Magnus Dynamic Billboards/TTI

Particuliere bedrijvenAdministratie van economische programma's • Magnus Dynamic Billboards/TTI
Private companiesAdministration of Economic Programs • Magnus Dynamic Billboards/TTI

Contactgegevens Magnus Dynamic Billboards/TTI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Magnus Dynamic Billboards/TTI: address, phone, fax, email, website, opening hours

Magnus Dynamic Billboards/TTI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrieterrein Kanaal-Noord 1432; 3960; Bree, België

Telefoon (phone): 089 46 90 90 (+32-089 46 90 90) 089 46 90 90 (+32-089 46 90 90)

Fax (fax): 089 46 77 85 (+32-089 46 77 85) 089 46 77 85 (+32-089 46 77 85)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Magnus Dynamic Billboards/TTI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Magnus Dynamic Billboards/TTI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Magnus Dynamic Billboards/TTI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Magnus Dynamic Billboards/TTI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Magnus Dynamic Billboards/TTI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Magnus Dynamic Billboards/TTI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Magnus Dynamic Billboards/TTI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Magnus Dynamic Billboards/TTI
Products information Magnus Dynamic Billboards/TTI

BTW identificatienummer (tax): BE04409057617
Ondernemingsnummer: 2928924560
Hoofdstad (capital): 131,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 653,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Signs - Illuminated

Product categorie (product category): Sign-boards

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Magnus Dynamic Billboards/TTI
(Get full report from official database of BE for Magnus Dynamic Billboards/TTI)

Aanvulling soorten activiteiten voor Magnus Dynamic Billboards/TTI
Addition kinds of activities for Magnus Dynamic Billboards/TTI

228400. Draadmolens | Thread mills
01190102. Cowpea boerderij | Cowpea farm
25420201. Bar armaturen, behalve hout | Bar fixtures, except wood
27310201. Boekclubs: uitgeverij en drukwerk | Book clubs: publishing and printing
34899903. Projectoren: diepte lading, granaat, raket, enz. | Projectors: depth charge, grenade, rocket, etc.
38269909. Laser wetenschappelijke en technische instrumenten | Laser scientific and engineering instruments
76299904. Generator reparatie | Generator repair
83220610. Sociale dienstcentrum | Social service center
87420000. Management consulting diensten | Management consulting services

Werken bij Magnus Dynamic Billboards/TTI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Magnus Dynamic Billboards/TTI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Magnus Dynamic Billboards/TTI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Magnus Dynamic Billboards/TTI. Looking for open vacancies in other companies

  • Poetshulp aan huis (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: OCMW Overijse

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wekelijks/tweewekelijks verricht je het poetswerk aan huis bij cliënten die daar tijdelijk of blijvend niet meer zelf voor kunnen instaan. Dankzij jouw inzet kunnen deze inwoners van Overijse zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen in hun vertrouwde omgeving.

  • Verkoper bakkerij Gentse stadsrand (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van Konvert zijn we op zoek naar een winkelmedewerker voor een gekende bakkerij in de regio van Lochristi. Bedoeling is dat je de mensen aanspreekt, bedient en afrekent. Je zorgt voor een nette werkomgeving. Beleefdheid en klantvriendelijkheid zijn begrippen die nauw aan je hart liggen. Je hebt ervaring in een bakkerij of tenminste iets van opleiding bakkerij gevolgd. Let op! Je hebt er geen probleem mee om op zondagvoormiddag te werken.

  • Productiemedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een wereldleider in de metaalindustrie die een volledig assortiment aan technische diensten en oplossingen voor de staal- en gieterijindustrie biedt, is op zoek naar gedreven productiemedewerkers. Jouw taken omvatten: stukwerk voor de staalnijverheid het instellen en bedienen van technische machines aan een productielijn manueel bevoorraden van de machines met grafiet voor het gieten van de moules het bakken, afschuren, en spuiten van de moules met een vuurwerende laag. kwaliteitscontrole om basis van staalname en onderzoek in labo

  • Werfleider/Projectleider (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Uittekenen van werfinstallaties - Je komt terecht in een bouwbedrijf, gespecialiseerd in grondwerken, waterleidingen en dergelijke - Planningen opstellen (personeel, transport en materiaal) - Leiding geven - Vergaderingen bijwonen ifv de werven - Opvolgen en kwaliteitscontrole van de uitgevoerde werken - Meewerken aan verbetering van veiligheid - Technische voorstellen indienen. Je hebt dus zelf ook inspraak en denkt mee - Communicatie met klanten, bestuur van het bedrijf, onderaannemers, ... - Controle van facturen en sociale documenten - Bijhouden van stock - Je zult later ook instaan voor opleiding en onthaal van medewerkers

  • Bordenbouwer (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Veurne zoeken wij een bordenbouwer om het atelier te versterken. Je maakt hierbij zelfstandig elektrische en mechanische borden voor industriële klanten.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • huishoudhulp Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Stikster (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Agilitas Genk

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor de afwerking van orthopedische hulpmiddelen en het stikken van corsetten. Je zal moeten werken met verschillende industriële naaimachines. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf gespecialiseerd in de gezondheidszorg en de productie van onder andere orthesen en prothesen zijn wij op zoek naar een ervaren stikker of stikster.

