Liliane

Contactgegevens Liliane: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Liliane: address, phone, fax, email, website, opening hours

Liliane

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dorpsstraat 12; 3130; Begijnendijk, België

Telefoon (phone): 016 53 05 68 (+32-016 53 05 68) 016 53 05 68 (+32-016 53 05 68)

Fax (fax): +32 (81) 126-93-75 +32 (81) 126-93-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Liliane: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Liliane"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Liliane"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Liliane, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Liliane. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Liliane, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Liliane. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Liliane
Products information Liliane

BTW identificatienummer (tax): BE03865783691
Ondernemingsnummer: 6698883056
Hoofdstad (capital): 755,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 194,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Liliane zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Shoes and slippers - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Liliane
(Get full report from official database of BE for Liliane)

Aanvulling soorten activiteiten voor Liliane
Addition kinds of activities for Liliane

7922. Theatrale producenten en diensten | Theatrical producers and services
28191101. Ammoniumchloride, hydroxide en molybdaat | Ammonium chloride, hydroxide, and molybdate
32290704. Lampdelen en tinten, glas | Lamp parts and shades, glass
32530202. Mozaïek tegel, geglazuurd en ongeglazuurd: keramiek | Mosaic tile, glazed and unglazed: ceramic
51690804. Synthetisch rubber | Synthetic rubber

Werken bij Liliane: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Liliane: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Liliane. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Liliane. Looking for open vacancies in other companies

  • arbeider, technieker (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: JANSENS

    Type: Vervanging brugpensioen

    1 ervaren technieker voor het reinigen en afstellen van CV-ketels met attest + het opstarten en uitvoeren van herstellingen aan huishoudelijke cv-installaties en sanitaire installaties. De te onderhouden installaties zijn enkel installaties die door ons eigen bedrijf werden geïnstalleerd bij een vast clïenteel. Onze huidige technieker kan de kanidaat nog een tijdje begeleiden want hij gaat binnen enkele maanden met brugpensioen.

  • Monteur koelinstallaties (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Monteren van isolatie die samengesteld is uit voorgevormde sandwichpanelen, aangepast aan de vormen van het voertuig. Monteren van nieuwe units en het demonteren van koelgroepen.

  • Zinkwerker (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als zinkwerker: ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van hanggoten en het solderen van zink herstellen en/of vernieuwen van deklijsten en dakgoten op maat behoren tot je taak heb je ervaring in het plaatsen en solderen van standaard hwa's bak- en mastgoten repareren en/of vernieuwen van het zinkwerk voor dakkapellen behoren tot je taak heb je ervaring in het verwerken van diverse materialen waaronder koper en zink.

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Huishoudhulp Gits (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: MAKKIE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash . Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student IT zaterdag m/v (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Studentenjob

    Student met sterke grafische PC vaardigheden gezocht aanpassen van webshops bewerken en aanpassen van foto's verbeteren van webshops

  • jobstudent kassa en aanvul op weekdagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Proxy Linkeroever

    Type: Studentenjob

    je staat in voor het afrekenen van de aankopen op een klantvriendelijke manier dit vooral om weekdagen van 15.00 tot 19.30

  • Jobstudent zaalmedewerker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: LAGO

    Type: Studentenjob

    Je hoofdtaak is het opnemen, bedienen, afrekenen en afruimen van de bestellingen van de bezoekers van het Rest’eau Café. Ook de mise-en-place onder handen nemen zal tot jouw takenpakket behoren. Verder ben je verantwoordelijk voor een verzorgde en propere omgeving die bezoekers uitnodigt een lekker drankje en hapje te nuttigen. Drankbestellingen handel je volledig zelf af, terwijl je eetbestellingen tijdig en correct doorgeeft aan de keuken. De horecamanager en collega’s ondersteunen je in al je taken.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent flexibel en hebt geen problemen met de openingsuren Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare winkel op een topligging Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Een doorgedreven opleidingsaanbod, zowel theorie als praktijk De winkel Hundelgemse steenweg 329, 9820 Merelbeke Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u15 tot 18u00, op zaterdag van 7u30 tot 18u00, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • Apside Belgium - Mainframe / Cobol Analyst Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description Cobol analyst developer to modify an existing system Codes, tests, debugs, implements, and documents moderately complex programs. Creates appropriate documentation in work assignments such as program code, and technical documentation. Designs systems and programs to meet complex business needs. Prepares detailed specifications from which programs are developed and coded. Ensures programs meet standards and technical specifications; performs technical analysis and component delivery. Gathers information from existing systems, analyzes program and time requirements. Assists Scrum Master in preparing time estimates and justification for assigned tasks. Your profile Good personal computer and business solutions software skills Analytical and problem solving skills for design, creation and testing of programs Ability to work as part of team and independently Interpersonal skills to interact with team members Communication skills to work effectively with team members, support personnel, and clients Ability to work independently and as part of a team 6+ years of overall IT experience which will include the following: 5+ years' experience working in a Mainframe environment 5+ years Cobol - 5+ years JCL - 4+ years DB2 Experience with both batch and online Mainframe processing Experience with Eclipse is a plus Experience working on enhancements on a legacy system You speak fluently French

  • Hippe zaalmedewerker - barman/barvrouw (flexi) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Flexijob

    Voor een toffe horecazaak in Roeselare zijn wij op zoek naar een flexmedewerkers die zich voornamelijk op vrijdag- en zaterdagavond kunnen vrijmaken. Indien je op weekavonden en/of op zondagmiddag sporadisch kunt inspringen is dit heel mooi meegenomen. Wij zijn op zoek naar ieman die zowel achter de bar als in de zaal kan functioneren. Takenpakket: dranken klaarzetten en aan tafel brengen, eten doordragen, tafels afruimen, inspringen bij de afwas indien nodig,... Wij zijn op zoek naar iemand met minimum een eerste ervaring in de sector of die gemotiveerd is, snel nieuwe zaken aanleert, matuur is, klantvriendelijk is en waarop wij kunnen rekenen. Sollicitaties enkel geldig met motivatie en bijhorend cv.

Zoek naar antwoorden van Liliane in sociale netwerken
Look for responds of Liliane in social networks

Lees alle opmerkingen voor Liliane. Laat een reactie achter voor Liliane. Liliane bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Liliane. Leave a respond for Liliane. Liliane on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Liliane op de google maps. Adres en contacten Liliane
Location of Liliane on the google maps. Address and contacts of Liliane

Andere gerelateerde bedrijven als come Liliane Liliane: CABAY TRANSPORT | Hansez Nicolas | RIDELLE BERNARD | ABRAHAM DUBINSKY | FGTB R茅gionale de Namur

Other related companies as Liliane: CABAY TRANSPORT | Hansez Nicolas | RIDELLE BERNARD | ABRAHAM DUBINSKY | FGTB R茅gionale de Namur

Liliane is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Liliane, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03865783691. Het bedrijf Liliane bevindt zich op het adres: Dorpsstraat 12; 3130; Begijnendijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 755,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 194,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Shoes and slippers - Retail. Producten gemaakt in Liliane zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Liliane is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Liliane is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Liliane, openstaande posities, locatie van Liliane op de kaart.

Liliane is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Liliane, company assigned to the tax number BE03865783691. The company Liliane is located at the address: Dorpsstraat 12; 3130; Begijnendijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 755,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 194,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Shoes and slippers - Retail. Products created in Liliane were not found.
The main activity of Liliane is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Liliane is not available. You also can look at reviews of Liliane, open positions, location of Liliane on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Liliane, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Liliane, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Liliane, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Liliane, employees, financial statistics.