FLMEIROV DIAMONDS BVBA

Contactgegevens FLMEIROV DIAMONDS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLMEIROV DIAMONDS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLMEIROV DIAMONDS BVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Hoveniersstraat 53 2018 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-31-26-26 32-32-31-26-26

Fax (fax): 32-32-33-31-73 32-32-33-31-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLMEIROV DIAMONDS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLMEIROV DIAMONDS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLMEIROV DIAMONDS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLMEIROV DIAMONDS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLMEIROV DIAMONDS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLMEIROV DIAMONDS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLMEIROV DIAMONDS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLMEIROV DIAMONDS BVBA
Products information FLMEIROV DIAMONDS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08836547851
Ondernemingsnummer: 2917938232
Hoofdstad (capital): 589,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 193,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in FLMEIROV DIAMONDS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cut diamonds

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLMEIROV DIAMONDS BVBA
(Get full report from official database of BE for FLMEIROV DIAMONDS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLMEIROV DIAMONDS BVBA
Addition kinds of activities for FLMEIROV DIAMONDS BVBA

335500. Aluminium rollen en tekenen, nec | Aluminum rolling and drawing, nec
23960207. Waistbands, broek | Waistbands, trouser
28210104. polyesters | Polyesters
36440103. Uitlaatdozen (elektrische bedradingstoestellen) | Outlet boxes (electric wiring devices)
59949901. Magazine stand | Magazine stand
59990802. Boerderij trekkers | Farm tractors

Werken bij FLMEIROV DIAMONDS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLMEIROV DIAMONDS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLMEIROV DIAMONDS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLMEIROV DIAMONDS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur sanitair en centrale verwarming (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een stabiel bedrijf in regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een monteur voor sanitair en centrale verwarming. Je hebt reeds 2 jaar ervaring als MONTEUR/ loodgieter sanitair om volgende taken uit te voeren: je monteert en installeert sanitair ervaring met gas en mazout is een pluspunt maar is geen vereiste je kan vloerverwarming leggen en aansluiten je kan planlezen je werkt binnen een straal van 100 km

  • Arbeiders algemene wegenbouw regio Limburg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot wegenbouwbedrijf zoeken wij dringend wegenwerkers voor de regio Limburg. Je maakt deel uit van een ploeg arbeiders en voert werkzaamheden uit aan diverse onderdelen van de weg: aansluitingen, kolken, boordstenen, funderingen, afwerkingen, ... Er zijn opstapplaatsen voorzien in de volgende gemeenten: Bocholt, Sint-Truiden, Lummen, Herk-de-Stad, Genk (of net buiten Limburg = Diest en Scherpenheuvel). Goede verloning volgens PC 124 ! Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en lijkt dit jou interessant ? Bel ons vrijblijvend op voor meer informatie ! 089/500090

  • Vloerder (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Randstad Construct biedt werk aan een vloerder met ervaring. Je komt terecht op de afdeling badkamerrenovaties: badkamers uitbreken chape plaatsen vloeren tegels zetten cementeren Randstad Construct biedt een job optie vast in een enthousiast, groeiend bedrijf met jonge, toffe ploegen.

  • Customer Service Medewerker Ziekenfonds te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de interne klantendienst van onze klant, actief in de dienstensector, zijn we op zoek naar een customer service medewerker. Als eerstelijnshulp probeer je de klant ten aller tijde zo adequaat mogelijk te helpen. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 90% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls. De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail. Je rapporteert de indrukken die de klant had over de dienstverlening. Je verwerkt dus elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo’n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig stuur je de vraag door naar de experts op de back office.

  • Verkoop(st)er slagerij (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als slagerijmedewerker in een mooie slagerij regio Roeselare. Daar sta je in voor het bedienen van de klanten. Bent u een gemotiveerde kandidaat? Neem dan zeker contact op met ons!!

  • 25 Studenten animator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: t-interim Herentals

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant kijken wij uit naar jobstudenten die aan de slag willen gaan als animator op kids events voor grote organisaties. Je staat in voor het begeleiden van workshops (vb. knutselworkshop), je houdt toezicht op attracties, sporadisch kruip je in de huid van een mascotte,... Natuurlijk zorg je er ook mee voor dat alle benodigdheden tijdig opgesteld staan en dat na het event de nodige afbraakwerken gebeurd zijn en dat alles net opgeruimd is.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler op de evenementenmarkt. Zij organiseren enkel kids events voor organisaties, gemeentes, ... Zij werken niet voor particuliere evenementen.

  • Microsoft SQL Server Consultant (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Natch

    Type: Vaste Job

    Je helpt mee aan de ontwikkeling en het onderhoud van e-commerce applicaties en synchro’s tussen diverse systemen (bv. ERP, CRM, PIM, …) en de e-commerce applicatie waarbij je ons eigen gemaakt NatchOS framework gebruikt. Je staat in voor het design van databases waarbij security en performantie essentiëel zijn. Je beheert SQL-servers, Azure Sql Dbs , zowel van klanten als intern. Je werkt mee aan de verdere ontwikkeling van ons NatchOS Framework. Je werkt ramingen uit voor zowel nieuwbouwprojecten als voor wijzigingen aan applicaties en communiceert deze aan de verantwoordelijke projectmanager. Je werkt technische analyses uit in overleg met de klant. Tijdens projecten ben je in staat je eigen budget onder controle te houden en deadlines te respecteren. Je helpt mee aan de ontwikkeling van zowel operationele als BI rapportering.