  • Senior Sales Representative (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: OMETA

    Type: Vaste Job

    Als Senior Sales Representative sta jij in voor de verkoop van onze technologie. Deze technologie houdt een Framework in, dat data ontsluit uit applicaties en weergeeft in Microsoft SharePoint. Je krijgt de leads aangeboden en werkt nauw samen met de marketingverantwoordelijke die jij ook mee aanstuurt bij sales acties. Samen staan jullie in voor de verkoop en opvolging. Naast de bagage aan aangeboden leads, verzorg jij zelf je pipeline. Rapporteren doe je rechtstreeks aan de zaakvoerder. Voor deze functie verdiep je je in het technische verhaal van onze technologie en kan jij dit verhaal op een heldere en verkoopsgerichte wijze naar de prospecten overbrengen. Uiteraard is hierbij voortdurend contact met onze bestaande en potentiële klanten van belang: graag telefoneren is een must voor deze functie.

  • SR Accountant / Team Manager uitbreiden nieuw kantoor-Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Deze groep is reeds talrijke jaren actief in de accountancy sector. Stilaan beginnen ze hun territorium af te bakenen door meer kantoren over te nemen of er gewoonweg zelf te openen. Ze zijn ondertussen al op een aantal diverse locaties gevestigd en nu is West-Vlaanderen aan de beurt! Voor dit kantoor met een 3-tal medewerkers zoeken ze nog een Senior die bereidt is het touw in handen te nemen. Voel jij je geroepen deze taak te vervullen? Lees dan snel verder om te zien wat ze te bieden hebben. SR Accountant / Team Manager: takenpakket Je vat de stier bij de hoorns wanneer het aankomt op hindernissen op je parcours. Eigenlijk neem je hier drie functies op jou: een accountant / manager / relatiebeheerder. Als Senior Accountant beheer je dossiers van A-Z inclusief adviesverlening naar klanten toe. Stap voor stap zal je relaties opbouwen met de klanten, gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Daarnaast ben je ook Manager wat wil zeggen dat je instaat voor de medewerkers in dit kantoor: je volgt hun dossiers op, coacht hen in hun professioneel parcours en begeleidt hen tot ze volledig autonoom kunnen werken en ook A-Z zijn.

  • RESERVE Industrieel reinigers Brussel 2018 (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Brussel zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • Flexijob Polyvalente Zaalmedewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DE LOFT

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker die zal instaan voor onze ontbijtservice. Hieronder verstaan we het ontbijt voorzien voor gasten, klaarzetten van de zaal, afruimen van de tafels, afwas en het klaarzetten van de zaal voor de middagservice. Welke taken je steeds zal invullen zijn afhankelijk van de drukte.

Zoek naar antwoorden van Magnus Dynamic Billboards/TTI in sociale netwerken
Look for responds of Magnus Dynamic Billboards/TTI in social networks

Lees alle opmerkingen voor Magnus Dynamic Billboards/TTI. Laat een reactie achter voor Magnus Dynamic Billboards/TTI. Magnus Dynamic Billboards/TTI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Magnus Dynamic Billboards/TTI. Leave a respond for Magnus Dynamic Billboards/TTI. Magnus Dynamic Billboards/TTI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Magnus Dynamic Billboards/TTI op de google maps. Adres en contacten Magnus Dynamic Billboards/TTI
Location of Magnus Dynamic Billboards/TTI on the google maps. Address and contacts of Magnus Dynamic Billboards/TTI

Andere gerelateerde bedrijven als come Magnus Dynamic Billboards/TTI Magnus Dynamic Billboards/TTI: Baland P | JEAN-PIERRE GEERAERTS | Lauwerier D | Cobra BVBA | GUIDO NUYENS

Other related companies as Magnus Dynamic Billboards/TTI: Baland P | JEAN-PIERRE GEERAERTS | Lauwerier D | Cobra BVBA | GUIDO NUYENS

Magnus Dynamic Billboards/TTI is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Magnus Dynamic Billboards/TTI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04409057617. Het bedrijf Magnus Dynamic Billboards/TTI bevindt zich op het adres: Industrieterrein Kanaal-Noord 1432; 3960; Bree. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 131,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 653,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sign-boards. Lijst met producten zijn Signs - Illuminated.
De hoofdactiviteit van Magnus Dynamic Billboards/TTI is Administratie van economische programma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Magnus Dynamic Billboards/TTI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Magnus Dynamic Billboards/TTI, openstaande posities, locatie van Magnus Dynamic Billboards/TTI op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Magnus Dynamic Billboards/TTI is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Magnus Dynamic Billboards/TTI, company assigned to the tax number BE04409057617. The company Magnus Dynamic Billboards/TTI is located at the address: Industrieterrein Kanaal-Noord 1432; 3960; Bree. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 131,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 653,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sign-boards. List of products are Signs - Illuminated.
The main activity of Magnus Dynamic Billboards/TTI is Administration of Economic Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Magnus Dynamic Billboards/TTI is not available. You also can look at reviews of Magnus Dynamic Billboards/TTI, open positions, location of Magnus Dynamic Billboards/TTI on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Magnus Dynamic Billboards/TTI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Magnus Dynamic Billboards/TTI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Magnus Dynamic Billboards/TTI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Magnus Dynamic Billboards/TTI, employees, financial statistics.