Vanlommel Zeefdrukreklame B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenNationale Veiligheid en Internationale Zaken • Vanlommel Zeefdrukreklame B.V.B.A.
Private companiesNational Security and International Affairs • Vanlommel Zeefdrukreklame B.V.B.A.

Contactgegevens Vanlommel Zeefdrukreklame B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanlommel Zeefdrukreklame B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanlommel Zeefdrukreklame B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hagelberg 7 2250 Olen, België

Telefoon (phone): 14 (+32-14) 14 (+32-14)

Fax (fax): 14 (+32-14) 14 (+32-14)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanlommel Zeefdrukreklame B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanlommel Zeefdrukreklame B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanlommel Zeefdrukreklame B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanlommel Zeefdrukreklame B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanlommel Zeefdrukreklame B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanlommel Zeefdrukreklame B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanlommel Zeefdrukreklame B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanlommel Zeefdrukreklame B.V.B.A.
Products information Vanlommel Zeefdrukreklame B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE05439300537
Ondernemingsnummer: 4397521972
Hoofdstad (capital): 959,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 365,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Silk-screen printing

Product categorie (product category): Silk-Screen Printing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanlommel Zeefdrukreklame B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Vanlommel Zeefdrukreklame B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanlommel Zeefdrukreklame B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Vanlommel Zeefdrukreklame B.V.B.A.

2952. Asfaltvelden en coatings | Asphalt felts and coatings
8734. Testlaboratoria | Testing laboratories
229501. Chemisch gecoate en behandelde stoffen | Chemically coated and treated fabrics
33120103. Bijenkorf-cokeovenproducten | Beehive coke oven products
34930000. Staalveren, behalve draad | Steel springs, except wire
35420203. Druk remmen | Press brakes
50230504. Pottenbakkerij | Pottery
51360104. Veters, mannen en jongens ' | Mittens, men's and boys'
51930100. Bloemistenbenodigdheden | Florists' supplies
82990400. Voertuig rijschool | Vehicle driving school

Werken bij Vanlommel Zeefdrukreklame B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanlommel Zeefdrukreklame B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanlommel Zeefdrukreklame B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanlommel Zeefdrukreklame B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier / Monteur (m/v) (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Actief Interim Heist

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Heist-op-den-Berg zijn wij op zoek naar een gestructureerde magazijnier, die ook af en toe montagewerk kan verrichten. - Je staat in voor het receptioneren van binnenkomende goederen en doet er de administratie rond. - Je vult voorraden aan en je structureert de magazijn rekken en het automatisch magazijn. - Je doet opvolging van de project gebonden aankopen. - Je staat in voor het verpakken van de installaties en de goederen - Je laadt en lost de vrachtwagens. - Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid op de werkvloer. - Je maakt demo installaties voor transport klaar en je stelt deze terug op bij terugkeer. - Af en toe help je bij het monteren op de werkvloer (mechanisch electrisch) - Je controleert en je werkt stuklijsten bij in het ERP systeem.

  • Allround medewerker (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent actief in de opbouw van woningelementen. Hierbij sta je in voor de voorbereiding in de productiehal. Jouw takenpakket bestaat uit: - elektriciteitswerken - plaatsing van sanitairinstallatie - vloeren en plaatsen van gyprocwanden, gevelbekleding,... - algemene metaalbewerking - productie van ramen en deuren ...

  • Vertegenwoordiger (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Is commercieel werk helemaal jouw ding? Deins jij niet terug van prospectie en ben je daarnaast ook nog eens tweetalig? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken want voor onze klant, een bedrijf dat actief is in het maken van op maat gemaakt etiketten, zijn we op zoek naar een vertegenwoordiger voor de regio Limburg, Vlaams-Brabant en Luik. Als vertegenwoordiger zal je de eerste zes maanden van jouw tewerkstelling voornamelijk instaan voor het prospecteren in jouw regio. Nadien krijg je een klantenportefeuille toegewezen en zal je jouw klanten op regelmatige basis bezoeken en de relaties onderhouden.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Hever – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schaffen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHAFFEN)

    Regio: SCHAFFEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Weekend jobstudenten slagerij (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij te Izegem zoekt Randstad 2 jobstudenten om mee te helpen tijdens het weekend zaterdagochtend 8-12u = 5 u of zaterdag namiddag 13.30-19.30u = 6 u en/of zondagochtend 7.45-12.45u = 5 u te werken Helpen bij het bestellen + kassa + opkuis Interesse ? geef ons snel een seintje.

  • Dossierbeheerder gebouwen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNDICBEHEER.BE

    Type: Vaste Job

    Syndicbeheer.be bvba is een bedrijf dat zich toespitst op een kwalitatief beheer van gebouwen als syndicus en rentmeester. U bereidt de dossiers ivm geplande werken in de gebouwen zodat de mede-eigenaars een juist inzicht hebben inzake kostprijs en problematiek. Samen met de boekhouding stelt u dit voor op de jaarlijkse algemene vergadering. Na de algemene vergadering plaatst u de bestellingen bij de gekozen leverancier en volgt u de uitvoeringstermijnen op. Gedurende de gehele cyclus werkt u in overleg met de zaakvoerder en uw collega's om eventuele hindernissen te overbruggen. Naast de taken die gepland zijn, over een jaar, zijn er diverse kortlopende opdrachten die de nodige reactiviteit vergen. Dit zorgt voor heel wat afwisseling in deze functie.

