EURORENT VERHUURBEDRIJF

Contactgegevens EURORENT VERHUURBEDRIJF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EURORENT VERHUURBEDRIJF: address, phone, fax, email, website, opening hours

EURORENT VERHUURBEDRIJF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIESTERSTEENWEG 144; 3920; LEOPOLDSBURG, België

Telefoon (phone): 11401426 (+32-11401426) 11401426 (+32-11401426)

Fax (fax): +32 (19) 412-81-22 +32 (19) 412-81-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EURORENT VERHUURBEDRIJF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EURORENT VERHUURBEDRIJF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EURORENT VERHUURBEDRIJF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EURORENT VERHUURBEDRIJF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EURORENT VERHUURBEDRIJF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EURORENT VERHUURBEDRIJF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EURORENT VERHUURBEDRIJF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EURORENT VERHUURBEDRIJF
Products information EURORENT VERHUURBEDRIJF

BTW identificatienummer (tax): BE04045410156
Ondernemingsnummer: 4169281005
Hoofdstad (capital): 838,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 378,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Produits: Groupes ?lectrogènes.. Produits: Humidificateurs.. Types de Machines: Echafaudages.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Moteurs,transformateurs and groupes électrogènes Fab. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Electroménager,télévisions and radios Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EURORENT VERHUURBEDRIJF
(Get full report from official database of BE for EURORENT VERHUURBEDRIJF)

Aanvulling soorten activiteiten voor EURORENT VERHUURBEDRIJF
Addition kinds of activities for EURORENT VERHUURBEDRIJF

396100. Kostuum juwelen | Costume jewelry
824903. Medische opleidingsdiensten | Medical training services
20879907. Siroop, aroma (behalve drank) | Syrups, flavoring (except drink)
26310501. Karton | Cardboard
28699917. Ethyleenoxide | Ethylene oxide
34430601. Liners, industrieel: metalen plaat | Liners, industrial: metal plate
65539903. Begraafplaats vereniging | Cemetery association
72190401. Chinese handwas | Chinese hand laundry
80110106. nefroloog | Nephrologist

Werken bij EURORENT VERHUURBEDRIJF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EURORENT VERHUURBEDRIJF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EURORENT VERHUURBEDRIJF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EURORENT VERHUURBEDRIJF. Looking for open vacancies in other companies

 • Ateliermedewerker (m/v) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een innoverend bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste arbeiders die in de houtsector willen werken. Je werkt in het atelier en staat in voor het maken van keukens, dressings, badkamers, haartwanden en maatmeubilair. Je kan het technisch plan goed interpreteren en monteert de gemaakte stukken van de productie.

 • Houtbewerker/Interieurbouwer CNC (HULSHOUT)

  Regio: HULSHOUT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je een passie voor interieurbouw; Ben je graag creatief en actief bezig; Heb je kennis van en ervaring met verschillende materialen en ben je een echte team speler; Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je wordt ingeschakeld in het atelier: Interieurplannen lezen voor binnendeuren en meubels; Programmeren en uitvoeren van zaag-en maatwerkopdrachten met onze CNC-gestuurde opdeelzaag, afplakmachine en freesmachine; Uitvoeren van kwaliteitscontroles. Je gaat mee op verplaatsing: Je vertrekt vanuit het bedrijf voor projecten over gans België. Je bent flexibel om, indien je op verplaatsing werkt, te vertrekken om 06h00.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Boortmeerbeek-Hever (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulpen regio Keerbergen (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: HAPPI HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Haacht, Keerbergen, Tremelo. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken, zoals het wekelijkse poetswerk, die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Merchtem/Meise (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.   Je zal vooral naar klanten gaan in de regio Merchtem, Meise en omstreken. De klanten zijn moeilijk bereikbaar met openbaar vervoer, waardoor een auto noodzakelijk is.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Stagiair Vertalingen (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: LIDL Belgium & Co

  Type: Studentenjob

  Het vertaalteam van 2 personen staat in voor de vertalingen van het Nederlands naar het Frans en van het Duits naar het Nederlands. Binnen stevige deadlines, leveren ze aan onze medewerkers op hoofdkantoor perfect vertaalde teksten aan!

 • Deskundige facturatie (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AZ JAN PALFIJN GENT AV

  Type: Vaste Job

  De Deskundige facturatie werkt mee aan het uitwerken van procedures en best practices. Hij/zij ondersteunt de collega's van de facturatiedienst, artsen, zorgverleners en patiënten en volgt, analyseert en stuurt de verschillende stappen in het facturatieproces bij. De deskundige facturatie draagt de waarden STERK! actief uit: Samenwerken: we halen kracht uit teamwork Toegankelijkheid: we verlenen dienstverlening vanuit een pluralistische houding Efficiëntie: we kiezen voor een doelgerichte aanpak Respect: we stellen ons respectvol en professioneel op in al onze contacten Kwaliteit: we leren uit onze werking en verbeteren deze continu Innovatie: we zijn een lerende organisatie die investeert in mensen

 • ZAALMEDEWERKER Brasserie (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: BRASSERIE SEBASTIAAN

  Type: Vaste Job

  We zoeken een leuke collega voor ons zaalteam! Ben je een gedreven persoon die de horeca-microbe te pakken heeft? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een gesprek! We zoeken iemand die vooral leergierig is, en die reeds een beperkte ervaring heeft in de bediening/ hospitality. We voorzien intern verdere begeleiding en vervolmaking. 4 dagen werkweek, Vast voltijds contract, geen service coupé, geen ochtenddiensten, geen nachtwerk! 5 weken verlof/ jaar. Vrij tijdens gentse feesten en vrij tijdens de gentse horecabeurs!

