A.P.V. Ets VAN DEN BOSSCHE P

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • A.P.V. Ets VAN DEN BOSSCHE P
Private companiesMetal Mining • A.P.V. Ets VAN DEN BOSSCHE P

Contactgegevens A.P.V. Ets VAN DEN BOSSCHE P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.P.V. Ets VAN DEN BOSSCHE P: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.P.V. Ets VAN DEN BOSSCHE P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Chemin de Fer 172; 7033; Mons (Cuesmes), België

Telefoon (phone): 065 35 40 71 (+32-065 35 40 71) 065 35 40 71 (+32-065 35 40 71)

Fax (fax): +32 (13) 552-52-16 +32 (13) 552-52-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.P.V. Ets VAN DEN BOSSCHE P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.P.V. Ets VAN DEN BOSSCHE P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.P.V. Ets VAN DEN BOSSCHE P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.P.V. Ets VAN DEN BOSSCHE P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.P.V. Ets VAN DEN BOSSCHE P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.P.V. Ets VAN DEN BOSSCHE P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.P.V. Ets VAN DEN BOSSCHE P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.P.V. Ets VAN DEN BOSSCHE P
Products information A.P.V. Ets VAN DEN BOSSCHE P

BTW identificatienummer (tax): BE05281372070
Ondernemingsnummer: 9470184326
Hoofdstad (capital): 502,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 521,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Carpenters

Product categorie (product category): Shutters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.P.V. Ets VAN DEN BOSSCHE P
(Get full report from official database of BE for A.P.V. Ets VAN DEN BOSSCHE P)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.P.V. Ets VAN DEN BOSSCHE P
Addition kinds of activities for A.P.V. Ets VAN DEN BOSSCHE P

078201. Tuin diensten | Garden services
504400. Kantoorartikelen | Office equipment
20239902. Ingeblikte melk, geheel | Canned milk, whole
22111200. Decoratieve trim en speciale stoffen, inclusief twistweave | Decorative trim and specialty fabrics, including twist weave
25140402. Club kamer meubels, huishouden: metaal | Club room furniture, household: metal
27549901. Kleurafdrukken: gravure | Color printing: gravure
34630200. Vuurvliegtuigen | Missile and ordnance forgings
47839903. Verpakking van goederen voor verzending | Packing goods for shipping
79991123. Yoga instructie | Yoga instruction

Werken bij A.P.V. Ets VAN DEN BOSSCHE P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.P.V. Ets VAN DEN BOSSCHE P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.P.V. Ets VAN DEN BOSSCHE P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.P.V. Ets VAN DEN BOSSCHE P. Looking for open vacancies in other companies

  • Sous-Chef regio Mechelen (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Koken is jouw passie. Kan je van verschillende ingrediënten echte smaakvolle maaltijden maken? Wil je jouw kookkunsten laten proeven aan anderen? Dit in een professionele werksfeer waarin jij de nodige vrijheid en ruimte hebt? Zoek niet verder! Wij hebben de ideale uitdaging voor jou! Je bedenkt, samen met de chef, de verschillende gerechten en menu's, dit rekening houdend met de seizoensgebonden producten, ingrediënten en budget. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de recepten. Daarnaast beheer je de stock en plaats je bestellingen indien nodig. Je volgt de bereiding en dressering van de gerechten op, en zorgt voor het nodige respect voor de hygiëne en voedselveiligheid. Je zal voltijds tewerkgesteld worden dit in een afwisselend uurrooster.

  • Verkoper bij Vanden Borre - regio Brussel (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is de wereld van Multimedia/Sound/Vision jouw natuurlijke habitat? Dat komt goed uit, want we zoeken iemand die alles in huis heeft om deze producten te verkopen: kennis én passie. Jouw job: je ontvangt onze klanten en geeft hen persoonlijk advies bij het kiezen van het toestel dat perfect bij hen past. Want jij, als specialist, kent er alles over. Ook de services van Vanden Borre ken je en weet je op de juiste momenten aan te brengen. Een verkoper is bovenal ook een ambassadeur. Dat weet je als geen ander. Je doet er dus alles aan om het imago en het professionalisme van Vanden Borre te vertegenwoordigen. Zo heb je een directe impact op de tevredenheid en de trouw van onze klanten. Waar wij voor staan? Het Vertrouwen. Aan jou om deze filosofie toe te passen en te zorgen voor een uitstekende service en een maximum aan blije gezichten bij onze klanten!

  • Laborant (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiende voedingsfirma te Roeselare zijn we op zoek naar een gedreven kwaliteitscontroleur/laborant. Je voert in de productie- en inpakafdelingen permanente kwaliteitscontroles uit, doet labo analyses op afgewerkte producten en geleverde grondstoffen, meldt problemen aan de afdelingsverantwoordelijken en neemt de nodige maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor de correcte naleving van de hygiëne- en kwaliteitsvoorschriften. Je stelt kwaliteitsonderzoeken in, werkt mee aan dossiers m.b.t. BRC/IFS/HACCP en rapporteert aan het diensthoofd labo.

