FLOUTDOOR SERVICES SA

Contactgegevens FLOUTDOOR SERVICES SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLOUTDOOR SERVICES SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLOUTDOOR SERVICES SA

Regio (region): Uccle, België

Adres (address): Rue Jean-Baptiste Labarre 25 1180 Uccle - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-23-32-16-53 32-23-32-16-53

Fax (fax): 32-23-32-16-26 32-23-32-16-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLOUTDOOR SERVICES SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLOUTDOOR SERVICES SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLOUTDOOR SERVICES SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLOUTDOOR SERVICES SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLOUTDOOR SERVICES SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLOUTDOOR SERVICES SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLOUTDOOR SERVICES SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLOUTDOOR SERVICES SA
Products information FLOUTDOOR SERVICES SA

BTW identificatienummer (tax): BE01146118164
Ondernemingsnummer: 6934539794
Hoofdstad (capital): 477,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 372,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in FLOUTDOOR SERVICES SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advertising brokers - agencies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLOUTDOOR SERVICES SA
(Get full report from official database of BE for FLOUTDOOR SERVICES SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLOUTDOOR SERVICES SA
Addition kinds of activities for FLOUTDOOR SERVICES SA

5013. Motorvoertuigbenodigdheden en nieuwe onderdelen | Motor vehicle supplies and new parts
382400. Vloeimeters en tellen | Fluid meters and counting devices
37999900. Transportuitrusting, nec, nec | Transportation equipment, nec, nec
57120201. Kabinet werk, aangepaste | Cabinet work, custom
83220500. Gezinsadviesdiensten | Family counseling services

Werken bij FLOUTDOOR SERVICES SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLOUTDOOR SERVICES SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLOUTDOOR SERVICES SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLOUTDOOR SERVICES SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Advisor m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de ruime regio van Aalst zijn wij op zoek naar: Als Customer Care Agent ben je het centraal contact van de klant met ons bedrijf. Een specifiek klantenportfolio wordt aan je toegewezen en je handelt in samenwerking met een van onze commerciële mensen om snel en adequaat in te spelen op alle behoeften van de klant. In deze rol zorg je ervoor dat de juiste hoeveelheid van het gevraagde product wordt geleverd tegen de juiste prijs en op tijd aan de klant. Als de afspraken niet volgens plan verlopen, pas je aanpassingen aan of stel je alternatieven voor. Als centraal aanspreekpunt stuurt je de andere afdelingen om te zorgen dat de gemaakte afspraken met de klant worden nageleefd. Voor bepaalde gedeeltelijke taken kan je rekenen op de steun van onze klantenservice-experts. In geval van afwezigheid van een collega, worden de bestanden overgezet naar een back up afdeling. Om kwaliteitsdiensten te garanderen, heb je voldoende kennis van de activiteiten van de klant en bouw je een goede klanten klantencontact op. Je rappoort aan de Customer Care Manager.

  • Hotelreceptionist(e) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het merendeel van de tijd ligt jouw focus op de hotelreceptie. Je staat in voor het in orde brengen van reservaties alsook de bijhorende administratie. Verder ben je het eerste aanspreekpunt voor de hotelgasten en help je hen zo veel mogelijk verder. In drukke perioden is het mogelijk dat je ook een helpende hand bent in de bar, restaurant en seminariezalen.

  • Huishoudhulp Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: IMAS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor het onderhoud van verschillende woningen in de regio van Aalst en omstreken. Stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen...behoren tot uw taken. Strijken en voorbereidingen van maaltijden zijn een must bij sommige klanten. In het bezit van eigen vervoer of brommertje.

  • Ondernemende hulp in de huishouding (M/V) voor 16u/week bij gezin in Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende te Wetteren . De uren zijn te presteren 1x8u/per dag en 2 dagen van 4u/per dag. Je komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen. Boodschappen doen en koken behoren ook tot het takenpakket. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio HEUSDEN ZOLDER - onmiddellijke opstart! (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • jobstudent/ flexi zaterdag (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je vult rekken aan Kassa Klanten bedienen/ helpen met vragen De winkel op orde houden

  • Logistiek medewerker (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: ARTEEL

    Type: Vaste Job

    Arteel is een familiale KMO die bedrijven helpt om het engagement van hun klanten en medewerkers te versterken. Dit door het ontwikkelen van waardering- en motivatieprogramma’s, die in lijn liggen met de strategische doelstellingen. Momenteel exporteren we naar meer dan 39 landen en werken wij voor 82% van ‘the Best Employers’ in België. We zijn een sterk groeiende organisatie met een no-nonsense cultuur en een hecht team van medewerkers. Voor onze vestiging in Herent zijn we op zoek naar een: Logistiek medewerker Functieomschrijving Je staat in voor het ontvangen, controleren en verzenden van inkomende en uitgaande goederen om lopende bestellingen op een efficiënte en correcte wijze bij de klant te leveren Je zorgt voor een correcte verwerking van de goederinstroom in ons ERP systeem Je maakt bestellingen foutloos klaar en verzorgt een tijdige levering bij de klant volgens de gemaakte afspraken met de klant en de transportfirma Je bent instaat om bepaalde leveringen en/of ophalingen met onze bestelwagen te verzorgen Je zorgt voor een kwaliteitscontrole en kaart eventuele kwaliteitsproblemen onmiddellijk aan Tijdens piekmomenten op de afdeling Awards zal je tevens helpen bij de versterking van het productieteam inzake productie en personalisatie van Awards op maat

  • R&D Test Engineer (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: EKINOPS BELGIUM NV

    Type: Vaste Job

    Als R&D System Test Engineer werk je mee aan de validatie en verificatie van professionele datacommunicatie routers. Je werkt in een internationaal team van test ingenieurs, ontwerpt en test gesimuleerde netwerk omgevingen van klanten (netwerk operatoren), met bijhorende manuele en geautomatiseerde testen.

