Zwitsers Huis

Contactgegevens Zwitsers Huis: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Zwitsers Huis: address, phone, fax, email, website, opening hours

Zwitsers Huis

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Aldestraat 18; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 22 82 60 (+32-011 22 82 60) 011 22 82 60 (+32-011 22 82 60)

Fax (fax): 011 22 82 60; 011 22 27 66 (+32-011 22 82 60; 011 22 27 66) 011 22 82 60; 011 22 27 66 (+32-011 22 82 60; 011 22 27 66)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Zwitsers Huis: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Zwitsers Huis"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Zwitsers Huis"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Zwitsers Huis, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Zwitsers Huis. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Zwitsers Huis, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Zwitsers Huis. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Zwitsers Huis
Products information Zwitsers Huis

BTW identificatienummer (tax): BE02812194824
Ondernemingsnummer: 2380157470
Hoofdstad (capital): 853,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 177,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Orthopedists

Product categorie (product category): Shoes and slippers - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Zwitsers Huis
(Get full report from official database of BE for Zwitsers Huis)

Aanvulling soorten activiteiten voor Zwitsers Huis
Addition kinds of activities for Zwitsers Huis

076100. Boerenarbeiders | Farm labor contractors
344299. Metalen deuren, sash, en trim, nec | Metal doors, sash, and trim, nec
35230000. Landbouwmachines en -uitrusting | Farm machinery and equipment
39990000. Fabrieksindustrieën, nec | Manufacturing industries, nec
51439904. Bevroren zuivel-desserts | Frozen dairy desserts
72991104. Porter service | Porter service
72999910. Cadeauverpakkingsdiensten | Gift wrapping services

Werken bij Zwitsers Huis: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Zwitsers Huis: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Zwitsers Huis. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Zwitsers Huis. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegchef metser (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de woningbouw, zijn we op zoek naar een ploegchef metser. Je werkt zelf nog mee, maar neemt tegelijk de leiding over een drie à viertal metsers.

  • Mecanicien (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Technieker in hart en nieren gezocht! Je voert preventief onderhoud uit aan de trekker-oplegger combinaties. Je voert mechanische of elektrische herstellingen uit en registreert deze in het garagesysteem. Je monteert noodzakelijke aanpassingen Je verzamelt en analyseert technische gegevens en deelt deze met je collega's en de werkplaatsverantwoordelijke. Je draagt bij tot een ordelijke, overzichtelijke en veilige werkplaats.

  • Polyvalent medewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Brugge zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker. Hierbij wordt je ingezet als productiemedewerker of als inpakker, afhankelijk van de drukte. Takenpakket: De vis in de correcte verpakkingsschaal leggen en de schalen in dozen steken. Daarnaast kan je ook instaan voor de aanvoer van vis naar de productielijn. Afgewerkte producten breng je naar de logistieke afdeling.

  • VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL 7268094 / 463 C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER Manpower Sourcing Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze gekende klant een supermarkt in de regio van Gent zijn we op zoek naar een VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL. Als verkoper / medewerker winkel ben je verantwoordelijk voor een goede werking van de winkel. Zo sta je in voor het aanvullen en op orde houden van de rekken van jouw afdeling. Je helpt de klanten op een vriendelijke manier met al hun vragen. Hiernaast heb je ook een oog voor detail tijdens het bedienen van de kassa.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Melle - Merelbeke (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Merchtem/Meise (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.   Je zal vooral naar klanten gaan in de regio Merchtem, Meise en omstreken. De klanten zijn moeilijk bereikbaar met openbaar vervoer, waardoor een auto noodzakelijk is.

  • Flexijob / flexi job voor kapsalon (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Flexijob gezocht voor een kapsalon in de regio. Je werkt op zaterdag van 7 tot 12u en / of op vrijdag (uurrooster bespreekbaar). Jouw taken : wassen van haren afhankelijk van jouw ervaring als kapster : brushen, knippen, kleuren...

