FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA
Private companiesLeather and Leather Products • FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA

Contactgegevens FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA

Regio (region): Charleroi, België

Adres (address): Ch. De Charleroi 91 6060 Charleroi - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-71-82-39-30 32-71-82-39-30

Fax (fax): 32-71-82-39-31 32-71-82-39-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA
Products information FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA

BTW identificatienummer (tax): BE08032073974
Ondernemingsnummer: 7517639160
Hoofdstad (capital): 575,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 484,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diamond tools

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA
(Get full report from official database of BE for FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA
Addition kinds of activities for FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA

24260207. Spoelblokken en blanks, hout | Spool blocks and blanks, wood
25210300. Houten kantoor tafels en tafels | Wood office desks and tables
28360402. Bacteriologische media | Bacteriological media
50840513. Smeltechniek en -apparatuur | Smelting machinery and equipment
57229901. Apparaat onderdelen | Appliance parts
93110203. Gokken controle board, overheid | Gambling control board, government

Werken bij FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerkers gezocht voor Toyota Diest, 2-ploegen (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een distributeur van auto onderdelen wiens warehouse gelegen is in Halen, zoeken we ervaren heftruckchauffeurs/magazijniers met heftruckattest. In Halen worden alle bestellingen klaargemaakt en verzonden. Er zijn in het totaal 8 verschillende afdelingen binnen het warehouse, met elk zijn eigen takenpakket.

  • Vloerder (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een leuke eenmanszaak regio Ieper zijn wij op zoek naar een vloerder ! Droom je ervan om vloerder te worden ? Maar je hebt nog de nodige ervaring niet ? Géén probleem ! Met je good-will èn leergierigheid leren wij jou de vloerdersstiel aan !

  • Lasser/monteur gezocht regio Gent (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma die alles doet rond elektrische installaties op werven, elektrisch en mechanisch onderhoud, constuctiewerken,... zijn wij op zoek naar 2 TIG lassers. Je vertrekt dagelijks van je thuis met een firma bestelwagen met werkmateriaal naar de werven toe. Je taken bestaan zowel uit laswerk (HA/TIG) als uit montagewerk Je kan vlot plan lezen, dit betreft stukwerk Er is ook een mogelijkheid dat je kan ingeschakeld worden voor onderhoudswerken

  • Project Administrator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Muizen is gespecialiseerd in elektrificatiewerken voor hoogspanningsnetten en spoorwegnetwerken in spoorwegseininrichting, in de bouw van metalen structuren en in de aanleg van industrieterreinen. In het kader van haar verdere ontwikkeling versterken zij het team met een Project Administrator: Een administratieve medewerker, die nauwkeurig en gestructureerd werkt en gedreven is door het behalen van deadlines. UW FUNCTIE: Als Project Administrator ben je het aanspreekpunt voor elke Projectleider / Werfleider Je doet de volledige dossieradministratie in samenwerking met de Projectleider / Werfleider Je staat in voor de kwaliteit en correcte inhoud van de laatste administratieve documenten Je zorgt voor een correcte invoer van de puntering Je bent de unieke administratieve contactpersoon naar externe instanties zoals de RSZ voor aangifte van de werf, de RSZ aangifte voor onderaannemers, Klip en Klim voor de aanvraag van liggingsplannen nutsleidingen, enz Je bent verantwoordelijk voor het correct samenvoegen en archiveren van de dossiers volgens bestaande ISO procedure Je doet bestellingen van materiaal op afroep

  • Industrieel elektricien (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Malle zijn wij op zoek naar gemotiveerde industrieel elektriciens - Onderhouden en herstellen van elektrische installaties - Installeren en aansluiten van elektriciteitskasten en verdeeldozen - Aansluiten van verschillende types van kabels

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Zelzate (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudenten magazijn door de week (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Genk zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die minstens 1 dag per week kunnen werken (maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag). Je wordt ingezet voor verschillende logistieke taken. Dit kan gaan van laden en lossen van vrachtwagens, uitpakken van dozen, labelen van items, picken van items,... Je werkt in dagdienst van 08u00 tot 16u00. Naar wie zijn we op zoek? We zijn op zoek naar kandidaten die nog maar weinig les hebben of bezig zijn met stage. Ben jij onze kandidaat? Solliciteer dan snel online!

