FLHOLLANDER BROS BVBA

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • FLHOLLANDER BROS BVBA
Private companiesOil and Gas Extraction • FLHOLLANDER BROS BVBA

Contactgegevens FLHOLLANDER BROS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLHOLLANDER BROS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLHOLLANDER BROS BVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Hoveniersstraat 30 BP 114 2018 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-32-62-29 32-32-32-62-29

Fax (fax): 32-32-32-18-42 32-32-32-18-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLHOLLANDER BROS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLHOLLANDER BROS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLHOLLANDER BROS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLHOLLANDER BROS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLHOLLANDER BROS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLHOLLANDER BROS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLHOLLANDER BROS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLHOLLANDER BROS BVBA
Products information FLHOLLANDER BROS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09434753417
Ondernemingsnummer: 6383575439
Hoofdstad (capital): 750,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 284,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in FLHOLLANDER BROS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Uncut diamonds

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLHOLLANDER BROS BVBA
(Get full report from official database of BE for FLHOLLANDER BROS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLHOLLANDER BROS BVBA
Addition kinds of activities for FLHOLLANDER BROS BVBA

281901. Elements | Elements
345201. Pins | Pins
394908. Darts en tafel sportartikelen en benodigdheden | Darts and table sports equipment and supplies
502101. Kantoor- en openbare bouwmeubilair | Office and public building furniture
22980306. Slings, touw | Slings, rope
28650301. aminoantrachinonkleurstof | Aminoanthraquinone
28990203. Hydrofluorzuurverbinding, voor het etsen of polijsten van glas | Hydrofluoric acid compound, for etching or polishing glass
30690802. Geboortebeperkingsapparatuur, rubber | Birth control devices, rubber
30899920. Voorraadvormen, kunststoffen | Stock shapes, plastics
73490202. Luchtkanaal schoonmaken | Air duct cleaning

Werken bij FLHOLLANDER BROS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLHOLLANDER BROS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLHOLLANDER BROS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLHOLLANDER BROS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tester / Foutzoeker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Oostkamp zijn wij opzoek naar testers/foutzoekers Samen met een team van collega's sta je in voor het elektrisch afregelen, testen van en foutzoeken op onderdelen en eindproducten De producten omvatten een combinatie van analoge, digitale en hoogfrequente technologieën Je draagt persoonlijk bij tot het hoge kwaliteitsniveau van de uitgeleverde producten Hiervoor sta je niet alleen in voor het opsporen van de fouten, maar eveneens voor het analyseren van de foutoorzaak en het voorstellen van correctieve acties Je kan goed samenwerken met de testassistenten en testingenieurs Je stelt zelfstandig testrapporten op met de nodige zorg

  • Mechanisch monteur m/v (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de mechanische montage van onze machines en de transportbanden. Daarnaast sluit je ook motoren aan, laad je de software voor de PLC sturingen in of zorg je voor onderhoud van de machines. Naast mechanische ervaring, is kennis van elektriciteit een belangrijk pluspunt en ervaring in de machinebouw een meerwaarde Je werkt de zaken graag af en bent trots op de kwaliteit van jouw werk.

  • Plaatslager (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van ons carrosserie-team. Je voert herstellingen professioneel, efficiënt en op een kwalitatieve manier uit volgens je bekwaamheden

  • Winkelmedewerker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmedewerker sta je voornamelijk in voor: - het uitpakken van goederen - het helpen bij het inladen van de auto's van klanten - bestellingen klaarzetten - klanten helpen waar nodig

  • Lasser (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gevarieerde job die bestaat uit lassen, plooien, knippen en ponsen. Je werkt zelfstandig de constructies af van plan tot eindproduct.

  • Industrieel Elektricien dagwerk regio Waregem: Let's Work Together! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De functie van industrieel elektricien omvat de installatie van elektrische borden, de bekabeling van machines of infrastructuurwerken, de aansluiting van motoren, sensoren en elektrische borden. Deze werkzaamheden worden bij onze klanten uitgevoerd in ploegen van 2 elektriciens. Kandidaten met interesse voor buitenlandse opdrachten kunnen ook ingezet worden voor installatiewerken in buitenlandse filialen van onze klanten. Solliciteer snel voor JOUW TOP JOB bij Let\'s Work Waregem 056/62 28 10!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • poetshulp (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Plus Home Services Dilbeek

