Petroons Ets

Contactgegevens Petroons Ets: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Petroons Ets: address, phone, fax, email, website, opening hours

Petroons Ets

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Cité de Bayemont 1; 6040; Charleroi (Jumet), België

Telefoon (phone): 071 32 28 33; 071 32 92 94 (+32-071 32 28 33; 071 32 92 94) 071 32 28 33; 071 32 92 94 (+32-071 32 28 33; 071 32 92 94)

Fax (fax): 071 32 27 04 (+32-071 32 27 04) 071 32 27 04 (+32-071 32 27 04)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Petroons Ets: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Petroons Ets"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Petroons Ets"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Petroons Ets, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Petroons Ets. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Petroons Ets, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Petroons Ets. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Petroons Ets
Products information Petroons Ets

BTW identificatienummer (tax): BE08307281494
Ondernemingsnummer: 4797973632
Hoofdstad (capital): 117,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 237,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Doors

Product categorie (product category): Shutters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Petroons Ets
(Get full report from official database of BE for Petroons Ets)

Aanvulling soorten activiteiten voor Petroons Ets
Addition kinds of activities for Petroons Ets

267600. Sanitaire papierproducten | Sanitary paper products
22110512. Pocketing twill, katoen | Pocketing twill, cotton
35990303. Machinebouw, werk en reparatie | Machine shop, jobbing and repair
36740106. Schottky diodes | Schottky diodes
50740301. Pijp en ketelbedekking | Pipe and boiler covering
54990202. Sappen, fruit of groente | Juices, fruit or vegetable

Werken bij Petroons Ets: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Petroons Ets: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Petroons Ets. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Petroons Ets. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers gezocht te Wichelen! opstart november (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel bedrijf te Wichelen zijn wij op zoek naar orderpickers. Klinken de merken Marie Jo, Prima Donna, Andres Sarda jou gekend in de oren? Deze kwaliteitsvolle lingerie wordt hier ontworpen, verpakt en verstuurd naar de klanten. Het orderpicken heeft drie pijlers: manueel orderpicken, pick-to-light en OSR. Ben je enthousiast en gemotiveerd? Bel ons dan snel op, misschien ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • DRINGEND Kassier (m/v) (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote multi-media winkel te Sint-Pieters-Leeuw zijn wij dringend op zoek naar extra kassamedewerkers voor de komende weken. Als kassamedewerker zal je instaan voor: - onthalen van de klant - scannen van de producten - betalingen ontvangen - ...

  • Verkoopmedewerker Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor: verzorgen en aanvullen van de toonbank de kwaliteit en versheid van de producten bewaren de klant op maat verder helpen met zijn bestelling bestellingen klaarzetten voor klanten bereidingen maken: salades traiteur... opvolgen van de bestellingen van vleeswaren onderhoud van de winkel: poesten toonbank afwas... bijspringen achteraan in de winkel indien nodig

  • Jobstudent Buurtslagers Smatch Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Technisch Support ingenieur (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent het technische aanspreekpunt voor deze klanten voor collega's (in zowel het binnen- en buitenland) betreffende de diverse producten en oplossingen. Je verzorgt de technische invulling van commerciële aanbiedingen en werkt offertes voor klanten en distributeurs uit. Je helpt bij het up-to-date houden van technische documentatie (folders, instructies, handleidingen, ...) Je superviseert in tweede lijn de kwaliteitscontrole van inkomende goederen. Je staat de Senior Technical manager bij en bent mede verantwoordelijk voor het technische aspect van de producten en oplossingen. Je verzorgt de opleiding van distributeurs betreffende de producten en de installatie. Je geeft support op werven (in eerste instantie België maar op termijn eveneens rest of Europa, Afrika en Azië) en zorgt ervoor dat de HSSE en kwaliteitsstandaarden nageleefd worden. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de Senior Technical Manager van het bedrijf. Voor deze functie krijg je na een inwerkperiode de mogelijkheid om regelmatig te reizen binnen Europa (verblijf van 2-3 dagen 1-2 X /maand). Occasioneel zijn er verplaatsingen naar Afrika / Azië.

  • Projectleider voor Oost- en West-Vlaanderen (M/V) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in Aalter, zijn wij op zoek naar een gedreven PROJECTLEIDER ! - Je bent eindverantwoordelijke over één of meerdere werven, hoofdzakelijk in West- en Oost-Vlaanderen. - Je stuurt een 10-tal eigen medewerkers en onderaannemers aan - Je bent verantwoordelijk voor de aankoop van het materiaal, opmetingen, kwaliteitscontrole en opvolging van schadedossiers - Aministratie maakt deel uit van je takenpakket: opmaak van maandelijkse vorderingsstaten, rapporteringen, controle van facturatie, uitwerking van offertes, nacalculatie, opvolging bestelbonnen. Hierbij kan je terugvallen op de ondersteuning van 2 collega's - Je bent het contactpersoon tegenover de architecten, opdrachtgevers, studiebureaus,... - Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder - Je staat in voor de opvolging van je teams - Je beheert het budget, maakt planningen op, bewaakt deadlines, woont werfvergaderingen bij,.. 

