P.M. UNITED BRANDS

Contactgegevens P.M. UNITED BRANDS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data P.M. UNITED BRANDS: address, phone, fax, email, website, opening hours

P.M. UNITED BRANDS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leliestraat 70A; 2860; Sint-Katelijne-Waver, België

Telefoon (phone): 015 75 30 38; 087 33 23 53 (+32-015 75 30 38; 087 33 23 53) 015 75 30 38; 087 33 23 53 (+32-015 75 30 38; 087 33 23 53)

Fax (fax): 015 75 32 59 (+32-015 75 32 59) 015 75 32 59 (+32-015 75 32 59)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) P.M. UNITED BRANDS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "P.M. UNITED BRANDS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "P.M. UNITED BRANDS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van P.M. UNITED BRANDS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen P.M. UNITED BRANDS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of P.M. UNITED BRANDS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees P.M. UNITED BRANDS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti P.M. UNITED BRANDS
Products information P.M. UNITED BRANDS

BTW identificatienummer (tax): BE07291595458
Ondernemingsnummer: 7541809082
Hoofdstad (capital): 108,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 214,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Sports goods - Retail

Product categorie (product category): Ski equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor P.M. UNITED BRANDS
(Get full report from official database of BE for P.M. UNITED BRANDS)

Aanvulling soorten activiteiten voor P.M. UNITED BRANDS
Addition kinds of activities for P.M. UNITED BRANDS

354901. Tekenmachines | Drawing machinery
762399. Koeltechniek en reparatie, anders | Refrigeration service and repair, nec
29529902. Coating verbindingen, teer | Coating compounds, tar
34430112. Hoppers, metalen plaat | Hoppers, metal plate
82220000. Junior colleges | Junior colleges

Werken bij P.M. UNITED BRANDS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in P.M. UNITED BRANDS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor P.M. UNITED BRANDS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for P.M. UNITED BRANDS. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker Silopark Mout en Gerst (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SafeTec Antwerpen 4801

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je volgt de implementatie van de elektrische installatie van nabij op zodat je er vanaf de start mee vertrouwd bent. Je volgt mee de opstart op van alle deelinstallaties en maakt jezelf vertrouwd met de schema’s en bediening van de installatie. Na afname en finale opstart van de productie sta je in voor het uitvoeren van periodiek onderhoud, het oplossen van storingen en het opsporen en implementeren van optimalisaties. Je rapporteert aan de supervisor kraandienst Je staat in voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden aan en preventief onderhoud van de civiele infrastructuur op diverse locaties waar Zuidnatie actief is. Je maakt gebruik van je kennis en ervaring en kan zelfstandig werken.

  • Onderhoudstechnieker m/v (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onderhoudstechnieker gezocht voor onze klant een drukkerij gelegen te Mechelen. Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor: Omschrijving : stipt uitvoeren van de dagelijkse , wekelijkse, maandelijkse onderhoudslijsten, van de verschillende productielijnen, randapparatuur en gebouwen. Uitvoeren van kleine elektrische en mechanische herstellingen aan de productielijnen , randapparatuur en gebouwen. De onderhoudstechnieker staat onder rechtstreeks gezag van de technisch directeur , en de hoofddrukkers van de verschillende ploegen. Taken : Stipt uitvoeren van de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse onderhoudslijsten van de CTP-lijn, rotatie 6,7 en 8 , randapparatuur en gebouwen. Uitvoeren van kleine herstellingen aan de productieapparatuur en gebouwen. Zuiver houden van de pers en de werkomgeving, tot het bekomen van een veilige en aangename werkomgeving. Werkwijze : Dagelijks wordt er eerst , op elke productieplaats nagegaan of er geen defecten opgetreden zijn die eerst onze aandacht vereisen om de productiekwaliteit en de productiviteit te garanderen. Herstellingen worden uitgevoerd , in onderling overleg met de hoofddrukker en drukker en de technisch directeur, om een minimum aan productie te verliezen. Er wordt getracht om zo weinig mogelijk persstilstanden te veroorzaken en om zoveel mogelijk herstellingen , onderhoud uit te voeren tijdens deze noodzakelijke stops. Er zijn 6 onderhoudsschema's voor de verschillende afdelingen of productielijnen. Er wordt getracht dagelijks één van deze 6 lijsten af te werken. Punten die dagelijks dienen gecontroleerd op de verschillende lijsten worden hierdoor niet uit het oog verloren. Maandag wordt het onderhoudsschema van de CTP platenafdeling afgewerkt. Dinsdag deze van druklijn R6 Woensdag deze van druklijn R7 Donderdag deze van druklijn R8 Vrijdag deze van randapparatuur en gebouwen. Dagelijks wordt de technisch directeur geïnformeerd over de openstaande technische defecten of van de onderhoudsschema's die niet of niet volledig werden uitgevoerd. De onderhoudstechnieker heeft een relatief grote zelfstandigheid van werken (= heeft de mogelijkheid zich te verstoppen of praatjes te slaan met iedereen). Wij hechten er belang aan dat de onderhoudstechnieker zich optimaal inzet en zijn taak ter harte neemt. Indien nodig zal de onderhoudstechnieker meehelpen aan de pers : opschudden van brochures , katernen, pallets omstapelen,…

  • Operator/heftruckchauffeur GOEDE VERLONING m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator/heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het reiningen van de ovenwagen en het verplaatsen van de producten met de heftruck.

