Lenaerts New Look

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Lenaerts New Look
Private companiesAgricultural Services • Lenaerts New Look

Contactgegevens Lenaerts New Look: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lenaerts New Look: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lenaerts New Look

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gasthuisstraat 9; 2340; Beerse, België

Telefoon (phone): 014 61 11 21 (+32-014 61 11 21) 014 61 11 21 (+32-014 61 11 21)

Fax (fax): +32 (87) 918-77-75 +32 (87) 918-77-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lenaerts New Look: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lenaerts New Look"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lenaerts New Look"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lenaerts New Look, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lenaerts New Look. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lenaerts New Look, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lenaerts New Look. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lenaerts New Look
Products information Lenaerts New Look

BTW identificatienummer (tax): BE02187622070
Ondernemingsnummer: 3001434326
Hoofdstad (capital): 530,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 646,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Lenaerts New Look zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Shoes and slippers - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lenaerts New Look
(Get full report from official database of BE for Lenaerts New Look)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lenaerts New Look
Addition kinds of activities for Lenaerts New Look

394907. Beschermende sportuitrusting | Protective sporting equipment
508499. Industriële machines en uitrusting, nec | Industrial machinery and equipment, nec
573500. Record en vooraf opgenomen tape winkels | Record and prerecorded tape stores
25199901. Huishoudelijke meubels, met uitzondering van hout of metaal: gestoffeerd | Household furniture, except wood or metal: upholstered
38250102. Automotive ammeters en voltmeters | Automotive ammeters and voltmeters
51990209. Nieuwigheden, papier | Novelties, paper

Werken bij Lenaerts New Look: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lenaerts New Look: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lenaerts New Look. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lenaerts New Look. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel Assistent (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de commercieel assistent die we zoeken? We zijn namelijk voor de regio Anderlecht op zoek naar een commercieel medewerker. Ben je de komende 6 maanden beschikbaar? Heb je commerciële skills? Hou je van klantencontact? Lees dan zeker verder ! Je staat in voor het ondersteuning van het sales team Je maakt offertes op en volgt deze op Je helpt bij audits Je zorgt voor een up-to-date klanteninformatie in het systeem

  • Flex chauffeur C/CE (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur? Ben je op (rust)pensioen, ben je zelfstandige in bijberoep of ben je gewoon op zoek naar een leuke bijverdienste? Wij hebben opdrachten in gans Limburg bij verschillende soorten (transport) bedrijven voor chauffeurs C en CE. Zoek je iets vast voor één of meerdere dagen per week of wil je op meerdere plaatsen ingezet worden voor af en toe eens een opdracht? Bij ons is alles mogelijk.

  • Autocarchauffeur inspringer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als autocarchauffeur zal je: ingepland kunnen worden voor de 'dagreizen' zodat de bussen die terug komen van de meerdaagse ritten niet stil staan. U geeft uw beschikbare momenten door en zo wordt je al dan niet ingepland. voornamelijk voor het weekend of avondritten worden ingepland uitzonderlijk (indien je beschikbaar bent) ook voor meerdaagse ritten kunnen inspringen bv. skireizen is met dubbele bemanning na elke rit je bus in orde maken (car wash aanwezig + binnen vuilbakjes ledigen...) zowel met handgeschakelde rijden als automatic veel voorkomende ritten: 1 bepaalde supportersploeg fanfare zwembadrit school schooluitstapjes...

  • poetshulp dienstencheques regio Wijnegem - Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: PLUMEAU.NET

    Type: Dienstenchequebaan

    poetshulp bij particulieren in de regio Wijnegem-Ranst

  • Huishoudhulp (M/V) regio OOstende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Student recruiter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team zoekt recruiters(m/v) die op langere termijn gedurende het academiejaar 2 of meerdere namiddagen in de week beschikbaar zijn en kunnen werken als jobstudent. Je staat in voor het telefonisch contacteren van potentiële kandidaten uit een rekruteringsdatabase. Je checkt tijdens het gesprek hun beschikbaarheid, jobdoelwitten, competenties en hun voorkeurregio en vult deze aan/actualiseert deze in de database. Je zorgt dat hun dossier up-to-date staat, plant afspraken in voor een interview en verzorgt de administratieve opvolging. Je werkt in functie van het sales-team waarmee je in nauw contact staat.

  • Studenten gezocht om enquêtes af te nemen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Studentenjob

    Voor een marktonderzoeksbureau zijn wij op zoek naar kandidaten die specifiek op zoek zijn naar deeltijds werk of een bijverdienste. Voor projecten gestuurd vanuit de Vlaamse Overheid, wagenmerken, banken, energieleveranciers,... worden enquêtes afgenomen. Na een opleiding zal je ingezet worden, eerst in de avonduren (17-21u), bij voorkeur 3 avonden in de week of op zaterdag (10-16u). Na verloop van tijd zijn ook andere (dag)uren mogelijk. Er is ook de mogelijkheid om na een opleidingsperiode van thuis uit te werken. Deze opleidingsperiode duurt ongeveer enkele maanden, dit om de kwaliteit van de afnames te garanderen. De info-/testsessie vindt elke week plaats op donderdag van 10u-13u (max. 16u). Daar zal je een schriftelijke en mondelinge test moeten afleggen.

