FLGO-BEL-HOUSS SPRL

Particuliere bedrijvenLegale diensten • FLGO-BEL-HOUSS SPRL
Private companiesLegal Services • FLGO-BEL-HOUSS SPRL

Contactgegevens FLGO-BEL-HOUSS SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLGO-BEL-HOUSS SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLGO-BEL-HOUSS SPRL

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Av. De Jette 333, Internal Postal Box 6 1083 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-24-28-35-26 32-24-28-35-26

Fax (fax): 32-24-24-19-62 32-24-24-19-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLGO-BEL-HOUSS SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLGO-BEL-HOUSS SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLGO-BEL-HOUSS SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLGO-BEL-HOUSS SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLGO-BEL-HOUSS SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLGO-BEL-HOUSS SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLGO-BEL-HOUSS SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLGO-BEL-HOUSS SPRL
Products information FLGO-BEL-HOUSS SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06848022460
Ondernemingsnummer: 7389373779
Hoofdstad (capital): 609,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 839,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in FLGO-BEL-HOUSS SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Protective covers - custom packaging

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLGO-BEL-HOUSS SPRL
(Get full report from official database of BE for FLGO-BEL-HOUSS SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLGO-BEL-HOUSS SPRL
Addition kinds of activities for FLGO-BEL-HOUSS SPRL

206602. Cacao- en cacaoproducten | Cocoa and cocoa products
20529914. Toastjes | Saltine crackers
35990202. Slang, flexibel metallisch | Hose, flexible metallic
37140111. Brandstofpijpen, motorvoertuig | Fuel pipes, motor vehicle
50630504. Signalapparatuur, elektrisch | Signaling equipment, electrical
51370201. korsetten | Corsets
51999924. Pruiken | Wigs

Werken bij FLGO-BEL-HOUSS SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLGO-BEL-HOUSS SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLGO-BEL-HOUSS SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLGO-BEL-HOUSS SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Medewerker Binnendienst (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar medewerkers om de binnendienst te versterken! Onze klant is gespecialiseerd in banden & rubber. Onze klant voorziet de nodige opleiding om in technische kennis voorzien te worden van specifieke productgerelateerde groepen. Geleidelijk aan krijg je bepaalde klanten en productgroepen toegewezen. Op termijn groei je hopelijk uit tot een product specialist en dan ben je medeverantwoordelijke voor het commercieel en aankoop beleid. De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: - Hét aanspreekpunt voor klanten inzake technische vragen en adviezen. - Je bepaalt samen met de klant het product, maakt offertes op en je verwerkt de orders voor optimale productie - en montageplanning. - Klanten & leveranciers opvolgen, oplossingen voorstellingen in geval van problemen. - Je registreert bestellingen en controleert voorwaarden zoals leveringstermijnen. Kortom, een technisch - commercieel bediende functie met de nodige uitdaging!

  • Montagewerker (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Meestal binnenwerk, op termijn kan het ook buitenwerk inhouden. - Specifiek voor buitenwerk: Montagewerken op hoogte kunnen uitvoeren: metalen structuren hangen in masten, kabels naar boven trekken, kabels onderaan vastmaken, kabelgoten plaatsen, mee helpen aan de afwerking van de telecom site. - Specifiek voor binnenwerk: antenne’s plaatsen, doorboringen doen, kabelgoten hangen, proper werk afleveren en klantvriendelijkheid zijn hier van belang! - On-the-job training van ervaren personen om de job te leren.

  • Jobstudenten - mecanicien vrachtwagens - zaterdag - regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Studentenjob

    - Zelfstandig of met begeleiding uitvoeren van diverse herstellingen van vrachtwagens en of camionetten (motoren, versnellingsbakken...) - Klein en groot onderhoud uitvoeren - Onderhoud van de werkplaats

  • Chauffeur - Besteller Rijbewijs C (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: OPSTAELE FRANKY & ZOON

    Type: Vaste Job

    laden en lossen vracht bestelling afleveren klant afrekening leeggoed

  • Hulp magazijnier (ITTERBEEK)

    Regio: ITTERBEEK

    Bedrijf: MEGAVOLT

    Type: Vaste Job

    Als hulpmagazijnier ben je de rechterhand van onze hoofdmagazijnier. Je ontvangt onze leveranciers, controleert de bestelbonnen en tekent deze af. Je zet de geleverde goederen op de juiste plaats. Je staat in voor de orde en netheid, in en rond het magazijn. Je hanteert de stock en overlegt met de verantwoordelijke wat moet worden besteld. Je controleert/ onderhoudt machines en materiaal en zet deze klaar voor onze mensen.

