Nirwana-Liggen,Zitten en Gaan

Contactgegevens Nirwana-Liggen,Zitten en Gaan: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nirwana-Liggen,Zitten en Gaan: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nirwana-Liggen,Zitten en Gaan

Regio (region): N\A, België

Adres (address): De Bruynlaan 127; 2610; Antwerpen (Wilrijk), België

Telefoon (phone): 03 820 98 30 (+32-03 820 98 30) 03 820 98 30 (+32-03 820 98 30)

Fax (fax): 03 820 98 31 (+32-03 820 98 31) 03 820 98 31 (+32-03 820 98 31)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nirwana-Liggen,Zitten en Gaan: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nirwana-Liggen,Zitten en Gaan"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nirwana-Liggen,Zitten en Gaan"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nirwana-Liggen,Zitten en Gaan, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nirwana-Liggen,Zitten en Gaan. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nirwana-Liggen,Zitten en Gaan, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nirwana-Liggen,Zitten en Gaan. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nirwana-Liggen,Zitten en Gaan
Products information Nirwana-Liggen,Zitten en Gaan

BTW identificatienummer (tax): BE04409057617
Ondernemingsnummer: 2928924560
Hoofdstad (capital): 131,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 653,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Beds & mattresses - Retail; Ecological construction; Furniture - Office; Furniture - Armchairs; Baby accessories - Retail

Product categorie (product category): Shoes and slippers - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nirwana-Liggen,Zitten en Gaan
(Get full report from official database of BE for Nirwana-Liggen,Zitten en Gaan)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nirwana-Liggen,Zitten en Gaan
Addition kinds of activities for Nirwana-Liggen,Zitten en Gaan

20910209. Oesters: verpakt in blikjes, potten, enz. | Oysters: packaged in cans, jars, etc.
22110516. Twillingen, katoen | Twills, cotton
28690200. Olefins | Olefins
34339902. Verwarmers, zwembad: olie of gas | Heaters, swimming pool: oil or gas
34790214. Lacquering van metaalproducten | Lacquering of metal products
35240104. Rototillers (tuinmachines) | Rototillers (garden machinery)
35679913. Smeltovens | Smelting ovens
38450206. Pacemaker, hart | Pacemaker, cardiac
51490801. Ingeblikte goederen: fruit, groente, zeevruchten, vlees, enz. | Canned goods: fruit, vegetables, seafood, meats, etc.

Werken bij Nirwana-Liggen,Zitten en Gaan: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nirwana-Liggen,Zitten en Gaan: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nirwana-Liggen,Zitten en Gaan. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nirwana-Liggen,Zitten en Gaan. Looking for open vacancies in other companies

  • Electricien (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Takenpakket: - opbouwen en aansluiten van de technische installaties, - het plaatsen van kabelbanen, bekabelen, het kableren van industriële kasten, aansluiten, testen,… van elektrische onderdelen. - Je voert hierbij ook controles uit op de goede werking van de installatie. - Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit.

  • Gezocht seizoensarbeiders! (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar sorteerders/sorteersters in een modern groentebedrijf. Naast het sorteren van de groenten staat u ook in voor het reinigen van uw lijn. Wat zijn de hoofdtaken van sorteerder/sorteerster? Visueel inspecteren van de verse/diepgevroren groenten aan de verleesband. Groenten met kwaliteitsgebreken verwijderen uit de productstroom of eventueel het kwaliteitsgebrek wegsnijden. Vreemde voorwerpen uit de productstroom verwijderen. Tijdens een productiestop: de lijn helpen reinigen, droog en nat met schuim. Zorg ervoor dat de verleesband tijdens productie nooit onbemand achterblijft, indien het wel zou voorkomen, verwittig onmiddellijk de chef productie/verpakking /bandverantwoordelijke. Bij een eventuele lijnstilstand: de werkpost reinigen, nat met schuim

  • Claims & Insurance officer logistiek: centrum van Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als claims officer beheert u het technisch beheer van de verzekeringspolissen (zowel wereldwijd als lokaal). Het management van alle premies, meldingen over verzekerde objecten, verificatie van facturen, maandelijkse rapportage en alle administratieve taken die hierbij komen kijken. Je registreert en behandelt deze claims (aansprakelijkheid, douane en invordering) en werkt nauw samen met collega's.

