FLESPOIR INTERNATIONAL

Contactgegevens FLESPOIR INTERNATIONAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLESPOIR INTERNATIONAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLESPOIR INTERNATIONAL

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Pelikaanstraat 62 2018 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-25-12-25 32-32-25-12-25

Fax (fax): 32-32-26-40-11 32-32-26-40-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLESPOIR INTERNATIONAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLESPOIR INTERNATIONAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLESPOIR INTERNATIONAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLESPOIR INTERNATIONAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLESPOIR INTERNATIONAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLESPOIR INTERNATIONAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLESPOIR INTERNATIONAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLESPOIR INTERNATIONAL
Products information FLESPOIR INTERNATIONAL

BTW identificatienummer (tax): BE05730712890
Ondernemingsnummer: 6197357177
Hoofdstad (capital): 768,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 575,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in FLESPOIR INTERNATIONAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diamonds

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLESPOIR INTERNATIONAL
(Get full report from official database of BE for FLESPOIR INTERNATIONAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLESPOIR INTERNATIONAL
Addition kinds of activities for FLESPOIR INTERNATIONAL

22111108. Frise, katoen | Frieze, cotton
22310100. Kleding en buitenkleding geweven stoffen | Apparel and outerwear broadwoven fabrics
22730100. Vliegtuig- en automobielvloeren | Aircraft and automobile floor coverings
34439908. Ladle bails | Ladle bails
83220102. Ouderdomsbijstand | Old age assistance

Werken bij FLESPOIR INTERNATIONAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLESPOIR INTERNATIONAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLESPOIR INTERNATIONAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLESPOIR INTERNATIONAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnarbeider (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant te Puurs zijn we op zoek naar een Lader-Losser. Je zal instaan voor het laden en lossen van pakketjes in een magazijn te Puurs. Er wordt altijd gewerkt van maandag tot en met vrijdag. Je kan tewerkgesteld worden in verschillende ploegen. Deeltijds Ochtendploeg: 3u30 tot 7u30 Deeltijds middagploeg: 16u tot 20u Voltijds middagploeg: 12u30 tot 20u Voltijds avondploeg: 20u tot 3u30 Voltijds nachtploeg: 23u tot 07u00 Is deze vacature op jouw lijf geschreven? Solliciteer dan als de bliksem via mail ([email protected]) of solliciteer online.

  • Vertegenwoordiger B2B regio Limburg (LIMBOURG)

    Regio: LIMBOURG

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerd en gedreven commercieel talent. Je kan zelfstandig werken en maakt geen misbruik van de vrijheden die de functie jou biedt. Je bent zeer plichtsbewust ingesteld. Je weet klanten als geen ander te overtuigen van jouw product. Targets geven jou een extra boost en je gaat deze uitdaging dan ook elke maand met veel plezier aan. Je bent bereid om je flexibel op te stellen op het vlak van werkuren. Kennis van de telecomsector is een pluspunt.

  • Onderhoudstechnieker (reserve teamleader) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als subcontractor onderhoudt onze klant zowel preventief als curatief: Binnen- en buitenkant gebouwen, elektrische storingen, brandveiligheid, verwarming, ventilatie en klimatisatie voor hun klant te Oostakker. Om deze reden zijn wij dringend op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER (reserve teamleader) voor de onderhoudsafdeling. - Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader; - Je vervangt de teamleader bij afwezigheid; - Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties; - Je analyseert technische storingen, stelt oplossingen voor en voert herstellingswerken uit; - Je bent creatief in het zoeken van oplossingen; - Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant; - Vergaderingen bijwonen op vraag van Volvo; - Bijdragen aan verbeteringen en probleemoplossing; - Administratieve ondersteuning.

  • Verkoop(st)er slagerij (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als slagerijmedewerker in een mooie slagerij regio Roeselare. Daar sta je in voor het bedienen van de klanten. Bent u een gemotiveerde kandidaat? Neem dan zeker contact op met ons!!

  • VLINDER regio LIMBURG - onmiddellijke opstart! (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Huishoudhulp (M/V) regio Jabbeke (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Mecanicien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor onze veevoederfabriek in Izegem zijn we op zoek naar een mechanieker. In deze functie sta je samen met je collega's in voor: Het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • Jobstudent verkoop (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Jouw taak bestaat uit volgende zaken: De winkel op orde houden; Het opvouwen van kledij; Kassawerk indien het drukker is; De winkel proper houden; Stocktelling; Rekken aanvullen; etc. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationale speler in de verkoop van kleding en accessoires. 

