Ruka Shoe

Contactgegevens Ruka Shoe: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ruka Shoe: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ruka Shoe

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kerkstraat 15; 9550; Herzele, België

Telefoon (phone): 053 62 62 08 (+32-053 62 62 08) 053 62 62 08 (+32-053 62 62 08)

Fax (fax): 053 62 47 69 (+32-053 62 47 69) 053 62 47 69 (+32-053 62 47 69)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ruka Shoe: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ruka Shoe"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ruka Shoe"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ruka Shoe, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ruka Shoe. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ruka Shoe, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ruka Shoe. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ruka Shoe
Products information Ruka Shoe

BTW identificatienummer (tax): BE02810272216
Ondernemingsnummer: 3521911621
Hoofdstad (capital): 897,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 217,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Ruka Shoe zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Shoes and slippers - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ruka Shoe
(Get full report from official database of BE for Ruka Shoe)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ruka Shoe
Addition kinds of activities for Ruka Shoe

20489903. Droog huisdieren (behalve hond en kat) | Dry pet food (except dog and cat)
22959904. Sleeving, textiel: verzadigd | Sleeving, textile: saturated
24991000. Keuken-, badkamer- en huishoudelijke artikelen: hout | Kitchen, bathroom, and household ware: wood
36749906. Moleculaire apparaten, vaste toestand | Molecular devices, solid state
36940000. Motor elektrische apparatuur | Engine electrical equipment
50859908. Molen levert | Mill supplies

Werken bij Ruka Shoe: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ruka Shoe: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ruka Shoe. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ruka Shoe. Looking for open vacancies in other companies

  • HVAC technieker Warmtepompen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Service Technieker HVAC Warmtepompen sta je in voor het onderhoud van HVAC installaties bij onze klanten, zowel voor preventief als curatief onderhoud. Na een opleidingsperiode maak je deel uit van het Service Team. Je werkt aan de meest moderne HVAC installaties die gebruikt worden bij onze klanten. De Service Technieker (m/v) rapporteert aan de Teamleader. Je zal voornamelijk werken op sites van onze klanten. In deze functie verzorg je het: • Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud van HVAC installaties. • Behandelen en verhelpen van storingen aan verwarmings- en koelinstallaties, klimatisatie installaties. • Monteren van aanpassingen of uitbreidingen op bestaande installaties. • Monteren van nieuwe installaties. • Onderhouden van contact met klanten. • Afhankelijk van je werkervaring en kennisniveau zal je eveneens instaan voor het inbedrijfstellen van nieuwe installaties.

  • Wals Machinist M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Walsmachinist ben je onderdeel van de asfaltploeg volgende taken behoren ondermeer tot jouw takenpakket: Het besturen van de walsmachine deze wordt gebruikt om de eindverdichting van de asfaltverharding te realiseren; Bovendien assisteert hij/zij in de uitvoering van manuele handelingen zoals het verwerken van asfalt; De machine op de juiste manier bedrijfsklaar maken en onderhouden (dagelijks); Het verzorgen van onderhoud en kleine reparaties aan de walsmachine.

  • verantwoordelijke nachtploeg (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Lets Work is op zoek naar een verantwoordelijke nachtploeg. Je bent verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van het laden van de vrachtwagens met een ploeg tussen de 4 & 8 mensen.

  • Werken als huishoudhulp regio Meerhout? Kies voor Domestic Services! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Oosterzele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    .Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio GEETBETS (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Geetbets en omgeving

  • Student Medewerker Klantendienst en Dispatching regio Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: INDIGO PARK BELGIUM NV

    Type: Studentenjob

    Je maakt de dagplanning op voor je collega’s van de technische dienst. • Je kan vooropgestelde procedures volgen. • Je werkt graag met tools en computerprogramma’s. Outlook, Exel, Word, enz. hebben voor jou dus geen geheimen. • Je bent een aangenaam aanspreekpunt naar de klanten toe, op momenten dat zij je nodig hebben. • Bij problemen en stressmomenten kan je jezelf in de plaats van je collega’s stellen.

  • Studenten m/v kelner ZAAL (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CAFE PARTI

    Type: Studentenjob

    Jobstudenten gezocht om op te dienen; zowel tijdens het schooljaar als tijdens schoolvakanties Aantal uren en dagen bespreekbaar week en/of weekend

  • Vroedkundige/Verpleegkundige regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Vaste Job

    Je staat mee aan de opstart van een nieuw team van vroedkundigen en combineert in de beginfase vroedkundige en verpleegkundige zorgen in de thuisverpleging. Voor meer informatie over de jobinhoud, kan je een kijkje nemen op onze jobsite https://jobs.devoorzorg-bondmoyson.be/ of in de bijlage.