  • Technieker / steller (2 ploegen) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: DIDAK INJECTION

    Type: Vaste Job

    Ombouw van matrijzen op spuitgietmachines Productieproces opstarten en optimaliseren Automatisaties aansturen en robots programmeren Kleine technische storingen oplossen

  • Magazijnier/ orderpicker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: DEPOT 30

    Type: Vaste Job

    Depot 30 is op zoek naar een medewerker voor het algemeen beheer van het magazijn. Je zet de goederen klaar om uit te leveren, je helpt met lossen en stockeren van de aangeleverde producten, je houdt de voorraad in het oog en daarnaast houd je ook het magazijn op orde. Je hebt een verzorgd voorkomen en bent fysiek in orde. Als je geen ervaring hebt, bieden we een opleiding op de werkvloer (IBO) aan.

  • DV00499 Projectcoördinator extrusie (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent de lijm tussen het bedrijf en de klant: wanneer een machine verkocht is, zorg je ervoor dat het ganse proces in goede banen geleid wordt ten einde de machine tijdig en vlot te plaatsen bij de klant. Je koppelt de wensen van de klant terug naar onze interne diensten en doet de verdere opvolging. Je bent de interne contactpersoon tussen R&D, productie, aankoop en naverkoop

  • Beauty consulent(e) bijberoep/hoofdberoep - O. Vlaanderen - Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, relatiegeschenken aan bedrijven, beurzen, social media marketing, voor ieder wat wils en op maat! We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding en begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Je helpt je klanten om grote besparingen te doen en zorgt u ervoor dat hun huid er stralend uitziet. Dankzij jou zullen je klanten het juiste advies krijgen. Ook mogelijk om van thuis uit te werken. Uw succes is ons doel Belangrijk is dat je zélf bepaalt in welke regio je werkt, interesse in een andere regio? Contaacteer ons!

  • Florist-Floriste (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: GARDESIGN

    Type: Flexijob

    Jouw taken in onze winkel: bloemen kuisen vazen kuisen winkel schikken winkel ordelijk houden

Zoek naar antwoorden van Vanlommel Zeefdrukreklame B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Vanlommel Zeefdrukreklame B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanlommel Zeefdrukreklame B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Vanlommel Zeefdrukreklame B.V.B.A.. Vanlommel Zeefdrukreklame B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanlommel Zeefdrukreklame B.V.B.A.. Leave a respond for Vanlommel Zeefdrukreklame B.V.B.A.. Vanlommel Zeefdrukreklame B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanlommel Zeefdrukreklame B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Vanlommel Zeefdrukreklame B.V.B.A.
Location of Vanlommel Zeefdrukreklame B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Vanlommel Zeefdrukreklame B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanlommel Zeefdrukreklame B.V.B.A. Vanlommel Zeefdrukreklame B.V.B.A.: IAG EMPLOI UCL | BUREAU NICOLAES-VERHILLE | Aditec | FE. PIEROTTO FR?RES | Gauff au suc

Other related companies as Vanlommel Zeefdrukreklame B.V.B.A.: IAG EMPLOI UCL | BUREAU NICOLAES-VERHILLE | Aditec | FE. PIEROTTO FR?RES | Gauff au suc

Vanlommel Zeefdrukreklame B.V.B.A. is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanlommel Zeefdrukreklame B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05439300537. Het bedrijf Vanlommel Zeefdrukreklame B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Hagelberg 7 2250 Olen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 959,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 365,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Silk-Screen Printing. Lijst met producten zijn Silk-screen printing.
De hoofdactiviteit van Vanlommel Zeefdrukreklame B.V.B.A. is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanlommel Zeefdrukreklame B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanlommel Zeefdrukreklame B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Vanlommel Zeefdrukreklame B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vanlommel Zeefdrukreklame B.V.B.A. is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vanlommel Zeefdrukreklame B.V.B.A., company assigned to the tax number BE05439300537. The company Vanlommel Zeefdrukreklame B.V.B.A. is located at the address: Hagelberg 7 2250 Olen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 959,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 365,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Silk-Screen Printing. List of products are Silk-screen printing.
The main activity of Vanlommel Zeefdrukreklame B.V.B.A. is National Security and International Affairs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanlommel Zeefdrukreklame B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Vanlommel Zeefdrukreklame B.V.B.A., open positions, location of Vanlommel Zeefdrukreklame B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanlommel Zeefdrukreklame B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanlommel Zeefdrukreklame B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanlommel Zeefdrukreklame B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanlommel Zeefdrukreklame B.V.B.A., employees, financial statistics.