FLBRILLIANT GEMS BVBA

Contactgegevens FLBRILLIANT GEMS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBRILLIANT GEMS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBRILLIANT GEMS BVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Hoveniersstr. 2 2018 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-34-18-88 32-32-34-18-88

Fax (fax): 32-32-25-31-18 32-32-25-31-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBRILLIANT GEMS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBRILLIANT GEMS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBRILLIANT GEMS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBRILLIANT GEMS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBRILLIANT GEMS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBRILLIANT GEMS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBRILLIANT GEMS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBRILLIANT GEMS BVBA
Products information FLBRILLIANT GEMS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03822387695
Ondernemingsnummer: 1612762451
Hoofdstad (capital): 602,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 316,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in FLBRILLIANT GEMS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Uncut diamonds

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBRILLIANT GEMS BVBA
(Get full report from official database of BE for FLBRILLIANT GEMS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBRILLIANT GEMS BVBA
Addition kinds of activities for FLBRILLIANT GEMS BVBA

2431. Millwork | Millwork
32310405. Veiligheidsglas: gemaakt van aangekochte glas | Safety glass: made from purchased glass
33150305. Gelast staalstaal | Welded steel wire fabric
75199901. Aanhangwagen verhuur | Trailer rental
78419902. Video schijf / tape verhuur aan het grote publiek | Video disk/tape rental to the general public

Werken bij FLBRILLIANT GEMS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBRILLIANT GEMS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBRILLIANT GEMS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBRILLIANT GEMS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Team coach Call agents (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Aansturen en begeleiden van outbound call agents

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Affligem-Asse (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Technisch tekenaar (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gelegen in Sint-Job-in't-Goor zijn wij dringend op zoek naar een technisch tekenaar (M/V): - U staat in voor het uittekenen van visualisaties van open haarden - U zal tekeningen met standaardmaten omzetten naar tekeningen op maat voor de klant - Na goedkeuring maakt u de productietekeningen op (millimeterwerk!) - Na verloop van tijd zal u ook de catalogus mogen opstellen

  • Student magazijn - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Wil je graag tijdens de week een centje bijverdienen? Ben je minstens 2 dagen per week vrij? Dan ben jij misschien de student waarnaar wij op zoek zijn! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde student die kan meehlpen in het magazijn van bedrijf te Herentals. je staat in voor afval sorteren, sorteren van pakketjes, scannen van de pakketjes, orderpicken, laden en lossen, ... Je werkt ofwel een halve ofwel een ganse dag.

  • Schoonmaakmedewerker (student) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken dringend een schoonmaakmedewerker om het verlof op te vangen van een vaste werknemer. -Je staat in voor het wekelijks onderhoud in een vast bedrijf. -Er wordt een dag opleiding voorzien op vrijdag 17 augustus. -De schoonmaak moet zeer goed worden uitgevoerd. Dit bedrijf is zeer belangrijk voor onze klant.

  • Jobstudent Verkoopsmedewerk(st)er (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: KEN SHOE FASHION

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor volgende taken: directe verkoop van schoenen en lederwaren klanten ontvangen stockbeheer en opvolging leveringen ontvangen kassawerk opvolging opstart verkoopsacties gelanceerd door Ken Shoe Fashion kleine huishoudelijke taken, in overleg met de anderen

  • Winkelmedewerker bakkerij (Part-time) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: CONTRERAS

    Type: Vaste Job

    Verkoop brood en Banket Broodjes beleggen Stock bijhouden/bestellingen plaatsen Onderhoud winkel

  • Afdelingsverantwoordelijke HVAC (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Als afdelingsverantwoordelijke geef je direct leiding aan 2 mensen, indirect aan het magazijn. - Je geeft technisch advies aan klanten en maakt offertes op. Klantencontact is telefonisch, via mail of op het bedrijf. Klanten situeren zich in de B2B markt. - Je bent verantwoordelijk voor hun productgamma, je gaat op zoek naar gepaste leveranciers en doet aankoop. - Je voert alles correct in hun eigen geschreven ERP-pakket en doet aan stockbeheer. - Je maakt beslissingen omtrent de verschillende condities.

  • Industrieel elektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een multitechnische firma met internationale aanwezigheid en diverse afdelingen is Impact op zoek naar een industrieel elektricien. Je wordt tewerkgesteld op vooral langdurige projecten waar je elektrisch werk uitvoert. Dit is vooral in ziekenhuizen, universiteiten,... maar je kan ook op een industriële site worden tewerkgesteld. Daarnaast ben je ook in staat om de werfadministratie bij te houden.