  • Student arbeider (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herenthout zijn wij op zoek naar twee studenten die  Je staat in om allerlei klusjes uit te voeren  Een van de twee zal met de camionette rijden 

  • Student schoonmaak gezocht (m/v) 4.5 uur per week te Tielt (West-Vlaanderen) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    CARE EXPERT CLEANING zoekt… Student schoonmaak (M/V/X) 4.5 uur per week te Tielt (West-Vlaanderen) Functieomschrijving Voor de schoonmaakwerkzaamheden bij onze klant in Tielt is Care Expert Cleaning op zoek naar een gemotiveerde deeltijdse student schoonmaak. Je bent verantwoordelijk voor het reinigen en desinfecteren van de cleanroom. Dit doe je volgens de regels eigen aan een GMP-omgeving. Je volgt deze geldende regels en procedures op vlak van veiligheid en kwaliteit strikt op. Je werkt met de nodige beschermkledij. Je vult planningsdocumenten in en meldt afwijkingen. We zoeken een student die van 07.00 uur tot 09.30 uur en van 10.00 uur tot 12.00 uur kan werken op zaterdag. De opstart wordt zo snel mogelijk voorzien.

  • Studenten gezocht voor Q8 Delhaize/panos te Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: MBF Brasschaat

    Type: Studentenjob

    Ben jij gemotiveerd, behulpzaam en klantvriendelijk? Je wilt weekenden en woensdagen na school werken? Supper, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn opzoek naar nieuwe studenten die elke weekend en woensdagen willen werken. Jou kwalitatieve aanpak op de werkvloer is onmisbaar: een vlotte kassabediening, de producten eff iciënt in de rekken plaatsen, mooie & nette facing, smosjes maken,.. Het allerbelangerijkste is dat klanten jou kunnen aanspreken, jou hoofddoel is en blijft klanten informeren over onze producten en diensten. Je maakt deel uit van een hecht team en krijgt voldoende ruimte om jou productkennis toe te passen. Opstart: direct Interesse? Aarzel dan niet om te solliciteren. Tot zo, toekomstige student!

  • STUDENT: poetsmedewerker 3u/week (m/v) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Diepenbeek zijn we op zoek naar een poetsmedewerker. Je mag zelf bepalen welke dag voor jou het beste uitkomt. Je poetst graag en je werkt nauwkeurig. Je hebt oog voor detail. Je werkt graag zelfstandig. Het betreft een langdurige tewerkstelling.

  • zelfstandige voor tuinaanleg en tuinonderhoud (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: DELOGARDEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    U beschikt over een zelfstandig statuut; u bent flexibel en kan zich vrijmaken een of meerdere dagen in de week; u heeft ervaring in de sector, u beschikt over een BE-rijbewijs

Zoek naar antwoorden van FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA in sociale netwerken
Look for responds of FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA. Laat een reactie achter voor FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA. FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA. Leave a respond for FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA. FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA op de google maps. Adres en contacten FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA
Location of FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA on the google maps. Address and contacts of FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA: HERMAN GOETHALS | Dienstencentrum Werchter | Laeremans Volvo | KRISTIEN GHYSELEN | WILLY VANHECKE

Other related companies as FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA: HERMAN GOETHALS | Dienstencentrum Werchter | Laeremans Volvo | KRISTIEN GHYSELEN | WILLY VANHECKE

FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Charleroi, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08032073974. Het bedrijf FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA bevindt zich op het adres: Ch. De Charleroi 91 6060 Charleroi - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 575,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 484,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diamond tools. Producten gemaakt in FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA, openstaande posities, locatie van FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA op de kaart.

FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA is a company, that was registered 2011 in Charleroi region, Belgium. Full name of company is FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA, company assigned to the tax number BE08032073974. The company FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA is located at the address: Ch. De Charleroi 91 6060 Charleroi - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 575,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 484,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diamond tools. Products created in FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA were not found.
The main activity of FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA is not available. You also can look at reviews of FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA, open positions, location of FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA, Charleroi: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA, Charleroi: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDIAMANT DRILLING SERVICES SA, employees, financial statistics.