  • Technical Supervisor - Gent - Voltijds (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Als Technical Supervisor ben je verantwoordelijk voor een team van techniekers (Handymen) bij onze klant te Gent. Je behandelt alle inkomende aanvragen technisch onderhoud via de helpdesk (Maximo); Je superviseert het handymen team en de onderaannemers om een oplossing aan te bieden binnen de vereiste termijn Je beheert en volgt de voorraadinventaris op Je houdt een database bij met de beschikbare stock en zijn locatie evenals technische documentatie van het gebouw/site/installaties Je staat in voor de begeleiding en ondersteuning van de onderaannemers in en rond het gebouw (voor technische interventies) en staat hen bij met alle nodige informatie Je coördineert en volgt alle technische onderaannemers, installaties, werkplanningen, op Je staat in voor de opmaak van aankoopaanvragen en aanbestedingen Je coördineert de verhuizen met de Facility Manager en integreert interne/externe vehuizen in de planning van de handymen Je staat in voor de opmaak van maandelijkse reportings

  • Leiding inspecteur / Luchtdichtheidsproeven (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Leiding inspecteur / Luchtdichtheidsproeven Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een leidinginspecteur / luchtdichtheidsproeven; Inspecteren, reinigen en renoveren van riolen;

  • Heftruckbestuurder (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gespecialiseerd bedrijf in de productie en verkoop van hoogkwalitatieve, instant en flexibele oplossingen voor de presentatie van uw documenten en foto’s, is momenteel op zoek naar een heftruckbestuurder. Je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens. Je staat in voor de goederenontvangst. Goederen controleren op aantallen. Je voorziet de goederen van labels en zorgt voor de opslag in het magazijn, inclusief het uitvoeren van scantransacties. Je zorgt voor algemene orde en netheid in het magazijn. Je bent de spilfiguur in het productieproces daar je instaat voor de bevoorrading van grondstoffen aan de productiemedewerkers. 

  • Maatschappelijk assistent (provincie Antwerpen) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: POBOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een maatschappelijk assistent is een externe professional die klanten (bedrijven) ter beschikking stellen aan hun personeel. Op verzoek van de werkgever kan de maatschappelijk assistent tussenkomen voor zowel privé- als werkgerelateerde problemen. Adviezen en interventies richten zich vooral op: psycho-medico-sociale problemen (relatie, kinderen, ziekte, handicap) geschillen (verzekering, mutualiteit) verslaving (alcohol, drugs, gokken, ...) financiële problemen (budgetbeheersing, doorverwijzen naar schuldbemiddelaar, eventueel verzoeken tot een voorschot bij werkgever) hulp bij overlijden van een personeelslid of naaste familie (steun en administratieve hulp) informatie over sociale wetgeving/familiaal recht

  • Flexijob zaalmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de bediening van de klanten. Je verwelkomt de klanten, neemt bestellingen op, serveert en ruimt af. Je springt bij waar nodig. Bar en frigo aanvullen. Glazen wassen. Je spreekt zeer goed Nederlands. Weekendwerk en avondwerk schrikt je niet af. Je beschikt over een goede fysieke conditie. Eigen vervoer is noodzakelijk, tenzij je in de buurt woont

Zoek naar antwoorden van FLMEIROV DIAMONDS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLMEIROV DIAMONDS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLMEIROV DIAMONDS BVBA. Laat een reactie achter voor FLMEIROV DIAMONDS BVBA. FLMEIROV DIAMONDS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLMEIROV DIAMONDS BVBA. Leave a respond for FLMEIROV DIAMONDS BVBA. FLMEIROV DIAMONDS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLMEIROV DIAMONDS BVBA op de google maps. Adres en contacten FLMEIROV DIAMONDS BVBA
Location of FLMEIROV DIAMONDS BVBA on the google maps. Address and contacts of FLMEIROV DIAMONDS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLMEIROV DIAMONDS BVBA FLMEIROV DIAMONDS BVBA: L STEEGMANS | A & L Technics BVBA | B.I.G. | Delescaille P | ARMAND BURTON

Other related companies as FLMEIROV DIAMONDS BVBA: L STEEGMANS | A & L Technics BVBA | B.I.G. | Delescaille P | ARMAND BURTON

FLMEIROV DIAMONDS BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLMEIROV DIAMONDS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08836547851. Het bedrijf FLMEIROV DIAMONDS BVBA bevindt zich op het adres: Hoveniersstraat 53 2018 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 589,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 193,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Cut diamonds. Producten gemaakt in FLMEIROV DIAMONDS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLMEIROV DIAMONDS BVBA is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLMEIROV DIAMONDS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLMEIROV DIAMONDS BVBA, openstaande posities, locatie van FLMEIROV DIAMONDS BVBA op de kaart.

FLMEIROV DIAMONDS BVBA is a company, that was registered 2005 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLMEIROV DIAMONDS BVBA, company assigned to the tax number BE08836547851. The company FLMEIROV DIAMONDS BVBA is located at the address: Hoveniersstraat 53 2018 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 589,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 193,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Cut diamonds. Products created in FLMEIROV DIAMONDS BVBA were not found.
The main activity of FLMEIROV DIAMONDS BVBA is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLMEIROV DIAMONDS BVBA is not available. You also can look at reviews of FLMEIROV DIAMONDS BVBA, open positions, location of FLMEIROV DIAMONDS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLMEIROV DIAMONDS BVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLMEIROV DIAMONDS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLMEIROV DIAMONDS BVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLMEIROV DIAMONDS BVBA, employees, financial statistics.