  • Matroos passagiersvaart (binnenvaart) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: FRANLIS

    Type: Vaste Job

    De rederij Franlis is dringend op zoek naar een matroos binnenvaart (met dienstboekje) voor een klein passagiersschip (200p) voor de uitbating van havenrondvaarten Zeebrugge. U bent verantwoordelijk voor het meren en losgooien van het vaartuig, het toezien op de veiligheid bij in en ontschepen van de passagiers, de algemene netheid van het vaartuig (publiek toegankelijke zalen en technische lokalen), kleine onderhoudswerkzaamheden (schilderwerk etc).

  • Taaltrainers Nederlands (Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar ervaren taaltrainers Nederlands om intensieve lessen te geven in een Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit. U staat in voor de lessen Nederlands voor de bedienden van het bedrijf en begeleidt cursisten in groepjes (max. 4-5 cursisten) U zorgt voor in-company trainingen en conversatietafels op verschillende locaties in het Brusselse en legt de nadruk op de professionele context U baseert de lessen op de dagelijkse taalbeheersing en op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal en focust op de mondelinge vaardigheden U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject ==> deeltijds (20u/week van maandag tot vrijdag). Status: zelfstandig of via een payrolling/interim bureau

  • Freelance CRM Manager (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DAFRA PHARMA INTERNATIONAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als CRM Manager ben je verantwoordelijk voor de organisatie en uitbouw van CRM binnen Dafra Pharma: - Sales teams engageren om CRM-tools maximaal te gebruiken - Opstellen en uitvoeren actieplan om technische obstakels in de toekomst weg te werken - Functionaliteiten van CRM optimaliseren - Service providers en platformen analyseren en optimaliseren - ICT infrastructuur en bijhorende processen vastleggen in functie van digitale marketing campagnes en andere communicatienoden - Je rapporteert aan de Strategic Advisor en Commercieel Directeur.

Zoek naar antwoorden van FLBRILLIANT GEMS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLBRILLIANT GEMS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBRILLIANT GEMS BVBA. Laat een reactie achter voor FLBRILLIANT GEMS BVBA. FLBRILLIANT GEMS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBRILLIANT GEMS BVBA. Leave a respond for FLBRILLIANT GEMS BVBA. FLBRILLIANT GEMS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBRILLIANT GEMS BVBA op de google maps. Adres en contacten FLBRILLIANT GEMS BVBA
Location of FLBRILLIANT GEMS BVBA on the google maps. Address and contacts of FLBRILLIANT GEMS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBRILLIANT GEMS BVBA FLBRILLIANT GEMS BVBA: DARTOIS | Deco-De Cock E NV | Flandre (Taverne du) | ANNE-LAURENCE GOUVAERTS | DOMINIQUE DJIAN

Other related companies as FLBRILLIANT GEMS BVBA: DARTOIS | Deco-De Cock E NV | Flandre (Taverne du) | ANNE-LAURENCE GOUVAERTS | DOMINIQUE DJIAN

FLBRILLIANT GEMS BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBRILLIANT GEMS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03822387695. Het bedrijf FLBRILLIANT GEMS BVBA bevindt zich op het adres: Hoveniersstr. 2 2018 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 602,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 316,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Uncut diamonds. Producten gemaakt in FLBRILLIANT GEMS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBRILLIANT GEMS BVBA is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBRILLIANT GEMS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBRILLIANT GEMS BVBA, openstaande posities, locatie van FLBRILLIANT GEMS BVBA op de kaart.

FLBRILLIANT GEMS BVBA is a company, that was registered 2001 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLBRILLIANT GEMS BVBA, company assigned to the tax number BE03822387695. The company FLBRILLIANT GEMS BVBA is located at the address: Hoveniersstr. 2 2018 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 602,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 316,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Uncut diamonds. Products created in FLBRILLIANT GEMS BVBA were not found.
The main activity of FLBRILLIANT GEMS BVBA is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBRILLIANT GEMS BVBA is not available. You also can look at reviews of FLBRILLIANT GEMS BVBA, open positions, location of FLBRILLIANT GEMS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBRILLIANT GEMS BVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBRILLIANT GEMS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBRILLIANT GEMS BVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBRILLIANT GEMS BVBA, employees, financial statistics.