Verlaine Cie SPRL

Contactgegevens Verlaine Cie SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verlaine Cie SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verlaine Cie SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Brou 30; 4800; Verviers, België

Telefoon (phone): 087 33 46 57 (+32-087 33 46 57) 087 33 46 57 (+32-087 33 46 57)

Fax (fax): 087 31 24 45 (+32-087 31 24 45) 087 31 24 45 (+32-087 31 24 45)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verlaine Cie SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verlaine Cie SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verlaine Cie SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verlaine Cie SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verlaine Cie SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verlaine Cie SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verlaine Cie SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verlaine Cie SPRL
Products information Verlaine Cie SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01262573242
Ondernemingsnummer: 4634002685
Hoofdstad (capital): 738,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 298,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Verlaine Cie SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Shoes and slippers - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verlaine Cie SPRL
(Get full report from official database of BE for Verlaine Cie SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verlaine Cie SPRL
Addition kinds of activities for Verlaine Cie SPRL

1446. Industrieel zand | Industrial sand
221101. Lakens, beddengoed en tafeldoeken: katoen | Sheets, bedding and table cloths: cotton
599200. Bloemisten | Florists
14460000. Industrieel zand | Industrial sand
35199902. Benzine motoren | Gasoline engines
35829905. Rugschoonmaak-, droog- of napping machines: commercieel | Rug cleaning, drying, or napping machines: commercial
51490310. Kruiden en kruiden | Spices and seasonings

Werken bij Verlaine Cie SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verlaine Cie SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verlaine Cie SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verlaine Cie SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent medewerker fastfood restaurant snelle opstart (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent medewerker fastfood restaurant heb je volgende taken: Bedienen van de klanten; Bereiden van makkelijke recepten in de keuken; Onderhoud van de zaak.    Bedrijfsprofiel: Voor een fastfoodrestaurant, gelegen in Ninove zijn we op zoek naar polyvalent medewerkers!

  • Inside sales medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Inside sales medewerker sta je in voor de volgende taken: Sales: je contacteert zowel bestaande als nieuwe klanten en biedt hen bepaalde diensten van klanten aan Agendabeheer: je maakt afspraken voor de vertegenwoordigers en plant hun agenda in Databasebeheer: je bewerkt de gegevens waar nodig

  • Koerman/Chauffeur CE - intern transport (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de metaalsector regio Tielt zijn we op zoek naar een chauffeur CE voor het intern transport. Je zal enkel rijden op het terrein zelf en niet op de openbare weg. Jou taken: Het invullen en bijhouden van de opvolgdocumenten Het verplaatsen van de aanhangwagens zodat de bestellingen of leveringen altijd correct staan. Het is meer manoeuvreerwerk en minder echt rijden Bij nood helpen laden van de trailers

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ROESELARE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GREENHOUSE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Roeselare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp in De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Student grootkeuken gezocht! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Voor een restaurant (grootkeuken) zijn we op zoek naar studenten! Je werkt in de herfstvakantie en bij voorkeur nadien ook een dag of avond in het weekend. Je helpt mee in de keuken, bij de kassa en bij de bediening. Je werkt in een flexibel uurrooster, uren overeen te komen. Toffe job, ervaring is niet nodig! Interesse? Contacteer me zo snel mogelijk!

  • Studenten Lingerieoutlet (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een lingerie outlet in Brugge zijn wij op zoek naar studenten. Je wordt tijdens de outletweekenden ingezet in Brugge doorheen het jaar. Je helpt op de outlet om alle lingerie terug op de juiste plaats te hangen. Je zorgt ervoor dat de winkel er netjes bij ligt. Je helpt de klanten waar nodig. Je kan je één of meerdere dagen vrijmaken.

  • Student verkoop - WEEKEND M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en op zoek naar een bijverdienste in het weekend? Ben je geboeid door het commerciële en werk je graag met klanten? Lees dan snel verder! Voor een meubelzaak regio Deinze zijn wij op zoek naar een student om in het weekend hun team te versterken. Je zal hier instaan voor het verder helpen van de klanten en het beantwoorden van hun vragen, ook zorg je ervoor dat de winkel op orde ligt en op termijn kan je ook helpen bij het opmaken van een offerte. Je werkt hier afwisselend op zaterdag en zondag tussen 09.00 - 18.00 uur.

