Plastisart SA

Contactgegevens Plastisart SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Plastisart SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Plastisart SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zoning Martinrou; 6220; Fleurus, België

Telefoon (phone): 071 82 44 20 (+32-071 82 44 20) 071 82 44 20 (+32-071 82 44 20)

Fax (fax): 071 82 44 20; 071 82 44 29 (+32-071 82 44 20; 071 82 44 29) 071 82 44 20; 071 82 44 29 (+32-071 82 44 20; 071 82 44 29)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Plastisart SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Plastisart SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Plastisart SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Plastisart SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Plastisart SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Plastisart SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Plastisart SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Plastisart SA
Products information Plastisart SA

BTW identificatienummer (tax): BE05894134521
Ondernemingsnummer: 8148254394
Hoofdstad (capital): 584,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 303,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Plastics - Industrial; Plastics working

Product categorie (product category): Signs - Illuminated

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Plastisart SA
(Get full report from official database of BE for Plastisart SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Plastisart SA
Addition kinds of activities for Plastisart SA

329903. Sier- en bouwkunstwerk | Ornamental and architectural plaster work
593299. Gebruikt koopwinkels, nec | Used merchandise stores, nec
01619901. Asperge boerderij | Asparagus farm
23990500. Handgeweven en gehaakte producten | Hand woven and crocheted products
24319901. Haken, hout | Brackets, wood
51590203. Mules | Mules
56119906. Kostuums, mannen | Suits, men's
82990302. Muziekschool | Music school

Werken bij Plastisart SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Plastisart SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Plastisart SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Plastisart SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur preventief onderhoud (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: TSG Belgium

    Type: Vervanging brugpensioen

    De kandidaat zal instaan voor het preventief onderhoud op de benzinestations. Preventief onderhoud houdt in dat de pompen jaarlijkse gecontroleerd moeten worden op juistheid van de afleverhoeveelheid. Tijdens het preventief onderhoud worden ook een aantal onderdelen gecontroleerd en vervangen indien nodig.

  • magazijn- en productiemedewerkers (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks Gent werft productiemedewerkers en logistiek medewerkers aan. Als productiemedewerker sta je samen met jouw team in voor de assemblage van de vrachtwagens. Als lobistiek medewerker sta je in voor de lijnbevoorrading of leeggoedbehandeling.

  • installateur Sanitair M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je functie bestaat vooral uit het installeren en onderhouden van centrale verwarming, sanitair in nieuwbouw als renovatie.

  • ateliermedewerker rubber (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let's Work is op zoek naar een ateliermedewerker voor onze klant actief in de rubbersector. U bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de orders, kwaliteitscontrole en voorraadbeheer. bedienen van machines/ plaatsen van snaren/ bekleden van trommels Uw doel is om afgewerkte producten af te leveren met oog op precisie en kwaliteit. U werkt in dagregimeµ U ziet werk

  • CNC DRAAIER - HEIDENHAIN (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij gepassioneerd door CNC gestuurde machines en het creëren van stukwerken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Onze klant, een unieke speler op de internationale markt van industriële mixers, is op zoek naar een ervaren CNC draaier met minimum 3 jaar ervaring. Als CNC draaier zal je verantwoordelijk zijn om de volgende taken van a tot z uit te voeren: De aanvraag van de klant komt binnen en dit wordt omgezet op een technisch plan, jij zal dit technisch plan interpreten en a.d.h.v. aan de slag gaan aan de draaibank. Aan de draaibank wordt er verwacht dat je zelfstandig kan werken, het stuk volledig tot het einde kan afwerken. Je zal werken met het programma Heidenhain. Uiteraard wordt er een korte opleiding voorzien. Onze klant draagt kwaliteit hoog in het vaandel, dit verwachten ze ook van hun medewerkers.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENTBRUGGE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brussegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRUSSEGEM)

    Regio: BRUSSEGEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP DUFFEL (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Duffel zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vorselaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde medewerker vervoer / strijk met dienstencheqeus (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is een sociale organisatie die diensten aanbiedt in het kader van dienstencheques in de regio Zuid West-Vlaanderen. Het gaat om hulp in het huishouden, boodschappen, strijk en vervoer van personen met een mobiliteitsbeperking. Iedereen kan een beroep doen op onze dienstverlening, maar de focus ligt vooral op het verhogen van de levenskwaliteit van klanten met bijzondere noden. Als chauffeur sta je in voor het vervoer van minder mobielen ouderen naar het dagcentra / ziekenhuizen. Je bent sociaal vaardig en het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en hebt een goede kennis van de wegcode. Je hebt een kleine administratieve verantwoordelijkheid om de vertrek en aankomsturen en aantal kilometers correct bij te houden. Je geeft dit alles door aan de verantwoordelijke voor de planning van het vervoer. Daarnaast biedt het een meerwaarde wanneer je ook zelfstandig kan strijken. De combinatie van beide tewerkstelling kan voorzien worden bij vervanging van zieke werknemers.

  • Recruitment Assistant - student job (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Cross International

    Type: Studentenjob

    Cross International Are you interested in learning more about recruitment and other aspects of HR? CrossInternational is now looking for a recruitment assistant to join its operational team 2 days a week. Our company is a growing HR consultancy agency, offering a wide spectrum of HR services. Function Research/sourcing: thorough analysis of the vacancy and conducting effective search strategies to find qualified candidates; Telephone (screening) interviews; Scheduling appointments between candidates and your internal customers; Manage advertisement in offline/online media (company webpage, job boards…); HR administrative work Profile A natural interest in business (cross-industry) and the value of human capital. Language skills: Dutch. Good knowledge of MS Office. Confident, articulate and persuasive communicator (indifferent of the media being used) and a professional attitude enabling to deal with business professionals at all levels. Self-responsible, eager to learn and flexible. Minimum 2 days/week available.

  • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

Zoek naar antwoorden van Plastisart SA in sociale netwerken
Look for responds of Plastisart SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Plastisart SA. Laat een reactie achter voor Plastisart SA. Plastisart SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Plastisart SA. Leave a respond for Plastisart SA. Plastisart SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Plastisart SA op de google maps. Adres en contacten Plastisart SA
Location of Plastisart SA on the google maps. Address and contacts of Plastisart SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Plastisart SA Plastisart SA: A.B.F.bvba BVBA | HOF TER MUDE NV | POLICE F?D?RALE | TRANSPORT ALI A.R. | STARLAB NV

Other related companies as Plastisart SA: A.B.F.bvba BVBA | HOF TER MUDE NV | POLICE F?D?RALE | TRANSPORT ALI A.R. | STARLAB NV

Plastisart SA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Plastisart SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05894134521. Het bedrijf Plastisart SA bevindt zich op het adres: Zoning Martinrou; 6220; Fleurus. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 584,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 303,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Signs - Illuminated. Lijst met producten zijn Plastics - Industrial; Plastics working.
De hoofdactiviteit van Plastisart SA is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Plastisart SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Plastisart SA, openstaande posities, locatie van Plastisart SA op de kaart.

Plastisart SA is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Plastisart SA, company assigned to the tax number BE05894134521. The company Plastisart SA is located at the address: Zoning Martinrou; 6220; Fleurus. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 584,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 303,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Signs - Illuminated. List of products are Plastics - Industrial; Plastics working.
The main activity of Plastisart SA is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Plastisart SA is not available. You also can look at reviews of Plastisart SA, open positions, location of Plastisart SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Plastisart SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Plastisart SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Plastisart SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Plastisart SA, employees, financial statistics.