RAQUET CHAUSSURES

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • RAQUET CHAUSSURES

Contactgegevens RAQUET CHAUSSURES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RAQUET CHAUSSURES: address, phone, fax, email, website, opening hours

RAQUET CHAUSSURES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grand'Rue 60; 7640; Antoing, België

Telefoon (phone): +32 (55) 670-17-35 +32 (55) 670-17-35

Fax (fax): +32 (71) 145-95-84 +32 (71) 145-95-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RAQUET CHAUSSURES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RAQUET CHAUSSURES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RAQUET CHAUSSURES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RAQUET CHAUSSURES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RAQUET CHAUSSURES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RAQUET CHAUSSURES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RAQUET CHAUSSURES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RAQUET CHAUSSURES
Products information RAQUET CHAUSSURES

BTW identificatienummer (tax): BE02551269531
Ondernemingsnummer: 1761077880
Hoofdstad (capital): 724,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 120,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in RAQUET CHAUSSURES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Shoes and slippers - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RAQUET CHAUSSURES
(Get full report from official database of BE for RAQUET CHAUSSURES)

Aanvulling soorten activiteiten voor RAQUET CHAUSSURES
Addition kinds of activities for RAQUET CHAUSSURES

594107. Team sportuitrusting | Team sports equipment
33999905. termiet | Thermite
34990401. Cadeauartikelen, messinggoederen | Giftware, brass goods
48419903. Directe satellietdiensten (dbs) | Direct broadcast satellite services (dbs)
51420201. Vissen, bevroren: verpakt | Fish, frozen: packaged
57190109. Blikwaren | Tinware

Werken bij RAQUET CHAUSSURES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RAQUET CHAUSSURES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RAQUET CHAUSSURES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RAQUET CHAUSSURES. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste medewerker technische dienst (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt samen met de verantwoordelijk van de technische dienst. Je doet het preventief onderhoud van de machines. Je slijpt messen en je helpt met kleine aanpassing- en herstellingswerken en technische klussen.

  • Administratieve medewerker(ster) M/V Nl/Fr (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons klant actief in de preventie en de bescherming en gelegen in Sint-Agatha-Berchem zijn wij op zoek naar een administratieve medewerker(ster) M/V tweetalig Nl/Fr vtot en met eind december. Functie Je bent verantwoordelijk om klantenbehoeften te detecteren en gepaste oplossingen voor te stellen. Je onderzoekt intern de verschillende mogelijkheden en doet dit obv de vigerende wetgeving. Je organiseert de medische onderzoeken, vaccinatiecampagnes, CPBW en bedrijfsbezoeken voor de klant en dit op de meest efficiënte manier. Je staat in voor de kwalitatieve opvolging van binnenkomende vragen van klanten intern en extern. Je bent verantwoordelijk voor een up to date klantenbestand in ons softwaresysteem Health@work. Je volgt de facturatie van onze dienstverlening op en bent in staat vragen van klanten te beantwoorden. Je bewaakt een uniforme dienstverlening en overtreft de verwachtingen van je klant. Je bent het aanspreekpunt voor de interne preventie adviseur / hr bij de klant en onderhoudt een vlot face tot face contact met je klant. Je communiceert op een professionele en pro-actieve manier met de klant. Je volgt de procedures op van het kwaliteitssysteem en doet spontaan voorstel tot verbetering. Je werkt nauw samen met de collega's van planning en callcenter en draagt actief bij in teammeetings. Je rapporteert aan de Service Delivery Manager

  • Veldmedewerker rijbewijs G (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Deinze zijn we op zoek naar een veldmedewerker die in het bezit is van een rijbewijs G (tractor) en een fytolicentie.

  • Tester R&D (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De ‘Product Application Tester’ heeft een belangrijke taak in de volledige levenscyclus (R&D) van nieuwe producten. Hij/zij dient de functionaliteit van nieuwe producten uit te proberen en hierbij een beoordeling te geven naar verschillende criteria toe (in een semi-keuken omgeving).

  • Filiaalleider Elektrozaak regio Veurne/Bredene/Oostende (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je onderhoud de winkel; Je runt de winkel van A tot Z; Je richt de verkoop ruimte in en je stalt de producten uit; Je ontvangt en controleert de producten bij levering (voorraad opvolgen fouten vaststellen); Je kan klanten goed en vriendelijk adviseren; Je staat in voor de levering en plaatsing van de toestellen; Je voert kassahandelingen uit (kassabedrag afrekenen geld storten bij de bank).