  • Bachelor verpleegkundige Operatiekwartier en Recovery (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5820 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Operatiekwartier en Recovery Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je werkt als omloopverpleegkundige in de operatiezaal (dit omvat een aantal niet-steriele handelingen) en je werkt mee als instrumenterende verpleegkundige tijdens verschillende soorten heelkundige ingrepen. Na je inlooptijd wordt je ingeschakeld in de verpleegkundige wachtconsignatie. Als Recovery verpleegkundige plan je zelfstandig en in teamverband de zorg, stelt prioriteiten betreffende verpleegkundige interventies, beargumenteert de keuze van interventie en prioriteitstelling en geeft proactieve ondersteuning ten behoeve van het medische beleid aan de hand van acute en/of levensbedreigende gezondheidsproblemen. Je voert op verantwoorde en doeltreffende wijze continue bewaking uit van de vitale functies en verleent voor de patiënt minimaal belastende zorg aan de patiënt tijdens het pre- en postoperatieve proces. Je observeert en signaleert continue bij de patiënt in de pre- en postoperatieve fase. Je neemt op basis van deze signalen constant maatregelen om gezondheidsbedreigingen te voorkomen of te beperken. Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je communiceert zorgvuldig, systematisch, klantgericht en geeft relevante informatie over de ingreep en het anesthesiologisch proces. Aansluitend draag je de zorg en de behandeling van de patiënt op een systematische wijze over aan anderen binnen deze keten van zorgverlening. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit. Je staat onder leiding van het afdelingshoofd en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij. De opvang, begeleiding en evaluatie van nieuwe collega’s en studenten is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Annemie Rombaut, Verpleegkundig afdelingshoofd Operatiekwartier ZNA Stuivenberg op tel. 03 217 70 23. Heb je er zin in?

  • All round technisch commercieel bediende (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je hebt een pro-actieve aanpak en een ‘doe mentaliteit'. Je kan zelfstandig werken en als teamplayer ben je bereid je collega's te ondersteunen indien nodig. Je bent commercieel ingesteld en werkt klantgericht. Precisie en nauwkeurigheid zijn belangrijk voor jou. Je hebt reeds een eerste ervaring op een commerciële binnendienst. Ervaring in de hout sector is een pluspunt Je bent in het bezit van een bachelor diploma Bereid zijn om zaterdagochtend te werken (1 op 2) Computer minded waarbij kennis van ERP pakket een pluspunt is

  • Representative Spare Parts - Brabant en Henegouwen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als External Sales Advisor sta je in voor het realiseren van de vooropgestelde verkoop doelstellingen door middel van actieve verkoop en prospectie, en dit in nauwe samenwerking met de interne verkoopafdeling. Je staat in voor de uitbreiding en opvolging van onze klanten in de regio Brabant en Henegouwen: Je houdt van prospectie en van het overtuigen en verwerven van nieuwe klanten met wie je een lange termijnrelatie weet op te bouwen. Door onderzoekswerk en netwerking bouw je de nodige marktkennis op om potentiële klanten te benaderen. Je voorziet de klant van een goed advies, eventueel ondersteund door een demonstratie op locatie. Je werkt nauw samen met je collega's van de binnendienst om de gestelde doelstellingen te realiseren. Je geeft marktopportuniteiten intern door, en ondersteunt de nodige marketingacties. Je werkt van thuis uit en werkt gemiddeld één dag per week vanuit je thuisbureau om administratieve opvolging te doen.

  • Kinesitherapeut (zelfstandig) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team uit te breiden zijn wij dringend op zoek naar een kinesitherapeut.

  • Hypnotherapeut (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Zelfst. ondernemers in de dienstensector gezocht (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GDS & CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door het groeiende succes zijn we op zoek naar ondernemers op zelfstandige basis in hoofd- of bijberoep. Je helpt mensen besparen op hun maandelijkse facturen. Je vergelijkt de huidige facturen van de klant met het zeer competitieve aanbod van onze partners en sluit zo de contracten af. Je krijgt hiervoor een officiële licentie als verdeler van enkele grote spelers in de markt. Je bezoekt zowel particuliere klanten als zelfstandigen. Door ons uniek referentieprogramma kom je automatisch bij nieuwe klanten terecht, dus koude prospectie is niet noodzakelijk. Je krijgt de nodige opleiding en begeleiding door een ervaren expert. Plaats van samenkomst en meteen ook onze uitvalsbasis is de Ghelamco Arena.

