American Antiques

Contactgegevens American Antiques: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data American Antiques: address, phone, fax, email, website, opening hours

American Antiques

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koning Albertstraat 32; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 43 63 45 (+32-011 43 63 45) 011 43 63 45 (+32-011 43 63 45)

Fax (fax): +32 (60) 161-49-60 +32 (60) 161-49-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) American Antiques: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "American Antiques"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "American Antiques"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van American Antiques, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen American Antiques. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of American Antiques, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees American Antiques. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti American Antiques
Products information American Antiques

BTW identificatienummer (tax): BE07811248779
Ondernemingsnummer: 2370544433
Hoofdstad (capital): 803,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 375,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in American Antiques zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Signs - Illuminated

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor American Antiques
(Get full report from official database of BE for American Antiques)

Aanvulling soorten activiteiten voor American Antiques
Addition kinds of activities for American Antiques

9651. Regeling, diverse commerciële sectoren | Regulation, miscellaneous commercial sectors
275901. Financiële noot en certificaat drukwerk en gravure | Financial note and certificate printing and engraving
51480100. fruit | Fruits
76999905. Fotokopieermachine reparatie | Photocopy machine repair
78129901. Audiovisuele programma productie | Audio-visual program production

Werken bij American Antiques: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in American Antiques: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor American Antiques. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for American Antiques. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Bidcenter medewerker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons kantoor te Berchem zijn we op zoek naar een Bidsupport medewerker die ons team komt versterken voor 4 - 8 weken, met mogelijkheid tot verlenging. Je hebt de natuurlijke aanleg om effectief te werken in een specialistische rol binnen een gestructureerde omgeving. Je hebt een positieve voorliefde naar zeer nauwkeurige en gedetailleerde taken. Je kan een ondersteunende rol in een team vervullen en je bezit de capaciteit om te reageren op een soms afwisselend, soms routinematige werkdruk. •Je werkt zelfstandig een volledige offerte uit in samenwerking met de Accountmanager; •Je zal publicaties op internet beoordelen en doorsturen naar de accountmanager; •Je werkt bij grote en complexe offerte trajecten samen met de Bidmanager aan het opstellen van de offerte documenten; •Je kwalificeert de aanvraag (RFP, aanbesteding, offerte aanvraag,…); •Je zorgt dat het overzicht aankondiging & opvolging ingevuld en up-to-date blijft. •Je verzorgt het concept voorstel bij offerte trajecten; je maakt het raamwerk voor het voorstel en beantwoordt vragen waar mogelijk; •Je bestudeert de aanvraag goed of de manier van indienen helder is en formuleert vragen om te stellen aan opdrachtgever; •Je stelt het selectiedossier samen voor in de offerte; •Je verzamelt de stalen, fiches, attesten en certificaten en verwerkt deze in het dossier; •Aanmaken/updaten/corrigeren van standaard documenten, brieven, … •Je verwerkt volgens planning de aangeleverde input; •Je communiceert conceptversie volgens planning naar de projectgroep; •Je verzorgt de afronding van het voorstel; •Je vraagt tijdig nieuwe verklaringen aan.

  • Onderhoudsmedewerker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf regio Mechelen zijn we op zoek naar een onderhoudsmedewerker. Het bedrijf is verantwoordelijk voor de levering van verse producten aan supermarkten.  Als onderhoudsmedewerker sta je in voor de orde en netheid in het magazijn.  je werkt met een industriële reinigingsmachine je kan kleine herstellingswerken in het magazijn uitvoeren  Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Greenyard is een globale marktleider in verse en bereide groenten & fruit en in groeimedia. Greenyard heeft activiteiten wereldwijd en bedient een globale klantenbasis die onder andere de belangrijkste retailers in Europa omvat.

  • Calculator (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Laarne zijn we op zoek naar een calculator. Het bedrijf is gespecialiseerd in ramen, deuren, glasgevels en lichtstraten in aluminium zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. Jouw takenpakket: Berekenen van projecten in samenspraak met directie en projectleiding U maakt deel uit van de calculatieafdeling (3 personen) Je kan vlot planlezen

  • Bezetter (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat voornamelijk in voor de binnenbezetting samen met de zaakvoerder.

  • Student magazijn tijdens de week | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar studenten die enkele dagen per week kan werken in het magazijn. Je zal vnl. ondersteunende magazijnstaken uitvoeren zoals laden en lossen van de vrachtwagens, orderpicken, ... Je wordt tewerkgesteld van 8u30 tot 17u.

  • STUDENT PRODUCTIEMEDEWERKER BAKKERIJ - PAUL OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BOULANGERIE PAUL

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van het productieatelier. Je doet de ontvangst en stockage van leveringen. Je bent verantwoordelijk voor het ontdooien van producten. Je bakt de viennoiserie en zorgt voor de afwerking. Je werkt de patisserie af. Je bereidt de sandwiches, salades, quiches, … Je bereidt en verpakt de producten en voorziet ze van een datum. Je vult de toonbank in de loop van de dienst systematisch aan. Je zorgt voor het onderhoud van het atelier: poetsen atelier en reinigen van het apparatuur. Je doet de afwas.