  • Barmedewerker I Jobstudent (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker bedien jij je gasten en sta je achter de bar. Je benadert gasten altijd op een enthousiaste en positieve manier. Je staat altijd op het juiste moment klaar om ze te helpen. De passievolle uitvoering van jouw functie zorgt er voor dat de klant optimaal van het bezoek kan genieten. Met jouw klantgerichte instelling en enthousiasme verleen jij een uitstekende klantenservice. Jij kent het assortiment en anticipeert op de behoefte van de klant. Vanzelfsprekend zorg jij voor een perfecte presentatie van de producten en een schone, nette werkomgeving. Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • Nespresso Coffee Advisor te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

  • PROJECTLEIDER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DENECKERE LIEVEN

    Type: Vaste Job

    Als projectleider zorg je ervoor dat de projecten van A tot Z correct uitgevoerd worden. Je staat daarbij in voor: de organisatie van de studie, de uitvoering en het oplossen van technische problemen. de dagelijkse contacten met studieburelen, klanten, leveranciers. het financiële resultaat van het project. Verder denk je actief mee met de klant en werkt oplossingen uit voor zijn problemen. Je stuurt je teams met monteurs aan.

  • kinesitherapeut (+/- 4/5 FTE) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WIJKGEZONDHEIDSCENTRUM ZUIDRAND

    Type: Vaste Job

    -De nieuwe discipline van kinesitherapie in het centrum gestalte geven en de plaats ervan binnen het multidisciplinaire team en integrale aanbod uitwerken -Zelfstandig uitvoeren van consultaties zowel in het centrum als op huisbezoek -Patiënten informeren, adviseren en stimuleren over de preventie van motorische problemen -Registreren en rapporteren in het medisch programma -Deelnemen aan interdisciplinaire vergaderingen over de opvolging van patiënten en het zorgbeleid -Deelnemen/vormgeven van projecten rond gezondheidspromotie en preventie

Zoek naar antwoorden van Verlaine Cie SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Verlaine Cie SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verlaine Cie SPRL. Laat een reactie achter voor Verlaine Cie SPRL. Verlaine Cie SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verlaine Cie SPRL. Leave a respond for Verlaine Cie SPRL. Verlaine Cie SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verlaine Cie SPRL op de google maps. Adres en contacten Verlaine Cie SPRL
Location of Verlaine Cie SPRL on the google maps. Address and contacts of Verlaine Cie SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Verlaine Cie SPRL Verlaine Cie SPRL: S.R.G.G.O. AALTER | MICHEL DRUET | BUREAU VERMEYLEN EMMANUEL | Cormann Carrosserie SPRL | A. DESCAMPS

Other related companies as Verlaine Cie SPRL: S.R.G.G.O. AALTER | MICHEL DRUET | BUREAU VERMEYLEN EMMANUEL | Cormann Carrosserie SPRL | A. DESCAMPS

Verlaine Cie SPRL is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Verlaine Cie SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01262573242. Het bedrijf Verlaine Cie SPRL bevindt zich op het adres: Rue du Brou 30; 4800; Verviers. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 738,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 298,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Shoes and slippers - Retail. Producten gemaakt in Verlaine Cie SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Verlaine Cie SPRL is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verlaine Cie SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verlaine Cie SPRL, openstaande posities, locatie van Verlaine Cie SPRL op de kaart.

Verlaine Cie SPRL is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Verlaine Cie SPRL, company assigned to the tax number BE01262573242. The company Verlaine Cie SPRL is located at the address: Rue du Brou 30; 4800; Verviers. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 738,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 298,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Shoes and slippers - Retail. Products created in Verlaine Cie SPRL were not found.
The main activity of Verlaine Cie SPRL is Social Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Verlaine Cie SPRL is not available. You also can look at reviews of Verlaine Cie SPRL, open positions, location of Verlaine Cie SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verlaine Cie SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verlaine Cie SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verlaine Cie SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verlaine Cie SPRL, employees, financial statistics.