  • Audit senior (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: VGD - Belgium

    Type: Vaste Job

    Let's talk about the job: Als audit senior ziet je werkweek er telkens anders uit, afhankelijk van de klant waar je ter plaatse auditwerkzaamheden uitvoert. Veelal zijn dit familiale ondernemingen uit diverse sectoren in regio Antwerpen. In samenwerking met je collega's doorloop je het hele auditproces van de jaarrekening van A tot Z. Variatie in jouw takenpakket is dan ook verzekerd! Denk aan: Het uitvoeren van risicoanalyses en het opstellen van controleprogramma’s Het ter plaatse uitvoeren van controleprogramma’s ter nazicht van de jaarrekening van de klant Het schrijven van een bijhorend concluderend verslag Het assisteren bij wettelijke, eenmalige commissarisopdrachten, zoals een inbreng in natura of quasi-inbreng Het assisteren bij de opmaak van geconsolideerde staten, IFRS consolidaties, periodieke financiële rapportage, … Of je eerste kop koffie van de dag (of thee voor de liefhebbers) nu staat te dampen in een ultramoderne productiehal, een gekoelde magazijnomgeving of in je vertrouwde VGD-kantoor, je zal sowieso omringd worden door toffe collega’s die jou door en door steunen. Let's talk about you: Een teamplayer in hart en nieren die zich graag verdiept in de wereld van de Belgische ondernemer? In het bezit van een bachelor- of masterdiploma in een economische richting (Accountancy-Fiscaliteit, TEW, Handelsingenieur, Handelswetenschappen)? Niet aan je proefstuk toe met een eerste ervaring als auditor? Een doener mét gezond verstand en analytisch inzicht? Sociaal, vlot in de omgang met de ambitie om een echte adviseur te worden? Bij de pinken, inventief en 100 % betrouwbaar op alle vlakken? Open in het delen van kennis en toegewijd om klanten en VGD met jouw ideeën te inspireren? Let's talk about the benefits: Een voltijdse tewerkstelling (38u/w) van onbepaalde duur op een fijne, moderne werkplek in het bruisende Antwerpen Eén team waar iedereen op gelijke voet staat, elkaar met de voornaam aanspreekt en gaat voor eenzelfde doel Rechtstreekse en persoonlijke begeleiding door meer ervaren family members die je helpen groeien in je job De uitdaging om ondernemers te inspireren met deskundige kennis Tal van interne opleidingen en een eigen opleidingsbudget voor postgraduaten, IBR-opleidingen, seminaries, … om je eigen expertise te ontwikkelen Mogelijkheid om je verlof vrij in te plannen rekening houdend met elkaar en voorziene deadlines Loon en erkenning naar werken, inclusief bedrijfswagen en tankkaart Let's talk about joining: Jaloers op dit mooie familieplaatje en goesting om mee aan onze tafel te schuiven? Solliciteer nu, overtuig ons van jouw kwaliteiten en join the big family!

  • Technieker (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: CLAES KOELTECHNIEK

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s beheer je verschillende koel- en vriesinstallaties alsook airconditionings bij onze klanten. Je zoekt de verschillende defecten op en herstelt ze op een duurzame manier. Niet alleen plaatsen we installaties, ook zorgen we voor onderhoud zodat de toestellen efficiënt werken. Verder heb je interesse om installaties te verbeteren en zo de kwaliteit en de comfort voor de klanten te verbeteren.

  • Hoofdmonteur /X) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je voelt je als een vis in het water in een technische omgeving Je werkt mee aan allerlei constructies voor de bouw en industriebouw Je bent en echte teamspeler Je kan zelfstandig duidelijk omschreven opdrachten uitvoeren Je bent bereid om bij te leren en interne opleidingen te volgen Je past technische en veiligheidsregels consequent toe Je beoogt binnen een afgesproken tijd een opdracht uit te voeren, bij problemen overleg je tijdig met je collega’s of teamleader Je draagt zorg voor materiaal en machines en prefereert kwaliteit boven kwantiteit Bedrijfsprofiel: Onze klant, actief in het mechanisch onderhoud in de industrie, is op zoek naar een Leidinggevende Monteur

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Meewerkend projectleider elektriciteit West-Vl. (WOUMEN)

    Regio: WOUMEN

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie Als gespecialiseerd elektricien voer je opdrachten uit in drinkwater- en proceswaterinstallaties van industriële klanten. Als gespecialiseerd elektricien werk je binnen de Directie Productie en Opslag die verantwoordelijk is voor de optimale werking van de productie-infrastructuur (waterproductiecentra, watertorens, hydroforen,…) en voor het automatiseren en de telecontrole van productie, berging en toevoer. Je werkt onder leiding van de verantwoordelijke voor exploitatie, productie en opslag en werkt nauw samen met de andere elektriciens en met de productiemedewerkers. Voornaamste taken Je controleert en onderhoudt de productie-installaties. Je voert metingen uit en interpreteert die. Je ijkt en programmeert meet- en regelapparatuur. Je legt bedradingen aan op basis van aangereikte schema's. Je stelt elektrische schema's op en helpt bij het programmeren van PLC's. Je voorziet de doseer- en waterbehandelingsinstallaties van scheikundige producten. Je volgt de richtlijnen inzake waterbehandeling, AREI, veiligheid en milieu. Je lost praktische problemen op. Je verhelpt storingen. Je leidt kleine renovatieprojecten als projectleider en je stuurt elektriciens aan in projectteams. Je legt telefonie- en computernetwerken aan en voert testen uit. Je herstelt elektrische gereedschappen en bouwt ze om. Je beheert de elektrische componenten in het magazijn. Je assisteert de technische chef waterproductiecentrum en vervangt deze bij afwezigheid.