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Mechanical designer (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Voorbereiden van de aan jou toegewezen onderhoudswerken. Voorbereiden en opstellen v/d planning voor de verschillende STOP's. Beheren van de wijzigingen toegewezen aan de afdeling. Voorbereiden, aansturen en opvolgen van de aan jou toegewezen onderhoudswerken uitgevoerd door contractoren. Opstellen van verslagen van uitgevoerde werken en inspecties. Contacten met de interne klanten. Opstellen van lastenboeken, het vergelijken van offertes, uitvoeren van vergelijkende technische studies en het bestellen van apparaten, onderdelen en herstellingswerken (SAP). Dagelijks ondersteunen van de meestergast en de maintenance engineer. Opstellen van werkinstructies en werkmethodes, … Aankopen van materialen en gereedschappen (SAP). Je geeft functioneel leiding aan 5 tot 15 externe techniekers tijdens de uitvoering van onderhouds-, herstellings- of verbeteringswerken aan installaties. Het team elektrische infrastructuur staat in voor: Uitbating van de hoogspanningsinstallatie Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud aan hoogspanningsinstallatie, apparaten elektrische stroomverdeling, airco's, communicatieapparatuur, branddetectie, verlichting, … Beheer van de elektrische motoren Het betreft een functie in dagdienst in de centrale onderhoudsafdeling, team elektrische infrastructuur. Je bent bereid om na je inwerkperiode mee te draaien in de wachtdienstregeling.

  • Junior Project Manager (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DECON BVBA

    Type: Vaste Job

    Als Junior Project Manager ben je mee verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van het bedrijf. Dit betekent dat je meewerkt aan de voorbereiding van de werf (opmaak lastenboek, aanbestedingen, offertes opvragen bij aannemers). In de werffase volg je de uitvoering op, neem je deel aan de werfvergaderingen en los je problemen op die zich tijdens de werf eventueel voordoen. Meer informatie rond het specifieke takenpakket kan je nalezen in de bijlage.

  • Werfleider (PEPINGEN)

    Regio: PEPINGEN

    Bedrijf: AG-PROJECTS

    Type: Vaste Job

    Je bent als projectleider verantwoordelijk voor de ruwbouw van gebouwen tot en met de aanleg van parkings. De projectleider zorgt voor de coördinatie van de verschillende partijen (bouwheer, onderaannemers, eigen arbeiders). Je staat in voor de controle en kwaliteit conform plannen en lastenboek. Je houdt toezicht op het uitvoeren van het werk. Je bent verantwoordelijk voor het rendement en het te gebruiken materieel. Als projectleider sta je in voor de veiligheid op de werf. Je hebt de operationele leiding van de werf en het personeel. Je voert controle uit op de planning en personeel. Je bent verantwoordelijk voor de controle van de werfveiligheid

  • Teamleiders Health & Beauty (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

Zoek naar antwoorden van FLHOLLANDER BROS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLHOLLANDER BROS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLHOLLANDER BROS BVBA. Laat een reactie achter voor FLHOLLANDER BROS BVBA. FLHOLLANDER BROS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLHOLLANDER BROS BVBA. Leave a respond for FLHOLLANDER BROS BVBA. FLHOLLANDER BROS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLHOLLANDER BROS BVBA op de google maps. Adres en contacten FLHOLLANDER BROS BVBA
Location of FLHOLLANDER BROS BVBA on the google maps. Address and contacts of FLHOLLANDER BROS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLHOLLANDER BROS BVBA FLHOLLANDER BROS BVBA: De Luca O | TERACHE | Nijst J | HUIS PICCOLO | YVON COLINET

Other related companies as FLHOLLANDER BROS BVBA: De Luca O | TERACHE | Nijst J | HUIS PICCOLO | YVON COLINET

FLHOLLANDER BROS BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLHOLLANDER BROS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09434753417. Het bedrijf FLHOLLANDER BROS BVBA bevindt zich op het adres: Hoveniersstraat 30 BP 114 2018 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 750,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 284,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Uncut diamonds. Producten gemaakt in FLHOLLANDER BROS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLHOLLANDER BROS BVBA is Olie- en gaswinning, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLHOLLANDER BROS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLHOLLANDER BROS BVBA, openstaande posities, locatie van FLHOLLANDER BROS BVBA op de kaart.

FLHOLLANDER BROS BVBA is a company, that was registered 1992 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLHOLLANDER BROS BVBA, company assigned to the tax number BE09434753417. The company FLHOLLANDER BROS BVBA is located at the address: Hoveniersstraat 30 BP 114 2018 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 750,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 284,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Uncut diamonds. Products created in FLHOLLANDER BROS BVBA were not found.
The main activity of FLHOLLANDER BROS BVBA is Oil and Gas Extraction, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLHOLLANDER BROS BVBA is not available. You also can look at reviews of FLHOLLANDER BROS BVBA, open positions, location of FLHOLLANDER BROS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLHOLLANDER BROS BVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLHOLLANDER BROS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLHOLLANDER BROS BVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLHOLLANDER BROS BVBA, employees, financial statistics.