FLNEUGROSCHL EN ZOON SA

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • FLNEUGROSCHL EN ZOON SA
Private companiesPaper and Allied Products • FLNEUGROSCHL EN ZOON SA

Contactgegevens FLNEUGROSCHL EN ZOON SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLNEUGROSCHL EN ZOON SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLNEUGROSCHL EN ZOON SA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Hoveniersstraat 2 BP 320 2018 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-02-41-91 32-32-02-41-91

Fax (fax): 32-32-26-10-81 32-32-26-10-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLNEUGROSCHL EN ZOON SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLNEUGROSCHL EN ZOON SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLNEUGROSCHL EN ZOON SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLNEUGROSCHL EN ZOON SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLNEUGROSCHL EN ZOON SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLNEUGROSCHL EN ZOON SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLNEUGROSCHL EN ZOON SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLNEUGROSCHL EN ZOON SA
Products information FLNEUGROSCHL EN ZOON SA

BTW identificatienummer (tax): BE07275390625
Ondernemingsnummer: 3022308349
Hoofdstad (capital): 741,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 559,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in FLNEUGROSCHL EN ZOON SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cut diamonds

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLNEUGROSCHL EN ZOON SA
(Get full report from official database of BE for FLNEUGROSCHL EN ZOON SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLNEUGROSCHL EN ZOON SA
Addition kinds of activities for FLNEUGROSCHL EN ZOON SA

281299. Alkalieën en chloor, nec | Alkalies and chlorine, nec
449904. Marine ontmanteling en ophaling diensten | Marine dismantling and scrapping services
20820101. Brouwers graan | Brewers' grain
27419906. Racing vormen en programma's: uitgeverij en drukwerk | Racing forms and programs: publishing and printing
34969906. Omheining, gemaakt van aangekochte draad | Fencing, made from purchased wire

Werken bij FLNEUGROSCHL EN ZOON SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLNEUGROSCHL EN ZOON SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLNEUGROSCHL EN ZOON SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLNEUGROSCHL EN ZOON SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Administratief bediende met technische interesse (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, een internationale én financieel gezonde speler, gesitueerd in de regio Gent, zijn we op zoek naar een Tijdelijk Administratief Medewerker met technische affiniteit. Jouw verantwoordelijkheden als Administratief Medewerker: – Je staat in voor de technische dienstverlening aan klanten; je beantwoordt hun vragen via mail en telefonisch – Je volgt de technische dossiers op om op die manier een optimale service te garanderen – Je houdt de technische informatie up-to-date in de database – Je maakt offertes en orders op, lanceert deze in het ERP-systeem en volgt deze verder op tot en met verzending en facturatie – Je verwerkt de technische rapporten van de techniekers en eventuele klantenklachten

  • Inside Sales Representative voor minimum 7 maanden | Voltijds in Daguren | Rumst (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ondersteuning van 2 Account managers (BENELUX) Prijs offertes opmaken en doorgeven aan de klant (goedkeuringen intern opvolgen), de pricing wordt gezet door de sales zelf Ondersteuning bij claims of leveringsproblemen Ondersteuning met credit notes maken Veel contact onderhouden met interne departementen (finance, CSR, claims) om alles goed op te volgen

  • Schrijnwerker/Afwerker (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als afwerker binnen het bedrijf heb je een zeer uiteenlopende job met veel afwisseling. Zowel schrijnwerk alsook plafonnerings- en gyprocwerken behoren tot je takenpakket. Ook sta je in voor de naservice van onze werven. Je komt terecht in een aangename en gedreven ploeg met een ervaren ploegbaas die je zal aansturen en begeleiden.

  • Technical conductor packaging (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Instaan voor de werking van de inpaklijnen en organisatie van de inpakactiviteiten. Eindcontrole van afgewerkte producten om enerzijds zeker te stellen dat kwaliteit en verpakking beantwoordt aan de verwachtingen van de klanten en de specificaties van de technische fiches en anderzijds dat deze activiteiten zo rendabel en efficiënt mogelijk georganiseerd worden. ACTIVITEITEN ? ? Organisatie van de inpakactiviteiten op de verpakkingslijn en in functie van een optimale machinebezetting (= garantie productiviteit); ? Instaan voor de ombouw van de machines bij productwissels in de verpakkingszone volgens de productieplanning en in overleg met de Chief Packaging; ? Uitvoeren en registeren (papier en/ of digitaal) van de kwaliteitscontroles op de producten (metaaldetectie gewichtscontrole visuele controles?) en de verpakkingen (lot THT benaming RSPO?) volgens de geldende procedures. ? Meldingsplicht ten aanzien van de hiërarchische lijn in geval van overmatige afvalproductie n.a.v. niet conforme producten (afmetingen zwarte vlekken te hard gebakken veel breuk...); ? Toezien op visuele controle van de kwaliteit van de ingepakt producten volgens de vooropgestelde normen; ? Vrijgave van de inpaklijnen voor opstart en na technische interventies (op technisch vlak en op vlak van hygiëne); ? Coördinatie met de Maintenance afdeling ingeval van problemen/pannes; ? Begeleiding en opleiding van onervaren personeelsleden; ? Toezien op de toepassing van de huisregels in de inpakzone en zorgen voor een veilige en nette werkomgeving; ? Naleving van de werkpostinstructies die ter beschikking zijn op de werkpost.

