FLEXIM JEWELS BVBA

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • FLEXIM JEWELS BVBA
Private companiesAgricultural Services • FLEXIM JEWELS BVBA

Contactgegevens FLEXIM JEWELS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLEXIM JEWELS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLEXIM JEWELS BVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Hoveniersstr. 50-52, Internal Postal Box 9 PB 9 2018 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-33-58-16 32-32-33-58-16

Fax (fax): 32-32-32-35-94 32-32-32-35-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLEXIM JEWELS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLEXIM JEWELS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLEXIM JEWELS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLEXIM JEWELS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLEXIM JEWELS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLEXIM JEWELS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLEXIM JEWELS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLEXIM JEWELS BVBA
Products information FLEXIM JEWELS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07821411132
Ondernemingsnummer: 2764129638
Hoofdstad (capital): 697,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 159,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in FLEXIM JEWELS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Uncut diamonds

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLEXIM JEWELS BVBA
(Get full report from official database of BE for FLEXIM JEWELS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLEXIM JEWELS BVBA
Addition kinds of activities for FLEXIM JEWELS BVBA

10310200. Zinkertsmijnbouw | Zinc ores mining
22620300. Decoratieve afwerking van kunstmatige breedgeweven stoffen | Decorative finishing of manmade broadwoven fabrics
22820206. Rayon garen, gemaakt van aangekocht filament: gooien, draaien | Rayon yarn, made from purchased filament: throwing, twisting
32910801. Diamant poeder | Diamond powder
38260115. Ultraviolette analytische instrumenten | Ultraviolet analytical instruments
96319906. Openbare dienst commissie, met uitzondering van vervoer: govt. | Public service commission, except transportation: govt.

Werken bij FLEXIM JEWELS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLEXIM JEWELS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLEXIM JEWELS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLEXIM JEWELS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur D - personenvervoer stads- en streekvervoer (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken we een chauffeur D om schoolvervoer te doen. Je rijdt met een bus en voert scholieren rond in Eke. Je rijdt zowel 's morgens en 's avonds. De bus kan mee naar huis.

  • HUISHOUDHULP met zin om erin te vliegen (m/v) regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Brugge

    Type: Dienstenchequebaan

    Bepaal je graag je eigen werkuren én heb je graag wat meer tijd voor je gezin of hobby's? Ben je van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is? Werk je graag in eigen regio en hou je van wat afwisseling in je job? Dan zoeken wij jou!

  • winkelmedewerker - student (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • Jobstudent ergotherapie/orthopedagogie/verpleegkunde of zorgkunde voor DVC De Bron (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: DVC DE BRON

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent sta je in voor de dagelijkse zorg, hygiëne, voeding, therapeutische ondersteuning, animatie… van onze gebruikers. Daarbij behandel je hen met respect en geef je hen een thuisgevoel. Je werkt samen met je collega’s zorgkundigen, verpleegkundigen en ergotherapeuten.

  • RELATIEBEHEERDER BANK EN VERZEKERINGEN (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Relatiebeheerder bank & verzekeringen Ervaring in beleggingen of kredieten of verzekeringen Commercieel en klantgericht Onze klant is het Argenta bankkantoor in Wachtebeke en is reeds meer dan 10 jaar een gevestigde waarde in de regio. Wegens de sterke groei van het kantoor zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen momenteel voor hen op zoek naar een ervaren relatiebeheerder bank & verzekeringen. In de job van relatiebeheerder werk je actief mee aan de verdere uitbouw van het kantoor. Hiervoor voer je adviesgesprekken over alle domeinen heen (sparen, beleggen, kredieten, verzekeringen). Je detecteert proactief opportuniteiten en nodigt de klanten en prospecten uit voor een kennismakend gesprek op kantoor. Tijdens deze gesprekken breng je de persoonlijke situatie van de klanten in kaart en stel je passende producten voor die bij hun profiel passen. Verder zorg je voor een correcte administratieve afhandeling van de dossiers. Indien nodig vervang je de collega die aan het loket zit. Samen met de kantoorhouder zet je commerciële acties op. Op termijn kan je je verder specialiseren in een bepaald domein waarbij je back-up blijft voor de andere domeinen.

  • boekhouder (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: KEUKENS SUPERCHIC

    Type: Vaste Job

    Voeren van de dagelijkse boekhouding. Opmaken en indienen BTW aangiften. Afsluiten boekhouding en opmaken jaarrekeningen De facturen ,bankafschriften coderen en inboeken ingeven van loonstaten

  • Chauffeurs C + CE (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: V.T.V.

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste chauffeurs (Nationaal / Internationaal). De lading die je vervoert is zeer gevarieerd, je staat naast het vervoer ook in voor het laden en lossen. Je vertrekt en eindigt je rit steeds op ons bedrijventerrein te Landen.

