FLDEVICO INTERNATIONAL NV

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • FLDEVICO INTERNATIONAL NV
Private companiesMembership Organizations • FLDEVICO INTERNATIONAL NV

Contactgegevens FLDEVICO INTERNATIONAL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDEVICO INTERNATIONAL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDEVICO INTERNATIONAL NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Maria Van Hongarijeln. 80 1082 Brussel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-25-21-10-05 32-25-21-10-05

Fax (fax): 32-25-21-13-82 32-25-21-13-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDEVICO INTERNATIONAL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDEVICO INTERNATIONAL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDEVICO INTERNATIONAL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDEVICO INTERNATIONAL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDEVICO INTERNATIONAL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDEVICO INTERNATIONAL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDEVICO INTERNATIONAL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDEVICO INTERNATIONAL NV
Products information FLDEVICO INTERNATIONAL NV

BTW identificatienummer (tax): BE07938964843
Ondernemingsnummer: 3668304443
Hoofdstad (capital): 289,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 862,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in FLDEVICO INTERNATIONAL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Business gifts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDEVICO INTERNATIONAL NV
(Get full report from official database of BE for FLDEVICO INTERNATIONAL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDEVICO INTERNATIONAL NV
Addition kinds of activities for FLDEVICO INTERNATIONAL NV

5993. Tabakswinkels en stands | Tobacco stores and stands
07629902. Beheer en onderhoud van boomgaarden | Orchard management and maintenance services
15419903. Voedingsmiddelen productie of verpakking plantenbouw | Food products manufacturing or packing plant construction
30890312. Netwerk, kunststof | Netting, plastics
35680103. Spoorweglagerlijsten | Railroad car journal bearings
36990104. cyclotrons | Cyclotrons
86410200. Broederlijke verenigingen | Fraternal associations

Werken bij FLDEVICO INTERNATIONAL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDEVICO INTERNATIONAL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDEVICO INTERNATIONAL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDEVICO INTERNATIONAL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Keukenmedewerker 32u (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor: - Voorbereiden van gerechten - Versnijden van groenten, fruit, ... - frigo's aanvullen - bereidingen/ producten verpakken of etiketteren - netheid en orde in de keuken --> afwassen, opruimen

  • CNC Operator (M/V) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een CNC operator Je staat in voor het instellen/bedienen van de CNC-machine. Heb je kennis van het programmeren van pc gestuurde machines is dat een pluspunt, maar geen must! Je staat in voor de controle van de eindproducten door middel van nauwkeurige meetapparatuur. Je besteedt aandacht aan de vooropgestelde normen voor productie en kwaliteit. Je komt terecht in een mechanische werkplaats waar de materialen geplooid en gefreesd worden.

  • Tekenaar (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Malle/Zoersel zijn wij op zoek naar een mechanisch tekenaar (M/V) Functieomschrijving: U staat in voor het maken van tekeningen en ontwerpen in Autocad (2D) en Solid Works (3D) U biedt assistentie bij het proces van offerte tot productie en indienstname bij de klant. In die optiek volgt u ook de projecten op in de werkplaats. Afhankelijk van het te produceren stuk bepaald u de technische specificaties (persluchtcilinders, kettinglengte, motoren,...) en instellen van machines Tevens neemt u contact op met leveranciers voor aankoop van materiaal en volgt dit dossier verder op 

  • Ploegchef vaste nacht (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken iemand die openstaan voor een intense opleiding intern tot hij of zij het volledige proces en machinepark kent om daarna: als een coach en organisator de productie te kunnen begeleiden. operatoren kunnen opvolgen en ondersteunen nieuwe operatoren goed begeleiden en door middel van voorstellen bepaalde pannes te helpen oplossen. de taal van het management kan spreken en de taal van de werkvloer begrjipt. Doelstellingen van het management kunnen vertalen naar de werkvloer. duidelijke opdrachten kunnen geven en deze ook opvolgen/controleren.

  • Exclusieve huishoudhulp ( M/V) te Deurle 12u/week (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken,strijken, dagdagelijkse taken ,kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende in Deurle U komt terecht in een gastgezin waar u zal schoonmaken,strijken,en dagdagelijkse taken vervullen.Je neemt initiatief, bent stipt, oog voor detail en werkt grondig. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent supermarkt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent op woensdag namiddag. Je werkt van 14u tot 17u en helpt met het lossen van de vrachtwagen en het aanvullen van de rekken in de winkel.

  • JUNIOR SALES COACH (M/V) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Altijd al geïnteresseerd om coachend te werk te gaan? Als team leader sta je in voor het begeleiden van een sales team. Bovendien beheer je ook je eigen klantenportefeuille. Daarnaast ga je langs bij key accounts om op strategisch niveau te onderhandelen.

