MEUBLES WARLAND

Contactgegevens MEUBLES WARLAND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEUBLES WARLAND: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEUBLES WARLAND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND RUE 36; 4960; LIGNEUVILLE, België

Telefoon (phone): 80570092 (+32-80570092) 80570092 (+32-80570092)

Fax (fax): +32 (51) 333-89-23 +32 (51) 333-89-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEUBLES WARLAND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEUBLES WARLAND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEUBLES WARLAND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEUBLES WARLAND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEUBLES WARLAND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEUBLES WARLAND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEUBLES WARLAND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEUBLES WARLAND
Products information MEUBLES WARLAND

BTW identificatienummer (tax): BE09386413574
Ondernemingsnummer: 9376251220
Hoofdstad (capital): 456,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 511,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Produits & Activités: Charpentes,Menuiserie.. Type de Mobilier: Cuisines.. Produits: Cuisines Modulaires,Cuisines sur Mesure,Cuisines Equipées.

Product categorie (product category): Siematic. Installation de menuiserie en bois and plastique. Fabrication and montage de mobilier

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEUBLES WARLAND
(Get full report from official database of BE for MEUBLES WARLAND)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEUBLES WARLAND
Addition kinds of activities for MEUBLES WARLAND

106100. Ferroalloy ertsen, behalve vanadium | Ferroalloy ores, except vanadium
203200. Ingeblikte specialiteiten | Canned specialties
382305. On-stream gas / vloeistof analyse instrumenten, industriële | On-stream gas/liquid analysis instruments, industrial
449903. Boot en schip verhuur en verhuur, behalve plezier | Boat and ship rental and leasing, except pleasure
20240203. Sherbets, zuivel gebaseerd | Sherbets, dairy based
22519903. Tights, vrouwen | Tights, women's
23410000. Ondergoed van vrouwen en kinderen | Women's and children's underwear
28650210. Tolueen | Toluene
39499912. Schaatsen en delen, roller | Skates and parts, roller
95310400. Behuisingsprogramma's, niveau van overheid | Housing programs, level of government

Werken bij MEUBLES WARLAND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEUBLES WARLAND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEUBLES WARLAND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEUBLES WARLAND. Looking for open vacancies in other companies

  • Bakker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als voltijdse bakker in een zeer toonaangevende zaak.

  • Onderhoudstechnicus (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van verschillende HVAC installaties (elektriciteit, koeling, verwarming,...) Je spoort defecten aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie op en lost ze op Je voert werken uit op sanitaire installaties Je voert kleine installatiewerken uit Je werkt zowel in team als zelfstandig

  • HUISHOUDHULP (M/V) LEMBEKE (voltijds) (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HUISHOUDHULP REGIO IEPER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Ieper zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamme – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp REGIO WOLVERTEM (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • Jobstudent bouwmarkt zaterdag en/of zondag (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een tweetal jobstudenten voor weekendversterking in de doe-het-zelf winkel. Je verricht voornamelijk kassawerk. Je kan werken elke zaterdag van 9 tot 18u en/of op zondag van 9u tot 12u.

  • STUDENT AFWASSER WEEKEND (M/V) (MAARKEDAL)

    Regio: MAARKEDAL

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een student die in e.en bloeiende horecazaak kan inspringen aan de afwas. Je zal als vaste student worden ingezet en twee dagen per weekend werken. Dit kan op zowel donderdagavond, vrijdagavond, zaterdag als zondag

  • Chauffeur CE GA ADR pendelritten (VAC140B) (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Pendelchauffeur CE gezocht die zelf kan/wil laden en lossen. Dagritten tussen de depots en de verwerkers. Als chauffeur sta je in voor het ophalen van gevaarlijk afval op de verschillende sites van onze klant. Je dag begint tussen 05.00 en 06.00 uur en je werkt ca. 10 tot 12 uur per dag. Je laadt zelf of je wordt door de klant dmv een heftruck geladen. Je lost op de verwerking te Beerse, Luik of in het buitenland. Jij draagt zorg voor de administratie van de goederen en het leeggoed. Laden en lossen van de palletgoederen gebeurt met een transpallet. Je rijdt met een combinatie trekker-oplegger. Voor deze functie heb je ADR I (colli) nodig. Opleiding gebeurt ‘on the job’ Je gaat mee met een peterchauffeur die jou de kneepjes van het vak leert. Interesse, bel dan.