  • Studenten voor in een callcenter op Zaterdag (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Ik ben op zoek naar vlotte, commercieele en aangelegde studenten die graag willen werken als callcentermedewerker. - tijdens de vakantieperiodes ( zomer - en kerstvakantie) of op ZATERDAG.

  • PROJECTINGENIEUR (ENERGIEMANAGEMENT) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    * Investerings- en verbeterprojecten met focus op energiemanagement * Project management, Lean management * Dendermonde Voor onze klant, een internationale productieonderneming met een vestiging in de regio van Dendermonde, zijn wij vanuit Hays Engineering Gent op zoek naar een Projectingenieur. In de job van Projectingenieur ben je verantwoordelijk voor de initiatie en opvolging van de investerings- en verbeterprojecten die hoofdzakelijk betrekking zullen hebben op energiebesparende maatregelen. Je doet dit voor de volledige vestiging in Dendermonde. Je zal de projecten van A-Z opvolgen: de studie- en engineeringfase, het selecteren van de leveranciers en aannemers, de technische uitwerking van de projecten, de opvolging en coördinatie van de planning, het bepalen van de prioriteiten, de financiële en budgettaire opvolging, de implementatie, installatie en oplevering van de projecten. Je bent het aanspreekpunt voor de verschillende partijen en je zal nauw samenwerken met de andere interne afdelingen. Je zal ook diverse verbeterprojecten implementeren op basis van Lean Management.

  • Talent Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: GAMMA, Franchisenemer Bourrelier Group

    Type: Vaste Job

    In deze boeiende functie werk je een duidelijke visie en strategie uit omtrent successiemanagement, rekrutering en onboarding voor 41 GAMMA winkels en implementeer je deze. Samen met de junior HR assistent publiceer je de jobaanbiedingen en volg je deze op de voet op. Je weet ten allen tijde wat de stand van zaken is van de verschillende vacatures en zorgt ervoor dat tijdelijke of vaste medewerkers zo snel mogelijk gevonden worden. Je werkt daarvoor samen met verschillende selectie- en interimkantoren, organiseert jobdagen en bekijkt steeds op welke manier en via welke kanalen je de vacatures optimaal in de kijker kunt zetten. Je voert sollicitatiegesprekken met winkelverantwoordelijken en assistent winkelverantwoordelijken, neemt persoonlijkheidstesten af en interpreteert deze. In samenwerking met de area managers, de HR manager en de winkelverantwoordelijke breng je mogelijke interne doorgroeiprofielen in kaart. Je voert doorgroeigesprekken en werkt plannen omtrent successiemanagement uit. Samen met de junior HR assistent volg je op dat de evaluaties in de winkel binnen de vooropgestelde termijnen gebeuren, bewaak je de kwaliteit ervan en doet voorstellen voor bijsturing of doorgroei van werknemer

  • tig lasser (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    voor een klant in Waregem zijn wij op zoek naar een tig-lasser

  • Horeca - Flexi - job m/v (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Voor een bloeiende horecazaak in Herenthout zijn we op zoek naar mensen die willen werken onder het statuut flexi-job. Bij voorkeur beschikbaar op verschillende dagen! Uren zijn onderling bespreekbaar. Je komt terecht in een enorm tof team! Heb je een eerste horeca-ervaring? Aarzel niet en bel ons!

Zoek naar antwoorden van Lenaerts New Look in sociale netwerken
Look for responds of Lenaerts New Look in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lenaerts New Look. Laat een reactie achter voor Lenaerts New Look. Lenaerts New Look bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lenaerts New Look. Leave a respond for Lenaerts New Look. Lenaerts New Look on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lenaerts New Look op de google maps. Adres en contacten Lenaerts New Look
Location of Lenaerts New Look on the google maps. Address and contacts of Lenaerts New Look

Andere gerelateerde bedrijven als come Lenaerts New Look Lenaerts New Look: Centrale Verwarming Hooyberghs NV | DE WEERDT | PILL REOUBEN | Capaldi Traductions SPRL | DEFEVER-DEVOS

Other related companies as Lenaerts New Look: Centrale Verwarming Hooyberghs NV | DE WEERDT | PILL REOUBEN | Capaldi Traductions SPRL | DEFEVER-DEVOS

Lenaerts New Look is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lenaerts New Look, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02187622070. Het bedrijf Lenaerts New Look bevindt zich op het adres: Gasthuisstraat 9; 2340; Beerse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 530,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 646,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Shoes and slippers - Retail. Producten gemaakt in Lenaerts New Look zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lenaerts New Look is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lenaerts New Look is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lenaerts New Look, openstaande posities, locatie van Lenaerts New Look op de kaart.

Lenaerts New Look is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lenaerts New Look, company assigned to the tax number BE02187622070. The company Lenaerts New Look is located at the address: Gasthuisstraat 9; 2340; Beerse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 530,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 646,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Shoes and slippers - Retail. Products created in Lenaerts New Look were not found.
The main activity of Lenaerts New Look is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Lenaerts New Look is not available. You also can look at reviews of Lenaerts New Look, open positions, location of Lenaerts New Look on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lenaerts New Look, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lenaerts New Look, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lenaerts New Look, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lenaerts New Look, employees, financial statistics.