PICOBELLO DAMESSCHOENEN

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • PICOBELLO DAMESSCHOENEN
Private companiesTobacco Products • PICOBELLO DAMESSCHOENEN

Contactgegevens PICOBELLO DAMESSCHOENEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PICOBELLO DAMESSCHOENEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

PICOBELLO DAMESSCHOENEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brusselstraat 24; 1740; Ternat, België

Telefoon (phone): 02 460 79 49 (+32-02 460 79 49) 02 460 79 49 (+32-02 460 79 49)

Fax (fax): 02 460 79 49 (+32-02 460 79 49) 02 460 79 49 (+32-02 460 79 49)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PICOBELLO DAMESSCHOENEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PICOBELLO DAMESSCHOENEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PICOBELLO DAMESSCHOENEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PICOBELLO DAMESSCHOENEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PICOBELLO DAMESSCHOENEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PICOBELLO DAMESSCHOENEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PICOBELLO DAMESSCHOENEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PICOBELLO DAMESSCHOENEN
Products information PICOBELLO DAMESSCHOENEN

BTW identificatienummer (tax): BE07911499023
Ondernemingsnummer: 4550506591
Hoofdstad (capital): 796,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 645,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in PICOBELLO DAMESSCHOENEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Shoes and slippers - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PICOBELLO DAMESSCHOENEN
(Get full report from official database of BE for PICOBELLO DAMESSCHOENEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor PICOBELLO DAMESSCHOENEN
Addition kinds of activities for PICOBELLO DAMESSCHOENEN

20910211. Schelpdieren: verpakt in blikjes, potten, enz. | Shellfish: packaged in cans, jars, etc.
24991006. Spigots, hout | Spigots, wood
35429917. Robots voor het vormen van metalen: persen, extruderen, enz. | Robots for metal forming: pressing, extruding, etc.
35719904. Persoonlijke computers (microcomputers) | Personal computers (microcomputers)
36619906. Schakelborden, telefoon of telegraaf | Switchboards, telephone or telegraph
73199903. Poster reclame dienst, behalve buiten | Poster advertising service, except outdoor

Werken bij PICOBELLO DAMESSCHOENEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PICOBELLO DAMESSCHOENEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PICOBELLO DAMESSCHOENEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PICOBELLO DAMESSCHOENEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker/storingstechnieker/maintenance engineer M/V (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In eerste instantie (als inwerkperiode) zal je ingezet worden voor volgende taken: - Uitvoeren van preventief onderhoudstaken volgens FOM 044 planning en volgens de uitgeschreven preventief onderhoudsinstructie per machine - Uitvoeren van taken, losse opdrachten die binnen het kennisdomein vallen en opgelijst staat FOM 187 (lopende projecten) - Uitvoeren van de mondelinge opdrachten Head Maintenance - Uitvoeren van ondersteunende taken voor de storingstechnieker - Uitvoeren van de administratie hieromtrent: inschrijven uitgevoerde taken: aftekenen op datum  Inschrijven van verbruikte goederen en melding van minimum stock - Detecteren van abnormiteiten en feedback geven aan Head Maintenance - Eventueel in orde brengen van gedetecteerde abnormaliteiten - Meewerken S5 Het doel is dat je wordt ingezet als storingstechnieker/maintenance engineer.  Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opstoren, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.  Dit ongeacht de discipline: elektrisch, mechanisch, pneumatisch, hydraulisch, elektronisch, PLC, ... Bij niet beschikare onderdelen, ga je op zoek naar de geschikte vervangingsonderdelen. Gezien de tijdsdruk ben je in staat om de juiste prioriteiten te stellen en waar nodig eventueel te werken met tussen oplossingen die je mogelijks zelf uitwerkt. Je kan ook ingezet worden voor allerlei verbeterwerken, zeker binnen jouw specilisatie.  Concreet is de klant bezig met een transformatie naar automatisering en kunnen bepaalde automatiseringsprojecten aan jou toevertrouwd worden. Je staat in om de administratie op punt te houden van je activiteiten (registratie van problem solving, voorraad spare parts, preventief onderhoudsschema's, nieuwe machines, ....)

  • Customer Service medewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Sint-Niklaas is ITZU jobs op zoek naar een medewerk(st)er Order Entry/ Customer Care. Je staat in voor de correcte ingave van bestellingen. Je beheert het klantencontact omtrent leveringen. Je zorgt voor een correcte orderverwerking en de facturatie ervan.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken ! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Houthalen en omgeving.

  • Jobstudent bouwmarkt zaterdag en/of zondag (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een tweetal jobstudenten voor weekendversterking in de doe-het-zelf winkel. Je verricht voornamelijk kassawerk. Je kan werken elke zaterdag van 9 tot 18u en/of op zondag van 9u tot 12u.

  • Jobstudent personeelsadministratie Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Studentenjob

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Familiehulp Ondersteuningspunt Mechelen is op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is tijdens de volgende periodes: - 5/11/2018 tem. 9/11/2018 - 3/12/2018 tem. 7/12/2018 - 3/1/2019 tem. 10/1/2019 Deze periodes zijn eventueel te verlengen, telkens de eerste week van de maand (met een minimum van 4 dagen per week, 8u per dag). Je zal voornamelijk ingezet worden om logistieke en administratieve ondersteuning te bieden aan de personeelsadministratie.  