  • Receptionist(e) flexijob - weekend (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Auberge du pecheur

    Type: Flexijob

    Auberge du Pêcheur te Sint-Martens-Latem is alom gekend omwille van zijn unieke locatie langs de oevers van de Leie. De zaak beschikt over 32 kamers, een moderne brasserie, diverse feest -en seminariezalen. Auberge du Pêcheur maakt deel uit van de Flanders Hotel Holding waartoe ook Hotel Serwir te Sint-Niklaas, de Charl’s te Knokke, Hotel Gosset te Groot-Bijgaarden en traiteur Dîner Privé toe behoort. Meer info terug te vinden via stars-of-flanders.be. Om verder te bouwen aan ons succes zijn wij op zoek naar (m/v): Receptionist(e) flexijob tijdens het weekend en soms ook tijdens de week. U voldoet aan de voorwaarden om te werken als flexijob. (minstens 3/4 tewerkgesteld bij een andere werkgever, en dit sinds 3 kwartalen voor aanvang) Functieomschrijving: U staat in voor het beantwoorden van telefoons, tal van administratieve taken en onthaal van klanten. U bent klantvriendelijk, stipt en betrouwbaar. Daarnaarst heeft u een verzorgd voorkomen en beschikt u over motivatie en inzet. U bent flexibel, stressbestendig en een echte multitasker. U heeft een goede talenkennis van het Frans / Engels. Kennis van Duits is een pluspunt.

  • Enthousiaste keukenmedewerker weekend (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Uitvoeren van bereidingen volgens instructies van de kok • Mise-en-place • Bereiden van garnituren, koude sauzen, soepen, voor- en nagerechten • Schikken en garneren van gerechten • Orde en netheid • Hygiënische bewaring van voedingsmiddelen • Respecteren veiligheidsnormen

Zoek naar antwoorden van RAQUET CHAUSSURES in sociale netwerken
Look for responds of RAQUET CHAUSSURES in social networks

Lees alle opmerkingen voor RAQUET CHAUSSURES. Laat een reactie achter voor RAQUET CHAUSSURES. RAQUET CHAUSSURES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RAQUET CHAUSSURES. Leave a respond for RAQUET CHAUSSURES. RAQUET CHAUSSURES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RAQUET CHAUSSURES op de google maps. Adres en contacten RAQUET CHAUSSURES
Location of RAQUET CHAUSSURES on the google maps. Address and contacts of RAQUET CHAUSSURES

Andere gerelateerde bedrijven als come RAQUET CHAUSSURES RAQUET CHAUSSURES: PWA SCHERPENHEUVEL-ZICHEM | GAIA CONSULT | PAUL BELOT | F. SAELENS | ROGER CAUTAERT

Other related companies as RAQUET CHAUSSURES: PWA SCHERPENHEUVEL-ZICHEM | GAIA CONSULT | PAUL BELOT | F. SAELENS | ROGER CAUTAERT

RAQUET CHAUSSURES is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RAQUET CHAUSSURES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02551269531. Het bedrijf RAQUET CHAUSSURES bevindt zich op het adres: Grand'Rue 60; 7640; Antoing. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 724,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 120,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Shoes and slippers - Retail. Producten gemaakt in RAQUET CHAUSSURES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RAQUET CHAUSSURES is Transportuitrusting, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RAQUET CHAUSSURES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RAQUET CHAUSSURES, openstaande posities, locatie van RAQUET CHAUSSURES op de kaart.

RAQUET CHAUSSURES is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is RAQUET CHAUSSURES, company assigned to the tax number BE02551269531. The company RAQUET CHAUSSURES is located at the address: Grand'Rue 60; 7640; Antoing. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 724,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 120,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Shoes and slippers - Retail. Products created in RAQUET CHAUSSURES were not found.
The main activity of RAQUET CHAUSSURES is Transportation Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RAQUET CHAUSSURES is not available. You also can look at reviews of RAQUET CHAUSSURES, open positions, location of RAQUET CHAUSSURES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RAQUET CHAUSSURES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RAQUET CHAUSSURES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RAQUET CHAUSSURES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RAQUET CHAUSSURES, employees, financial statistics.