FLINTERSPORT BELGIUM CV

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • FLINTERSPORT BELGIUM CV
Private companiesBusiness Services • FLINTERSPORT BELGIUM CV

Contactgegevens FLINTERSPORT BELGIUM CV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLINTERSPORT BELGIUM CV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLINTERSPORT BELGIUM CV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Atomiumsquare 1, Internal Postal Box 256 PB 256 1020 Brussel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-24-74-01-70 32-24-74-01-70

Fax (fax): 32-24-74-01-71 32-24-74-01-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLINTERSPORT BELGIUM CV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLINTERSPORT BELGIUM CV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLINTERSPORT BELGIUM CV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLINTERSPORT BELGIUM CV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLINTERSPORT BELGIUM CV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLINTERSPORT BELGIUM CV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLINTERSPORT BELGIUM CV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLINTERSPORT BELGIUM CV
Products information FLINTERSPORT BELGIUM CV

BTW identificatienummer (tax): BE03334594726
Ondernemingsnummer: 9720672607
Hoofdstad (capital): 327,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 279,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in FLINTERSPORT BELGIUM CV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports articles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLINTERSPORT BELGIUM CV
(Get full report from official database of BE for FLINTERSPORT BELGIUM CV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLINTERSPORT BELGIUM CV
Addition kinds of activities for FLINTERSPORT BELGIUM CV

347900. Metalen bekleding en geallieerde diensten | Metal coating and allied services
28939903. Letterpress of offset inkt | Letterpress or offset ink
35759902. Telewriters | Telewriters
38260200. Analytische optische instrumenten | Analytical optical instruments
57120201. Kabinet werk, aangepaste | Cabinet work, custom

Werken bij FLINTERSPORT BELGIUM CV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLINTERSPORT BELGIUM CV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLINTERSPORT BELGIUM CV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLINTERSPORT BELGIUM CV. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator 2-ploegen (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een operator die in 2-ploegen wil werken. Functie: Je staat aan de productiemachine waar het schoeisel machinaal wordt vervaardigd. Je stelt de machine in en plaats alle onderdeeltjes op de machinale leest (vormmatrijs eerst reinigen en afspuiten, kous plaatsen, zool inleggen, stalen tip zetten,...). Eens het schoeisel vervaardigd is trek je deze van de leest en begin je opnieuw (vormmatrijs reinigen, kous plaatsen, zool inleggen, stalen tip opzetten,...). Het afgewerkte schoeisel wordt dan in grote rekken geplaatst, klaar voor de afwerking en de inpak.

  • Celmanipulatietechnoloog (tijdelijk) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: UZ Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Het centrum voor celtherapie en regeneratieve geneeskunde (CCRG) werd in 2005 opgericht in het UZA als een multidisciplinair platform voor gevestigde klinisch-experimentele celtherapieën. Deze celtherapiefaciliteit heeft sinds 2015 een GMP-fabricagevergunning voor de productie van: bereiding van limbale epitheelcellen op amnionmembraan voor de behandeling van limbale stamcel deficiënties. therapeutische celvaccins voor de behandeling van diverse soorten kanker en voor de behandeling van de auto-immuunziekte multiple sclerose. CCRG omvat 2 erkende cellenbanken, nl. de hematopoiëtische stamcellenbank en de celtherapiefaciliteit, alsook een R&D afdeling waarbij nieuwe vormen van cellulaire immuuntherapie worden getest. In het kader van de ontwikkeling van een nieuwe T-celtherapie voor hematologische maligniteiten zijn we nog op zoek naar een celmanipulatietechnoloog Wat ga je doen? Je bent verantwoordelijk voor het plannen, uitvoeren en wetenschappelijk rapporteren van de ontvangst, verwerking en cryopreservatie van perifere bloedstalen volgens strikte kwaliteitsnormen voor de opvolging van celgemedieerde immuniteit (CMI) bij personen die participeren in klinische studies; Je voert zelfstandig steriele celmanipulaties uit, alsook celanalyses (o.a. automatische celtelling, ELISA, ELISPOT en flowcytometrische bepalingen), onder GLP/SOP normen; Je staat in voor het proactief aansturen, opvolgen en uitvoeren van logistieke opdrachten en algemene labotaken (o.a. stockbeheer en administratie in het kader van het kwaliteitssysteem); Je ondersteunt lopende R&D-projecten; Je voert bijkomend research uit (bv. validaties) ter verbetering van de technieken; Je bent medeverantwoordelijk voor de training op de werkplaats van nieuwe medewerkers en stagiaires. Wat verwachten we van jou? Je bent in het bezit van een bachelordiploma medische laboratoriumtechnologie of farmaceutische en biologische laboratoriumtechnologie; Ervaring met steriele celkweek is een pluspunt; Je werkt nauwgezet en nauwkeurig; Je bent een uitstekende teamplayer; Flexibiliteit inzake werkuren is wenselijk. Wat biedt het UZA jou als werkgever? Voltijds bediendecontract van bepaalde duur voor 1 jaar (met mogelijkheid tot verlenging); Ruime bijscholingsmogelijkheden; Recuperatie 40-uren week; 8 bijkomende UZA vakantiedagen buiten de wettelijke vakantie; Maaltijdcheques ter waarde van 4 EUR per gewerkte dag (8u); Werken in een uitdagende, stimulerende en multidisciplinaire researchomgeving met state-of-the-art medische technologie; Verschillende kinderopvangmogelijkheden. Interesse? Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan ten laatste 31/10 online via www.uzatrektaan.be. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kan je terecht bij Claire van Heeswijk op het nummer 03 821 32 30. Voor meer informatie over de functie-inhoud kan je terecht bij Prof. Van Tendeloo op het nummer 03 821 36 61 of bij Dr. Anguille op het nummer 03 821 56 96 of via [email protected]

