ABC DE L'ETALAGE - BELGIQUE ETALAGE

Contactgegevens ABC DE L'ETALAGE - BELGIQUE ETALAGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABC DE L'ETALAGE - BELGIQUE ETALAGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABC DE L'ETALAGE - BELGIQUE ETALAGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Allée des Croisades 9; 6280; Gerpinnes, België

Telefoon (phone): 071 21 36 14 (+32-071 21 36 14) 071 21 36 14 (+32-071 21 36 14)

Fax (fax): 071 21 31 96 (+32-071 21 31 96) 071 21 31 96 (+32-071 21 31 96)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABC DE L'ETALAGE - BELGIQUE ETALAGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABC DE L'ETALAGE - BELGIQUE ETALAGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABC DE L'ETALAGE - BELGIQUE ETALAGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABC DE L'ETALAGE - BELGIQUE ETALAGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABC DE L'ETALAGE - BELGIQUE ETALAGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABC DE L'ETALAGE - BELGIQUE ETALAGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABC DE L'ETALAGE - BELGIQUE ETALAGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABC DE L'ETALAGE - BELGIQUE ETALAGE
Products information ABC DE L'ETALAGE - BELGIQUE ETALAGE

BTW identificatienummer (tax): BE06790344238
Ondernemingsnummer: 5641998291
Hoofdstad (capital): 145,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 463,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Clothes - Hangers & racks

Product categorie (product category): Shop-window dummies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABC DE L'ETALAGE - BELGIQUE ETALAGE
(Get full report from official database of BE for ABC DE L'ETALAGE - BELGIQUE ETALAGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABC DE L'ETALAGE - BELGIQUE ETALAGE
Addition kinds of activities for ABC DE L'ETALAGE - BELGIQUE ETALAGE

14810101. Ontwikkeling van mijnen, niet-metaalhoudende mineralen | Mine development, nonmetallic minerals
30890221. Waterpotten, kunststoffen | Watering pots, plastics
34960110. Netting, geweven draad: gemaakt van aangekochte draad | Netting, woven wire: made from purchased wire
50130111. koppelingen | Clutches
51490800. Gedroogd of ingeblikt voedsel | Dried or canned foods
58130105. Taverne (drinkplaatsen) | Tavern (drinking places)
63110000. Levensverzekering | Life insurance
73530000. Zware verhuur van bouwmachines | Heavy construction equipment rental

Werken bij ABC DE L'ETALAGE - BELGIQUE ETALAGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABC DE L'ETALAGE - BELGIQUE ETALAGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABC DE L'ETALAGE - BELGIQUE ETALAGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABC DE L'ETALAGE - BELGIQUE ETALAGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel Technisch Medewerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U adviseert klanten over het totale machineverhuurassortiment (inclusief klein mechanische gereedschappen) en het gebruik van de machines en gereedschappen; U bent verantwoordelijk voor de afgifte en/of retourname van gehuurde artikelen; tevens maakt u de bijbehorende verhuurcontracten reserveringen etc.; U signaleert knelpunten en problemen; Daarnaast zorgt u samen met uw collega's voor een representatieve uitstraling in en rondom het filiaal; Proper maken van machines zal ook zeker tot uw takenpakket behoren

  • Magazijnier m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Zele, zijn we op zoek naar een deeltijdse magazijnier (M/V). Als magazijnier staat je in voor het opvangen van drukke periodes in het bedrijf. Ben je op zoek naar een extra job, waar je kan bijverdienen dan ben jij de magazijnier die we zoeken. Je staat in voor de orderpicking in het magazijn, helpt waar nodig. Door gebruik te maken van het software pakket WMS registreer je alles duidelijk. Je werkt in dagdienst en bent vrij flexibel inzetbaar. Wanneer er noden zijn in het bedrijf kan je opgeroepen worden, we schatten dat je ongeveer 150 dagen per jaar zou kunnen werken.

  • Verantwoordelijke productie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hoe zal je werkdag er vandaag uitzien ? In jouw afdeling waar je verantwoordelijk bent voor ongeveer een 15-tal medewerkers is geen enkele dag dezelfde. Dagelijks streef je ernaar om de vooropgestelde doelen in jouw productie te realiseren. Je bewaakt nauwgezet het volume, de kwaliteit, rentabiliteit en vooral niet te vergeten ook de veiligheid tijdens het werkproces. De personeelsplanning stel je efficiënt op. Je kent jouw medewerkers als de beste, je kent hun individuele sterktes en capaciteiten zodat je deze zo doelgericht mogelijk kan inzetten. Daardoor kan je snel schakelen bij afwezigheden of grote drukte. De voedingsnijverheid heeft voor jou geen geheimen, je weet dat kwaliteit én hygiëne onontbeerlijk zijn om te slagen in jouw dagelijkse missie. Je kent het productieproces als de beste en weet dit te optimaliseren waar nodig door constante analyse. Daarbij werk je nauw samen met de productiemanager aan wie je ook rapporteert.

  • Monteur luchtkanalen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een monteur HVAC: montage van de ventilatie op grote werven, winkels,...; in werking stellen van de installatie; plaatsing van luchtgroepen, kanalen, roosters,...; je test de luchtdichtheid, debieten,...; afwerking en afsluiting van het volledige project.