  • Shifttechnieker (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou jij van technische uitdagingen met veel afwisseling? Werk jij graag mee in een fantastisch en collegiaal team aan technische projecten in een productieomgeving? Verantwoordelijkheden: Je hoofdtaak bestaat uit het oplossen van technisch urgente storingen. Hierbij zijn storingsanalyses naar de grondoorzaken van de storing cruciaal. Daarnaast breng je technische verbeteringen aan, door preventieve onderhoudstaken uit te voeren. Verder sta je in voor het opstarten, afzetten en veilig schakelen van machines zodat het machinepark tijdig klaarstaat voor de opstart van productie. Tot slot voer je eerstelijnsonderhoud uit voor of op IT toepassingen.

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER WEEKEND / VASTE NACHT (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief en curatief onderhoud op elektrisch mechanisch pneumatisch en hydraulisch vlak en dit doorheen de gehele vestiging. Als onderhoudstechnieker sta je in voor volgende taken: Je lost diverse storingen op zodat de installaties juist werken processen veilig kunnen worden hervat en de stilstanden tot een minimum beperkt blijft : Je voert periodieke inspecties uit om vast te stellen of systemen juist functioneren en onveilige situaties tijdig onderkend en gecorrigeerd kunnen worden : Je verleent bijstand aan procesoperatoren inzake gebruik van installaties om bij te dragen tot een optimale productkwaliteit en een minimale productieverstoring Je registreert en rapporteert de verrichte werkzaamheden in het onderhoudssysteem om de informatieoverdracht te bevorderen en toe te laten onderhoudsprogramma¿s op te stellen en installaties te optimaliseren.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Tielen (TIELEN)

    Regio: TIELEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • poetshulp dienstencheques regio Nijlen - Lier - Kessel (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: PLUMEAU.NET

    Type: Dienstenchequebaan

    poetshulp bij particulieren in de regio Nijlen - Lier -Kessel

  • Poetshulp Dienstencheques (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, strijken of boodschappen doen, doe je met een glimlach? Dan is een job als huishoudhulp iets voor jou. Werken als huishoudhulp is werken met alle voordelen die een vaste job biedt. Zo ontvang jou! Wij zijn op zoek naar poetsdames die willen werken bij particulieren met dienstencheques. Je kan vrij jouw uren inplannen en kan deze functie zowel voltijds als deeltijds uitoefenen.

  • Installateur sanitair / loodgieter (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Ervaren loodgieter? Kennis van zowel sanitair als centrale verwarming? Op zoek naar een job in de bouw regio Zwevegem? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Adecco Construct is voor de regio Zwevegem op zoek naar een installateur sanitair en centrale verwarming. Je staat in het plaatsen, regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair. Alsook leg je als loodgieter alle leidingen voor het aansluiten van sanitair en centrale verwarming. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met een heel goeie werksfeer. Respect voor elkaar is uiterst belangrijk.

  • Technisch aankoper DV00506 (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Na een begeleide opleiding in het systeem en onze producten, krijg je de volgende verantwoordelijkheden: Je initieert, onderhandelt en sluit (raam)contracten af met preferred suppliers. Je interpreteert bestelvoorstellen uit het ERP-systeem en zet ze om in bestellingen. Je overlegt met leveranciers en interne klanten om de beste service te leveren tegen de best onderhandelde kosten. Je volgt de openstaande bestellingen en leveringen op, ten einde op tijd te kunnen leveren aan de klant. Je evalueert regelmatig ons leveranciersbestand en gaat op zoek naar nieuwe opportuniteiten. Je beoordeelt en selecteert nieuwe leveranciers in een internationale context. Je voert marktonderzoeken uit om jouw interne klanten te adviseren. Je hebt oog voor nieuwe productietechnieken en bespreekt dit met onze R&D- en productieafdeling. Je behandelt vragen van de klant die variëren van kwaliteitsafwijkingen t.e.m. factuurproblemen. Je rapporteert aan de aankoopmanager.