  • Vertegenwoordiger (MEETKERKE)

    Regio: MEETKERKE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Voor ons kantoor regio Brugge zijn we op zoek naar een gepassioneerde vertegenwoordiger. Iemand die zich vastbijt in de markt en op zoek gaat naar de juiste oplossing voor onze klant. De ideale combinatie tussen hunter en farmer. Je moet zowel op zoek naar nieuwe opportuniteiten terwijl je anderzijds je reeds bestaande klanten moet onderhouden en opvolgen. Je hebt geen drempelvrees en moet uitgaan van het alom bekende “een nee heb je, een ja kan je krijgen” en van uit die situatie cold visits en cold calls kunnen uitvoeren. Eens voorbij de eerste kennismaking is het belangrijk om met de klant mee te denken, zich emphatisch op te stellen. In onze sector is ook belangrijk om weten dat wanneer de verkoop is afgerond, de totaliteit van je job niet is afgerond. Het inpassen van de juiste persoon, opvolgingen, … Omgaan met onze techniekers, luisteren naar hun verhaal, zorgen dat ze op vrijdag met een goed gevoel bij jou buiten gaan op kantoor.

  • Massagetherapeut (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: HEALTHY BEAUTIES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Word jij onze nieuwe collega? In ons stijlvolle Skin & Body Studio te Herent zoeken we een enthousiaste massagetherapeute om ons team te versterken. Klanten kunnen bij ons terecht voor natuurlijke schoonheidsbehandelingen, make-up en workshops, natuurlijke bio gelnagels en medische pedicure. We zoeken een massagetherepeute die een cliënteel willen uitbouwen op lange termijn. Samenwerking gebeurt door het huren van een mooie lichtrijke ruimte met een wachtkamer en dit met een vast tarief per maand. Functieomschrijving - Ervaring in massagetherapie - je bent zelfstandige en beheert je eigen agenda en clienteel Jouw profiel - Je bent enthousiast en geïnteresseerd in natuurlijke verzorging. - Je bruist van energie en bent optimistisch ingesteld - Bereid in flexibele uren te werken (s’avonds, overdag of weekendwerk), je bepaalt je eigen agenda - Je kan zelfstandig en verantwoordelijk werken - je kan zowel deeltijds als voltijds de ruimte huren, de prijs wordt dan besproken. Aanbod Lichtrijke Praktijkruimte met wastafel Gratis parking naast de praktijk Gedeelde wachtruimte, sanitair Vrije keuze werkuren Vermelding op de website. Interesse Als je denkt dat je binnen ons team past, neem dan snel contact met ons op. [email protected] of 0486/94.57.85 voor meer info over de praktijk zie website : www.skinandbody.be Starten kan vanaf half oktober 2018.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

Zoek naar antwoorden van MEUBLES WARLAND in sociale netwerken
Look for responds of MEUBLES WARLAND in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEUBLES WARLAND. Laat een reactie achter voor MEUBLES WARLAND. MEUBLES WARLAND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEUBLES WARLAND. Leave a respond for MEUBLES WARLAND. MEUBLES WARLAND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEUBLES WARLAND op de google maps. Adres en contacten MEUBLES WARLAND
Location of MEUBLES WARLAND on the google maps. Address and contacts of MEUBLES WARLAND

Andere gerelateerde bedrijven als come MEUBLES WARLAND MEUBLES WARLAND: FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA | SALONS LEIESYMFONIE | Isenbaert J | GERARD NICOLAY | JOZEF WECKX

Other related companies as MEUBLES WARLAND: FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA | SALONS LEIESYMFONIE | Isenbaert J | GERARD NICOLAY | JOZEF WECKX

MEUBLES WARLAND is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEUBLES WARLAND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09386413574. Het bedrijf MEUBLES WARLAND bevindt zich op het adres: GRAND RUE 36; 4960; LIGNEUVILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 456,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 511,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Siematic. Installation de menuiserie en bois and plastique. Fabrication and montage de mobilier. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Charpentes,Menuiserie.. Type de Mobilier: Cuisines.. Produits: Cuisines Modulaires,Cuisines sur Mesure,Cuisines Equipées..
De hoofdactiviteit van MEUBLES WARLAND is Leder- en leerproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEUBLES WARLAND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEUBLES WARLAND, openstaande posities, locatie van MEUBLES WARLAND op de kaart.

MEUBLES WARLAND is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEUBLES WARLAND, company assigned to the tax number BE09386413574. The company MEUBLES WARLAND is located at the address: GRAND RUE 36; 4960; LIGNEUVILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 456,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 511,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Siematic. Installation de menuiserie en bois and plastique. Fabrication and montage de mobilier. List of products are Produits & Activités: Charpentes,Menuiserie.. Type de Mobilier: Cuisines.. Produits: Cuisines Modulaires,Cuisines sur Mesure,Cuisines Equipées..
The main activity of MEUBLES WARLAND is Leather and Leather Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MEUBLES WARLAND is not available. You also can look at reviews of MEUBLES WARLAND, open positions, location of MEUBLES WARLAND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEUBLES WARLAND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEUBLES WARLAND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEUBLES WARLAND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEUBLES WARLAND, employees, financial statistics.