  • TIG lasser (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: LAMMERTYN ROGER

    Type: Vaste Job

    In ons atelier sta je hoofdzakelijk in voor het TIG-lassen van zowel aluminium- als metaalconstructies. Deze taak kan eventueel gecombineerd worden met andere taken in het atelier (te bespreken in overleg met de werkgever).

  • Productie medewerker / bandenmonteur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: STARCO

    Type: Vaste Job

    Het bedienen van een automatische monteermachine Banden monteren zonder velg, binnenband, ventiel en band te beschadigen

  • Leidinggevende Inspecteur/Inspectrice professionele schoonmaak regio Antwerpen - ref. 674 (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: GOM HOBOKEN

    Type: Vaste Job

    Als teamleider schoonmaak ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van verschillende schoonmaakploegen. Dit doe je in opdracht van onze klanten die per regio gesitueerd zijn in Vlaanderen. Voor deze functie werk je enkel in de provincie Antwerpen. Onrechtstreeks heb je de leiding over een team van 70-tal medewerkers waarbij je de schoonmaakactiviteiten organiseert en coördineert. Rechtstreeks werk je samen met de ploegleiders die samen met jou de kwaliteit van het werk waarborgen. Je zorgt dat je steeds een afdoende personeelscapaciteit hebt om de jouw toebedeelde klanten te kunnen bedienen. Waar nodig voer je zelf wervingsacties en sollicitatiegesprekken. Je werkt actief aan de motivatie van je medewerkers. Hiervoor hou je evaluatiegesprekken met je medewerkers. Je garandeert een correcte verloning door een goed administratief beheer van gepresteerde uren of eventuele afwezigheden De klant staat voor jou altijd centraal. Regelmatig ga je dan ook met je klanten in overleg over de afgesproken dagelijkse en/of periodieke werken. Je denkt mee met de klant en anticipeert waar nodig door je ervaring en expertise binnen de schoonmaak. Je neemt initiatief. Je bent eindverantwoordelijk voor de technische uitvoerbaarheid, organisatie en veiligheid van de werknemers en onderaannemers In deze functie Rapporteer je aan de Districtsmanager

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • G2 Recruitment Solutions - Angular Developer (LUXEMBOURG)

    Regio: LUXEMBOURG

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am currently looking for an Angular Developer for a freelance position in Luxembourg. The initial length for this position is 6 - 12 months, however there is a possibility for an extension thereafter.     Key requirements 3+ years experience in a relevant role Extensive Angular experience (4/5 is preferable, however Angular JS will also be accepted) JavaScript JQuery Fluent English   If you are interested in this position and wish to apply, please send an up-to-date CV via the button below.   I look forward to hearing from you!

  • Flexi zaalmedewerker Weekend M/V (LEEST)

    Regio: LEEST

    Bedrijf: HET BRUGHUIS

    Type: Flexijob

    Voor Brasserie Het Brughuis te Leest, nabij Mechelen, zoeken we een fleximedewerker voor de zaal. Je ondersteunt de kelners bij het inzetten en afruimen van borden. Je neemt bestellingen op en rekent af. Je werkt op regelmatige basis vrijdagavond, zaterdagavond en/ of zondag.

Zoek naar antwoorden van American Antiques in sociale netwerken
Look for responds of American Antiques in social networks

Lees alle opmerkingen voor American Antiques. Laat een reactie achter voor American Antiques. American Antiques bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for American Antiques. Leave a respond for American Antiques. American Antiques on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie American Antiques op de google maps. Adres en contacten American Antiques
Location of American Antiques on the google maps. Address and contacts of American Antiques

Andere gerelateerde bedrijven als come American Antiques American Antiques: LSM Meubelfabrikatie | JOZEF LINSEN | LUCIEN HURLET | Atelier Churchill | DANIEL CYPERS DE LANDRECY

Other related companies as American Antiques: LSM Meubelfabrikatie | JOZEF LINSEN | LUCIEN HURLET | Atelier Churchill | DANIEL CYPERS DE LANDRECY

American Antiques is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is American Antiques, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07811248779. Het bedrijf American Antiques bevindt zich op het adres: Koning Albertstraat 32; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 803,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 375,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Signs - Illuminated. Producten gemaakt in American Antiques zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van American Antiques is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van American Antiques is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van American Antiques, openstaande posities, locatie van American Antiques op de kaart.

American Antiques is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is American Antiques, company assigned to the tax number BE07811248779. The company American Antiques is located at the address: Koning Albertstraat 32; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 803,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 375,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Signs - Illuminated. Products created in American Antiques were not found.
The main activity of American Antiques is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of American Antiques is not available. You also can look at reviews of American Antiques, open positions, location of American Antiques on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over American Antiques, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf American Antiques, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about American Antiques, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company American Antiques, employees, financial statistics.