  • Commerciële Binnendienst Medewerker Export (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    De functie bestaat erin om voor een deel van de klantenportefeuille: · De sales manager te ondersteunen door het aanleveren van de nodige informatie voor zijn klantenbezoeken (omzetgegevens, prijzen,…); deze gegevens zijn vlot beschikbaar via het SAP systeem · Het aanmaken, coördineren en opvolgen van de offertes aan de klanten in samenspraak met de salesmanager (prijzen, stalenmateriaal, folders, leveringsvoorwaarden,…) · Orderintake (inbrengen in het SAP systeem), up-to-date houden van de klantenfiches, controle van de stockposities, orderbevestiging aan de klant · Het opvolgen van de leveringstermijnen · Het checken van de openstaande vorderingen · Het geven van instructies aan de dienst verzendingen voor transport · Alle communicatie met de klant over zijn orders, eventuele klachten en vragen Je volgt de klanten op, verwerkt de orders en staat borg voor een vlotte samenwerking met externe verkoop, productieplanning, transportafdeling en credit control. Je volgt een klantenportefeuille op van A tot Z, maar bent ook back-up voor jouw collega’s bij afwezigheid.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Docent Nederlands (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Lead Developer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Introduction We are looking for an Experimented Lead developer freelance to work for our client in Mechelen. Your mission • Translate the functional requirements into a solid technical solution. • Execute and describe the technical solution in a technical analysis document • Perform technical impact analysis of the project and derive needed code changes • Ensure the usage of structured methods and techniques, the use of standards and guidelines. • Development lead for a team of 4 developers for one specific project (in coöperation with a dev lead o Other (less important): • Modelling of our processes in Jira. Model the high level process of our organisation in Jira, support others in modelling the process, model the detailed development process in Jira. Input: • High-level technical designs and Pre-Assessment Architecture Documents (architect team and business process analysts). • Functional analysis documents. • Release milestone plan (Release Management). • Task milestone plan. Output: • Technical analysis documentation • Operational readiness documentation • Code deliveries • Patches / Scripts / … Acceptance: • Technical analysis documents reviewed and approved by stakeholders (functional analysts and Test team). • Participation in concept analysis meetings and in development workshops and decision meetings • On time review of development deliverables Profile • You are a Bachelor and/or Master • You have minimum 5 years of experience in a similar function • You are a team player and are flexible • You are Result driven and able to take ownership • You are flexible between the different area's • You have good oral and written communication skills in Dutch • You are team player • You have experience with: o PHP frameworks Laravel and Symfony o jQuery o Soap, Rest o Javascript, React, GIT o WebSocket o SQL Contact You are interested in this opportunity? Please, contact me at the following phone number +32 482 82 90 or send me an email at [email protected] and I will definitely come back to you to see if we can collaborate on this.

Zoek naar antwoorden van FLEXIM JEWELS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLEXIM JEWELS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLEXIM JEWELS BVBA. Laat een reactie achter voor FLEXIM JEWELS BVBA. FLEXIM JEWELS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLEXIM JEWELS BVBA. Leave a respond for FLEXIM JEWELS BVBA. FLEXIM JEWELS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLEXIM JEWELS BVBA op de google maps. Adres en contacten FLEXIM JEWELS BVBA
Location of FLEXIM JEWELS BVBA on the google maps. Address and contacts of FLEXIM JEWELS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLEXIM JEWELS BVBA FLEXIM JEWELS BVBA: GERY PEPERSTRAETE | Van Overstraeten E | Hert ('t) | JANSSENS & CO | Peinture - Philippe Reip - Vermeil

Other related companies as FLEXIM JEWELS BVBA: GERY PEPERSTRAETE | Van Overstraeten E | Hert ('t) | JANSSENS & CO | Peinture - Philippe Reip - Vermeil

FLEXIM JEWELS BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLEXIM JEWELS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07821411132. Het bedrijf FLEXIM JEWELS BVBA bevindt zich op het adres: Hoveniersstr. 50-52, Internal Postal Box 9 PB 9 2018 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 697,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 159,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Uncut diamonds. Producten gemaakt in FLEXIM JEWELS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLEXIM JEWELS BVBA is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLEXIM JEWELS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLEXIM JEWELS BVBA, openstaande posities, locatie van FLEXIM JEWELS BVBA op de kaart.

FLEXIM JEWELS BVBA is a company, that was registered 2011 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLEXIM JEWELS BVBA, company assigned to the tax number BE07821411132. The company FLEXIM JEWELS BVBA is located at the address: Hoveniersstr. 50-52, Internal Postal Box 9 PB 9 2018 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 697,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 159,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Uncut diamonds. Products created in FLEXIM JEWELS BVBA were not found.
The main activity of FLEXIM JEWELS BVBA is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLEXIM JEWELS BVBA is not available. You also can look at reviews of FLEXIM JEWELS BVBA, open positions, location of FLEXIM JEWELS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLEXIM JEWELS BVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLEXIM JEWELS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLEXIM JEWELS BVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLEXIM JEWELS BVBA, employees, financial statistics.