  • chauffeur CE (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Transport met betonmixer en kipper vervoer van beton zand en gravé

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MELLE (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Melle zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder op kantoor ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Maarkedal (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • Student M/V (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Ben je student en zoek je een bijverdienste? wij zoeken dringend afwassers voor een restaurant te Geraardsbergen. Je spoelt de borden, glazen, bestek, etc. Je spoelt de potten en pannen van de keuken. Je behoudt een algemene netheid binnen de keuken aan, net zoals een optimaal tempo.

  • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • JOBSTUDENT 04/1/2019 (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Gent zijn we op zoek naar 2 jobstudenten die willen helpen bij de nieuwjaarsreceptie specifiek op vrijdag 04/1/2019 van 14u30-20u. Je zal hapjes in de oven mogen steken, Je zal drank mogen inschenken, Je zal glazen mogen afwassen, Je zal mogen rondgaan met hapjes/drankjes Je zal mogen helpen waar nodig dat moment

  • Jobstudent (m/v) Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met je collega’s zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Office365 & SharePoint Technical Lead (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: RECOMATICS

    Type: Vaste Job

    Lijkt het je wat om dicht bij huis te werken, voldoening te halen uit jouw job en te behoren tot een jong en dynamisch team? Dan is werken bij RecoMatics zeker iets voor jou! We zijn op zoek naar een spontane, vlotte Office365 & SharePoint Technical Leaddie bijdraagt aan onze leuke werksfeer. Wat is je rol? Als Technical Lead ben je de persoon die enerzijds onze projecten technisch trekt en anderzijds ook mee de architectuur zal gaan bepalen. Wat houdt dit dan onder andere in? Je neemt als Technical Leadenkele projecten en klanten voor jouw rekening. Je bepaalt mee de juiste oplossing voor de klant, werkt de technische architectuur en oplossing uit en gaat het project succesvol begeleiden en mee uitvoeren. Je werkt heel nauw samen met onze klanten en denkt actief mee naar de beste oplossingen. Je bent een technical coachvoor de collega’s en onze klanten. Je helpt daardoor ook de collega’s te groeien in hun job. Je adviseert waar nodig het RecoMatics productteam bij het nemen van architecturale beslissingen. We hebben nog veel te vertellen over deze rol, maar we vinden het leuker jou verder enthousiast te krijgen bij een lekkere kop koffie op ons kantoor.

Zoek naar antwoorden van ABC DE L'ETALAGE - BELGIQUE ETALAGE in sociale netwerken
Look for responds of ABC DE L'ETALAGE - BELGIQUE ETALAGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABC DE L'ETALAGE - BELGIQUE ETALAGE. Laat een reactie achter voor ABC DE L'ETALAGE - BELGIQUE ETALAGE. ABC DE L'ETALAGE - BELGIQUE ETALAGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABC DE L'ETALAGE - BELGIQUE ETALAGE. Leave a respond for ABC DE L'ETALAGE - BELGIQUE ETALAGE. ABC DE L'ETALAGE - BELGIQUE ETALAGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABC DE L'ETALAGE - BELGIQUE ETALAGE op de google maps. Adres en contacten ABC DE L'ETALAGE - BELGIQUE ETALAGE
Location of ABC DE L'ETALAGE - BELGIQUE ETALAGE on the google maps. Address and contacts of ABC DE L'ETALAGE - BELGIQUE ETALAGE

Andere gerelateerde bedrijven als come ABC DE L'ETALAGE - BELGIQUE ETALAGE ABC DE L'ETALAGE - BELGIQUE ETALAGE: BOUCHERIE CARPENTIER | EIKENAAR NV | VERLEYE-BOLLAERT | Fidi Worldwide Moving | Wim De Schryver

Other related companies as ABC DE L'ETALAGE - BELGIQUE ETALAGE: BOUCHERIE CARPENTIER | EIKENAAR NV | VERLEYE-BOLLAERT | Fidi Worldwide Moving | Wim De Schryver

ABC DE L'ETALAGE - BELGIQUE ETALAGE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ABC DE L'ETALAGE - BELGIQUE ETALAGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06790344238. Het bedrijf ABC DE L'ETALAGE - BELGIQUE ETALAGE bevindt zich op het adres: Allée des Croisades 9; 6280; Gerpinnes. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 145,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 463,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Shop-window dummies. Lijst met producten zijn Clothes - Hangers & racks.
De hoofdactiviteit van ABC DE L'ETALAGE - BELGIQUE ETALAGE is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABC DE L'ETALAGE - BELGIQUE ETALAGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABC DE L'ETALAGE - BELGIQUE ETALAGE, openstaande posities, locatie van ABC DE L'ETALAGE - BELGIQUE ETALAGE op de kaart.

ABC DE L'ETALAGE - BELGIQUE ETALAGE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is ABC DE L'ETALAGE - BELGIQUE ETALAGE, company assigned to the tax number BE06790344238. The company ABC DE L'ETALAGE - BELGIQUE ETALAGE is located at the address: Allée des Croisades 9; 6280; Gerpinnes. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 145,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 463,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Shop-window dummies. List of products are Clothes - Hangers & racks.
The main activity of ABC DE L'ETALAGE - BELGIQUE ETALAGE is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ABC DE L'ETALAGE - BELGIQUE ETALAGE is not available. You also can look at reviews of ABC DE L'ETALAGE - BELGIQUE ETALAGE, open positions, location of ABC DE L'ETALAGE - BELGIQUE ETALAGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABC DE L'ETALAGE - BELGIQUE ETALAGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABC DE L'ETALAGE - BELGIQUE ETALAGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABC DE L'ETALAGE - BELGIQUE ETALAGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABC DE L'ETALAGE - BELGIQUE ETALAGE, employees, financial statistics.