Richelieu

Contactgegevens Richelieu: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Richelieu: address, phone, fax, email, website, opening hours

Richelieu

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grand-Rue 19; 6760; Virton, België

Telefoon (phone): 063 57 80 71 (+32-063 57 80 71) 063 57 80 71 (+32-063 57 80 71)

Fax (fax): 063 22 63 14 (+32-063 22 63 14) 063 22 63 14 (+32-063 22 63 14)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Richelieu: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Richelieu"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Richelieu"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Richelieu, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Richelieu. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Richelieu, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Richelieu. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Richelieu
Products information Richelieu

BTW identificatienummer (tax): BE09237274169
Ondernemingsnummer: 4086608886
Hoofdstad (capital): 952,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 480,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Richelieu zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Shoes and slippers - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Richelieu
(Get full report from official database of BE for Richelieu)

Aanvulling soorten activiteiten voor Richelieu
Addition kinds of activities for Richelieu

358599. Koel- en verwarmingsapparatuur, niet inbegrepen | Refrigeration and heating equipment, nec
874803. Communicatieadvies | Communications consulting
28330400. Dierlijke producten | Animal based products
35450317. Meters (gereedschapstoebehoren) | Gauges (machine tool accessories)
57340101. Modems, monitoren, terminals en schijven: computers | Modems, monitors, terminals, and disk drives: computers
92220402. Juridische raad en vervolging, staatsregering | Legal counsel and prosecution, state government

Werken bij Richelieu: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Richelieu: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Richelieu. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Richelieu. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecaniekers gezocht (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie ben je verantwoordelijk om verschillende bedrijven operationeel te houden. Je voert onderhoudswerkzaamheden uit, detecteert storingen en lost deze op aan de hand van herstellingen, vervangingen,… op locatie in heel Oost-Vlaanderen.

  • Vrachtwagenchauffeur CE (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Nationaal vervoer van varkens met oplegger.

  • Huishoudhelden regio Ranst. Solliciteer per SMS! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Ranst, Emblem, Broechem en Oelegem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: DE MANGELAAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij particulieren in regio Wachtebeke.

  • Poetshelden regio LIER. Solliciteer per SMS! (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Lier, Boechout en Vremde. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • DRINGEND!! Poetsvrouw of poetsman - REGIO WETTEREN (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Maaltijdcheques Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Telesales officer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Würth Belux

    Type: Vaste Job

    Wat maakt Würth zo bijzonder? Wij ontzorgen onze klanten zoveel mogelijk. De aanschaf, opslag en bevoorrading van materiaal kost hen immers waardevolle tijd. Onze dienstverlening wordt precies op maat gemaakt en aangepast volgens onze stelregel: elke klant zijn Würth. Samen met onze klanten werken we aan een efficiëntere onderneming, aan hun succes. Dat is onze plaats in deze markt. Een beter Würth voor een betere klant. Naast een duidelijk engagement hanteert Würth Belux vier belangrijke waarden die helpen om zijn filosofie te respecteren en zijn missie te realiseren: werkplezier, ondernemerschap, respect en klantgerichtheid. Bouw mee aan onze groei als: Telesales officer (Franstalige klantenportefeuille) Jouw uitdaging Je bent verantwoordelijk voor de omzetevolutie van jouw klantenportefeuille (± 3000 – 4000 zelfstandigen). Je onderhoudt telefonisch bestaande klantenrelaties en gaat op zoek naar nieuwe prospecten. Je zorgt voor een hoge klantentevredenheid. Je staat in voor de groei van jouw portefeuille en tracht steeds het artikelpallet bij de klant uit te breiden om zo de klant aan Würth te binden. Je zoekt steeds de juiste bestelmogelijkheid voor jouw klant denkend vanuit een multichannelstrategie. Je neemt deel aan opendeurdagen om jouw klanten beter te leren kennen. Jouw profiel Je bent commercieel, klantgericht en enthousiast. Je hebt een technische achtergrond of interesse. Je houdt van uitdagingen en wordt gestimuleerd door het behalen van targets. je bent perfect Franstalig (klantenportefeuille bestaat uitsluitend uit Franstalige klanten) Ons aanbod Een boeiende interne training (product, sales, SAP,…) Een afwisselende functie in een internationaal familiebedrijf met een moderne ondernemersvisie Maaltijdcheques (€8) en pensioensparen Glijdende uurregeling Geïnteresseerd? Ga naar www.wurth.be en solliciteer online. Vragen? Neem zeker contact op met onze HR afdeling op 014 44 55 94.