  • Quality Control Engineer - Lasingenieur (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: CARTESIO

    Type: Vaste Job

    Op dit ogenblik zoeken we een Quality Control Engineer - Lasingenieur voor onze klant in de Kempen, actief in de bouw. In deze functie neem je volgende zaken op: Je staat in voor de kwaliteitseisen van projecten. Je begeleidt projectwijzigingen en verbeterprojecten. Je onderhoudt een goed contact met de klanten en lost klachten op wanneer nodig. Je stelt een kwaliteitssysteem op (voor analyses, vaardigheidsattesten en het kalibreren van meetmiddelen). Je volgt metingen op en begeleidt inspecteurs. Je werkt zelfstandig mee aan continue verbeteringsprojecten. Je analyseert productieprocessen. Je bewaakt de kwaliteit van inkomende goederen. Je coördineert de laswerkzaamheden.

  • VERPLEEGKUNDIGE (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: THUISVERPLEGING VERHEYEN DORIEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je verleent mensen in hun thuissituatie de nodige medische zorg.

Zoek naar antwoorden van Nirwana-Liggen,Zitten en Gaan in sociale netwerken
Look for responds of Nirwana-Liggen,Zitten en Gaan in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nirwana-Liggen,Zitten en Gaan. Laat een reactie achter voor Nirwana-Liggen,Zitten en Gaan. Nirwana-Liggen,Zitten en Gaan bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nirwana-Liggen,Zitten en Gaan. Leave a respond for Nirwana-Liggen,Zitten en Gaan. Nirwana-Liggen,Zitten en Gaan on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nirwana-Liggen,Zitten en Gaan op de google maps. Adres en contacten Nirwana-Liggen,Zitten en Gaan
Location of Nirwana-Liggen,Zitten en Gaan on the google maps. Address and contacts of Nirwana-Liggen,Zitten en Gaan

Andere gerelateerde bedrijven als come Nirwana-Liggen,Zitten en Gaan Nirwana-Liggen,Zitten en Gaan: VERBRUGGHE | Deckers Marc CVBA | Bostoen Toilettagesalon | GARAGE LUCAS | JACQUES DAELE

Other related companies as Nirwana-Liggen,Zitten en Gaan: VERBRUGGHE | Deckers Marc CVBA | Bostoen Toilettagesalon | GARAGE LUCAS | JACQUES DAELE

Nirwana-Liggen,Zitten en Gaan is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Nirwana-Liggen,Zitten en Gaan, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04409057617. Het bedrijf Nirwana-Liggen,Zitten en Gaan bevindt zich op het adres: De Bruynlaan 127; 2610; Antwerpen (Wilrijk). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 131,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 653,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Shoes and slippers - Retail. Lijst met producten zijn Beds & mattresses - Retail; Ecological construction; Furniture - Office; Furniture - Armchairs; Baby accessories - Retail.
De hoofdactiviteit van Nirwana-Liggen,Zitten en Gaan is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nirwana-Liggen,Zitten en Gaan is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nirwana-Liggen,Zitten en Gaan, openstaande posities, locatie van Nirwana-Liggen,Zitten en Gaan op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Nirwana-Liggen,Zitten en Gaan is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Nirwana-Liggen,Zitten en Gaan, company assigned to the tax number BE04409057617. The company Nirwana-Liggen,Zitten en Gaan is located at the address: De Bruynlaan 127; 2610; Antwerpen (Wilrijk). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 131,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 653,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Shoes and slippers - Retail. List of products are Beds & mattresses - Retail; Ecological construction; Furniture - Office; Furniture - Armchairs; Baby accessories - Retail.
The main activity of Nirwana-Liggen,Zitten en Gaan is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Nirwana-Liggen,Zitten en Gaan is not available. You also can look at reviews of Nirwana-Liggen,Zitten en Gaan, open positions, location of Nirwana-Liggen,Zitten en Gaan on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nirwana-Liggen,Zitten en Gaan, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nirwana-Liggen,Zitten en Gaan, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nirwana-Liggen,Zitten en Gaan, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nirwana-Liggen,Zitten en Gaan, employees, financial statistics.