  • Senior Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf gelegen in Antwerpen is op zoek naar een autonome Senior Accountant. Heb je ervaring in de boekhouding van A tot Z en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Jouw takenpakket als Senior Accountant: Je neemt de volledige verantwoordelijkheid voor de boekhouding van A tot Z, gevoerd in Microsoft Dynamics AX (Axapta), van diverse vennootschappen en tijdelijke handelsvennootschappen voor je rekening. verwerken van de inkomende facturen dagelijks verwerken van de financiële verrichtingen beheer van het betalingsverkeer in KBC Reach inboeking van lonen, afschrijvingen etc. opvolgen van de grootboekrekeningen Je dient correct en tijdig de BTW- en intrastataangiften in (zowel België als Frankrijk); Je bent het intern aanspreekpunt voor de collega's voor boekhoudkundige en BTW gerichte problemen; Je beheert in samenspraak met de Financial Controller het cash management, en bereidt de betalingen voor ; Je assisteert de Financial Controller bij de maand- en jaarafsluitingen, begrotingen en forecasts, fiscale aangiften, interne en externe audits.. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Financial Controller en werk je als rechterhand met hem samen. Naast de operationele taken dien je door te groeien in je expertise én in je people skills om te evolueren naar een leidinggevende functie.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Bevel (BEVEL)

    Regio: BEVEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Persoonlijk assistent - studentenjob (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Studentenjob

    Dringend op zoek naar een jobstudent om ondersteuning te bieden aan een man met een beperking. Deze persoon zit in een rolstoel, kan wel praten maar heeft door zijn spierziekte soms moeilijk controle over zijn spieren. Dit bemoeilijkt eten en drinken. We zoeken iemand om elke zaterdag te werken. Dit kan in de voormiddag zijn, van 08-13u, of 's avonds (dit in het kader van een activiteit (bv voetbalmatch,...). Uren zijn afhankelijk van de nood van onze budgethouder.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Ieper.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Assistant Storemanager - Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • Chauffeur rijbewijs C (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: DE BLOCK VERHUUR

    Type: Vaste Job

    Je rijdt met een vrachtwagen (Rijbewijs C) voor het transporteren van onze verhuurmachines. Dit zijn verschillende soorten grondverzet, verdichtings en transportmachins zoals minigravers, hoogwerkers, walsen, verreikers etc. Verplaatsingen vinden voor het overgrote deel plaats binnen de landsgrenzen.

  • Technisch operator in 2 ploegen (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: LIMELCO

    Type: Vaste Job

    Omwille van de groei van onze onderneming zijn wij op zoek naar een technisch operator voor onze 2 ploegen (6u-14u en 14u-22u). Als operator ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties. Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens. Je probeert storingen aan de installatie te lokaliseren en eenvoudige storingen op te lossen. Je reinigt regelmatig de installatie en je werkomgeving. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie.