  • Specialist marktanalyse & product management (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal voedingsbedrijf regio Roeselare zijn we op zoek naar een specialist marktanalyse & product management. Door je grondige kennis en sterke analyse van de markt, de klanten, producten, trends, etc. vorm je een belangrijke schakel tussen de sales afdeling, productie, aankoop en R&D en teken je mee het strategisch commercieel beleid uit voor alle productcategorieën. Je bent ook verantwoordelijk voor het communicatiebeleid, om zo een coherent beeld van de organisatie naar buiten te brengen. Na een grondige interne opleiding op groepsniveau, beng je omzet, winst, productengamma, klanten, commerciële historiek, markt, concurrentie, trends & ontwikkelingen etc. via onderzoek en store checks permanent in kaart. Je doet de nodige analyses, krijgt zicht op het globale salesgebeuren, verwerft een duidelijk beeld van de huidige en toekomstige positionering en treedt op als interne adviseur. Je neemt deel aan verschillende projectgroepen, volgt de introductie van nieuwe klanten en producten op, analyseert de effectiviteit van commerciële acties, rapporteert de resultaten en formuleert nieuwe en/of verbetervoorstellen. Dit moet bijdragen tot het nemen van juiste strategische, commerciële beslissingen en het verder uitbouwen van de marktpositie en operationele performantie binnen de groep. Als communicatiespecialist, waak je over het imago van de organisatie en een uniforme bedrijfscommunicatie en treedt intern op als specialist en adviseur.

  • MEDEWERKER KINDERVERZORGING (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: MINI-CRECHE "KWAAKKWAAK"

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze crèche zijn wij op zoek naar een enthousiaste kinderverzorg(st)er. Je verzorgt kindjes van 3 maanden tot 3 jaar. Je verschoont de pampers en helpt de kindjes bij het eten. Verder ben je creatief bezig en knutsel je met hen. Je onderhoudt goede contacten met de ouders en zorgt ervoor dat de lokalen opgeruimd en gepoetst worden.

  • Zelfstandige uitbater binnenspeeltuin (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: SOVAGA NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    De volledige zelfstandige uitbating van een binnenspeeltuin met eet-en drinkgelegendheid via een handelshuurcontract.

  • Interim Corporate Facility Manager (WAVRE)

    Regio: WAVRE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674234-inline.html?cid=Partner_VDAB This industrial leader in its sector with international activities, with corporate HQ in Walloon Brabant, is urgently looking for a self employed interim Corporate Facility Manager for a period of 3 to 6 months. The Interim Corporate Facility Manager's key responsibilities will include: Ensure that the corporate sites (3) have the most suitable working environment for its employees and their activities ; Ensure that the facilities remain in good shape to prevent issues ; Strive for reduction of OPEX of facilities and focus on budget control to deliver the highest value to the business ; Manage a team of Facility officers, receptionists, and act as a hands-on leader for his team ; Design and implement processes to deliver the required services across the 3 sites ; Design and implementation of standardised procedures and policies in line with Group/Corporate guidelines.

  • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: - Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants - Database beheer en update - Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) - Advertenties online plaatsen - Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) - Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers - Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten - Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer

Zoek naar antwoorden van Richelieu in sociale netwerken
Look for responds of Richelieu in social networks

Lees alle opmerkingen voor Richelieu. Laat een reactie achter voor Richelieu. Richelieu bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Richelieu. Leave a respond for Richelieu. Richelieu on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Richelieu op de google maps. Adres en contacten Richelieu
Location of Richelieu on the google maps. Address and contacts of Richelieu

Andere gerelateerde bedrijven als come Richelieu Richelieu: ITALIANA MACCHI | Taminiau Business Service BVBA | Mertens-Faema NV-SA | EDDY VERSCHUEREN | Vaveco BVBA

Other related companies as Richelieu: ITALIANA MACCHI | Taminiau Business Service BVBA | Mertens-Faema NV-SA | EDDY VERSCHUEREN | Vaveco BVBA

Richelieu is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Richelieu, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09237274169. Het bedrijf Richelieu bevindt zich op het adres: Grand-Rue 19; 6760; Virton. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 952,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 480,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Shoes and slippers - Retail. Producten gemaakt in Richelieu zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Richelieu is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Richelieu is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Richelieu, openstaande posities, locatie van Richelieu op de kaart.

Richelieu is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Richelieu, company assigned to the tax number BE09237274169. The company Richelieu is located at the address: Grand-Rue 19; 6760; Virton. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 952,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 480,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Shoes and slippers - Retail. Products created in Richelieu were not found.
The main activity of Richelieu is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Richelieu is not available. You also can look at reviews of Richelieu, open positions, location of Richelieu on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Richelieu, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Richelieu, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Richelieu, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Richelieu, employees, financial statistics.