  • Productiemedewerker allround (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner, een chemisch bedrijf in de regio van Gent, zijn wij op zoek naar een productiemedewerker 2 ploegensysteem. je zorgt voor de opstart, opvolging en afwerking van het productieproces je vult verpakkingen af  je laadt en lost bulkwagens  je staat in voor de reiniging van reactoren, installaties en productiezones  je vervoert grondstoffen met de heftruck  je print labels, CMR documenten, werkaanvragen 

  • Textielmedewerker (3-ploegen) voltijds (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Dendermonde actief in de textielsector, zijn we op zoek naar textielmedewerkers die in de spinnerij aan de slag gaan. Je staat in voor het voorbereidend werk vóór de wol wordt gesponnen (kaarden). Je werkt in 3-ploegen.

  • Monteur verwarming water sanitair (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze klant in Maasmechelen is Accent Construct op zoek naar een monteur sanitair en verwarming. Jouw takenpakket binnen deze vacature bestaat uit: af- en aanvoerleidingen leggen installatie van sanitaire voorzieningen (kranen wc´s douchebakken..) radiators ophangen verwarmingselementen plaatsen Dit bij zowel particulieren als op projecten. De werven zijn meestal gelegen in Limburg.

  • HUISHOUDHULP HEUVELLAND (HEUVELLAND)

    Regio: HEUVELLAND

    Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Heuvelland zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudent - Verkoopmedewerker Traiteur (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zijn dit jouw taken: Klanten met een glimlach bedienen. Correct afrekenen van bestellingen Maken van belegde broodjes Versnijden van fijne vleeswaren het uitscheppen van salades...

  • Sint en Piet (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in Melle zijn wij op zoek naar een Sint en Piet voor op 11 november. Je kan u helemaal inleven in de wereld van kinderen: lachen, dansen, zingen, springen. Ervaring als Sint en/of Piet is een must. Indien je al over de kledij beschikt is dit zeker een pluspunt.

  • Quality Support Officer Noord West-Vlaanderen m/v (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als Quality Support Manager ben je mee verantwoordelijk voor de optimalisering van de interne werking en het commerciële resultaat van de kantoren binnen jouw regio. Dit betekent oa concreet : Werken aan de verbetering van het commerciële proces, waarbij snelheid, efficiëntie, kwaliteit en opvolging van primordiaal belang zijn. Dit doe je door het geven van concrete tips, structuur, ondersteuning en bijsturing in de kantoren waar het nodig is Ook sta je in voor de begeleiding van de algemene veranderingsprocessen alsook de individuele begeleiding van (nieuwe) uitzendconsulenten Je neemt het voortouw in kantoren zonder office manager en je helpt bij de opstart van nieuwe projecten en je stimuleert de onderlinge samenwerking tussen kantoren en de opvolging van de National Accounts Je rapporteert rechtstreeks aan de district manager en werkt vanuit verschillende vestigingen binnen uw regio. Ook sta je in nauwe contact met verschillende afdelingen zoals rekrutering, opleiding,....