  • Technieker (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: IMPS

    Type: Vaste Job

    Je hebt een goed technisch inzicht. Je bent een problem-solver, degene die denken én doen wil combineren, allrounder en vooral hands-on ingesteld. Je kan flexibel, zelfstandig en klantgericht werken.Je hebt duidelijke relevante ervaring of je beschikt over mininum een A2 diploma (elektro)mechanica of industriële elektriciteit. Je beschikt daardoor over voldoende technische kennis betreffende mechanica, pneumatica, hydraulica, automatisatie, industriële elektriciteit, en je zet die vlot om in de praktijk. Je bent gedreven om jouw kennis verder op te bouwen en uit te diepen. Je neemt actief deel aan het preventief en curatief onderhoud en volg je eventuele grotere problemen op tot ze definitief opgelost zijn, je doet de voorstellen om problemen te voorkomen of het proces te verbeteren.

  • Account Manager KW (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ROULARTA MEDIA GROUP

    Type: Vaste Job

    Heb jij een sterke interesse voor regionaal nieuws? Komt een klant voor jou op de eerste plaats en beschik je over commerciële flair? Dan hebben wij dé sales-job van je leven! Krant van West-Vlaanderen is dé toonaangevende krant in West-Vlaanderen. In onze acht lokale edities brengen wij al het nieuws uit jouw straat, jouw dorp, van bij jouw club, jouw vereniging of jouw bedrijf. Die zeer lokale aanpak combineren wij met regionale en provinciale verhalen die West-Vlamingen met elkaar verbinden of die West-Vlaamse projecten en mensen op de nationale agenda zetten. Om ons team te versterken, zoeken wij een enthousiaste Account Manager in Roeselare! JE UITDAGING Je staat in voor verschillende opdrachten en acties voor Krant van West-Vlaanderen. Je adviseert de klant bij het uitwerken van een optimaal mediaplan om zijn reclamebudget maximaal te doen renderen. Je begeleidt de klant bij de uitvoering van zijn reclamecampagne doorheen het hele traject. Je verkoopt actie- en themareclame als ondersteuning van winkelacties zoals: opendeurdagen, lancering nieuwe collecties, solden, … Je werkt mee aan de ontwikkeling en de uitvoering van verkoopinitiatieven.

  • Mecanicien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DANIS

    Type: Vaste Job

    Voor onze veevoederfabriek in Izegem zijn we op zoek naar een mechanieker. In deze functie sta je samen met je collega's in voor: Het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

Zoek naar antwoorden van Ruka Shoe in sociale netwerken
Look for responds of Ruka Shoe in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ruka Shoe. Laat een reactie achter voor Ruka Shoe. Ruka Shoe bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ruka Shoe. Leave a respond for Ruka Shoe. Ruka Shoe on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ruka Shoe op de google maps. Adres en contacten Ruka Shoe
Location of Ruka Shoe on the google maps. Address and contacts of Ruka Shoe

Andere gerelateerde bedrijven als come Ruka Shoe Ruka Shoe: VIOLETJE | PARTENA | COBBAUT ERIC EN ELIE | Bosch J SPRL | MISTER FLOOR SERVICE-MASSART P

Other related companies as Ruka Shoe: VIOLETJE | PARTENA | COBBAUT ERIC EN ELIE | Bosch J SPRL | MISTER FLOOR SERVICE-MASSART P

Ruka Shoe is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ruka Shoe, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02810272216. Het bedrijf Ruka Shoe bevindt zich op het adres: Kerkstraat 15; 9550; Herzele. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 897,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 217,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Shoes and slippers - Retail. Producten gemaakt in Ruka Shoe zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ruka Shoe is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ruka Shoe is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ruka Shoe, openstaande posities, locatie van Ruka Shoe op de kaart.

Ruka Shoe is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ruka Shoe, company assigned to the tax number BE02810272216. The company Ruka Shoe is located at the address: Kerkstraat 15; 9550; Herzele. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 897,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 217,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Shoes and slippers - Retail. Products created in Ruka Shoe were not found.
The main activity of Ruka Shoe is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Ruka Shoe is not available. You also can look at reviews of Ruka Shoe, open positions, location of Ruka Shoe on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ruka Shoe, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ruka Shoe, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ruka Shoe, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ruka Shoe, employees, financial statistics.