  • Thuisverpleegkundige (full-time en op zelfstandige basis) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGING MICHAEL VERGAUWEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Vergauwen CV is een middelgrote thuisverplegingspraktijk en sinds enkele jaren een vaste waarde voor thuisverpleging in de provincie Antwerpen. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot een zeer professionele en mensvriendelijke organisatie. Elke dag opnieuw staan een tiental medewerkers vol enthousiasme en toewijding klaar voor hun patiënten om alles uit de kast te halen om het welzijn van onze patiënten te verzekeren. Door hen aan het lachen te brengen als het even minder gaat. Door het hoofd koel te houden als het eens moeilijk wordt. Door te luisteren naar wat patiënten kwijt willen. Of door vol energie de handen uit de mouwen te steken. Onze patiënten kunnen dus elke dag opnieuw op ons rekenen. Achter het team schuilt een kleinschalige, dynamische, flexibele en persoonlijke organisatie die een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienstverlening centraal stelt. Wat houdt de job in? Je werkt op ZELFSTANDIGE BASIS Je bent verantwoordelijk voor een volledige toer Je biedt jouw patiënten dagelijks aan huis een breed gamma van kwalitatieve verpleegkundige verzorgingen aan en bouwt hierbij een hechte band met hen op Je werkt nauw samen met je collega's en de verantwoordelijke Je ondersteunt en adviseert de familie en vrienden van je patiënten Je overlegt regelmatig met huisartsen en andere thuiszorgdiensten Wat verwachten we van jou? Je werkt onder een ZELFSTANDIG STATUUT in bijberoep of hoofdberoep Je bent A1 of A2 verpleegkundige Je hebt het hart op de juiste plaats, je bent begaan met je patiënten en hun omgeving Je overlegt graag met onze zorgpartners en met de familie v/d patiënt Je bent maandelijks aanwezig op een teamoverleg en verzorgt een dagelijkse briefing Je werkt graag zelfstandig Je werkt volgens een flexibele uurregeling 15 tot 20 dagen per maand Je bent in het bezit van een rijbewijs B Je bereid om professioneel mee te ontwikkelen binnen de sterk evoluerende gezondheidszorg Aanbod Een voltijdse functie Een vaste toer Dicht bij huis werken Dynamisch en gemotiveerd team Werkzekerheid Persoonsgebonden competenties Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Regels en afspraken nakomen Resultaatgerichtheid Zelfstandig werken Contactvaardig zijn Zin voor nauwkeurigheid Plannen (= ordenen) Kunnen omgaan met stress

  • Expert schade verzekeringen (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672287-inline.html?cid=Partner_VDAB Wij zijn momenteel op zoek naar een ingenieur en/of architect, Wij zijn momenteel op zoek naar een ingenieur en/of architect, Ingenieur en/of architect, liefst met ervaring in de bouw, of gelijkgesteld door ervaring. De kandidaten dienen in het bezit te zijn van een rijbewijs B. Wij zoeken een Nederlandstalige expert NL/FR voor de regio’s  Vlaams Brabant, Antwerpen en Brussel. Door onze vennootschap wordt een specifieke opleiding gegeven in schaderegeling voor verzekeringsmaatschappijen. Het werk wordt uitgevoerd op zelfstandige basis.

Zoek naar antwoorden van P.M. UNITED BRANDS in sociale netwerken
Look for responds of P.M. UNITED BRANDS in social networks

Lees alle opmerkingen voor P.M. UNITED BRANDS. Laat een reactie achter voor P.M. UNITED BRANDS. P.M. UNITED BRANDS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for P.M. UNITED BRANDS. Leave a respond for P.M. UNITED BRANDS. P.M. UNITED BRANDS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie P.M. UNITED BRANDS op de google maps. Adres en contacten P.M. UNITED BRANDS
Location of P.M. UNITED BRANDS on the google maps. Address and contacts of P.M. UNITED BRANDS

Andere gerelateerde bedrijven als come P.M. UNITED BRANDS P.M. UNITED BRANDS: FLPROVINCIALE INTERCOMMUNALE ELECTRICITEITSMAATSCHAPPIJ VAN LIMBURG CVBA | EURORENT VERHUURBEDRIJF | SEARCH & SELECTION ANTW BVBA | JEAN-PIERRE DE BUYSER | Score Communication Consultancy BVBA

Other related companies as P.M. UNITED BRANDS: FLPROVINCIALE INTERCOMMUNALE ELECTRICITEITSMAATSCHAPPIJ VAN LIMBURG CVBA | EURORENT VERHUURBEDRIJF | SEARCH & SELECTION ANTW BVBA | JEAN-PIERRE DE BUYSER | Score Communication Consultancy BVBA

P.M. UNITED BRANDS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is P.M. UNITED BRANDS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07291595458. Het bedrijf P.M. UNITED BRANDS bevindt zich op het adres: Leliestraat 70A; 2860; Sint-Katelijne-Waver. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 108,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 214,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Ski equipment. Lijst met producten zijn Sports goods - Retail.
De hoofdactiviteit van P.M. UNITED BRANDS is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van P.M. UNITED BRANDS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van P.M. UNITED BRANDS, openstaande posities, locatie van P.M. UNITED BRANDS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

P.M. UNITED BRANDS is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is P.M. UNITED BRANDS, company assigned to the tax number BE07291595458. The company P.M. UNITED BRANDS is located at the address: Leliestraat 70A; 2860; Sint-Katelijne-Waver. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 108,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 214,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Ski equipment. List of products are Sports goods - Retail.
The main activity of P.M. UNITED BRANDS is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of P.M. UNITED BRANDS is not available. You also can look at reviews of P.M. UNITED BRANDS, open positions, location of P.M. UNITED BRANDS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over P.M. UNITED BRANDS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf P.M. UNITED BRANDS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about P.M. UNITED BRANDS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company P.M. UNITED BRANDS, employees, financial statistics.