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • studenten inpak (ploegenwerk) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    We zoeken voor de komende zomervakantie enthousiaste jobstudenten die in twee ploegen tewerkgesteld kunnen op de afdeling inpak. Afwisselende functie, in een zeer nette en aangename werkomgeving.

  • Student doe-het-zelf-zaak (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Student gezocht voor doe-het-zelf-zaak. Je bent beschikbaar op zaterdag en zondag en 1 dag in de week (10-18u) Je werkt 4 u aan de kassa en 4 u stock.

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • Software Engineer Technics & Immo (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 28.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Het team “Technics&Immo” staat binnen BP&S in voor de ondersteuning van de interne partner Technics&Immo die instaat voor o.a. bouw, beveiliging, garage, facility en energie (DATS 24 en Eoly). Als software engineer ontwikkel jij nieuwe toepassingen die hun processen en systemen ondersteunen. Stroom in de winkels en benzine aan de pomp? Mede dankzij jou! Je werkt aan de IT-systemen van onze interne technische dienst, die verantwoordelijk is voor de gebouwen, voertuigen en installaties van de groep. . Je zoekt creatief naar oplossingen om hun systemen verder uit te bouwen en te optimaliseren. Als software engineer heb je heel wat verantwoordelijkheden: Je analyseert de vragen van functioneel analisten. Op basis daarvan ontwerp je een IT-oplossing. Je ontwikkelt, test en implementeert die oplossingen. Je documenteert jouw nieuwe software, zodat je collega’s over de nodige informatie beschikken en op eerste en tweede lijn operationele vragen kunnen beantwoorden. Je ondersteunt en verbetert bestaande software en integreert softwarepakketten. Je staat elke twee weken een dag in voor de operationele ondersteuning van de softwareapplicaties en het oplossen van incidenten in tweede lijn. Dat betekent: kleine praktische problemen snel en efficiënt aanpakken. Je neemt soms projectmanagementtaken op. Je doet af en toe een wachtdienst volgens een beurtrolsysteem. Dat hoef je uiteraard pas te doen zodra je het bedrijf en alle systemen door en door kent: ten vroegste na een jaar. Je gaat aan de slag in een team van 4 software engineers binnen de IT-afdeling Business Processes & Systems. Je kiest je vaste werkplek in het hoofdkantoor in Halle of in ons kantoor in Deinze.

  • PC, TABLET & SMARTPHONE TECHNICUS Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COMPUTER CHECKPOINT

    Type: Vaste Job

    Je herstelt smartphones en tablets van de bekendste merken zoals Apple, Samsung,...en verschillende generaties op afspraak en zonder afspraak. Je geeft duidelijke informatie aan de klant over je tablet en smartphone herstelling. Je herstelt informaticamateriaal zoals desktops, laptops, kleine en middelgrote systemen. Hierbij zoek je naar de oorzaken van de defecten en herstel je deze zo snel mogelijk op de werkplaats of bij de klant zelf. Je installeert ook software, antiviruspakketten, besturingssystemen enz. naar gelang de wens van de klant. Je geeft duidelijke informatie aan de klant over je installatie. Je bent op de hoogte van kleine tot middelgrote netwerken en kan deze ook installeren en onderhouden. Je geeft technisch en commercieel advies aan de klant bij aankoop van informaticamateriaal of multimedia en de bijhorende pakketten (accessoires, software, verzekeringen/garanties, enz. Je zorgt voor de telefonische support naar de klant toe. Indien nodig maak je offertes op maat. Je werkt hoofzakelijk in regio Gent (werkplek te Sint-Denijs-Westrem).

  • NOA5 kinesitherapeut(e) (Boom) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Scholengroep Rivierenland (6) - Rupelstreek, Klein-Brabant, Vaartland

    Type: Vaste Job

    Als ondersteuner is je opdracht “Ondersteunen en vaardiger maken van schoolteams en leerkrachten in de omgang met kinderen met specifieke ondersteuningsbehoeften.” De samenwerking situeert zich op leerling-, leerkracht-, en teamniveau binnen kleuter-, basis-, en secundair onderwijs. Je wordt uitgezonden naar scholen in de regio Boom.

