DELEN JOS BVBA

Contactgegevens DELEN JOS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DELEN JOS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DELEN JOS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koningsveld 10; 2200; Herentals (Noorderwijk), België

Telefoon (phone): 014 26 22 41; 014 26 22 61 (+32-014 26 22 41; 014 26 22 61) 014 26 22 41; 014 26 22 61 (+32-014 26 22 41; 014 26 22 61)

Fax (fax): 014 26 22 40 (+32-014 26 22 40) 014 26 22 40 (+32-014 26 22 40)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DELEN JOS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DELEN JOS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DELEN JOS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DELEN JOS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DELEN JOS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DELEN JOS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DELEN JOS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DELEN JOS BVBA
Products information DELEN JOS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02909149169
Ondernemingsnummer: 3945983886
Hoofdstad (capital): 150,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 517,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in DELEN JOS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Shutters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DELEN JOS BVBA
(Get full report from official database of BE for DELEN JOS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DELEN JOS BVBA
Addition kinds of activities for DELEN JOS BVBA

509999. Duurzame goederen, nec, nec | Durable goods, nec, nec
636100. Titel verzekering | Title insurance
24991201. Lagers, hout | Bearings, wood
28690308. Mierenzuur en metaalzouten | Formic acid and metallic salts
32690100. Aardappelkoken en keukenartikelen | Pottery cooking and kitchen articles
33999905. termiet | Thermite
38290702. thermokoppels | Thermocouples
50219905. rekken | Racks

Werken bij DELEN JOS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DELEN JOS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DELEN JOS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DELEN JOS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Process Operator (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Dessel die instaat voor de veilige verwerking van radioactieve stoffen en ontmanteling van nucleaire sites, zoeken we operators in dagdienst. Je hebt een technische achtergrond door studie of ervaring en hebt bij voorkeur een heftruckattest. Je start in de flex-ploeg en stroomt door na een inwerkperiode naar ontmanteling of uitbating.

  • CALL AGENT NL (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Call Agent maak je deel uit van een team gedreven collega's die uitbellen in opdracht van verschillende bedrijven die hun marktpositie willen verstevigen of uitbreiden via telemarketing. outbound telefonie (marktstudies prospectie verkoop maken van afspraken ...) inbound telefonie (opvolging van een promotiecampagne opnemen van bestellingen helpdesk ....) worden gebruikt om dit doel te behalen. jouw doel is om nieuwe klanten te genereren of om klanten terug te winnen die om een bepaalde reden overgestapt zijn naar een andere leverancier. Dit gaat veelal om klanten uit de telecom- en energiesector.

  • Huishoudhulp regio Ramsel (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in je eigen regio en de omgeving

  • engineer / technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Technieker / Engineer sta je in voor : Het algemeen onderhoud van de productielijnen, pompen, kleppen... in het atelier of on-site bij de klanten. Je lost elektrische en mechanische storingen op. Je vervangt mechanische onderdelen. Je voert preventieve en curratieve controles uit. Je vervangt pneumatische en hydraulische onderdelen. Bedrijfsprofiel: Onze klant legt zich toe op maintenance activiteiten, revisie van pompen, onderhoud van roterende machines en verspanning voor hun klanten, dit zowel over heel België als ook in het buitenland.   Om hun team te versterken zijn zij op zoek naar Techniekers / Engineers, zowel op vaste werven als op de baan.

  • Key Account Manager (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: SUEZ Recycling & Recovery

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de uitbouw van onze dienstverlening naar onze industrieklanten toe. Je prospecteert actief en volgt jouw klantenportefeuille zeer kort op volgens onze commerciële strategie. Je analyseert het afvalprobleem en -stroom en biedt hiervoor een optimale oplossing aan. Je doet aan prijsbepaling en negotieert contracten met klanten binnen vooropgestelde marges en in overleg met de commerciële directie. Je onderhoudt de klantenrelaties en stelt bezoekrapporten op. Je krijgt hierbij commerciële/administratieve support van onze commerciële binnendienst.