  • LESGEVER SENIORENGYM (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les seniorengym op 19 november 2018 (15:00-16:00) in Knokke zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Kinderpsycholoog/psychotherapeut (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK LOOGENBERGH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als psycholoog/psychotherapeut gespecialiseerd en kinderen en/of jongeren, begeleid je deze doelgroep met psychische klachten. Je hebt een brede kijk op hulpverlening. Je kan creatief werken en kan aansluiten bij een divers publiek. Je betrekt ouders bij de hulpverlening van hun kind. Je hebt bij voorkeur een therapieopleiding gevolgd of start met deze opleiding. Ervaring met diagnostiek is een pluspunt.

  • bakkershulp en opkuis (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RUBEN COOLS

    Type: Flexijob

    Flexijob bakkerij voor het week ev. jong gepensioneerde Geen nachtwerk. Geen ervaring vereist. Wel leergierig zijn en intresse voor het product.

  • Student(en) steward(s) KV Mechelen m/v (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Flexijob

    Ben jij een plichtsbewuste student die gebeten is door voetbal? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor KV Mechelen is Skillflex op zoek naar enthousiaste studenten die zich tijdens het voetbalseizoen kunnen engageren om als steward te werken tijdens de thuismatchen. Taken Ontvangen en begeleiden van de supporters, spelers en medewerkers op de verschillende parkeerterreinen. Verstrekken van informatie. Controle van parkingtoegang en tickets. Controle van de veiligheid.

Zoek naar antwoorden van FLESPOIR INTERNATIONAL in sociale netwerken
Look for responds of FLESPOIR INTERNATIONAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLESPOIR INTERNATIONAL. Laat een reactie achter voor FLESPOIR INTERNATIONAL. FLESPOIR INTERNATIONAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLESPOIR INTERNATIONAL. Leave a respond for FLESPOIR INTERNATIONAL. FLESPOIR INTERNATIONAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLESPOIR INTERNATIONAL op de google maps. Adres en contacten FLESPOIR INTERNATIONAL
Location of FLESPOIR INTERNATIONAL on the google maps. Address and contacts of FLESPOIR INTERNATIONAL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLESPOIR INTERNATIONAL FLESPOIR INTERNATIONAL: CRةDIT AGRICOLE | LIBERALE MUTUALITEIT | ALLO VIDANGES CONT.STEPH. | RELI | SNELDRUKKERIJ DEFLEM

Other related companies as FLESPOIR INTERNATIONAL: CRةDIT AGRICOLE | LIBERALE MUTUALITEIT | ALLO VIDANGES CONT.STEPH. | RELI | SNELDRUKKERIJ DEFLEM

FLESPOIR INTERNATIONAL is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLESPOIR INTERNATIONAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05730712890. Het bedrijf FLESPOIR INTERNATIONAL bevindt zich op het adres: Pelikaanstraat 62 2018 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 768,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 575,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diamonds. Producten gemaakt in FLESPOIR INTERNATIONAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLESPOIR INTERNATIONAL is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLESPOIR INTERNATIONAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLESPOIR INTERNATIONAL, openstaande posities, locatie van FLESPOIR INTERNATIONAL op de kaart.

FLESPOIR INTERNATIONAL is a company, that was registered 2017 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLESPOIR INTERNATIONAL, company assigned to the tax number BE05730712890. The company FLESPOIR INTERNATIONAL is located at the address: Pelikaanstraat 62 2018 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 768,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 575,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diamonds. Products created in FLESPOIR INTERNATIONAL were not found.
The main activity of FLESPOIR INTERNATIONAL is National Security and International Affairs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLESPOIR INTERNATIONAL is not available. You also can look at reviews of FLESPOIR INTERNATIONAL, open positions, location of FLESPOIR INTERNATIONAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLESPOIR INTERNATIONAL, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLESPOIR INTERNATIONAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLESPOIR INTERNATIONAL, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLESPOIR INTERNATIONAL, employees, financial statistics.