  • Leerkrachten en coaches (m/v) (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: MYMETHOD

    Type: Zelfstandige activiteit

    MyMethod biedt studiebegeleiding voor leerlingen van het secundair onderwijs in en rond het Brusselse. De individuële lessen, stages of workshops worden aan huis of in onze kantoren te Ukkel aangeboden. Opdracht: Voor bijlessen (voornamelijk na de schooluren et/of in het weekend), workshops of stage begeleiding, werven wij leerkrachten en coaches aan voor alle vakken en meer specifiek voor: - Nederlands - Wiskunde - Wetenschappen (biologie, physica, chemie) - Methodologie - Geschiedenis en aardrijkskunde Uurloon: 16 tot 20 €/h voor bijlessen ; 25 tot 35 €/h voor stages en workshops ; + premies De opdrachten kunnen ad hoc of op regelmatige basis uitgevoerd worden. MyMethod kan de leerkrachten verlonen onder de vorm van een d eeleconomieplatform (info**). Dit platform bestaat voor het leveren van diesten van particulier tot particulier en geeft lagere lasten voor werknemer en werkgever. **: https://economie.fgov.be/nl/themas/ondernemingen/duurzame-economie/deeleconomie Gewenst profiel De kandidaat heeft voor één of meerdere van de gewenste vakken ; - een master of student voor een master ; - een doctoraat ; - een aggregatie of student aggregatie ; Ervaring gevraagd voor individuële ondersteuning (bijlessen) en/of begeleiding van kleine groepen. Wij bieden : Een contract onder het “deeleconomie” statut (niet nodig om een zelfstandig statut te hebben) of zelfstandig statut. Part-time job Een uitkering van 16€ tot 20€ volgens ervaring.

Zoek naar antwoorden van FLNEUGROSCHL EN ZOON SA in sociale netwerken
Look for responds of FLNEUGROSCHL EN ZOON SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLNEUGROSCHL EN ZOON SA. Laat een reactie achter voor FLNEUGROSCHL EN ZOON SA. FLNEUGROSCHL EN ZOON SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLNEUGROSCHL EN ZOON SA. Leave a respond for FLNEUGROSCHL EN ZOON SA. FLNEUGROSCHL EN ZOON SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLNEUGROSCHL EN ZOON SA op de google maps. Adres en contacten FLNEUGROSCHL EN ZOON SA
Location of FLNEUGROSCHL EN ZOON SA on the google maps. Address and contacts of FLNEUGROSCHL EN ZOON SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLNEUGROSCHL EN ZOON SA FLNEUGROSCHL EN ZOON SA: BANCONTACT-MISTER CASH | Costenoble Luc | Daniels A | Cieters J | RUSTHUIS TER LINDE

Other related companies as FLNEUGROSCHL EN ZOON SA: BANCONTACT-MISTER CASH | Costenoble Luc | Daniels A | Cieters J | RUSTHUIS TER LINDE

FLNEUGROSCHL EN ZOON SA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLNEUGROSCHL EN ZOON SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07275390625. Het bedrijf FLNEUGROSCHL EN ZOON SA bevindt zich op het adres: Hoveniersstraat 2 BP 320 2018 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 741,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 559,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Cut diamonds. Producten gemaakt in FLNEUGROSCHL EN ZOON SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLNEUGROSCHL EN ZOON SA is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLNEUGROSCHL EN ZOON SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLNEUGROSCHL EN ZOON SA, openstaande posities, locatie van FLNEUGROSCHL EN ZOON SA op de kaart.

FLNEUGROSCHL EN ZOON SA is a company, that was registered 2007 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLNEUGROSCHL EN ZOON SA, company assigned to the tax number BE07275390625. The company FLNEUGROSCHL EN ZOON SA is located at the address: Hoveniersstraat 2 BP 320 2018 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 741,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 559,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Cut diamonds. Products created in FLNEUGROSCHL EN ZOON SA were not found.
The main activity of FLNEUGROSCHL EN ZOON SA is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLNEUGROSCHL EN ZOON SA is not available. You also can look at reviews of FLNEUGROSCHL EN ZOON SA, open positions, location of FLNEUGROSCHL EN ZOON SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLNEUGROSCHL EN ZOON SA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLNEUGROSCHL EN ZOON SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLNEUGROSCHL EN ZOON SA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLNEUGROSCHL EN ZOON SA, employees, financial statistics.