  • Customer Service Officer (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf gevestigd in Ronse gaan wij op zoek naar een gedreven Customer Service Officer. Je krijgt hierbij een centrale rol in de commerciële opvolging van de klanten en staat ook dagelijks in contact met de accountmanagers. Je wordt verantwoordelijk voor een correcte en snelle (administratieve) afhandeling van prijsoffertes, samples, bestellingen en klachten. Daarnaast ga je de aanvragen omzetten in orders door je proactieve opvolging en commerciële ingesteldheid. Je doet hierbij de nodige controle, volgt de levertermijnen op en communiceert proactief naar de klanten. Dagelijks sta je de klanten te woord en help je oplossingen zoeken. Je werkt nauw samen met collega's van verschillende afdelingen, namelijk planning, product management en verkoop.

  • STOCKBEHEERDER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een financieel gezond productiebedrijf, internationaal actief, zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics op zoek naar een communicatieve en proactieve stockbeheerder. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Communicatief Regio Waregem In de job van stockbeheerder ben je verantwoordelijk voor het proactief stockbeheer van het staalmateriaal. Op basis van historieken in Excel en SAP worden de stalen make-to-stock geproduceerd. Je houdt de voorraad nauwgezet bij en contacteert de juiste interne partijen teneinde geen stilstand te hebben in de productie van de stalen. Daarnaast sta je in voor het tijdig en correct registreren en versturen van de orders. Tot slot maak je de planning op en communiceer je deze tijdig aan de juiste personen.

  • Vrachtwagenchauffeur CE (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ETS FRATEUR DE POURCQ

    Type: Vaste Job

    - Zelfstandig besturen van een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger, vervoer van kranen en bull - Intern vervoer – vervoer van materiaal en machines - Laden en lossen - Zorgen voor het basisonderhoud van het voertuig

  • PRAKTIJKTRAINER TUINAANLEG MET ERVARING (ANTWERPEN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding in één van volgende groen cursussen: gebruik en basisonderhoud van tuinmachines (kettingzaag, bosmaaier, haagschaar, hakselaar,…); aanplantingen en snoeien; constructies en verhardingen; ... U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

  • Flexijob winkelbediende op zaterdag (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Culinaire slagerij OX

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand om ons op zaterdag te versterken in de winkel. Ervaring in een slagerij is niet noodzakelijk. Belangrijker is dat je graag klanten verder helpt, interresse toont in onze producten en graag zelfstandig werkt. Je zal, na de nodige opleiding, instaan voor het verder helpen van onze klanten, versnijden van charcuterie, proper houden van de winkel, aanvullen van de toog, afwas, etc.. Ben je op zoek naar afwisselend werk met veel klantcontact, dan is deze job wellicht iets voor jou. Samen met ons team willen wij dat elke klant zich bij ons welkom voelt. Wij streven naar een kwaliteitsvolle en klantvriendelijke bediening met de glimlach. Je bent naar voorkeur minstens 2 zaterdagen per maand beschikbaar.

Zoek naar antwoorden van FLDEVICO INTERNATIONAL NV in sociale netwerken
Look for responds of FLDEVICO INTERNATIONAL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDEVICO INTERNATIONAL NV. Laat een reactie achter voor FLDEVICO INTERNATIONAL NV. FLDEVICO INTERNATIONAL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDEVICO INTERNATIONAL NV. Leave a respond for FLDEVICO INTERNATIONAL NV. FLDEVICO INTERNATIONAL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDEVICO INTERNATIONAL NV op de google maps. Adres en contacten FLDEVICO INTERNATIONAL NV
Location of FLDEVICO INTERNATIONAL NV on the google maps. Address and contacts of FLDEVICO INTERNATIONAL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDEVICO INTERNATIONAL NV FLDEVICO INTERNATIONAL NV: MICHEL VAN VEERDEGEM | DIVANO PRODUCTION | Dubuc J-E | Hoefnagels Jan | HUIS LINELLI

Other related companies as FLDEVICO INTERNATIONAL NV: MICHEL VAN VEERDEGEM | DIVANO PRODUCTION | Dubuc J-E | Hoefnagels Jan | HUIS LINELLI

FLDEVICO INTERNATIONAL NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDEVICO INTERNATIONAL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07938964843. Het bedrijf FLDEVICO INTERNATIONAL NV bevindt zich op het adres: Maria Van Hongarijeln. 80 1082 Brussel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 289,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 862,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Business gifts. Producten gemaakt in FLDEVICO INTERNATIONAL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDEVICO INTERNATIONAL NV is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDEVICO INTERNATIONAL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDEVICO INTERNATIONAL NV, openstaande posities, locatie van FLDEVICO INTERNATIONAL NV op de kaart.

FLDEVICO INTERNATIONAL NV is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLDEVICO INTERNATIONAL NV, company assigned to the tax number BE07938964843. The company FLDEVICO INTERNATIONAL NV is located at the address: Maria Van Hongarijeln. 80 1082 Brussel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 289,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 862,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Business gifts. Products created in FLDEVICO INTERNATIONAL NV were not found.
The main activity of FLDEVICO INTERNATIONAL NV is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDEVICO INTERNATIONAL NV is not available. You also can look at reviews of FLDEVICO INTERNATIONAL NV, open positions, location of FLDEVICO INTERNATIONAL NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDEVICO INTERNATIONAL NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDEVICO INTERNATIONAL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDEVICO INTERNATIONAL NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDEVICO INTERNATIONAL NV, employees, financial statistics.