  • Junior purchaser (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Als Assistant Purchaser werk je in teamverband met een Purchaser en ben je verantwoordelijk voor ondersteuning en planning van jouw productgroepen binnen Merken of Eigen Merken: Je volgt de Belgische retailsector op en houdt markt- en prijsontwikkelingen in de gaten; Je beoordeelt het assortiment in al zijn facetten, en bepaalt verkoopsprijzen; Je onderbouwt de onderhandelingen met analyses van resultaten en sterke argumenten; Je bouwt lange termijnrelaties uit met verschillende interne en externe stakeholders; Je bewaakt de gemaakte afspraken met leveranciers en in samenwerking met hen streef je elke dag naar optimalisatie in kwaliteit; Je zoekt proactief mee naar opportuniteiten in de markt en ontwikkelt mee producten; Je ondersteunt de inkoper in de dagdagelijkse werking; Je houdt contact met de distributiecentra en coördineert de aanleveringen.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio URSEL (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Zaal- of barmedewerker (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: TESTA ROSSI

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de volgende taken: bereiding van drankjes, bediening in de zaal, aannemen van de telefoon, net houden van de bar.

Zoek naar antwoorden van FLINTERSPORT BELGIUM CV in sociale netwerken
Look for responds of FLINTERSPORT BELGIUM CV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLINTERSPORT BELGIUM CV. Laat een reactie achter voor FLINTERSPORT BELGIUM CV. FLINTERSPORT BELGIUM CV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLINTERSPORT BELGIUM CV. Leave a respond for FLINTERSPORT BELGIUM CV. FLINTERSPORT BELGIUM CV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLINTERSPORT BELGIUM CV op de google maps. Adres en contacten FLINTERSPORT BELGIUM CV
Location of FLINTERSPORT BELGIUM CV on the google maps. Address and contacts of FLINTERSPORT BELGIUM CV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLINTERSPORT BELGIUM CV FLINTERSPORT BELGIUM CV: LE PATAJOUET | VISUEL | GA?LLE SWENNEN | TENNIS CLUB PAYS BLANC | Les Trois Claviers

Other related companies as FLINTERSPORT BELGIUM CV: LE PATAJOUET | VISUEL | GA?LLE SWENNEN | TENNIS CLUB PAYS BLANC | Les Trois Claviers

FLINTERSPORT BELGIUM CV is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLINTERSPORT BELGIUM CV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03334594726. Het bedrijf FLINTERSPORT BELGIUM CV bevindt zich op het adres: Atomiumsquare 1, Internal Postal Box 256 PB 256 1020 Brussel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 327,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 279,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sports articles. Producten gemaakt in FLINTERSPORT BELGIUM CV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLINTERSPORT BELGIUM CV is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLINTERSPORT BELGIUM CV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLINTERSPORT BELGIUM CV, openstaande posities, locatie van FLINTERSPORT BELGIUM CV op de kaart.

FLINTERSPORT BELGIUM CV is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLINTERSPORT BELGIUM CV, company assigned to the tax number BE03334594726. The company FLINTERSPORT BELGIUM CV is located at the address: Atomiumsquare 1, Internal Postal Box 256 PB 256 1020 Brussel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 327,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 279,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sports articles. Products created in FLINTERSPORT BELGIUM CV were not found.
The main activity of FLINTERSPORT BELGIUM CV is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLINTERSPORT BELGIUM CV is not available. You also can look at reviews of FLINTERSPORT BELGIUM CV, open positions, location of FLINTERSPORT BELGIUM CV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLINTERSPORT BELGIUM CV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLINTERSPORT BELGIUM CV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLINTERSPORT BELGIUM CV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLINTERSPORT BELGIUM CV, employees, financial statistics.