  • Onderhoudsmechanieker (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    • Je bent verantwoordelijk voor het nakijken en herstellen van mechanische installaties op basis van ontvangen werkaanvragen. • Je draagt bij aan het optimaal functioneren van de product-installatie door het demonteren van defecte onderdelen en het monteren van herstelde onderdelen tijdens geplande stilstanden. • Je doet inspectierondes en gaat op zoek naar mechanische fouten. • Je ziet toe op de veiligheid, orde en netheid • Ook het laden en lossen van grote mechanische stukken behoort tot jouw taken • Je kan zelfstandig een mechanische constructie afleveren op basis van een tekening of zelf genomen afmetingen’

  • Freelance Docent Renovatiecoördinator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum voor Afstandsonderwijs werft aan: Freelance Docent renovatiecoördinator. Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor het uitbreiden van ons cursusaanbod! Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school, de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal . Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

  • Kinderverzorger / Kinderverzorgster (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF LAURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons kinderdagveblijf in Aartselaar zijn wij nog steeds dringend op zoek naar een gemotiveerde kinderverzorger / kinderverzorgster. Je zal instaan voor de dagelijkse verzorging van baby's en peuters van 0-3 jaar.

  • Junior Lawyer Real Estate (Brussel) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen. Voor een groot advocatenkantoor zijn we op zoek naar een Junior Advocaat voor het Real Estate team. Het team bestaat uit een 25 tal advocaten die zich focussen op alle aspecten van het vastgoedrecht. Ze hanteren steeds een pragmatische en no-nonsense aanpak met het oog op een lange termijn oplossing voor de klant. Door blijvende groei zijn zij op zoek naar een enthousiaste advocaat-stagiair voor het kantoor in Brussel. ? Jouw takenpakket als Junior Advocaat Real Estate: Je adviseert en ondersteunt je cli?nteel bij alles aspecten van het vastgoedrecht Je werkt nauw samen met de andere departementen Je bent verantwoordelijk voor het opmaken en nalezen van contracten

  • flexijob weekend slagerij (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: SLAGERIJ-TRAITEUR CANNAERT

    Type: Flexijob

    Flexijob voor winkel gevraagd tijdens het weekend, dit afwisselend met de andere flexijobs, de zaterdagvoormiddag ,namiddag en zondagvoormiddag

  • Commis (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Uitvoeren van bereidingen volgens instructies van de kok • Mise-en-place • Bereiden van garnituren, koude sauzen, soepen, voor- en nagerechten • Dresseren, schikken en garneren van gerechten • Orde en netheid • Hygiënische bewaring van voedingsmiddelen • Basiskennis snijtechnieken

Zoek naar antwoorden van DELEN JOS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of DELEN JOS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DELEN JOS BVBA. Laat een reactie achter voor DELEN JOS BVBA. DELEN JOS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DELEN JOS BVBA. Leave a respond for DELEN JOS BVBA. DELEN JOS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DELEN JOS BVBA op de google maps. Adres en contacten DELEN JOS BVBA
Location of DELEN JOS BVBA on the google maps. Address and contacts of DELEN JOS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DELEN JOS BVBA DELEN JOS BVBA: Publi Web | Aluflex | JACQUES HUBIN | NEDELCO | Inter Foto

Other related companies as DELEN JOS BVBA: Publi Web | Aluflex | JACQUES HUBIN | NEDELCO | Inter Foto

DELEN JOS BVBA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DELEN JOS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02909149169. Het bedrijf DELEN JOS BVBA bevindt zich op het adres: Koningsveld 10; 2200; Herentals (Noorderwijk). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 150,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 517,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Shutters. Producten gemaakt in DELEN JOS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DELEN JOS BVBA is Diversen Detailhandel, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DELEN JOS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DELEN JOS BVBA, openstaande posities, locatie van DELEN JOS BVBA op de kaart.

DELEN JOS BVBA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is DELEN JOS BVBA, company assigned to the tax number BE02909149169. The company DELEN JOS BVBA is located at the address: Koningsveld 10; 2200; Herentals (Noorderwijk). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 150,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 517,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Shutters. Products created in DELEN JOS BVBA were not found.
The main activity of DELEN JOS BVBA is Miscellaneous Retail, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DELEN JOS BVBA is not available. You also can look at reviews of DELEN JOS BVBA, open positions, location of DELEN JOS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DELEN JOS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DELEN JOS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DELEN JOS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DELEN JOS BVBA, employees, financial statistics.