  • Student verkoop charcuterie Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Westerlo weekend werk op zondag Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Rope Acces technician (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SKYWORKERS

    Type: Vaste Job

    Vacature: Rope Technician Wij: Wij zijn een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het werken op hoogtes, dieptes en moeilijk bereikbare plaatsen door middel van industriële touwtechnieken, beter bekend als ‘rope access’. Dit zorgt voor een zeer ruim werkterrein, optimale flexibiliteit en veiligheid. Skyworkers BVBA kan optimale veiligheid en kwaliteit garanderen aan zijn opdrachtgevers dankzij hoog opgeleid personeel (Irata) en ons VCA-petrochemie certificaat. Het Skyworkers team is een jong en zeer getraind team. De werken worden steeds uitgevoerd door gespecialiseerde mensen die reeds meerdere jaren actief zijn in de rope access sector en die specifieke opleidingen hebben genoten. Bij Skyworkers BVBA komt veiligheid op de eerste plaats. Door ons hoog opgeleid personeel en onze jarenlange ervaring kunnen we een veilige en snelle oplossing vinden op elk werkterrein. Wij beschikken over: · Irata level 1 (Operators) · Irata level 2 (Ploegleiders) · Irata level 3 (Coördinators) Uit te voeren werken: Industriële schilder- en straalwerken Offshore Industrial cleaning Besloten ruimtes Ontstoffingen Inspecties Afbraakwerken Constructie Renovatie Gevelreiniging Netting Laswerken Herstellingen mechanisch/elektrisch Stellingbouw Telecommunicatie Reinigen en herspuiten daken

  • Assistant Storemanager - Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • Allround metaalbewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Vaste Job

    Machine Operator gezocht! Ben jij de machine-operator die wij zoeken? Reageer dan snel! Voor onze klant te Hamont, een metaalverwerkend bedrijf, zijn we dringend op zoek naar een machine-operator. Als medewerker van de voorbereidingsafdleing kom je in een team terecht waar de naagekochte staalproducten verwerkt worden tot halffabricaten. Aan de hand van productielijsten en werkplaatstekeningen voer jij daarbij diverse bewerkinge uit: het bedienen van CNC-machines, laden lossen, en diverse manuele bewerkingen (slijpen, manueel branden, ...). Van deze halffabricaten worden in de lasafdeling bouwonderdelen samengesteld. Onze klant is één van de belangrijkste Europese bedrijven op het gebied van hoogwaardige staalconstructies. Door hun enorme knowhow en toepassen van de hoogste kwaliteitsstandaards zoeken ingenieurs iedere keer opnieuw de grenzen op van staal in internationale projecten. Hierdoor is onze klant in staat om de meest ingewikkelde en technische hoogstaande projecten in domeinen als: hoogbouw, bruggen, pretparkactracties, architectonische en industriële constructies, tot een goed einde te brengen.

Zoek naar antwoorden van Zwitsers Huis in sociale netwerken
Look for responds of Zwitsers Huis in social networks

Lees alle opmerkingen voor Zwitsers Huis. Laat een reactie achter voor Zwitsers Huis. Zwitsers Huis bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Zwitsers Huis. Leave a respond for Zwitsers Huis. Zwitsers Huis on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Zwitsers Huis op de google maps. Adres en contacten Zwitsers Huis
Location of Zwitsers Huis on the google maps. Address and contacts of Zwitsers Huis

Andere gerelateerde bedrijven als come Zwitsers Huis Zwitsers Huis: METAALWARENGROOTHANDEL RAEDSCHELDERS NV | Van Den Broecke A CV | Kinnen L | EPISAL | PG DESIGN

Other related companies as Zwitsers Huis: METAALWARENGROOTHANDEL RAEDSCHELDERS NV | Van Den Broecke A CV | Kinnen L | EPISAL | PG DESIGN

Zwitsers Huis is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Zwitsers Huis, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02812194824. Het bedrijf Zwitsers Huis bevindt zich op het adres: Aldestraat 18; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 853,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 177,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Shoes and slippers - Retail. Lijst met producten zijn Orthopedists.
De hoofdactiviteit van Zwitsers Huis is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Zwitsers Huis is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Zwitsers Huis, openstaande posities, locatie van Zwitsers Huis op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Zwitsers Huis is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Zwitsers Huis, company assigned to the tax number BE02812194824. The company Zwitsers Huis is located at the address: Aldestraat 18; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 853,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 177,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Shoes and slippers - Retail. List of products are Orthopedists.
The main activity of Zwitsers Huis is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Zwitsers Huis is not available. You also can look at reviews of Zwitsers Huis, open positions, location of Zwitsers Huis on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Zwitsers Huis, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Zwitsers Huis, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Zwitsers Huis, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Zwitsers Huis, employees, financial statistics.