  • JR Dossierbeheerder: doe hier je eerste ervaring op! Diksmuide (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Wat wil je weten over dit kantoor? Dit kantoor bestaat uit een team van 10 medewerkers. Zij verzorgen de volledige boekhouding van zo'n 500-tal vennootschappen 130 eenmanszaken, actief in verschillende sectoren. Wil je veel en snel bijleren? Dan ben je hier aan het goede adres. Ongeacht je ervaring, sta je hier vanaf dag één in contact met de klant. Je zal met andere woorden meteen hands-on beide aspecten van de job leren kennen. Junior Dossierbeheerder: takenpakket Stap voor stap word je hier opgeleid tot A-Z boekhouder; maar om daar te raken moet je uiteraard beginnen bij het begin. Je takenpakket bestaat in het begin vooral uit voorbereidend werk (A-Y). Je staat je meer ervaren collega's bij waar nodig en zo zal je je steeds verder ontwikkelen.

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

  • JUNIOR BUYER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671367-inline.html?cid=Partner_VDAB Junior Buyer Zelfstandig Indirecte aankoop Samen met onze klant, een klinkende naam in de voedingswereld regio Aalst, zijn wij vanuit HAYS Purchasing & Logistics Gent op zoek naar een Junior Buyer. Onze klant omschrijft zich als een cultuur waar klantgerichtheid, integriteit en teamspirit centraal staan. Als Junior Buyer ben je verantwoordelijk voor de indirecte aankoop voor onder andere HR, IT, marketing, enz. Je staat in voor de input van purchase orders, supplier data en facturen. Je verzorgt de opvolging van de facturen waarbij je de verschillende departementen te woord staat bij vragen zoals supplier data, opmaak van facturen, enz. Daarnaast waak je over de betaling van de facturen. Inzake aankoop sta je samen met de Category Buyer in voor de supplier analyse, denk je mee in het kader van centralisatie of partnerships, onderhandel je de beste prijs en beslis je zelfstandig over een bepaald budget. Je rapporteert rechtstreeks aan de Purchase Manager.

Zoek naar antwoorden van FLOUTDOOR SERVICES SA in sociale netwerken
Look for responds of FLOUTDOOR SERVICES SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLOUTDOOR SERVICES SA. Laat een reactie achter voor FLOUTDOOR SERVICES SA. FLOUTDOOR SERVICES SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLOUTDOOR SERVICES SA. Leave a respond for FLOUTDOOR SERVICES SA. FLOUTDOOR SERVICES SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLOUTDOOR SERVICES SA op de google maps. Adres en contacten FLOUTDOOR SERVICES SA
Location of FLOUTDOOR SERVICES SA on the google maps. Address and contacts of FLOUTDOOR SERVICES SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLOUTDOOR SERVICES SA FLOUTDOOR SERVICES SA: LINDA SCHELKENS | HUIS DECOMBEL | WILLY DELHALLE | RUDOLF CALUWE | JOS ROBEYNS

Other related companies as FLOUTDOOR SERVICES SA: LINDA SCHELKENS | HUIS DECOMBEL | WILLY DELHALLE | RUDOLF CALUWE | JOS ROBEYNS

FLOUTDOOR SERVICES SA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Uccle, België. De volledige naam van het bedrijf is FLOUTDOOR SERVICES SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01146118164. Het bedrijf FLOUTDOOR SERVICES SA bevindt zich op het adres: Rue Jean-Baptiste Labarre 25 1180 Uccle - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 477,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 372,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Advertising brokers - agencies. Producten gemaakt in FLOUTDOOR SERVICES SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLOUTDOOR SERVICES SA is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLOUTDOOR SERVICES SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLOUTDOOR SERVICES SA, openstaande posities, locatie van FLOUTDOOR SERVICES SA op de kaart.

FLOUTDOOR SERVICES SA is a company, that was registered 2001 in Uccle region, Belgium. Full name of company is FLOUTDOOR SERVICES SA, company assigned to the tax number BE01146118164. The company FLOUTDOOR SERVICES SA is located at the address: Rue Jean-Baptiste Labarre 25 1180 Uccle - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 477,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 372,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Advertising brokers - agencies. Products created in FLOUTDOOR SERVICES SA were not found.
The main activity of FLOUTDOOR SERVICES SA is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLOUTDOOR SERVICES SA is not available. You also can look at reviews of FLOUTDOOR SERVICES SA, open positions, location of FLOUTDOOR SERVICES SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLOUTDOOR SERVICES SA, Uccle: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLOUTDOOR SERVICES SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLOUTDOOR SERVICES SA, Uccle: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLOUTDOOR SERVICES SA, employees, financial statistics.