  • Chauffeur rijbewijs C (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: DE BLOCK VERHUUR

    Type: Vaste Job

    Je rijdt met een vrachtwagen (Rijbewijs C) voor het transporteren van onze verhuurmachines. Dit zijn verschillende soorten grondverzet, verdichtings en transportmachins zoals minigravers, hoogwerkers, walsen, verreikers etc. Verplaatsingen vinden voor het overgrote deel plaats binnen de landsgrenzen.

  • Starters! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Fidea

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een uitdaging in een familiale sfeer? Werk je ook graag zaken af van A tot Z? Dan ben jij degene die we zoeken! Fidea is een groeiende verzekeringsmaatschappij die investeert in haar medewerkers. In onze vestigingen in Antwerpen en Braine – L’Alleud werken er momenteel zo’n 370 medewerkers. Voor de hoofdzetel in Antwerpen is Fidea op zoek naar startend talent uit eender welke Bachelor of Master studierichting. Je staat in voor het verzekeringsdossier van A tot Z. Je bent het aanspreekpunt voor onze bemiddelaars. Je analyseert hun aanvraag en maakt een voorstel op. Je analyseert de mogelijke risico’s bij een verzekeringsvraag of analyseert een schadegeval. Je onderhoudt dagelijks contacten met bemiddelaars, verzekerden, experten, collega's van binnen- en buitendiensten, advocaten, andere verzekeraars en alle andere partijen die in een ongeval betrokken kunnen zijn. Antwerpen - bachelor - master - net afgestudeerd - starter - startersjob - schadebeheerder - onderschrijver - productiebeheerder - claims - verzekeringen - insurance - young graduate -

  • supervisor Callcenter (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PASSION4BIZZ

    Type: Vaste Job

    Voor ons callcenter/adviesbureau te Kortrijk zijn wij op zoek naar een supervisor. We zoeken iemand die al een eerste ervaring heeft in het coachen, opleiden, begeleiden en opvolgen van mensen en afspraken. Ben jij de persoon die kan rapporteren, doelstellingen en plannen kan opmaken om op een zo adequaat mogelijke manier targets te behalen en afspraken in te plannen? Ben je iemand die op een duidelijke manie kan overbrengen wat er diend te gebeuren en die dit ook dagelijks/wekelijks kan raporteren? Heb jij de skills om een klein team te coachen, zowel individueel als op teamniveau? Beschik je over een goede dosis motiverende gespreksvoering? Kan je net zo makkelijk bijspringen als je merkt dat het een mindere dag is. Kan je vlot met de computer en programma's werken. Heb je geen nine to five mentaliteit maar ben je echt bereid om je schouders onder een project te zetten? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken. Stuur vandaag nog je CV en motivatiebrief door.

  • TECHNICAL DRAFTSMAN - MECHANICAL ENGINEER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant met kantoor regio Brugge zijn wij momenteel op zoek naar een Mechanisch Ontwerper. Je werkt verschillende concepten uit. Van het gekozen concept maak je een correct ontwerp op Je staat in voor het ontwerpen, uitwerken en uittekenen van technische oplossingen voor machines en machineonderdelen Je voert sterkteberekeningen uit en bepaald nodige materialen Je volgt de testfase op je maakt het technisch dossier en voert haalbaarheidsstudies uit Je werkt projecten ter plaatse bij de klant uit

  • KELNER (FLEXIJOB) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: PUCCINI

    Type: Flexijob

    Je ontvangt de klanten, noteert de bestellingen, serveert dranken en eten aan tafel en rekent af met de klanten Je ruimt de tafels op en zorgt voor de aankleding.

Zoek naar antwoorden van Petroons Ets in sociale netwerken
Look for responds of Petroons Ets in social networks

Lees alle opmerkingen voor Petroons Ets. Laat een reactie achter voor Petroons Ets. Petroons Ets bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Petroons Ets. Leave a respond for Petroons Ets. Petroons Ets on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Petroons Ets op de google maps. Adres en contacten Petroons Ets
Location of Petroons Ets on the google maps. Address and contacts of Petroons Ets

Andere gerelateerde bedrijven als come Petroons Ets Petroons Ets: ANDRÉ CHÊNE SA | Patricia Cordonnerie | AUGUST VAN DEN BROECK | PLUMKA SA | Adinternet consulting

Other related companies as Petroons Ets: ANDRÉ CHÊNE SA | Patricia Cordonnerie | AUGUST VAN DEN BROECK | PLUMKA SA | Adinternet consulting

Petroons Ets is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Petroons Ets, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08307281494. Het bedrijf Petroons Ets bevindt zich op het adres: Cité de Bayemont 1; 6040; Charleroi (Jumet). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 117,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 237,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Shutters. Lijst met producten zijn Doors.
De hoofdactiviteit van Petroons Ets is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Petroons Ets is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Petroons Ets, openstaande posities, locatie van Petroons Ets op de kaart.

Petroons Ets is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Petroons Ets, company assigned to the tax number BE08307281494. The company Petroons Ets is located at the address: Cité de Bayemont 1; 6040; Charleroi (Jumet). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 117,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 237,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Shutters. List of products are Doors.
The main activity of Petroons Ets is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Petroons Ets is not available. You also can look at reviews of Petroons Ets, open positions, location of Petroons Ets on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Petroons Ets, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Petroons Ets, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Petroons Ets, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Petroons Ets, employees, financial statistics.