  • Machine operator (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt logisch/technisch inzicht, je kan overweg met de computer en wil je als machine operator aan de slag? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Als aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een operator die zal instaan voor het bedienen van een machine voor het bewerken van veiligheidsglas. Samen met je collega's help je mee aan de groei van een vooruitstrevend bedrijf in Bornem. Je taken als operator bestaan o.a. uit de bevoorrading van de lijn, het bewerken van glas en het klaarzetten voor verzending. Aangezien de job toch wat fysiek belastend werk met zich meebrengt, zijn we op zoek naar iemand die graag de handen uit de mouwen steekt! Heb je al wat ervaring met de computer, dan is dit zeker een pluspunt.

  • Gemotiveerde huishoudhulp in de regio Boechout (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? - Beschik je over een eigen wagen of brommer? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Peizegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PEIZEGEM)

    Regio: PEIZEGEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • gemotiveerde HUISHOUDHULP in Sint-Lambrechts-Herk en Stevoort. (ULBEEK)

    Regio: ULBEEK

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Studenten inventaris kledingwinkel Turnhout (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Op 5-11-2018 organiseert een bekende kledingwinkel een inventaris. Concreet betekend dit een opkuis van de zomercollectie. Je dient de kledingstukken uit de zomercollectie te labelen, in te scannen en op een correcte manier in te pakken. De inventaris gebeurt in twee beurten op dezelfde dag. De eerste shift zal plaatsvinden van 10u-18.30u. De tweede shift van 18u-22u. Voor de tweede shift dien je minstens 18 jaar te zijn wegens de late werkuren. Je mag dus een keuze maken tussen één van de twee shiften.

  • Jobstudent (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Begeleider kinderopvang (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF BALOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de opvang van kinderen van 0 tot 3 jaar.

  • Technische docenten (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: MASEOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    MaSEOS geeft technische opleidingen on site bij een grote variëteit aan klanten. Hydraulica, elektriciteit, elektromechanica, mechanica, besturen van machines, etc. Om aan alle opleidingswensen van onze klanten te kunnen voldoen zijn wij continu op zoek naar technische freelance docenten.

  • Vacature diëtist (M, V, X) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DYNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, diëtiste (M,V, X) voor de doelgroep volwassenen en/ of kinderen.

Zoek naar antwoorden van A.P.V. Ets VAN DEN BOSSCHE P in sociale netwerken
Look for responds of A.P.V. Ets VAN DEN BOSSCHE P in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.P.V. Ets VAN DEN BOSSCHE P. Laat een reactie achter voor A.P.V. Ets VAN DEN BOSSCHE P. A.P.V. Ets VAN DEN BOSSCHE P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.P.V. Ets VAN DEN BOSSCHE P. Leave a respond for A.P.V. Ets VAN DEN BOSSCHE P. A.P.V. Ets VAN DEN BOSSCHE P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.P.V. Ets VAN DEN BOSSCHE P op de google maps. Adres en contacten A.P.V. Ets VAN DEN BOSSCHE P
Location of A.P.V. Ets VAN DEN BOSSCHE P on the google maps. Address and contacts of A.P.V. Ets VAN DEN BOSSCHE P

Andere gerelateerde bedrijven als come A.P.V. Ets VAN DEN BOSSCHE P A.P.V. Ets VAN DEN BOSSCHE P: Van Den Putte E | LEENER MARC | S M DESIGN | RYU JIN DO | MICHEL GLIBERT

Other related companies as A.P.V. Ets VAN DEN BOSSCHE P: Van Den Putte E | LEENER MARC | S M DESIGN | RYU JIN DO | MICHEL GLIBERT

A.P.V. Ets VAN DEN BOSSCHE P is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.P.V. Ets VAN DEN BOSSCHE P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05281372070. Het bedrijf A.P.V. Ets VAN DEN BOSSCHE P bevindt zich op het adres: Rue du Chemin de Fer 172; 7033; Mons (Cuesmes). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 502,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 521,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Shutters. Lijst met producten zijn Carpenters.
De hoofdactiviteit van A.P.V. Ets VAN DEN BOSSCHE P is Metaalmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.P.V. Ets VAN DEN BOSSCHE P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.P.V. Ets VAN DEN BOSSCHE P, openstaande posities, locatie van A.P.V. Ets VAN DEN BOSSCHE P op de kaart.

A.P.V. Ets VAN DEN BOSSCHE P is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.P.V. Ets VAN DEN BOSSCHE P, company assigned to the tax number BE05281372070. The company A.P.V. Ets VAN DEN BOSSCHE P is located at the address: Rue du Chemin de Fer 172; 7033; Mons (Cuesmes). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 502,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 521,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Shutters. List of products are Carpenters.
The main activity of A.P.V. Ets VAN DEN BOSSCHE P is Metal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A.P.V. Ets VAN DEN BOSSCHE P is not available. You also can look at reviews of A.P.V. Ets VAN DEN BOSSCHE P, open positions, location of A.P.V. Ets VAN DEN BOSSCHE P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.P.V. Ets VAN DEN BOSSCHE P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.P.V. Ets VAN DEN BOSSCHE P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.P.V. Ets VAN DEN BOSSCHE P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.P.V. Ets VAN DEN BOSSCHE P, employees, financial statistics.