 • Freelance docent Tuinontwerper (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

  Type: Zelfstandige activiteit

  Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor de opleiding tuinontwerper (https://www.centrumvoorafstandsonderwijs.be/opleidingen/Tuinontwerper/TTUINON/) Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school, de desbetreffende doelgroep. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal. Dit is de ideale manier om het lesmateriaal dat je al ontwikkeld hebt, op een nieuwe manier in te zeten. Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

 • DERMATOLOOG (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: THUISZORG BIJDEHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je voert consultaties in verband met huidziektes en voetproblemen.

 • Flexibele begeleider van kinderen gezocht! (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Werfreserve

  Solidariteit voor het Gezin is gespecialiseerd in thuiszorg in Vlaanderen en Brussel en beschikt over een ruim aanbod aan diensten voor jong en oud, in goede en in minder goede tijden. Een belangrijk onderdeel van ons aanbod is kinderzorg. In Vlaanderen en Brussel beschikken we over verschillende kinderdagverblijven waar kinderen tussen 0 en 3 jaar opgevangen worden. Een enthousiast team van begeleiders staat in voor de begeleiding en verzorging van baby’s, peuters, kleuters en kinderen voor ze naar de basisschool gaan en kinderen in de overgangsperiode tussen kinderopvang en basisschool. Binnen onze kinderdagverblijven vertrekken we vanuit een verticale werking in de leefgroepen: kinderen worden gedurende de volledige opvangperiode in dezelfde leefgroep opgevangen. Elke leefgroep is dan ook samengesteld uit kinderen van verschillende leeftijden. Zo blijft het werk ook voor de begeleider gevarieerd. Voor onze kinderdagverblijven in Ganshoren, Schaarbeek en Anderlecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste en dynamische collega met een flexibele ingesteldheid om in te springen waar nodig. O.a. volgende taken behoren tot je takenpakket: de dagelijkse verzorging van de kinderen begeleiding van de voeding creëren van een basissfeer van veiligheid, zekerheid en geborgenheid, openheid en structuur spelbegeleiding teamwerking: overdracht belangrijke informatie over de kinderen, werken en denken rond pedagogisch omgaan met kinderen, … Onze kinderdagverblijven zijn geopend van maandag tot vrijdag, werkuren variëren tussen 7u30 en 18u30.

Zoek naar antwoorden van EURORENT VERHUURBEDRIJF in sociale netwerken
Look for responds of EURORENT VERHUURBEDRIJF in social networks

Lees alle opmerkingen voor EURORENT VERHUURBEDRIJF. Laat een reactie achter voor EURORENT VERHUURBEDRIJF. EURORENT VERHUURBEDRIJF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EURORENT VERHUURBEDRIJF. Leave a respond for EURORENT VERHUURBEDRIJF. EURORENT VERHUURBEDRIJF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EURORENT VERHUURBEDRIJF op de google maps. Adres en contacten EURORENT VERHUURBEDRIJF
Location of EURORENT VERHUURBEDRIJF on the google maps. Address and contacts of EURORENT VERHUURBEDRIJF

Andere gerelateerde bedrijven als come EURORENT VERHUURBEDRIJF EURORENT VERHUURBEDRIJF: FLMAXIPRESS SA | VAN CAUWENBERGE | Groep Vaesen & Martens NV | LEO SCHROOTEN | R. COPPIETERS

Other related companies as EURORENT VERHUURBEDRIJF: FLMAXIPRESS SA | VAN CAUWENBERGE | Groep Vaesen & Martens NV | LEO SCHROOTEN | R. COPPIETERS

EURORENT VERHUURBEDRIJF is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EURORENT VERHUURBEDRIJF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04045410156. Het bedrijf EURORENT VERHUURBEDRIJF bevindt zich op het adres: DIESTERSTEENWEG 144; 3920; LEOPOLDSBURG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 838,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 378,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Moteurs,transformateurs and groupes électrogènes Fab. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Electroménager,télévisions and radios Gr. Lijst met producten zijn Produits: Groupes ?lectrogènes.. Produits: Humidificateurs.. Types de Machines: Echafaudages..
De hoofdactiviteit van EURORENT VERHUURBEDRIJF is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EURORENT VERHUURBEDRIJF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EURORENT VERHUURBEDRIJF, openstaande posities, locatie van EURORENT VERHUURBEDRIJF op de kaart.

EURORENT VERHUURBEDRIJF is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is EURORENT VERHUURBEDRIJF, company assigned to the tax number BE04045410156. The company EURORENT VERHUURBEDRIJF is located at the address: DIESTERSTEENWEG 144; 3920; LEOPOLDSBURG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 838,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 378,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Moteurs,transformateurs and groupes électrogènes Fab. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Electroménager,télévisions and radios Gr. List of products are Produits: Groupes ?lectrogènes.. Produits: Humidificateurs.. Types de Machines: Echafaudages..
The main activity of EURORENT VERHUURBEDRIJF is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of EURORENT VERHUURBEDRIJF is not available. You also can look at reviews of EURORENT VERHUURBEDRIJF, open positions, location of EURORENT VERHUURBEDRIJF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EURORENT VERHUURBEDRIJF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EURORENT VERHUURBEDRIJF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EURORENT VERHUURBEDRIJF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EURORENT VERHUURBEDRIJF, employees, financial statistics.