  • Verlichtingsadviseur (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Als verlichtingsadviseur onthaal je klanten in showroom of sta je hen telefonisch te woord. Je gaat op een creatieve en innovatieve manier op zoek naar de gepaste verlichting en bijhorende accessoires voor hun project. Indien het materialen zijn die niet standaard tot het gamma behoren ga je ook zelf actief opzoek naar een gepaste leverancier. Ook het uitwerken en opvolgen van de offertes behoort tot jou takenpakket. Daarnaast sta je ook in voor het technisch uitwerken van het dossier en lichtstudies.

  • Brandertechnicus (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onderhoud & herstelling van mazout- en gasketels, opstart nieuwe installaties bij particulieren en nieuwbouw. Een diagnose kunnen stellen van defecten en storingen aan een installatie (gas- of waterlek, …) en deze kunnen oplossen. Defecte onderdelen kunnen vervangen of herstellen.

  • Ervaren Elektricien (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken ervaren elektriciens voor regio Oost-Vlaanderen en dit voor een internationaal bedrijf dat een gevestigde waarde is op gebied van technische, globaal gebouwenbeheer en multitechnisch onderhoud en diensten. Voor deze functie hebben we iemand nodig die multi-inzetbaar is, dit wil zeggen iemand die: Zowel autonoom en als in team kan werken. Industriële elektrische installatiewerken kan uitvoeren. Kan werken volgens plan maar met gezond verstand.

  • METSER VOOR NIEUWBOUW- EN RENOVATIEWERKEN (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Samen met jouw collega's sta je in voor allerhande metselwerken binnen de nieuwbouw- en renovatiewerken.

  • Credit Controller (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een team van 4 personen op de boekhouding. Moeilijke en verhitte situaties telefonisch en per mail oplossen geven jou energie! Hierbij schrikken administratieve taken jou zeker niet af! Je beheert de klantenportefeuilles. Je volgt heel het proces van A-Z en bijt je vast in elk dossier. Je bereidt gerechtelijke dossiers voor en volgt deze op bij deurwaarder en advocaat. Er wordt geen kennis van de juridische materie verwacht! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamisch bedrijf met activiteiten in de bouwsector en algemene industrie.  Je krijgt de vrijheid om je eigen werk te organiseren en komt terecht in een team met collega's die elkaar zoveel mogelijk proberen te helpen. 

  • ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Regio Brugge - Westkust (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1551526-inline.html?cid=Partner_VDAB ‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’   Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s). Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten. Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

  • vochtbestrijder / stukadoor (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Leercontract

    Uitvoeren van werkbonnen bij onze particuliere klanten gaande van injectiewerken,bezettingswerken, kelderbekuipingen , ventilatie en vloerdrainages Samen met je collega vertrek je dagelijks naar een andere werf in gans Vlaanderen

Zoek naar antwoorden van PICOBELLO DAMESSCHOENEN in sociale netwerken
Look for responds of PICOBELLO DAMESSCHOENEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor PICOBELLO DAMESSCHOENEN. Laat een reactie achter voor PICOBELLO DAMESSCHOENEN. PICOBELLO DAMESSCHOENEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PICOBELLO DAMESSCHOENEN. Leave a respond for PICOBELLO DAMESSCHOENEN. PICOBELLO DAMESSCHOENEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PICOBELLO DAMESSCHOENEN op de google maps. Adres en contacten PICOBELLO DAMESSCHOENEN
Location of PICOBELLO DAMESSCHOENEN on the google maps. Address and contacts of PICOBELLO DAMESSCHOENEN

Andere gerelateerde bedrijven als come PICOBELLO DAMESSCHOENEN PICOBELLO DAMESSCHOENEN: ALIMENTAL | Roquette (La) | PAUL?S CUSTOMS | Anything4Anyone PortalAlliance SA | THYS L.ALG.BOUWONDERNEMING NV

Other related companies as PICOBELLO DAMESSCHOENEN: ALIMENTAL | Roquette (La) | PAUL?S CUSTOMS | Anything4Anyone PortalAlliance SA | THYS L.ALG.BOUWONDERNEMING NV

PICOBELLO DAMESSCHOENEN is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PICOBELLO DAMESSCHOENEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07911499023. Het bedrijf PICOBELLO DAMESSCHOENEN bevindt zich op het adres: Brusselstraat 24; 1740; Ternat. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 796,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 645,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Shoes and slippers - Retail. Producten gemaakt in PICOBELLO DAMESSCHOENEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PICOBELLO DAMESSCHOENEN is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PICOBELLO DAMESSCHOENEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PICOBELLO DAMESSCHOENEN, openstaande posities, locatie van PICOBELLO DAMESSCHOENEN op de kaart.

PICOBELLO DAMESSCHOENEN is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is PICOBELLO DAMESSCHOENEN, company assigned to the tax number BE07911499023. The company PICOBELLO DAMESSCHOENEN is located at the address: Brusselstraat 24; 1740; Ternat. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 796,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 645,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Shoes and slippers - Retail. Products created in PICOBELLO DAMESSCHOENEN were not found.
The main activity of PICOBELLO DAMESSCHOENEN is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PICOBELLO DAMESSCHOENEN is not available. You also can look at reviews of PICOBELLO DAMESSCHOENEN, open positions, location of PICOBELLO DAMESSCHOENEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PICOBELLO DAMESSCHOENEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PICOBELLO DAMESSCHOENEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PICOBELLO DAMESSCHOENEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PICOBELLO DAMESSCHOENEN, employees, financial statistics.