJ JACQUES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BEENHOUWERIJ JACQUES is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEENHOUWERIJ JACQUES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEENHOUWERIJ JACQUES, openstaande posities, locatie van BEENHOUWERIJ JACQUES op de kaart.

BEENHOUWERIJ JACQUES is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEENHOUWERIJ JACQUES, company assigned to the tax number BE08350402832. The company BEENHOUWERIJ JACQUES is located at the address: GEORGES HENRILAAN 319; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 661,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 120,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Slagers. Products created in BEENHOUWERIJ JACQUES were not found.
The main activity of BEENHOUWERIJ JACQUES is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BEENHOUWERIJ JACQUES is not available. You also can look at reviews of BEENHOUWERIJ JACQUES, open positions, location of BEENHOUWERIJ JACQUES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEENHOUWERIJ JACQUES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEENHOUWERIJ JACQUES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEENHOUWERIJ JACQUES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEENHOUWERIJ JACQUES, employees, financial statistics.