  • STAGIAIR OFFICE MANAGEMENT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Leercontract

    BESTSELLER is een door waarden gedreven familiebedrijf met een duidelijke visie: we brengen de nieuwste modetrends naar een breed publiek, betaalbaar en van de beste kwaliteit. Met meer dan 3000 shops in 38 landen en zo’n 15000 werknemers, plaatst Bestseller zich tussen de leiders binnen de branche. JACK & JONES, één van de merken van BESTSELLER, staat garant voor modieuze en betaalbare mannenkledij, met een goede fit en innovatieve materialen. De vijf verschillende collecties ORIGINALS by JACK & JONES, CORE by JACK & JONES, PREMIUM by JACK & JONES, JACK & JONES TECH en JACK & JONES VINTAGE CLOTHING, sluiten aan bij de leefwereld van elk type man. JACK & JONES kent dan ook een enorme groei. Wij bieden je een leerrijke stage aan als office medewerker in ons kantoor te Antwerpen. Tijdens deze stage zal je ons retail team ondersteunen in allerlei administratieve taken. Er is zeker en vast de mogelijkheid om de taalvaardigheid (Frans & Engels) uit te breiden gedurende de stage. TAKENPAKKET • Inkomende en uitgaande post verwerken • Opmaken power points • Teksten vertalen • Het retail team ondersteunen bij allerlei administratieve taken • De kalender en agenda van het retail team beheren • Uitwerken van projecten

Zoek naar antwoorden van FLGO-BEL-HOUSS SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLGO-BEL-HOUSS SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLGO-BEL-HOUSS SPRL. Laat een reactie achter voor FLGO-BEL-HOUSS SPRL. FLGO-BEL-HOUSS SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLGO-BEL-HOUSS SPRL. Leave a respond for FLGO-BEL-HOUSS SPRL. FLGO-BEL-HOUSS SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLGO-BEL-HOUSS SPRL op de google maps. Adres en contacten FLGO-BEL-HOUSS SPRL
Location of FLGO-BEL-HOUSS SPRL on the google maps. Address and contacts of FLGO-BEL-HOUSS SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLGO-BEL-HOUSS SPRL FLGO-BEL-HOUSS SPRL: LUDO FRYNS | HUIS BABYBOOM | Marique L | Pixels Mouthuy | Distri-Snack

Other related companies as FLGO-BEL-HOUSS SPRL: LUDO FRYNS | HUIS BABYBOOM | Marique L | Pixels Mouthuy | Distri-Snack

FLGO-BEL-HOUSS SPRL is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLGO-BEL-HOUSS SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06848022460. Het bedrijf FLGO-BEL-HOUSS SPRL bevindt zich op het adres: Av. De Jette 333, Internal Postal Box 6 1083 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 609,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 839,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Protective covers - custom packaging. Producten gemaakt in FLGO-BEL-HOUSS SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLGO-BEL-HOUSS SPRL is Legale diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLGO-BEL-HOUSS SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLGO-BEL-HOUSS SPRL, openstaande posities, locatie van FLGO-BEL-HOUSS SPRL op de kaart.

FLGO-BEL-HOUSS SPRL is a company, that was registered 2017 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLGO-BEL-HOUSS SPRL, company assigned to the tax number BE06848022460. The company FLGO-BEL-HOUSS SPRL is located at the address: Av. De Jette 333, Internal Postal Box 6 1083 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 609,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 839,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Protective covers - custom packaging. Products created in FLGO-BEL-HOUSS SPRL were not found.
The main activity of FLGO-BEL-HOUSS SPRL is Legal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLGO-BEL-HOUSS SPRL is not available. You also can look at reviews of FLGO-BEL-HOUSS SPRL, open positions, location of FLGO-BEL-HOUSS SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLGO-BEL-HOUSS SPRL, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLGO-BEL-HOUSS SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLGO-BEL-HOUSS SPRL, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLGO-BEL-HOUSS SPRL, employees, financial statistics.